Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:49 - 13/10/2013

Σε έχουν μαρκάρει με θανατηφόρο ιό ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν για το θέμα ότι έρχεται νέος ιός η ότι οι λαοί θα “κρυολογησουν” άσχημα! Τις πληροφορίες που μεταδίδω δεν της έχω πάντα με ορθόδοξο τρόπο ώστε να μπορώ και να της δικαιολογώ με αποδείξεις για αυτό τις περισσότερες φορές κρίνομαι εκ του αποτελέσματος …και με μια “άδικη” ρετσινιά από τα ιερατεία ..ότι είμαι “προφήτης”!

ΔΕν θα ΑΦΙΕΡΩΣΩ χώρο και χρόνο για την ανάλυση του πως κάποια μελλοντικά γεγονότα μπορώ και τα ανακαλύπτω, τουλάχιστον όχι σε αυτό το άρθρο!

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω στοιχεία και έγγραφα που μοιάζουν να ταιριάζουν σε όσα σας λέω εδώ και χρόνια για μια επίθεση με νέο ιό κατά του λαου ..κατά του ανθρωπίνου είδους …και ευχαριστώ έναν σχολιαστή μας που με σχόλιο του μας έδωσε αυτή την πληροφορία !

Στην Αμερική ετοιμάζονται οι μυστικές υπηρεσίες να εξαπολύσουν ένα έξυπνο νάνο ιό ο οποίος θα κάνει τους ανθρώπους να έχουν τα συμπτώματα της γρίπης! Ο λόγος του προγράμματος που ονομάζεται “Nano Domestic Quell” είναι να εμποδίσουν τον Αμερικανικό λαό να ξεχυθεί στους δρόμους και να αντισταθεί σε όλα όσα του ετοιμάζουν! Δεν θέλουν οι Αμερικάνοι να ξεσηκωθούν και να χρησιμοποιήσουν τα οπλα τους για να κερδίσουν πίσω την δημοκρατία που τους στέρησαν !

Όπως αναφέρεται μέχρι αυτή τη στιγμή τον ιό (νάνο εξάρτημα ) τον έχουν μέσα στο αίμα τους το 87% του πληθυσμού και υπολογίζεται ότι μέχρι το 2014 θα το έχουν το 98%.

Αυτός ο ιός υπάρχει μέσα στο αίμα των ανθρώπων και αναμένει να τεθεί σε λειτουργία μέσα από εντολή που θα έρθει από σήμα ραδιοφωνικό η κινητής τηλεφωνίας !

Η διαδικασία που εμφυτευτικε ο νάνο ιός έχει πολλές πιθανότητες να είναι οι αεροψεκασμοί! Για αυτό τον λόγο δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά αν τον ιό τον έχουν και άλλοι λαοί εκτός των Αμερικάνων όπως δηλαδή εμείς οι Έλληνες !!

Αν έχουμε μέσα στο αίμα μας αυτόν τον νάνο ιό είμαστε ασφαλείς μέχρι την στιγμή που μια κεραία ραδιοφωνική η κινητής τηλεφωνίας πάρει την εντολή να εκπέμψει το σήμα που θα τον κάνει να αρχίσει να αναπτύσσεται!

Τα στοιχεία του προγράμματος μιλάνε για έναν ιό ο οποίος είναι ιός Αποκάλυψης -ένα σχέδιο αποκάλυψης που θα μπορούσε να οδηγήσει ταυτόχρονα στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους !Άλλα έξυπνα σχεδιασμένος έτσι ώστε να μπορούν να στοχεύσουν σε όποια μάζα – ομάδα – χωριό-πολυκατοικία θέλουν. ΔΗΛΑΔΗ δεν σκοπεύουν να τον αμολλυσουν παγκόσμια άλλα να ελέγξουν την όποια αντίσταση συμβεί στην περίπτωση της οικονομικής κατάρρευσης της Αμερικής!

Από την στιγμή που θα εκπέμψουν το σήμα ενεργοποιήσεις του ίου, αυτός θα αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν ιός της γρίπης άλλα ένας ιός που δεν έχει θεραπεία , από την στιγμή που ενεργοποιηθεί μέσα στο σώμα μας , η στο σώμα του λαου που τον φιλοξενεί, το σώμα θα πεθάνει σε 10-12 μέρες …

Ο Αμερικανικός στρατός μπορεί να σημαδέψει περιοχές όσο μικρές θέλει από μια πόλη ες ένα δωμάτιο χρησιμοποιώντας τα γνωστά drones! Ίσως τελικά αυτός να είναι και ο πραγματικός σκοπός δημιουργίας τον drones!

Η πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση της Αμερικής γνωρίζει ότι η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη και ότι δεν έχει τον ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό να σταματήσει ολόκληρη την μάζα του λαου που θα εξεγερθεί , έτσι λοιπόν σχεδίασε το τέλειο όπλο το οποίο είναι μη ανιχνεύσιμο και δεν μπορεί να επιφέρει κατηγόρια βια η ανθρωπίνων εγκλημάτων και καταπατήσεων της ελευθερίας !

Μόλις έχουν την ανάγκη θα μπορούν σε μια γειτονια με πρόβλημα να εκτοξεύουν ένα drone το οποίο θα εκπεμπει το σήμα ενεργοποιήσεις και θα καθιστά μέσα σε 12 μέρες τους όποιους πυρήνες αντίστασης νεκρούς …και το αίτιο θανάτου θα είναι απλά …ο ιός της γρίπης…ο νεος ιός που δυστυχώς δεν μπορεί να θεραπευτεί!

Χωρίς ουτε μια τουφεκιά και απλά από την Οργή του Θεού οι όποιοι αντισταθούν θα συναντήσουν τον δημιουργό τους!

Παρακάτω σας δίνω την έκκληση του ανθρώπου που έβγαλε όλες αυτές της πληροφορίες και τα έγγραφα , μια έκκληση για βοήθεια μιας και ο ίδιος πιστεύει ότι ήδη τα παιδιά του έχουν δεχθεί επίθεση σαν τιμωρία που έδωσε στο κοινό όλα τα στοιχεία …

“Please bear in mind that there is an active campaign underway to discredit me, attack me and bring me down. Please understand my children are sick and I believe their sickness — a bizarre skin condition that is worsening for both of them — is a result of my blowing the whistle. I believe they have been harmed intentionally. I believe they are trying to send me a message by messing with my children.

I need your help. I need your trust. I need you to help this spread. I have more documents, with even more frightening information, but at this point, my life is in danger. If no one is paying attention or listening, it does me nothing to continue with this, other than put my life and the lives of my family in certain danger, all for nothing.

If it doesn’t spread or go viral in some manner, we are finished, because they will continue to destroy me, remove any trace of me from the internet (records from my some of my previous employers are already missing, among other things), they will destroy me and the public will never find out about this.

Please pray for us, pray for my wife, Helena, my son, Bill Jr., my daughters, Katherine and Grace. We need your help more than ever.

If you need to contact me, please feel free to email me personally: billhweld@yahoo.com ”

Εδώ δείτε το βίντεο του

Εδω βιντεο με την εξελιξη του αγωνα του ….

http://www.youtube.com/user/WebFraudSquad/videos

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όλα αυτά αληθεύουν , το σίγουρο είναι ότι γνωρίζω ότι έρχεται μια επικίνδυνη γρίπη και σας το λέω καιρό τώρα! Πιο παλιά πίστευα ότι θα χρησιμοποιηθεί ο ιός για να χτυπήσουν την Κίνα λόγω οικονομικών μέτρων και αντιπαραθέσεων .

Τώρα ανακάλυψα αυτές τις πληροφορίες που ίσως να είναι σωστές ίσως και όχι …άλλα σίγουρα έχουν βάση για το θέμα δημιουργίας του ιού που αναμένει να ξυπνήσει μέσα μας!

Δεν έχω σκοπό να φοβίσω ,έχω σκοπό να κάνω και άλλους να ερευνήσουν ….Σε ένα άνισο πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό επιβάλλεται να ελέγξεις ξανά και ξανά την άμυνα σου …όσο και παράδοξα αν είναι όλα όσα μόλις έμαθες !

Stanger …. Μην αφήνεις το φόβο να σε επηρεάζει ..απλά άσε την δύναμη σου να σε οδηγήσει στο να είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ!

http://billhweld.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (52)

  1. Δημήτριος 10/13/2013 @ 2:29 ΜΜ

    Ενίσχυση ανοσοποιητικου με φυσικά μέτρα γιατί η φύση πάντοτε πάει κόντρα στη παρα φυση. Βασιλικός πολτός είναι η λύση. Μάθετε για τα οφέλη του. Η φύση δίνει οπλα αντιμετώπισης πολλών.

    • Ανώνυμος 10/13/2013 @ 4:03 ΜΜ

      Σωστα.
      Να προσθεσω το σκορδο το ιαματικον παιδια.
      Σκοτωνει ολους τους ιους και τις θυγατερες(νοσσους) τους!

  2. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 2:37 ΜΜ

    αυτος ο νανοφονιας εφοσον ειναι μηχανη θα λειτουργει με ρευμα,ειτε με μπαταρια ειτε θα μετατρεπει τη δικια μας χημικη σε ηλεκτρικη ενεργεια.Υπαρχει περιπτωση να τον-τους απενεργοποιησει καποιος με καποια ποσοτητα ρευματος?

  3. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 2:53 ΜΜ

    stranger ξέρεις διάβασα το βιβλιο inferno του Dan Brown το καλοκαίρι και
    αναφερόταν σε έναν θανατηφόρο ιό.Από τότε μου μπήκαν υποψίες ότι
    μας προετοιμάζουν για κάτι.Τώρα βέβαια δεν σου κρύβω ότι έχω τρομοκρατηθεί γιατί έχω παιδιά όπως έχεις και εσύ ένα παιδί.Τι κάνουμε;

    Φιλικά Ελένη

  4. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 3:41 ΜΜ

    Μπραβο Νικο και ασε τους αλλους να λενε ,,,,http://youtu.be/0Ho2InyMnCU

  5. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 3:46 ΜΜ

    O πιο θανατηφόρος ιός είναι η βλακεία στον εγκέφαλο. Ψάξτε το.

  6. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 3:57 ΜΜ

    τί κάνουμε; γεμίζουμε τα όπλα μας(όσοι έχουν)και πέρνουμε μαζί μας στον άλλο κόσμο όσους μπορούμε(άν δεν υπάρχει άλλη λύση)

  7. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 4:30 ΜΜ

    ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜ,Α ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΥΣΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ [ ΦΟΒΕΡΟ ] ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑΣ ΦΕΥΓΗΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ [ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ] …jiannhs kozani

  8. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 4:35 ΜΜ

    Σε αυτό ακριβώς αναφερομουν τις προάλλες και είχα πανικοβληθει, με τα λεγόμενα του GCM188. Μετά απλά ηρέμησα και είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η γνώση μας προστατεύει, αλλά ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Οπότε ας μη μασάμε… Η ισορροπία θα έρθει, γιατί έτσι είναι η φύση. Δεν μπορεί η ζυγαριά να είναι πάντα απο την μια πλευρά…

    Φιλικά

    Κ.

  9. 13 Οκτωβρίου 2013 – 5:29 μ.μ.
    Ο βασιλικός πολτός είναι ότι καλύτερο μπορείς να δώσεις στον οργανισμό σου αν είσαι μέλισσα!!! Για τον ανθρώπινο οργανισμό δυστυχώς οι ποσότητες των πολύτιμων συστατικών είναι απειροελάχιστες… χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές του ενός γραμμαρίου που προτείνουν οι ''ειδικοί'', αλλά πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν αλλεργικές αντιδράσεις όταν υπερβαίνουν τη δοσολογία.
    (πρώην υπέρμαχος και καταναλωτής του βασιλικού πολτού)

  10. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 4:51 ΜΜ

    Ενας τροπος αντιμετωπισης -εξουδετερωσης παντος ειδους νανοιου ειναι παραλληλα με την ενισχυση του ανοσοποιητικου με φυσικο τροπο και η αποτοξινωση με βοτανα αιμοκαθαριστικα οπως τσουκνιδα πολυκομπι αχιλλεια
    Το θυμαρι δρα κατα της λοιμωξης ανωτερου αναπνευστικου ως πολυ ισχυρο αντιβιωτικο ειτε ως αιθεριο ελαιο ειτε ως ροφημα
    Τελος υπαρχει ο ζεολιθος,χρειαζεται ομως να πινει κανεις πολυ νερο
    ΝΙΚΗ

  11. Εμένα τελικά αυτό που πάντα με αφήνει άναυδη είναι το μέγεθος του μίσους που τρέφουν προς τον άνθρωπο και οτιδήποτε δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο. Είναι τόσο εμφανές και εντελώς απροκάλυπτο πλέον που σου προκαλεί δέος.

    ΙΩ

  12. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 5:44 ΜΜ

    ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ !!!!!!!!

  13. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 5:49 ΜΜ

    Ρε παιδια τι λετε?? Ναι ολα καλα με την φυση με τα βοτανα κ.τ.λ. οταν ερθει ιος εργαστηριου τα βοτανα δεν κανουν τιποτα"μιλαμε παντα για ιο κατασκευασμενο που ειναι φτιαγμενος για κακο σκοπο.

  14. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 6:18 ΜΜ

    η λύση στο νέο ιο ειναι … έμπλαστρο …… ετσι οπως τα λες μεγάλε …. όλοι είμαστε νεκροί ….. πολύ νεκροί όμως … πιο πολυ δε γίνεται …. δε βαριέσαι ….. ραντεβου στον άλλο κόσμο …..

  15. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 6:22 ΜΜ

    χαχαχα άλλος λέει σκόρδο … άλλος για βασ πολτό ….χααααχαχαχα γεια σου ρε Ελλαδάρα……. μη φοβάστε ρε .. μετα απο καμια 50αριά χρ΄νια θα περνάμε πάλι ζάχαρη …..περνάμε μεσαίωνα ….. αλλα όχι οικονομικό …. πνευματικό …. κι οι νέες γενιές ειναι πιο γκάο απο εμάς …χααααχαχα …. ζεόλιθος ….στο κεφάλι …..

  16. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 6:52 ΜΜ

    ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ! ΤΩΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ" . ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ " ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!"

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ "ΑΥΤΟ" ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ….

    αναστασία

  17. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 7:01 ΜΜ

    Τι να πω ρε φιλε ειναι πολυ τραβηγμενο, αν και τιποτα ποια δεν ειναι απίθανο με αυτους που εχουμε μπλέξει. Μπορει ομως να ειναι και μια ακομα αρλουμπα οπως τοσες φορές εχουμε ακουσει. Ελπιζω να ειναι μουφα παντος.

  18. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 7:22 ΜΜ

    Stranger ένα μονάχα θα σου πω.

    ΑΝ Ο ΘΕΟΣ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ DRONE.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ,ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ;

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΟΙ,ΟΥΤΕ DRONE,ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

    Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

    STRANGER ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

  19. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 7:29 ΜΜ

    ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ;;;
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ) ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!

  20. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 8:19 ΜΜ

    Υπέροχο άρθρο. Σ'ευχαριστούμε για άλλη μία φορά!!!

    Κλαρινογραμπρός

  21. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 8:22 ΜΜ

    Για να είμαστε ξεκάθαροι: Εγώ δεν ζω γονατιστός, Είμαι της γερακίνας γιός.

    Γκλέτσος Απ.

  22. 13 Οκτωβρίου 2013 – 10:29 μ.μ.
    Εσύ που αναρωτιέσαι για το ρόλο του Θεού σε όλ'αυτά, δες αν θες το παρακάτω θρησκευτικό μικρό βίντεο… θα σου λυθούν αρκετές απορίες.
    http://www.youtube.com/watch?v=F6IMmSL_i_I

  23. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 9:42 ΜΜ

    Σκορδαλιά παιδιά. Φάτε σκορδαλιά.

  24. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 9:58 ΜΜ

    Δεν θα φτάσουν σε αυτό το σημείο ,γιατί και αυτοί αναπνέουν τον iδιο αέρα.
    Για λίγο , SARIN όμως επιλεκτικά …
    Αλλά και πάλι σε εμάς δεν χρειάζεται να ρίξουν τίποτα νευροπαραλυτικό,
    μας βομβαρδίζουν καθημερινά με νέους φόρους και είναι το ίδιο !!!

  25. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 10:06 ΜΜ

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ…..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…….ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ……ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ……ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ……….ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ……ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ (ΑΔΙ)ΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ…..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ……ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΝΑΝ….ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…….Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…..ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ……ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…..ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ….ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ…..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ….ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…..Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΟΛΟΥΣ…..ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ………ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ

  26. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 10:36 ΜΜ

    Δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα από το όλο εγχείρημα….
    watch?v=dtDXx52T2l8
    Θα μείνετε…Προκόπης!!!

  27. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 11:36 ΜΜ

    Πεστα ρε 10:29 ο θεος και θεος και αντε παλι απο την αρχη" οταν δεν μπορουμε λεμε ο θεος τιμωρει'μα που ειναι ο θεος??? Ποτε θα προστατευσ τα παιδια του οταν γινουν πουδρα?

  28. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 3:17 ΠΜ

    διαβασα στο invisible lycans οτι λιγο ελαιολαδο κ ασπιρινη σκουριαζει τα χαριτωμενα ρομποτακια

  29. Δημητριος 10/14/2013 @ 4:34 ΠΜ

    Όλα είναι σχέδιο του Κυρίου της δόξης. Εμάς μας έδωσε το αυτεξουσιο. Εμείς πάμε και μπλέκουμε με σκοτεινές καταστάσεις. Δεν φταίει ο Θεός για τη βλακεια μας. Αλλά μην ξεχνάμε ότι το σχέδιο του είναι να ξεχωρίσει την ηρα από το σηταρι.

  30. Αν κρίνω από την πλειοψηφία των παραπάνω σχολίων στρέΐντζερ, η Ελλάδα βρίσκεται σε πνευματικό επίπεδο ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!

  31. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 8:03 ΠΜ

    Να λαβετε σωμα και αιμα Χριστου!!!Οταν ο Θεος ειναι μαζι μας ποιος μπορει να ειναι εναντιον μας;;;;;

  32. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:05 ΠΜ

    10.02 οι ταλιμπαν τουλαχιστον πολεμανε εστω καI για λαθουs σκοπουs ενω εσυ ενα πραγμα γνωριζειs καλα ειρωνια για πραγματα που απαιτουν μυαλο ενω εσυ διαθετειs [ εν αφθονια ] αχυρο THE GRΕΕΚ TALIMPAN

  33. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:32 ΠΜ

    "ΔΗΛΑΔΗ δεν σκοπεύουν να τον αμολυσουν παγκόσμια άλλα να ελέγξουν την όποια αντίσταση συμβεί στην περίπτωση της οικονομικής κατάρρευσης της Αμερικής!"

    Νομίζω η σημαντικότερη πρόταση του άρθρου. Διευκρινίζω ότι το τελευταίο γράφτηκε όταν ακόμα το "κλίμα" μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Ομπάμα χαρακτηριζόταν "θετικό", δηλαδή μερικές ώρες πριν το ΝΑΥΑΓΙΟ των διαπραγματεύσεών τους ενόψει αμερικανικής χρεοκοπίας.
    Γνωστό ότι ούτως ή άλλως οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν οικονομικά μέσα στο εγγύς μέλλον, αλλά όλα δείχνουν ταχύτατες εξελίξεις που ασφαλώς και ενισχύουν την πιθανότητα μαζικής εξόντωσης των Αμερικανών.

  34. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 11:09 ΠΜ

    Γεια σας,
    Ευτυχως αυτη η απειλη εχει αντιμετωπιστη απο τους Ανδρομεδιους.
    http://www.youtube.com/watch?v=iWPr7BrIk9w
    Σ'αυτο το βιντεο εστειλαν μυνημα και ειπαν πως οι Πλειαδιοι θα το εξουδετερωσουν

  35. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 12:16 ΜΜ

    ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ;
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ;
    ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΙΜΑ, ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΡΥΦΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!
    ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
    ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ Ε ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ… ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕ ΤΟ ….. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

  36. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 12:20 ΜΜ

    ευτυχως παντως που ορισμενοι σοφοι εδω αποκαλουν εσενα stranger και τους αλλους αναγνωστες γκαου οπως οπως ο 13 οκτωβριου 9 22 και ο π² ο οποιος αποκαλεσε τους παντες ταλιμπαν.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν αντιλαμβανονται οτι ειναι μονο δυο και βριζουν τους παντες,κατι το οποιο δειχνει τα μεγαλα κομπεξ τους.Συγκεκριμενα και οι δυο εχετε το συμπλεγμα της ανωτεροτητας θελετε να αποδειξετε με τον τροπο σας[ο μονος για σας ειναι η ανωνυμια πισω απο το πληκτρολογιο]οτι ολοι οι αλλοι ειναι ειτε χαζοι ειτε ταλιμπαν ειτε γκαου και αυτο σας κανει να αισθανεστε καλυτερα βρισκοντας χαρακτηρισμους οι οποιοι μπορουν να θιξουν περισσοτερο.Αυτο ομως που δεν αντιλαμβανεστε και εσεις και οι ομοιοι σας ειναι οτι ο καθε αναγνωστης μπορει ευκολα να διαπιστωσει οτι διακατεχεστε απο αισθημα κατωτεροτητας.Ειναι μια καλη αρχη λοιπον αυτη να παραδεχτειτε το προβλημα σας για να το αντιμετωπισετε.Διοτι μολις τωρα σας τη βγηκε ενας γκαου,ενας ταλιμπαν,ενας ΜΠΟΥΛΗΣ

    ΜΠΟΥΛΗΣ

  37. 10:02……
    Και λιγα λες!!!!!

  38. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 6:36 ΜΜ

    Γειά σου ρε Μπουλη μια χαρά τα λες !!

    mimian

  39. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 7:03 ΜΜ

    3,16 ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ …….ΒΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!!!!!!

  40. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 8:04 ΜΜ

    π²είπε…
    Αν κρίνω από την πλειοψηφία των παραπάνω σχολίων στρέΐντζερ, η Ελλάδα βρίσκεται σε πνευματικό επίπεδο ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ…

  41. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 9:45 ΜΜ

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΙΟΥΣ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΚΛΙΝΟΠΤΙΛΟΛΙΘΟ (προσοχη οχι απο Βουλγαρια)

  42. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 11:31 ΠΜ

    13 Οκτωβρίου 2013 – 8:39 μ.μ.

    Ιώ (επιτέλους, μικρό, χαριτωμένο και εύηχο, το ψευδώνυμο πολύ μεγάλο!)

    κάπως έτσι το σκεφτήκαμε κάποιοι τα τελευταία 5 χρόνια, παρατηρώντας γύρω μας τι συμβαίνει και μείναμε έκπληκτοι σκεπτόμενοι ότι όλη αυτή η κακία και το μίσος ΔΕΝ είναι δυνατόν να προέρχεται από άνθρωπους……
    όχι πως δεν είναι ικανός ο άνθρωπος αλλά …….. πως να το πω…… ξεπερνάει κάθε όριο "ανθρώπινης κακότητας" αυτό! Ξεπερνάει ακόμα και σχιζοφρενείς/παρανοϊκούς ανθρώπους (που μπορεί να γίνουν όντως ιδιαίτερα "κακοί")
    ΔΕΝ μπορεί να προέρχονται από ανθρώπους (ή μόνο από ανθρώπους) όλα αυτά που ζούμε ……

    και κάπως έτσι, ψάξε ψάξε, βρεθήκαμε όλοι μαζί εδώ μέσα………

  43. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 11:32 ΠΜ

    15 Οκτωβρίου 2013 – 12:45 π.μ.

    Πες μας βρε άνθρωπε μου που να πάμε να αναζητήσουμε κάτι γνήσιο και ισχυρό….. δώσε ένα λινκ, μια πληροφορία…..

  44. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 11:39 ΠΜ

    13 Οκτωβρίου 2013 – 10:29 μ.μ.

    Να και άλλος ένας που νόμιζε ότι ο Θεός είναι ένας συμπαθητικός γεράκος……
    όχι παιδιά, αυτός είναι ο Άη Βασίλης……..

    Ο "Θεός" είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ και -μην τρομάξατε τώρα- ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ……….. ειδικά οι Έλληνες, ΨΑΞΤΕ (και γρήγορα γιατί βλέπω ότι τα περιμένετε όλα από τον Άη Βασίλη αλλά δεν……..)

    Υ.Γ. έχω καταλάβει το "ρητορικό" του μηνύματος σου και δε ειρωνεύομαι εσένα αλλά χρησιμοποιώ σαν πάσα το σχόλιο σου….

  45. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 11:53 ΜΜ

    Βρηκα και την αποδειξη !Οποιος θελει του την στελνω!

  46. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 9:27 ΠΜ

    Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια και μάλιστα σε ένα μέσο που παρακολουθείται στενά. Έχει κανένας αντίληψη για την δύναμη του νου; Αυτή που αποτελεί μετρήσιμη ηλεκτρομαγνητική ενέρργεια; Αν ναι, σκεφθείτε πώς μπορεί να αξιοποιηθεί συλλογικά και ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε και να τα πούμε ζωντανά, κάπου στην Αθήνα. Όσον αφορά το γεγονός ότι "και αυτοί" εισπνέουν τον ίδιο αέρα, να μην παραγνωρίζουμε ότι στα βιολογικά κεργαστήρια όπου παράγονται οι ιοί, είναι βέβαιο ότι κατασκευάζονται και τα αντίστοιχα αντίδοτα, που δίνονται επιλεκτικά και βεβαίως ΟΧΙ σε όλους τους οσφυοκάμπτες. Σ΄ αυτούς μάλλον δίνονται placebo και επειδή χαρακτηρίζονται από αδύναμη θέληση, τα placebo θα είναι ΑΝαποτελεσματικά, οπότε ΚΑΙ αυτοί βαίνουν προς εξάλειψη.

  47. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 9:37 ΠΜ

    Μάλλον στο "Σύστημα" ανήκεις κι εσύ, http://www.katohika.gr, και ΔΕΝ ανεβάζεις αναρτήσεις που δίνουν αξιόπιστες πληροφορίες και προάγουν την ΣΚΕΨΗ των χρηστών…

  48. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 10:13 ΜΜ

    Δεν ειναι εφικτο το ανοσοποιητικο συστημα να μην αναγνωρισει εναν ιο που εισερχεται στον οργανισμο(αλλο να τον αναγνωρισει και αλλο να τον αντιμετωπισει).Εαν εισελθει ξενο σωμα(ιος,βακτηριο)το ανοσοποιητικο συστημα αντιδρα,εαν καταστειλουμε το ανοσοποιητικο για να κυκλοφορει ο απεργοποιημενος ιος ανενοχλητος μεχρι να παρει εντολη ενεργοποιησης οπως λετε τοτε ο οργανισμος θα προσβληθει αμεσα απο αλλους παραγοντες(ιους-βακτηρια)οι οποιοι ανενοχλητοι θα επιτεθουν στον οργανισμο μας,οπως συμβαινει σε ανοσοκατεσταλμενους ασθενεις (με εκ γενετης ή επικτητη ανοσοκαταστολη),ΟΠΟΤΕ ποιος ο λογος αυτο το σεναριο να ειναι αληθινο? Εαν υπαρχει καποια αλλη γνωση ως αναφορα την λειτουργια του ανοσοποιητικου να την μαθουμε…Κατι αλλο μας ψεκαζουν.

  49. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 6:42 ΠΜ

    Ο θεος μας εκανε δυο υπεροχα δωρα την ΛΟΓΙΚΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Σταματηστε να Τον χρησιμοποιητε παντου.Μας εδωσε ολα τα οπλα για να ειμαστε αυτοδυναμοι.Θεε μου λυσε το οικονομικο.Θεε μου γιατι με αρρωσταινεις,ενω εγω κανω τα παντα για να μην ειμαι καλα.Θεε μου γιατι,γιατι γιατι.Φτανει.Αντε βαλτε τα μυαλα σας να δουλεψουν…μαμακιδες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*