Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:45 - 08/03/2015

Ρωσικό μαχητικό MiG-29 «αποκεφάλισε» την ηγεσία της οργάνωσης Μέτωπο Αλ-Nούσρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο διεθνής ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Al Jazeera, επικαλούμενος το πρακτορείο SANA της Συρίας, ανέφερε ότι στις 5 Μαρτίου σε μια αεροπορική επιδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κατά των αντάρτικων δυνάμεων στο Κυβερνείο Ιντλίμπ (αραβικά: ادلب), καταστράφηκε ο στρατιωτικός ηγέτης της οργάνωσης «Μέτωπο Αλ-Nούσρα», Αμπού Χαμάμ αλ-Σαμί, επίσης γνωστός ως Αλ-Φαρούκ αλ-Σουρί. Μαζί του σκοτώθηκαν επίσης τρεις ανώτεροι διοικητές της οργάνωσης – Αμπού Μουσάμπ Φαλαστίνι, Αμπού Ομάρ Αμπού Κούρντι και Μπαρά Ανζάρι.

Η οργάνωση Γιαμπάντ αν-Nούσρα λι-Aχλί ας-Σάμ (αραβικά: جبهة النصرة لأهل الشام) είναι ένας κλάδος της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Αλ Κάιντα» (αραβικά: القاعدة), που δραστηριοποιείται στο έδαφος της Συρίας και του Λιβάνου.

Η ειδική επιχείρηση των κυβερνητικών δυνάμεων ήταν μια απάντηση σε μια επίθεση από μαχητές της Αλ-Nούσρα στα κεντρικά γραφεία της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στο δυτικό τμήμα της διχοτομημένης γραμμή επαφής μεταξύ των πλευρών της πόλης του Χαλεπίου, όπως αναφέρθηκε μια μέρα νωρίτερα από το Al Jazeera.

Σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενο στον εκπρόσωπο του Πενταγώνου των ΗΠΑ, Στήβ Ουάρεν, αυτός ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το θάνατο της στρατιωτικής ηγεσίας της Αλ-Nούσρα στο Κυβερνείο Ιντλίμπ, αλλά πρόσθεσε ότι η περιοχή του ενδιαφέροντος δεν έγινε τις τελευαίες μέρες στόχος αεροπορικών επιδρομών των ΗΠΑ ή των συμμάχων τους.

Στα συριακά κοινωνικά δίκτυα συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενος της επίθεσης ακριβείας από μαχητικό αεροσκάφος MiG-29. Σύμφωνα με το βρετανικό αναλυτικό ινστιτούτο IHS Jane’s (με αναφορά στην ετήσια έκθεση της ρωσικής εταιρείας RAC MIG για το 2011, η Πολεμική Αεροπορία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας έχει στο ενεργητικό της τουλάχιστον τέσσερα εκσυγχρονισμένα μαχητικά MiG-29SM, τα οποία είναι σε θέση να εξοπλιστούν με καθοδηγούμενα βλήματα ακριβείας αέρος-εδάφους Kh-29T/TE, Kh-31A/P και βόμβες KAB-500KR. Σημειώνεται εκ μέρους του Defencenews.Gr ότι η εν λόγω έκθεση αφαιρέθηκε, και στη συνέχεια επανήλθε χωρίς να περιέχει άλλο πληροφορίες γύρω από την Συρία, γεγονός που υποδηλώνει την διφορούμενη φύση της συναλλαγής.

Ο αριθμός των μαχητικών MiG-29 που έχει αποκτήσει η Συρία κατά το παρελθόν παραμένει ένα μυστήριο, και κυμαίνεται από 22 έως 84 αεροσκάφη (συμπεριλαμβανομένων 8-10 διθέσιων MiG-29UB). Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι κατά το χρόνο υπήρχαν μία ή δύο επιχειρησιακές μοίρες MiG-29 στην αεροπορική βάση Sayqal, 120 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Δαμασκού, και πιθανώς μία μοίρα MiG-29 που λειτουργούσε από την αεροπορική βάση Tiyas, 200 ​​χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας.

Όπως γνωρίζετε, η Συρία έχει υπογράψει μια σύμβαση το 2007 με τον ρωσικό ρκατικό εξαγωγέα όπλων Rosoboronexport για την αγορά 12 νεόδμητων MiG-29Μ2, συν μιας επιλογής για επιπλέον 24 μονάδες. Η εκτέλεση της σύμβασης έχει καθυστερήσει σημαντικά – προφανώς για πολιτικούς λόγους. Τουλάχιστον τέσσερα μαχητικά έχουν κατασκευαστεί και πετάξει στη Ρωσία. Κατά πάσα πιθανότητα, μόνο το Ισραήλ είναι σε θέση να γνωρίζει περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την εξέλιξη της σύμβασης.

Η εταιρεία RAC MIG έχει αναπτύξει μια ειδική έκδοση του MiG-29 της Συρίας (χρησιμοποιεί την άτρακτο 9.12) και διαφέρει από το MiG-29SM (με την άτρακτο 9.13), όπως είχε κάνει με την ανάτυξη της εκσυγχρονισμένης παραλλαγής του MiG-29 για την Ινδική Πολεμική Αεροπορία. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της ρωσικής εταιρείας από το 2011, για την αναβάθμιση των MiG-29 της Συρίας δαπανήθηκαν 531.100.000 ρούβλια, το οποίο είναι σχεδόν το ήμισυ του ποσού πουδαπανήθηκε για τα MiG 29UPG (925 εκατομμύρια ρούβλια).

Το MiG-29 SMT έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με τη βασική έκδοση MiG-29, ειδικότερα, είναι εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο ραντάρ NO19ME, μεταφέρει περισσότερο φορτίο (συμπεριλαμβανομένων τριών απορριπτώμενων δεξαμενών καυσίμου), με πολλές ενημερώσεις στις οθόνες στο πιλοτήριο, στα συστήματα πλοήγησης και επικοινωνιών.

Η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει επίσης στο αεροσκάφος να εξοπλιστεί με το μεσαίου βεληνεκούς βλήμα αέρος-αέρος R-77, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια απειλή για τα ξένα αεροσκάφη που θα μπορούσαν να παρέμβουν στη σύγκρουση στη χώρα αυτή. Συριακά MiG-29 έχουν κάνει την εμφάνισή τους με εξωτερικού πυλώνες τύπου AKU-170E (φωτογραφία) για βλήματα R-77, το οποίο δείχνει ότι η Συρία διατηρεί στο οπλοστάσιό της τους εν λόγω πυραύλους αερομαχίας.

Το 2009 η MIG προχώρησε με εργασίες αναβάθμισης ενός αγνώστου αριθμού μαχητικών MiG-23MLD της Πολεμικής Αεροπορίας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. Το 2008, η Συρία φέρεται να έχει λάβει περίπου 30 μαχητικά από τη Λευκορωσία για προσπορισμό ανταλλακτικών, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ορισμένα από αυτά τα αεροσκάφη συμπεριλήφθηκαν στο ενεργητικό της αεροπορικής δύναμης της Δαμασκού. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαχητικά MiG-23MLD με συριακά διακριτικά έχουν φωτογραφηθεί τα τελευταία χρόνια στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, όπου βρίσκονταν για διάφορες επισκευές, αλλά δεν ήταν τα αεροσκάφη που αποκτήθηκαν από τη Λευκορωσία, αλλά από τα αρχικά MiG-23 που προμηθεύτηκε η Δαμασκός από τη Σοβιετική Ένωση και στη συνέχεια αναβαθμίστηκαν στο πρότυπο MLD.

Τεχνικοί της MiG φέρεται να βοήθησαν τη Δαμασκό όλα τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει μια σύγχρονη δομή συντήρησης του στόλου των αεροσκαφών. Στη σοβιετική εποχή, τα συστατικά πυο αναλώνονταν αντικαθίστανταν αυτόματα με νέα, αλλά σήμερα με πιο προηγμένες μεθόδους συντήρησης επιτρέπετε πολλές φορές η επαναχρησιμοποίηση των ανταλλακτικών, που με τη σειρά του μειώνει τον αριθμό των απαιτούμενων ανταλλακτικών. Η εταιρεία έχει επίσης συμβάλει στη βελτίωση της εκπαίδευσης των πιλότων της Συρίας. Μια ετήσια έκθεση από το 2010 αναφέρει ότι η Συρία είχε τουλάχιστον τέσσερις εξομειωτές για τα αεροσκάφη της σειράς MiG.

armyna.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 03/08/2015 @ 1:43 ΜΜ

    ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ MIG-29 O ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.. ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ TA SUKHOI T-50 PAK-FA …SUKHOI-47 BERKOYT ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ [ SPACE TECHNOLOGY ]…ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ…

    ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΔΕΟ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ…

    ΒΙΚΥ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ…Ο ΦΙΛΟΣ O ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ [ GIA.PA.@OUTLOOK.GOM.GR ]..H ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΥΟΧΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕΝ ΝΑ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ…

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ BIKY [ KAI OΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ] ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ -UFO…[ ΜΕ GOOGLE ΟΜΩΣ ] MONO ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΥΦΟ…ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ- X/FILES ΘΕΑΣΕΙΣ-…ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΕΞΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ …ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ NEES ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΩΤΟΝΙΩΝ…

    ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΞΕΡΗ…ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 03/08/2015 @ 7:11 ΜΜ

    ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ–
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2ΟΟ4 ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ–ΑΠΛΩΣ ΜΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ-ΘΑΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ–
    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
    ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΙΡΑΦΙΟΡΗ ΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΧΕ ΓΥΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ-
    ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΖΙΚ ΖΑΚ-Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΚΡΕΜΟΣ-ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ – Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΡΗΜΙΚΟΣ ΠΑΡΟΤΙ 3-20 ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΙΙ/12 ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ-ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ-ΕΙΧΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΗ ΜΟΥ–ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ- Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘ ΟΔΟ ΠΕΘΑΝΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ —ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΜΕ
    ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΥ–ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ
    ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ–ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ
    ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ –ΤΟΥΛΕΓΕ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ-ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ-
    –ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
    Υ-Γ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΑ Κ-Ν ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ-ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΑΞΙ ΝΑ ΠΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΚΡΙΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ ΑΓ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕΝΑ ΦΑΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
    ΜΙΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ- ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΙΡΑΦΙΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟΣΩΣΕ Ο
    ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΜΟΥ -ΤΟΥΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ—–ΟΜΩΣ—–ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ–
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΑΙ
    ΕΠΩΔΥΝΑ–ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ-
    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ-ΑΥΤΑ

    ΑΠΟ

    • Ανώνυμος 03/08/2015 @ 10:28 ΜΜ

      ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ… ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΚΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ -ΨΥΧΙΚΗ- ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ…
      ΦΙΛΙΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑ.

  3. Ανώνυμος 03/09/2015 @ 11:10 ΠΜ

    ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ-ΑΧΡΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ—
    ΚΩΣΤΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*