ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σεισμός 5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ηπειρο -Αναστάτωση σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

· Κατοχικά Νέα

Σεισμός 5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ηπειρο -Αναστάτωση σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3.54 τα ξημερώματα με επίκεντρο 32 χιλιόμετρα βόρεια της Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Ανάστατοι οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους τα ξημερώματα. Από τη δόνηση ανησύχησαν οι κάτοικοι σε όλη την Ήπειρο, ενώ ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στα νησιά του Ιονίου, όσο και στη Θεσσαλία, αλλά και την Αιτωλοακαρνανία.

Ο σεισμός που είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Ήπειρο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ή ζημιές στην περιοχή.

iefimerida.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία ζητά εθνική στρατηγική για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατοΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία ζητά εθνική στρατηγική για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

7 απαντήσεις στο “Σεισμός 5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ηπειρο -Αναστάτωση σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα”

  1. Από της 8:30 γαβγίζει o σκύλος μου κοιτάζοντας ανατολικά. Έχει κάνει δυτικά της Κρήτης δύο σεισμούς,μέσα σε αυτήν την ώρα. Όμως η Λούση εξακολουθεί το γάβγισμα. Την λύνω και πάει πάει πάντα ανατολικά. Τα αυτιά βέβαια πίσω και κάτω. Πριν ξεκινήσει αυτό,ξαφνικά σήκωσε το κεφάλι ψηλά , μύρισε και άρχισε να γαβγίζει. Έχω μάλλον αντισεισμικό σκύλο,αλλά δύο ώρες τώρα δεν έχει σταματήσει.και τώρα μπορεί να κάθεται αλλά τα αυτιά είναι πίσω και κάτω!! Βέβαια φυσά και καυτός αέρας.

    • Ναι Κρήτη.Όπου και αν την πήγαινα,αυτή γάβγιζε ανατολικά. Από της 1 μ μ. βέβαια έχει ηρεμήσει,αυτό μου το έκανε πρώτη φορά. Είναι εννέα μηνών. Ποτέ άλλοτε δεν την έχω δει τόσο φοβισμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά