Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:39 - 06/09/2013

Σεισμός 4,2R στην Κρήτη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα με… σεισμό είπαν στην Κρήτη καθώς ξημερώματα της Παρασκευής κουνήθηκε το νησί με 4,2R.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων και επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή 81 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και 94 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, σύμφωνα με το Cretalive.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:14 ΠΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ
    4 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:27 π.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html

    ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΙΣ 3/9/2013 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.
    Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 28 Αυγούστου 2013 – 11:24 μ.μ. ΣΤΟ ''Σου έχω μιλήσει για ένα παράθυρο επικίνδυνο'' http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html)
    (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 1817 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΣΑ (ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ – ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΑΞΕΩΣ Α΄- ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ)

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ (10 ΕΩΣ 12) ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ : ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΥΒΙΚΟ – ΣΑΡΩΝΙΚΟ – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ….

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ———————————

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ (ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ)ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ…..

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  2. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:59 ΠΜ

    —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    1) Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 Αυγούστου 2013 – 11:24 μ.μ. ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ (Ι) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ Ι ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (Ι) ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Ι ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    2) ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html ΣΤΙΣ 2 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:57 π.μ.

    ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΒΟΗΘΩ:
    Α) ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ (Ι) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ – ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ (Ι) ΑΠΟ ΤΙΣ 28/8/2013 ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ (ΝΟΤΙΑ) – ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (Ι) – ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ 243 Ίδη (243 Ida) ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ Ίδη (Κρήτη: Ψηλορείτης) ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ – ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/8/2013 ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ – ΑΝΑΛΥΣΤΕ – ΨΑΞΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ – ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ – Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  3. Προς ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ 1:59

    Δεν τα είχα διαβάσει… Αρχίζει να γίνεται πολύ κατανοητό. Θεογονία Ησιόδου. Μιλάς για ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΗ  ΤΙΣΙΝ… και η ΥΒΡΙΣ? …γιατί από εκεί ξεκινάει.. Ας τα βάλω τώρα στην αράδα τους

    ΥΒΡΙΣ – η περιφρόνηση των ορίων των ανθρώπινων πράξεων με συνέπεια την διατάραξη του συμπαντικού νόμου (συνήθως από τους ισχυρούς της γης)

    ΑΤΗ – Η πλάνη , η κακή κρίση λόγω σύγχυσης των υβριστών ως αποτέλεσμα της «αδικίας»

    ΝΕΜΕΣΙΣ – η δικαιοσύνη, η απονομή δικαιοσύνης καλύτερα (συμπλέει με την Ειμαρμένη, την Μοίρα)

    ΤΙΣΙΣ – Εκδίκηση, ανταπόδωση

    Η ΥΒΡΙΣ υφίσταται και επιταχύνει, η ΑΤΗ έχει διαφανεί εντελώς και μιλάμε για την ΝΕΜΕΣΙΝ και την ΤΙΣΙΝ ….

    Και εδώ αναφέρουμε τις 3 εκδοχές για το «Ι»
    – Όρος Ίδη , Κρήτη – Ιδαίο άντρο, ισχυρό ενεργειακό πεδίο (θετικό και αρνητικό) ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ
    Επίσης νότια της Κρήτης βρίσκεται η ένωση των τεκτονικών πλακών της Αφρικής –Ευρώπης. Η Αφρική ουσιαστικά γλιστράει κάτω από την Ευρωπαϊκή πλάκα… Στις 16 Ιουνίου δίνει ένα σεισμό 5,9R χωρίς καλή μετασεισμική ακολουθία και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Συσσωρευμένη ενέργεια λοιπόν προς εκτόνωση.

    – Όρος Ίδη Β.Α. της Λέσβου στα ιερά χώματα της Μικράς Ασίας σε απόσταση 32 χμ από την πόλη της Τροίας. Ο Όμηρος αναφέρει στην Ιλιάδα ότι το βουνό έδινε στην ΗΡΑ την δυνατότητα πολλαπλασιασμού των δυνάμεών της και ότι από αυτό το βουνό παρακολούθησαν οι θεοί την Μάχη της Τροίας. Γενικά το όρος είναι αφιερωμένο στην Θεά Κυβέλη την φρυγική εκδοχή της Θεάς Ρέας.

    Το ρήγμα της Ανατολίας δηλ. ένα από τρία παρακλάδια του, περνάει δίπλα από το βουνό Ίδη της Μ. Ασίας και σταματάει στο βόρειο μέρος της Λέσβου. Σε αυτή την περιοχή έχουμε συνεχείς ασθενείς δονήσεις γύρω στα 3-4 R εδώ και καιρό . Συσσωρευμένη ενέργεια λοιπόν προς εκτόνωση.

    – Και άφησα για το τέλος τον αστεροειδή 243 Ίδη (243 Ida) για τον οποίο διάβασα ότι περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του κάθε 4 ώρες και 38 λ και κάνει 4,84 χρόνια για μία περιστροφή του γύρω από τον ήλιο. Δεν ξέρω πού βρίσκεται αυτή την στιγμή αλλά ούτε και πότε έκανε την τελευταία περιστροφή του γύρω από τον ήλιο άρα δεν μπορώ να εκφέρω καμμία γνώμη.
    Το μικρόφωνο σε σένα τώρα «ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ» να μας ενημερώσεις τί θα έπρεπε να αφαιρέσουμε από όλα αυτά ή και τι να προσθέσουμε…

  4. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:02 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΠΡΟΣ Littlepartofsoul
    ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/09/krifi-mtafora-pirinikon-kefalon-apo-tous-amerikanous.html
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
    Littlepartofsoul ΕΥΓΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΥΝΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ.
    ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΑΛΗΘΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ
    Αποδίδοντας την αντίληψη σχετικά με την ύβρη και τις συνέπειές της, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται στην αρχαιότερή της μορφή, με το σχήμα ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις μπορούμε να πούμε ότι οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ὕβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΣ ΒΑΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ : Συσσωρευμένη ενέργεια λοιπόν προς εκτόνωση.
    ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ; Η ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ;
    Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΡΟΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  5. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:05 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ:
    ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ''πίστευαν πως μια «ὕβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία''
    ΧΜΜΜΜ….ΔΙΑΣ….Η ΡΕΑ ήταν μητέρα του, Ρέα = αυτή που ρέει….Συμμάχησε με τον μικρότερο γιο της τον Δία, για την καθαίρεση του Κρόνου….ΧΜΜΜΜ…..ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
    1η ΕΚΔΟΧΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ – Όρος Ίδη , Κρήτη – Ιδαίο άντρο, ισχυρό ενεργειακό πεδίο (θετικό και αρνητικό) ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ : Κόρη του Μελισσέως, βασιλιά της Κρήτης. Η Ίδη και η αδελφή της Αμάλθεια υπήρξαν οι τροφοί του θεού Δία όταν εκείνος ήταν βρέφος. Ο Δίας είναι παιδί του Κρόνου με την Ρέα, και αδελφός των άλλων θεών, της Εστίας, Δήμητρας, Ήρας, του Άδη και Ποσειδώνα. Η γέννησή του αρχίζει με τους πόνους της Ρέας στην Ίδη της Κρήτης, όπου έκρυψε το παιδί της στο σπήλαιο Ιδαίο άντρο. Επειδή ο Κρόνος εξουδετέρωνε τα παιδιά του, καταπίνοντάς τα αμέσως μετά την γέννα, η Ρέα κατέφυγε εκεί, ακολουθώντας την συμβουλή που της είχαν δώσει η Γαία και ο Ουρανός. Όταν γεννήθηκε ο Δίας, η Ρέα ξεγέλασε τον Κρόνο δείχνοντάς του αντί για το νεογέννητο, έναν λίθο τυλιγμένο στα σπάργανα, τον οποίο ο Κρόνος κατάπιε. Ο Δίας όταν μεγάλωσε παρουσιάστηκε μπροστά στον έκπληκτο πατέρα του και, αφού τον μέθυσε τον ανάγκασε να απελευθερώσει τα αδέρφια του.
    ΧΜΜΜΜ….(ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ Ρέα = αυτή που ρέει, η μητέρα των θεών, ήταν μητέρα του θεού Δία, Συμμάχησε με τον μικρότερο γιο της τον Δία, για την καθαίρεση του Κρόνου) ΔΙΑΣ, ΙΔΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΧΜΜΜ… ΑΜΑΛΘΕΙΑ… ΛΙΘΟΣ;….ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
    2η ΕΚΔΟΧΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ : Ο Όμηρος αναφέρει στην Ιλιάδα ότι το βουνό έδινε στην ΗΡΑ την δυνατότητα πολλαπλασιασμού των δυνάμεών της και ότι από αυτό το βουνό παρακολούθησαν οι θεοί την Μάχη της Τροίας. Γενικά το όρος είναι αφιερωμένο στην Θεά Κυβέλη την φρυγική εκδοχή της Θεάς Ρέας.
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ : ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) ΧΜΜΜΜ….ΤΡΩΑΣ…(ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ η μητέρα των θεών) Ρέα = αυτή που ρέει….Συμμάχησε με τον μικρότερο γιο της τον Δία για την καθαίρεση του Κρόνου……ΙΔΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΧΜΜΜ…ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
    3η ΕΚΔΟΧΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ : Και άφησα για το τέλος τον αστεροειδή 243 Ίδη (243 Ida) για τον οποίο διάβασα ότι περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του κάθε 4 ώρες και 38 λ και κάνει 4,84 χρόνια για μία περιστροφή του γύρω από τον ήλιο.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  6. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:06 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ : Ίδη (243 Ida) έλαβε το όνομά της από μια από τις τροφούς του Δία στην ελληνική μυθολογία. Παρατηρήσεις με τηλεσκόπιο από τη Γη οδήγησαν στην κατάταξη της Ίδης στους αστεροειδείς φασματικού τύπου S (λιθώδεις)…(ΛΙΘΟΣ;) Το σημαντικό σχετικά με την Ίδη είναι ότι στις 28 Αυγούστου 1993 πέρασε από πολύ κοντά της το διαστημόπλοιο Γκαλιλέο, στο ταξίδι του προς τον Δία και μετέδωσε εικόνες της. Φαίνεται ότι αποτελείται από δύο ενωμένα σώματα.
    ΧΜΜΜ…. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΕΚΕΙ; δύο ενωμένα σώματα; έτσι είναι ο δεύτερος αστεροειδής στην Ιστορία τον οποίο επισκέφθηκε τεχνητό αντικείμενο και ο ΠΡΩΤΟΣ του οποίου ανακαλύφθηκε φυσικός δορυφόρος, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο «Δάκτυλος», που περιφέρεται γύρω από την Ίδη; ΚΑΙ προέρχεται από τους Ιδαίους Δακτύλους, δαίμονες που κατοικούσαν στο Όρος Ίδη της Κρήτης (το οποίο έδωσε το όνομά του στον αστεροειδή του). Οι Δάκτυλοι, ταυτιζόμενοι κατά την επικρατήσασα παράδοση και με τους Κουρήτες, βοήθησαν στη φύλαξη του πατέρα των θεών, του Δία, όταν αυτός ήταν βρέφος και μεγάλωνε στο Ιδαίο Άντρο.
    ΧΜΜΜΜ….ΚΥΒΕΛΗ Η (ΔΙΑΖ) ΡΕΑ Ρέα = αυτή που ρέει, η μητέρα των θεών, ήταν μητέρα του θεού Δία, Συμμάχησε με τον μικρότερο γιο της τον Δία, για την καθαίρεση του Κρόνου ΔΙΑΣ, ΙΔΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΧΜΜΜ… ΑΜΑΛΘΕΙΑ… ΛΙΘΟΣ; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΩΑΣ (Τ + ΡΟΗ;) (λιθώδεις)…(ΛΙΘΟΣ;) Ίδη (243 Ida) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο «Δάκτυλος» φύλαξη του πατέρα των θεών, του Δία, όταν αυτός ήταν βρέφος και μεγάλωνε στο Ιδαίο Άντρο, επισκέφθηκε τεχνητό αντικείμενο και ο ΠΡΩΤΟΣ του οποίου ανακαλύφθηκε φυσικός δορυφόρος.
    ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ.
    ΑΑ… ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ISON ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΝ ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ;
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κομήτης παρατηρήθηκε ξανά τις 12 Αυγούστου 2013, περίπου δύο εβδομάδες πριν το αναμενομένο. Οταν αρχίσει να γίνεται ορατός στον πρωϊνό ουρανό, μπορεί να μοιάζει με το μεγάλο κομήτη του 1880 ή του 1887.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΧΜΜΜ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ 8ΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ……

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  7. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ… Η αλήθεια είναι ότι τα έκανες "πεντάλεπτα"… Αρκετά σαφείς οι πληροφορίες σου και αυτό που πάντα πίστευα ότι η μυθολογία δεν μπορεί να είναι παρά ένας κώδικας γιατί δεν μου έκανε σαν παραμύθι. Και όσο έψαχνα τόσο μπερδευόμουν…Επίσης όταν διάβαζα για τον 243 Ίδη είχα δει τα χαρακτηριστικά του και κάτι μου πέρασε από το μυαλό αλλά είπα: Μπα, χαζομάρα σου είναι… μου έκανε εντύπωση το ότι φαίνεται σαν είναι ενωμένα 2 κομμάτια και από εκεί προέκυψε και η σκέψη μου. Και πάλι ευχαριστώ γιατί αρχίζει σιγά σιγά να αχνοφαίνεται -όπως λες κι εσύ- κάτι στην συνείδησή μου. Θέλει πολύ δουλειά αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς…

  8. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 10:00 ΜΜ

    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΠΡΟΣ Littlepartofsoul

    ΝΑ ΘΤΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΥΓΙΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ.
    ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*