Διαφημίσεις

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΡΗΤΑ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;
Σε μνημόσυνο που τελέσθει για τους νεκρούς του ολοκαυτώματος στη συναγωγή Μοναστηριωτών στην Θεσσαλονίκη. Στην επιμνημόσυνη δέηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Καμία έκπληξη φυσικά από την παρουσία του στην εβραϊκή συναγωγή για να τιμήσει το εβραϊκό ολοκαύτωμα (ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ!!!)! Το ερώτημα είναι το εξής: Γνωρίζουν οι παρευρισκομένοι ότι αυτό δεν επιτρέπεται στους Ορθοδόξους Χριστιανούς;Σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η είσοδος σε εβραϊκές συναγωγές!

Αναλυτικά:

ΞΕ΄ἀποστ. Κανών: «Εἰ τις κληρικος ἤ λαϊκός εἰσέλθοι εἰς συναγωγήν Ἰουδαίων ἤ αἱρετικῶν προσεύξασθαι καί καθαιρείσθω καί ἀφοριζέσθω»
καί ΟΑ΄Ἀποστ΄Κανών: «Εἴ τις Χριστιανός ἔλαιον ἀπενέγκοι εἰς ἱερόν ἐθνῶν ἤ εἰς συναγωγήν Ἰουδαίων ἐν ταῖς ἑορταῖς αὐτῶν ἤ λύχνους ἅπτοι, ἀφοριζέσθω».

Πώς λοιπόν βλέπουμε Ορθόδοξους (;) πολιτικούς, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ, να κάθονται μια χαρά στη συναγωγή καταπατώντας βάναυσα τους Ιερούς Κανόνες;;;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Σαμαράς και Ιερωμένοι προσκύνησαν σε συναγωγή! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!”
  1. αυτα εδω να τα κοινοποιειτε παιδια απο σημερα , συνεχώς (ειμαστε στην τελικη ευθεια) και ___________________________Τουτα λεμε στους προδοτες που σε περιοδο κατοχης όπως ετουτη που διανυουμε τωρα μιλουν για εθνοσυνελευσεις , για νέο συνταγμα ή για αναθεώρηση του υπάρχοντος .
    ερωτηση προς αυτους. Θελετε ενα νεο συνταγμα οπου θα μπορει οποιαδηποτε στηγμη να παραβιαστει απο τις εκάστοτε ενοπλες δυνάμεις ??? αν οχι , τοτε γιατι ρε πουλημενα τομάρια δεν εχετε καταγγειλει τις νυν ενοπλες δυναμεις για παραβιαση του συνταγματος και για εσχατη προδοσια??? ερωτηση 2) επιδιωκετε μηπως την αντικατασταση των ελληνηκων ενοπλων δυναμεων απο ξένες δυναμεις της νεας τάξης ?? και γιαυτο δεν εχειε ακομη καταγγειλει την προδοσια των ενοπλων δυναμεων?? απαντηστε καθικια ειδαλως θα θεωρηθειτε εχθροι αν ξαναμηλησετε εν καιρο κατοχης για αλαγη του ελληνικου συνταγματος .. δειτε , καθώς πολλοι ειναι οι εθνοσωτηρες που κατηγορουν τους πολιτικους και τους δικαστικους για εσχατη προδοσια και που συγχρονως υποκρυπτουν και υποθαλπτουν την εσχατη προδοσια που οι ενοπλες δυναμεις διεπραξαν εις βαρος της πατριδοςμας και του λαού στις 24112011 . δειτετο στην ιερη καταγγελια που ειναι στον τοιχομου και καταγγειλτε τους . Καταδικάστε εκεινους τους εθνοσωτηρες για υποθαλψη και αμεση συνεργια στην εθνική προδοσια και τη γενοκτονια κατα του λαού .
    http://sklantzithres.blogspot.gr/2012/12/to.html

  2. Ο Νικολάκης λοξοδρομεί από τά καθιερωμένα.
    ((Σαμαράς και Ιερωμένοι προσκύνησαν σε συναγωγή! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!)) . Γιατί μπορούσαν νά κάνουν καί αλλιώς άμα τολμούσαν νά μήν πήγαιναν νά προσκυνήσουν καί τότε νά δείς τί θά πάθαιναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *