Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Για παρωδία των εξεταστικών κάνουν λόγο κύκλοι του ΔΗΣΥ της κ.Ντ.Μπακογιάνν

η τονίζοντας πως η παρωδία αυτή οδήγησε σε συμψηφισμούς , αναδεικνύοντας με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αδυναμία της συντεταγμένης πολιτείας να δώσει  σαφείς απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Αυτά αφορούν τι έγινε με τους επίμαχους λογαριασμούς, σε ποιους κατέληξαν  τα 100 εκ ευρώ μίζες της Siemens,  γιατί δεν ασκήθηκαν πιέσεις μέσω αγωγών στη Γερμανική εταιρεία που έχει αντικειμενική ευθύνη για να αναγκαστεί να πει όλα όσα γνωρίζει, γιατί δεν ζήτησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανεξάρτητη έρευνα των δικών τους κομματικών ταμείων, αφού υπάρχουν ρητές καταθέσεις  για πληρωμή χρημάτων σ’ αυτά από τη Siemens;

Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι αντί για αυτά ξόδεψαν  εκατομμύρια ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου για να ψάξουν το ημερολόγιο του κ. Χριστοφοράκου,  και τις λίστες εταιρικών δώρων και άλλες τέτοιες ασημαντότητες, λες και οι υπεύθυνοι της Siemens, θα σημείωναν στο ημερολόγιο που κρατούσε η γραμματέας τους «και να μην ξεχάσω σήμερα να λαδώσω τα κόμματα και τον υπουργό». Είναι ντροπή, τονίζουν.

Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι τα ερωτήματα  στη συνείδηση του ελληνικού λαού παραμένουν: Ποιοί πήραν τα λεφτά, πού πήγαν οι μίζες, ποιά είναι η διαδρομή του μαύρου πολιτικού χρήματος προς πρόσωπα και κόμματα από τις προγραμματικές συμβάσεις και τις προμήθειες του ΟΤΕ και των άλλων δημόσιων φορέων από το 1990 μέχρι σήμερα. Και αν πρόκειται κάποιος να τιμωρηθεί για όλα αυτά;.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek