Διαφημίσεις

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,4 Ρίχτερ χτύπησε τη Ρουμανία το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, το εστιακό βάθος έφτανε στα 134 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο εντοπίστηκε 141 χιλιόμετρα βόρεια της ρουμανικής πρωτεύουσας, το Βουκουρέστι, και 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Βιντιλάσκα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Ρουμανία”
  1. Τελικά θύμωσε περισσότερο η γη της Ρουμανίας. Ευτυχώς δεν έχει θύματα και φαίνεται πως οι θετικές σκέψεις βοήθησαν.

    Τα μάτια μου και η ψυχή μου θα μείνουν εδώ, κυρίως στην Κρήτη Ν-ΝΑ και Β-ΒΑ μέχρι τον Ελλήσποντο.

    Είναι και η Καλιφόρνια που συνεχίζοντας από τις προηγούμενες ημέρες έδωσε τα χαράματα ένα 4.3R….

    Θα θυμάμαι πάντα τον χρονοταξιδιώτη να μιλάει για το "μικρώτερο κακό" και την στόχευση στο νερό….. σε ό,τι κι αν είναι να συμβεί.

  2. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΣΜΗΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΩΝ

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/isxiros-seismos-sta-nisia-kermantek-ston-eiriniko.html
    ΣΤΙΣ 30 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:17 μ.μ.
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :
    ΄΄ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΗΞΑΝ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙ
    -ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-
    ΚΛΙΝΤΟΝ/ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ/ΑΠΟΦΑΣΗ/
    ΣΑΜ/ΑΡΑΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΕΣΑ ΟΜΙΛΙΑ/ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ/ΛΕΞΗ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ΄΄

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ:

    ΣΗΜΑΔΙ / ΚΛΕΙΔΙ/
    ΣΜΗΝΟΙ ΣΕΙΣΜΩΝ GALATI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ/ΕΓΕΝΕΤΟ / ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
    VRANCEA ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 5.4 ΕΣΤΙΑΚΟ 128 χιλιόμετρα/ΕΓΕΝΕΤΟ
    ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ GALATI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

    ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ:
    Μυστηριώδεις ζημιές απο σεισμούς σε σμήνος σε πολλά χωριά στο Galati, ανατολική Ρουμανία.
    Η περιοχή Galati γνώρισε δεκάδες σεισμούς μέχρι μέγεθος 3,8 (τελευταίο λίγο πριν γράψω αυτό το άρθρο).
    Οι σεισμοί έχουν ένα εξαιρετικά μικρό βάθος, έχουν σχετικά υψηλή ένταση/τίναγμα και προκαλούν μεγάλη ζημιά στα χωριά κοντά στις περιοχές επίκεντρο (τα επίκεντρα βρίσκονται σε μια περιοχή πολλών χιλιομέτρων και όχι σε μία θέση).
    Μερικοί άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, λόγω των ζημιών, φοβούμενοι την κατάρρευση, εάν μεγαλύτερος σεισμός θα χτυπήσει.
    Η Galati είναι μια περιοχή με σχετικά χαμηλή σεισμική δραστηριότητα και οι σεισμοί είναι σμήνη όπως τα τρέχοντα γεγονότα τα οποία είναι γνωστά μόνο από τις εφημερίδες ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ / ΧΩΡΕΣ (κάποιες ανεπιβεβαίωτες αναφορές/ότι ένας αριθμός σμήνους σεισμών σημειώθηκαν τον Μάρτιο 1894!).
    Οι κάτοικοι και οι σεισμολόγοι είναι πολύ έκπληκτοι και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Εξόρυξη πετρελαίου και πλημμύρες, όπου αρχικά αναφέρονται ως πιθανές ωθήσεις, αλλά οι λόγοι αυτοί δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί όπως και μερικά άλλα φαινόμενα:
    ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΗ ΗΧΟ όπως ΤΟ ''ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ'' ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ και μια περίεργη μυρωδιά του νερού (όπως το θείο) να γίνονται αντιληπτοί.
    Ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι φοβούνται είναι οι μεγάλες ρωγμές που εμφανίζονται στο έδαφος.
    Οι επιστήμονες λένε ότι σίγουρα δεν υπήρχε μεγάλο ιστορικό σεισμών στην περιοχή Galati.
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Yellowstone : ο Bob Smith, ένα καθηγητής γεωφυσικής από το Πανεπιστήμιου της Utah, είπε ότι ποτέ δεν έχει δεί να εμφανίζονται μαζί 2 σμήνη σεισμών στα 53 χρόνια που παρακολουθεί την σεισμική δραστηριότητα, τώρα είδε 3 μαζί..

    ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΠΟ Galati : Ρωτήστε τους ειδικούς σε όλο τον κόσμο να έρθουν και να μελετήσουν τους σεισμούς αυτούς.
    Σε 13 ημέρες καταγράφηκαν 190 σεισμοί.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  3. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ''ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ'' ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ;
    (ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟ/ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ/ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΗ;).

    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΣΙΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ) ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ……
    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ;
    ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ (ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ/ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ) ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΤΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ ΣΙΝ) ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ….ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ) ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟΤΕ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΚΥΛΩΝ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΣΗΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ/ΥΨΗΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΣΑΙΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ (ΦΟΒΟΣ/ΤΡΟΜΟΣ/ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ).
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/obama-i-avtokratoria-ton-hpa-den-yparxei-pleon.html ΣΤΙΣ 30 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:13 π.μ
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
    ''ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.''
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ''ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ'' ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/i-gynaika-piso-apo-to-makeleio-stin-kenya.html

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ-ΠΡΟΣ ΗΓΕΤΗ/ΣΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΛΕΒΑΝΙΑΣ/ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ/ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ/ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ/Ο ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ/ Ο ΥΠΕΡΙ/ΩΝ/ΩΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6: ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ 341 CALIFORNIA.

    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  4. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    -Άρα αυτό που περιμένουμε είναι ενδεχόμενα μία προβοκάτσια με την συμμετοχή βαλκάνιων. Εδώ να σημειώσω ότι στην περίπτωση του δολοφονηθέντος Π.Φύσσα, το τελευταίο τηλεφώνημα του δολοφόνου του ήταν σε έναν Αλβανό πράγμα το οποίο εμφανώς δεν είναι τυχαίο. Απ΄όσο καταλαβαίνω και διαισθάνομαι δεν θα είναι το μοναδικό και όχι απαραίτητα στην Αθήνα. Άλλωστε στο Κόσσοβο οι ΗΠΑ έχουν μία μεγαλη βάση και είναι τοι πάσι γνωστό ότι σε αυτήν την περιοχή και όχι μόνο, εκπαιδεύονται «ισλαμιστές» αντάρτες.
    Όντως τα σύνορα της χώρας συμπιέζονται από την Αλβανία, τα Σκόπια, την Τουρκία (βλέπε Θράκη) και την Βουλγαρία (ύπουλη παιδομαζώχτρα….ποιός να ξεχάσει τους περίφημους κομιτατζήδες?) που έχει στείλει πολλές νύφες εκεί στην περιοχή του Έβρου.
    -Εγώ εδώ και 10 χρόνια ζω στο κέντρο της Αθήνας και τα τελευταία 4 χρόνια έχω πλέον μία πολύ σοβαρή εμπειρία στο πώς κινούνται οι λαθρομετανάστες. Κατ΄αρχήν, είναι διάφορες κατηγορίες. Θα εξαιρέσω τους διακινητές ναρκωτικών και σωματεμπόρους και θα μιλήσω για τους άλλους. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα άλλοτε 15ήμερα ή 30ήμερα εμφανίζονται νέα πρόσωπα στην περιοχή και είναι κατά ομάδες εθνικοτήτων. Άλλοτε είναι καραβάνια νεαρές μανάδες με παιδιά (πάντα μουσουλμάνες) και άλλοτε καραβάνια νέων υγιών ανδρών μόνον. Για την ακρίβεια στο σημείο που βρίσκομαι οι Σύριοι παλιοί μετανάστες και οι οικογένειές τους που ήρθαν τελευταία λόγω του πολέμου παρέχουν ασφάλεια και το λέω με απόλυτη συνείδηση του λόγου μου. Τουλάχιστον έως και σήμερα, γιατί ζώντας στο μάτι του κυκλώνα δεν μπορείς ουσιαστικά να εμπιστευθείς κανέναν απολύτως. Τελευταία βλέπω λευκές γυναίκες (Ευρωπαϊκής καταγωγής… και…. τουλάχιστον μία Ελληνίδα.. αυτήν που είδα ιδίοις όμμασι) που προφανώς έχουν ασπασθεί το Ισλάμ (με hijab και μακρυμάνικα εν μέσω καύσωνα) και είναι παντρεμένες με μουσουλμάνους. Αυτό είναι κάτι καινούριο πραγματικά γιατί δεν υπήρχε πριν εδώ… στο σημείο που ζω.
    Άρα έχουμε ήδη έτοιμες ετοιμοπόλεμες ομάδες εγκατεστημένες στην Αθήνα και όχι μόνον που θα δημιουργήσουν ροή αίματος.
    -Aναφέρεις πάντα την Φθιώτιδα, την Ίδη και Ίδη, το Λιβυκό και την Κρήτη και προφανώς θα έχεις δει πολλά σχόλια μου τελευταία (και για την Ρουμανία) την ανησυχία μου όπως το τελευταίο στο http://www.katohika.gr/2013/10/oi-evraioi-tha-ktisoun-spitia-gia-tous-lathrometanastes-stin-ellada-dilose-o-evraios-soros.html
    Άρα όλη αυτή έντονη σεισμική δραστηριότητα είναι προειδοποιήσεις συνεχόμενες που εντατικοποιούνται.
    -Κάποια στιγμή σε άλλη ανάρτιση αναφέρεις για ενέργεια που εκτονώνεται με ήπια μορφή (εκτίναξη αερίων και πετρών) στην θάλασσα έξω από το Fiumicino. Το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στην ξηρά από το καλοκαίρι με έναν μικρό κρατήρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο. ΄Ενα αντίστοιχο περίπου φαινόμενο όμως συνοδευόμενο και από πολλούς σεισμούς συμβαίνει στην Ρουμανία μαζί με την θυσία των σκύλων. Γράφει ο ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ ότι το ναυάγιο που έγινε ανοικτά της Σικελίας πρόσφατα με τα πολλά θύματα (θυσία) είναι ανάχωμα για ό,τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα. Στο ίδιο σχόλιο αναφέρεται και στις πολύ έντονες αστραπές την περασμένη εβδομάδα που έκαναν την νύχτα μέρα ως τελευταία απόπειρα αφύπνισης από τον Απόλλωνα.
    ‘Αρα το γεωλογικό φαινόμενο που αναμένεται στην Ελλάδα θα είναι ηπιώτερο..ένα μικρώτερο κακό…
    -Τα υποχείρια Σαμαράς και Τούρκογλου βρίσκονται ήδη στην Αμερική για να λάβουν εντολές. Απορία βέβαια προκαλεί η απουσία Αβραμόπουλου και το γιατί τον άφησαν πίσω. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλές σκέψεις γι΄αυτό.
    -Και μένουν ο Χάφεζ Άσαντ που πρέπει να εκετελεστεί για να ακυρωθεί η συμπαντική προειδοποίηση του πατέρα του και ο Ερντογάν του οποίου η ζωή έχει πολλάκις μέχρις στιγμής απειληθεί με διάφορους τρόπους. Άλλωστε είναι και σοβαρά ασθενής.
    Τί από απόλα αυτά τελικά δεν είναι μέσα στο σχέδιο καταστρφής της Ελλάδας και οτιδήποτε Ελληνικού. Βιώνουμε μία άνευ προηγουμένου γενοκτονία……
    Ιώ
    (Υ.Γ. Επειδή το littlepartofsoul ανήκει ουσιαστικά στην κόρη μου αλλά έγινε κάποιο μπέρδεμα όταν καταχωρούσα την διεύθυνσή μου στον ίδιο υπολογιστή, θα υπογράφω πλέον με το ψευδώνυμο Ιώ)

  5. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ ΙΩ
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑ/ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,
    ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ Κ.Λ.Π.).
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ) ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΥΡΑΧΙΟΥ (ΑΛΒΑΝΙΑ).
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (να ακυρωθεί η συμπαντική προειδοποίηση του πατέρα του) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο Μπασάρ αλ Άσαντ ΣΥΡΙΑΣ (ΟΧΙ Ο Χαφέζ αλ Άσαντ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Μπασάρ αλ Άσαντ ) ΚΑΙ Ο Ερντογάν Τουρκίας
    (ΣΗΜΑΔΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ).

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΚΛΙΝΤΟΝ/ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΣΑΜ/ΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΚΛΙΝΤΟΝ/ΧΙΛΑΡΙ/ΓΚΟΥΡΟΥ) ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Α-ΝΟΗΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΒΛΑΚΟΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΟΠΩΣ:
    Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο Ισραήλ,μόνο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης…
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

    ΙΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

    ΔΑΝΑΗ

  7. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Ναι έχεις δίκηο, είναι ο Μπάσαρ αλ Άσαντ αλλά είχα κολλήσει στο όνομα του πατέρα του λόγω του ότι το 1982 είχε προβεί σε μία εκκαθάριση στην πόλη Χάμα όπου έχασαν την ζωή τους περίπου 40000 !!! πολίτες συμπεριλαμβανομένων 1000 στρατιωτών. Ο Χάφεζ λοιπόν δεν διστάζει να σφαγιάσει τους συμπατριώτες του -οι οποίοι ήταν Σουνίτες μουσουλμάνοι- ενόσω ο ίδιος Αλεβίτης, για την εξουσία- αλλά κάποια στιγμή κάνει μία συμπαντική προειδοποίηση για την σύμπραξή του ως προς την Ελλάδα…!!!

    Και εδώ είναι η ερώτηση που παρέλειψα στο προηγούμενο κείμενό μου..
    Το συμβούλιο Μπάαθ ή καλύτερα το Ιερατείο που φρόντισε να αφήσει ανενεργό -εμφανώς τουλάχιστον- ο Χάφεζ αλλά συνεχίζει μέχρι σήμερα και ο Μπάσαρ , τί ρόλο παίζει, αν παίζει στην Συρία και το Ιράκ? Πώς συνδέονται τελικά όλα αυτά, αν συνδέονται?

    Υ.Γ. Για την ιστορία, απλά να αναφέρω ότι άσαντ στα αραβικά σημαίνει λιοντάρι. Ο ζωολογικός κήπος της Δαμασκού γι' αυτό τον λόγο δεν φιλοξένησε ποτέ λιοντάρια. Με είχε εντυπωσιάσει όταν το είχα δει και γι΄αυτό το αναφέρω,

  8. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ ΙΩ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ :
    Ο «ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ, Ο «ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΑΤΡΑΠΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ :
    «Η ΧΩΡΑ» «ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ" (ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΥΔΑΤΑ ΠΟΤΑΜΩΝ), ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
    "ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΑΠΩΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΣΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '70. ΠΡΟΣ ΝΟΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ "ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ".
    Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ"».
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΑΘ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΙΣΕΛ ΑΦΛΑΚ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΑΛΑΧ ΑΝ ΝΤΙΝ ΑΛ ΜΠΙΤΑΡ.
    ΆΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑΣ.
    Ο ΑΦΛΑΚ ΗΤΑΝ Ο «ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΑΑΘ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. Ο ΜΠΙΤΑΡ ΗΤΑΝ Ο «ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ» ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΛΠ…
    ΤΟ ΜΠΑΑΘ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1963 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ «ΖΩΝΤΑΝΟ» ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ «ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ» ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ) , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ «ΠΑΡΑΚΜΗ» ΤΟΥ ΜΠΑΑΘ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΧΑΦΕΖ ΑΛ ΆΣΑΝΤ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1966 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟ ΜΠΑΑΘ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΡΑΒΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΔΡΕΣ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΈΤΣΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΑΘ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΆΣΑΝΤ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΦΕΖ ΑΛ ΆΣΑΝΤ, ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ) ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  9. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Σ΄ευχαριστώ για την ανάλυση και την απάντηση στην ερώτησή μου.

    Πιστεύω να τα ξαναπούμε σύντομα μιας και τα γεγονότα τρέχουν όπως ο θυμωμένος Ειρηνικός, αλλά και ο Ατλαντικός εκεί λίγο παρά έξω από τις Ανατολικές ακτές, η σαλμονέλλα που δημιουργεί πολλά προβλήματα πια στις ΗΠΑ, τα κουτιά που πηγαινοέρχονται με την άσπρη σκόνη (άνθρακας), η επερχόμενη χρεωκοπία?, ο Ερντογάν που μετράει ώρες, η Ιταλία που προσπαθεί για την Ελλάδα, η Συρία που αδειάζει και από Ρώσους πολίτες, ο ISON που άλλαξε τροχιά ξαφνικά πριν λίγες μέρες και τόσα άλλα…

    Και μιας και μιλήσαμε για αραβικά κράτη, παραμένω πάντα με το βλέμμα εκεί… πολύ μακριά… στην Ελ-Μαρά που δεσμά δε κείται και εν τω ουρανώ… (Κάποτε μου έγραψες προς τα πού να "ταξιδέψω" και δεν την σκέφτηκα γιατί δεν την ένοιωθα αλυσοδεμένη… Την είχε ελευθερώσει ο Περσέας…). Ο φωτεινός 341 CALIFORNIA ? Ακόμα μία ερώτηση…. 🙂

    Ιώ

  10. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΔΑΝΑΗ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  11. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΠΡΟΣ ΙΩ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΗΜΑΔΙΩΝ/ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/otan-to-pedio-paizei-me-to-mialo-sou.html
    ΣΤΙΣ 11 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:01 μ.μ. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΠΛΗΡΩΣΩ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΄΄ΑΛΥΣΟΔΕΤΗ ΓΥΝΗ΄΄ ΄΄ΔΕΔΕΜΕΝΗ΄΄
    ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΑΣΤΡΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΄΄ΑΛΥΣΟΔΕΤΗ ΓΥΝΗ΄΄ ΄΄ΔΕΔΕΜΕΝΗ΄΄ (ΕΛΛΑΔΑ;)
    "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013"
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΝΗΣΙΑ
    08/10/13 – 20:18
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ F-15I ΚΑΙ F-16Ι ΠΕΤΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
    ΚΑΤ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ.
    ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
    TΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ F-16 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΣΚΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ).
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 12 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ F-15I, 8 F-16I, 4 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ KC-135, ΜΑΖΙ ΜΕ 6 ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 BLOCK 52+ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  12. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    KΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ: "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013".

    ΌΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΣΤΟ DEFENCENET.GR ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΦΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
    ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ 117 ΠΜ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ, "ΕΣΤΡΙΨΑΝ" ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 4Α ΣΤΗΝ ΆΝΔΡΟ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΑΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΤΟΥ F-15I.
    Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ.
    ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ DEFENCENET.GR

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ….

    ΑΝΕΛΥΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ /ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ.
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ) ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/09/obama-i-avtokratoria-ton-hpa-den-yparxei-pleon.html
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΙΩ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 341 CALIFORNIA ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΟ 1892 (ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΑΛΒΕΔΟ/ΛΙΘΟΣ/ΛΙΘΩΔΗΣ S) ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΡΟΣ / ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΤΩ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ YELLOWSTONE ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/10/milontas-ston-eayto-mou.html
    ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ
    ΄΄ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΣΜΗΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ;
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ)
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;΄΄

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  13. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    Η αλήθεια είναι ότι η ονομασία της άσκησης με εξέπληξε όταν το διάβασα αλλά δεν την συνέδεσα με την παρούσα κατάσταση της Ελλάδας "αλυσοδεμένη γυνή ==> δεδεμένη Ελλάς". Διαβάζοντας όμως την ανάλυσή σου πήρε μορφή και το κείμενο που είχα διαβάσει κι εγώ.
    -ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ. ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
    Οι ιαχές ουρντού έφτασαν και στα δικά τους αυτιά προφανώς. Κοινοί εχθροί, κοινή άμυνα. Και όπως το νοιώθω…. η Ελλάδα μία σανίδα σωτηρίας στην Ανατολική Μεσόγειο αν τα πράγματα ζορίσουν πάρα πολύ εκεί κάτω στην Παλαιστίνη.
    – Το δεύτερο κομμάτι που αναφέρεται στα πιθανά σημεία εισβολής είναι σαφές.
    ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
    ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ 117 ΠΜ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ, "ΕΣΤΡΙΨΑΝ" ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 4Α ΣΤΗΝ ΆΝΔΡΟ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
    Και βέβαια οι Μογγόλοι γείτονες δεν θα το άφηναν έτσι… Ακόμη μία κίνηση εντυπωσιασμού και αλαζονείας όπως πάντα (ακόμη και όταν το σπίτι τους καίγεται όπως τώρα… καλή ώρα). Άλλωστε έχουν ήδη μπει δυνατά στον ισλαμοφασιστικό άξονα του Ιράν, Πακιστάν κλπ….
    – Defencenet.gr : Σε μία ευθεία πρόκληση κυρίως προς την Ελλάδα και τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και προς το Ισραήλ με μία κίνηση τύπου "Βόρειας Κορέας", η Τουρκία έστειλε σήμερα το πλέον σύγχρονο πολεμικό πλοίο της, την εγχώριας ναυπήγησης κορβέτα σχεδίασης stealth, την F-511 "Heybeliada", στην μέση της χθεσινής ελληνοϊσραηλινής αεροναυτικής άσκησης και σε απόσταση βολής πυροβόλου από τις ακτές της Ανατολικής Αττικής!

    Ας δούμε τί θα γίνει με την Ίδη και Ίδη και τις περιοχές ανάμεσά τους (Ελλήσποντος, ακτές μικράς Ασίας, νήσοι Β. Αιγαίου, Δωδεκάννησα και Κρήτη) γιατί εξακολουθούν να είναι πολύ ανήσυχες και οψόμεθα για τα περαιτέρω.
    Σ’ ευχαριστώ πάντα για την καθοδήγηση.
    Ιώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek