Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:51 - 26/06/2012

Σάμος-Η σημερινή κατάσταση…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματά σας περί κινήσεις Τούρκων στο Αιγαίο αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί αποφάσισα να σας ενημερώσω για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Σάμου.
 Εγώ από Σάμο είμαι (υπηρετώ και εκεί) και σας λέω ότι ειδικά στην πόλη του Πυθαγορείου , του Καρλβάσου και του Βαθέος έχουμε γεμίσει λαθρομετανάστες. Όλοι από Τουρκία. Κάθε 15-20 λεπτά γίνεται παραβίαση του εναέριου χώρου είτε από πολιτικά είτε από πολεμικά αεροπλάνα και τα περισσότερα στρατόπεδα έκλεισαν . Ο Στρατός Ξηράς έκανε περιπολίες αλλά τώρα σταμάτησε τάχα μου επειδή μείναμε από βενζίνη . Το μόνο στρατόπεδο που είναι καλά επανδρωμένο είναι το μεγάλο στρατόπεδο της χώρας στο κέντρο του νησιού. Αν έρθουν οι Τούρκοι , μέχρι να ξυπνήσει ο λόχος αλλά και λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους και των στενών δρόμων μονάχα το μισό της νήσου μπορούν να περάσουν τα άρματα της Χώρας και τα οχήματα μεταφοράς οπλιτών. Με λίγο στρατηγική εκ μέρους των Τούρκων μπορούν να περικυκλώσουν το νησί και να σφαγείασουν το στράτευμα…αφού εμείς θα χωριστούμε αριστερά και δεξιά
Εύκολα η Σάμος γίνεται μισή Ελληνική και μισή Τουρκική Σαν την Κύπρο…Το θέμα είναι θα φύγουμε εμείς οι Σαμιώτες Στρατιώτες αμαχητί (θα βομβαρδίσουν το στρατόπεδο το Τουρκικό Ναυτικό και η Τουρκική αεροπορία, αεροπλάνα της περνάνε από επάνω μας κάθε μέρα έτσι και αλλιώς…δεν θα είναι απρόσμενο να αφήσουν και δώρακια έκπληξη) ή θα μας επιτρέψουν να παλέψουμε υπερασπίζοντας αυτό που αγαπάμε. Την Πατρίδα. Όποια και αν είναι η περίπτωση βοήθεια από Αθήνα δεν θα έρθει. Στα άλλα νησιά(Ικαρία πχ) δεν υπάρχουν πλοία μεταφοράς Οχημάτων Στρατού πχ τανκς που θα χρειαστούμε μιας και το λιμάνι εκεί δεν τα ”σηκώνει”…Η όρεξη των γειτόνων μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ενώ εμείς ψαχνόμαστε ακόμη να πληρώσουμε το νερό- το ρεύμα- το πετρέλαιο για τα οχήματα και παρακαλούμε την Αθήνα να μας στήλει όπλα, σφαίρες (τουλάχιστον για εκπαίδευση) και καμία χειροβομβίδα ίσα για να ξέρουμε πως μοιάζουν. 

Δημοσίευμα του Onalert με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα λαμβάνοντας υπόψην τα στοιχεία που σας παραθέσαμε:
” O Aβραμόπουλος είναι φίλος του Ερντογάν” γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ    
  Για την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην Άγκυρα διακρίνεται ικανοποίηση καθώς η νέος Υπουργός Εξωτερικών είχε αποδείξει την εκτίμηση του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το 1999. Όταν ο τούρκος πρωθυπουργός, είχε φυλακιστεί για 6 μήνες με την κατηγορία πρόκλησης του λαού για ένα ποίημα το οποίο είχε απαγγείλει, ο Δημήτργης Αβραμόπουλος τως δήμαρχος Αθηνών είχε βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη και είχε ζητήσει να επισκεφθεί τον Ερντογάν στη φυλακή.  Δεν ήταν εφικτό  καθώς δεν του το είχαν επιτρέψει. Όμως αυτή η προσπάθεια του Αβραμόπουλου είχε εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον Ερντογάν που θεωρεί σημαντική προσωπικότητα τον νέο υπουργό Εξωτερικών.
   « Ο έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είναι φίλος του Ερντογάν» γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες 


Αν όχι αυτό τι άλλο να πιστέψουμε αφού όυτε σφαίρες δεν έχουμε ούτε βλήματα για τα τανκς. Αλλά ναι τα τανκς κάνουν για όργωμα και τα πυροβόλα με τα περίστροφα είναι καλά για σκάψιμο…


Δικό σας
Φαντάρος Σάμου

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*