Διαφημίσεις

ΜΟΣΧΑ, 11 (ANSA) – Ένας άντρας ταξίδεψε από το 23ο αιώνα του μέλλοντος και προσγειώθηκε στην Σοβιετική Ένωση την εποχή που ήταν ο Στάλιν… Συνεληφθη και έζησε πέντε χρόνια αιχμαλωσίας σε ένα γκουλάγκ. Σήμερα ζει εδώ και εξήντα χρόνια στην Ρωσία , χωρίς να είναι σε θέση να επιστρέψει στην δική του εποχή .

Η είδηση, δημοσιεύθηκε στην “Rossiskie Viesti», και το ρεπορτάζ είναι του δημοσιογράφου Chernobrov Vadim, ο οποίος ορκίζεται αφού συναντήθηκε με τον μυστηριώδη ταξιδιώτη του χρόνου. Σύμφωνα με άλλη εφημερίδα την εφημερίδα Eugene Iosifovich ο άνδρας ήρθε από το έτος 2.300 στην κομμουνιστική Ρωσία και συνελήφθη για κατασκοπεία.

Ο δημοσιογράφος Chernobrov αποκάλυψε ότι ο ταξιδιώτης είχε προβλέψει την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την άνοδο Μπόρις Γέλτσιν στην εξουσία. καθώς, ότι μαύρος θα κυβερνήσει την Αμερική . Κάτω εφημερίδα που ασχολείται με το θέμα…

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

ΜΟΣΧΑ, 11 (ANSA) – Ένας άντρας ταξίδεψε από το 23ο αιώνα του μέλλοντος και προσγειώθηκε στην Σοβιετική Ένωση την εποχή που ήταν ο Στάλιν .Συνεληφθη και έζησε πέντε χρόνια αιχμαλωσίας σε ένα γκουλάγκ. Σήμερα ζει εδώ και εξήντα χρόνια στην Ρωσία , χωρίς να είναι σε θέση να επιστρέψει στην δική του εποχή .

Η είδηση, δημοσιεύθηκε στην “Rossiskie Viesti», και το ρεπορτάζ είναι του δημοσιογράφου Chernobrov Vadim, ο οποίος ορκίζεται αφού συναντήθηκε μετον μυστηριώδη ταξιδιώτη του χρόνου. Σύμφωνα με άλλη εφημερίδα την εφημερίδα Eugene Iosifovich ο άνδρας ήρθε από το έτος 2.300 στην κομμουνιστική Ρωσία και συνελήφθη για κατασκοπεία.

Ο δημοσιογράφος Chernobrov αποκάλυψε ότι ο ταξιδιώτης είχε προβλέψει την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την άνοδο Μπόρις Γέλτσιν στην εξουσία. καθώς, ότι μαύρος θα κυβερνήσει την Αμερική . Κάτω εφημερίδα που ασχολείται με το θέμα :



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Ρώσος Δημοσιογράφος γράφει για άνθρωπο που ήρθε από το μέλλον και ζει τώρα στην Ρωσία”
  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ?

  2. εγω εχω ερθει απο το ετος 10240 μ.χ και ειμαι μια χαρα. προσαρμοστηκα τελεια στην Ελλαδα και μου αρεσει να πληρωνω χαρατσια

  3. KI ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 23 Ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΜΑ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η ΓΗ ΕΙΡΗΝΕΨΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΦΡΑΙΚΥΛΩΝ, ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ , ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΦΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΑ. ΚΑΙ ΤΑ 40 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…..ΧΑΛΑΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΚΕ ΓΚΕ?

  4. Αυτον τον τυπο, σιγουρα τον κλεισανε σε γκουλαγκ? Εγω το τον βλεπω μαλλον για ψυχιατρειο!!

  5. ΚΑΤΑΡΧΗΝ….ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ???

  6. Βγηκαν ολοι στην παγανια για αγρα πελατων.
    Οσοι πιστοι προσελθετε
    Η θεια Λενα με τα παραμυθια της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *