Διαφημίσεις

Ακούστε τη νέα του ομιλία:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “π. ΕΛΠΙΔΙΟΣ: ΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟ 2013!”
  1. 2013 Ετος πολεμου..2017 Παγκοσμια κυβερνηση..τα γεγονοτα πλεον τρεχουν αθορυβα σε ολο τον πλανητη.

  2. mονο τον τιτλο διαβασα ! Αν καποιος το ακουσε ας μας μεταφερει…. Σιγουρα εχει προσφερει παρα πολλα στην αφρικη..αλλά το να προβλεπει καταστασεις δεν το ξερω… Ο Θεος ξερει μονο…..

    1. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ!!! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

  3. Αυτός ο γ@μημένος παπαρολόγος -καταστροφολάγνος ελπίδιος,απο πέρυσι την άνοιξη μας έλεγε οτι ο πόλεμος και η καταστροφή θα αρχίζανε τον Ιούνιο του 2012 ! Το άτομο είναι για πολλά χαστούκια ! Με την γλυκανάλατη ακατάσχετη παπαρολογία ,σπέρνει θλίψη,πανικό,απόγνωση ! Είναι επικίνδυνο ρεμάλι ! Το κακό που κάνει ,είναι μεγαλύτερο απο ΟΛΑ όσα καταστροφικά "προφητεύει"! ΟΛΟΙ μας ξέρουμε οτι οι εχθροί πρώτα στοχεύουν στην ψυχολογία του αντιπάλου τους ! Αυτό το απόβρασμα ξέρει καλά να παίζει τον ρόλο του ,ανακατεύοντας την πίστη προς τον Θεό μας ,με προφητείες Άξιων και Φωτισμένων Γεροντάδων της Ορθοδοξίας ,και με την απόλυτη προπαγάνδα εναντίον της όποιας ψυχικής ανάτασης και ελπίδας έχει μεινει στον Ελληνικό λαό !

  4. γιατι ολοι οι παπαδες μιλανε για πολεμο πεινα και εξαθλιωση ρε πουστη μου…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

  5. Το σιγουρο ειναι οτι κατι θα γινει.Το θεμα ειναι τι και ποτε.Η Πιστη ειναι πραγματικα το μοναδικο που μας εχει μεινει.Οσον αφορα αυτους που θα χτυπησουν την ελλαδα απο μεσα φοβαμαι η τους Αλβανους που μας μισουνε θανασιμα οι μουσουλμανους!!!Ο Θεος κοντα μας

  6. εχω μια απορεια που με βασανιζει πολυ καιρο τωρα . Την εκθετο και αν μπορει καποιος ας βοηθησει . Το να προσευχομαστε στο Θεο να μην συμβαινουν ασχημα γεγονοτα στη χωρα μας αλλα και στον πλανητη γενικοτερα για μενα ειναι οχι μονο θεμιτο αλλα και καθηκον μας θα ελεγα . Το να ζηταμε ομως απο το Θεο την αναβολη καποιων γεγονοτων ειναι σωστο ; Τι παραπανω απο το προσωπικο μας συμφερον και μονο μπορει να εκφραζει μια τετοια προσευχη ; Δε μοιαζει πολυ με μια προσευχη που λεει "Θεε μου εχε με καλα εμενα και τους δικους μου ανθρωπους…και τελος " ; Ειναι χριστιανικο αυτο ; Ειναι σωστο να ζηταμε εμεις να μην τα ζησουμε αρα οι επομενοι ας πανε να …

  7. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ…..ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΥΛΗ………ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ…..ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ……ΑΥΤΟΣ(Ο ΘΕΟΣ) ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ(ΓΗ) ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ…..ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ(ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΡΠΟ)……ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ….ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΘΕΟΙ…..ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΘΕΟ…….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΘΕΟΙ…..ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ…..ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ……ΣΕ ΡΩΤΑΩ…..ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ?…..ΚΑΝΕΝΑΣ…..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ…..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ……ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ….ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΖΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)…..Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ……ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ….ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ…..ΕΙΠΑΜΕ….ΠΙΣΤΗ ΘΑΡΡΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ….ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ…..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ……ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ…..ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ…..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Ο ΘΕΟ….ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ……ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ……ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΙΩΝΙΑ…..ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ…..ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ……(ΟΠΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ…….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ….ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ….ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ…..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ….ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ)

  8. φιλε-φιλη 4:58 θεωρω οτι κανειες δεν ευχετε πλεον το κακο κανενος.Απλα η Ελλαδα ειναι μια χωρα που απο την αρχαιοτητα σε καθε της γενια ουσε και ενα πολεμο.Παντα τη διεκδικουσαν,παντα την ηθελαν.Διεκδικουν ακομα και το ιδιο μας το DNA.Δεν μισουμε εμεις τους αλλους απλα εχουμε εισπραξει μεγαλη αχαριστεια,εχθρα οχι μονο απο τους γερμανους,τουρκους,αλβανους,αμερικανους,αγγλους κοκ αλλα και απο τους ιδιους τους πολιτικους μας.Καποια στιγμη λοιπον πρεπει να καθαριστει αυτος ο τοπος γιατι πλεον εχει σαπισει.Εχει χυθει παρα πολυ αιμα στην ελλαδα ολα αυτα τα χρονια.Κατφερανε και τη διχασανε σε αριστερα και δεξια (ακου τωρα)για να πολεμανε μεταξυ τους οι ελληνες.Μην θεωρεις κακο να ξεκαθαριστει ο τοπος.Αυτο ειναι αλλωστε το θελημα Του και πρεπει να το σεβαστουμε.Μην ξεχνας οτι σκεφτομαστε ανθρωπινα διοτι ειμαστε ανθρωποι και εχουμε ανθρωπινη φυση.Δεν ειμαστε Θεοι.Δεν μπορουμε καν να Τον αγγιξουμε ουτε στο μικρο του δαχτυλακι.Εγω προσωπικα θα ηθελα η ελλαδα πλεον να καθαριστει απο ολα αυτα αλλα χωρις τα κακα που ειναι να συμβουν αλλα ουδέν κακόν αμιγές καλού.Ας βοηθησει ο Κυριος ολο το κοσμο να ειναι καλα να σκεφτεται ορθα και επιτελους ας κατανοησουν οτι οι ελληνες ειναι κατι διαφορετικο και πρεπει να τους σεβονται οσο και αν εγωιστικο ακουγετε αυτο…ειναι η αληθεια

  9. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΦΙΛΕ 4.58 ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΕΛΕΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  10. Ο πατέρας Ελπίδιος είναι πλανεμένος.
    Ήδη από πέρυσι το πάσχα έλεγε οτι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν τον ιούνιο του 2012 και δεν έγινε τίποτα.
    Αντί λοιπόν να δει το λάθος του,να σωπάσει και να ζητήσει συγνώμη από το ποίμνιο που έπεσε έξω,συνεχίζει να το "παίζει" προφήτης.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ Η "ΣΤΟΡΓΗ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  11. Εσύ 12:44 κοίτα να μάθεις πρώτα να μιλάς σαν λογικός άνθρωπος με αξιοπρέπεια πρώτα απ' όλα στον ίδιο τον εαυτό σου και να μιλάς χωρίς να εξευτελίζεσαι χρησιμοποιόντας διαρκώς πρόστυχο λεξιλόγιο και μετά να εκφέρεις όποια γνώμη θέλεις .κάνεις διάλογο με άλλους λέγοντας την γνώμη σου για αυτά που λέει ο π. Ελπίδιος . Ο εν λόγω παπάς μιλάει με αξιοπρέπεια και αγάπη για τον συνάνθρωπο , και δεν βρίζει κανέναν.Μπορεί αυτά που λέει να ισχύουν ή να μην ισχύουν.Ενδεχομένως και να έχεις δίκαιο, η προστυχιά σου όμως σου στερεί την αξία του λόγου σου και προδίδει την ποιότητα του χαρακτήρα σου .

  12. Έπηξε τον κόσμο στο παραμύθι ο πλάνος με τις ψευτοαποκαλύψεις του, για τρίτο παγκόσμιο μέσα στο 2013 και τώρα ''το γύρισε'' στον …οικονομικό πόλεμο!…Αυτή η ομιλία απευθύνεται σε ανεγκέφαλους.Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στα χρονικά.Καλά κάνει…μπορεί να συνέλθει κάποια στιγμή.Αφού πέρασε το Πάσχα και η Πεντηκοστή χωρίς να συμβεί τίποτα, το ξανασκέφτηκε…

  13. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕ…: "ΔΥΣΤΥΧΙΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΑΓΝΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ "

  14. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΚΛΕΓΗΚΕ Η 3-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΤ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ(ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΚ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ)Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΓΗΚΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ( ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ) ΠΟΛΥΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ(ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ)ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΑ (ΚΑΝΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ

  15. thn aliuia leei o elpidios bodia syntoma uata zhsete ayta na doyme poy uapate na krhfthte planemena masonakia otan milate gia ton elpidio to stomasas to bromiko na to jeplenete skoypidia satanhka

  16. Όποιος πιστεύει ότι παπαριές σαν την παρακάτω είναι Θείες αποκαλύψεις του Ιησού Χριστού, είναι άξιος της μοίρας του. Μην ξεχνάτε να νανουρίζετε κάθε βράδυ το Θείο Μωράκι.
    ΑΙΣΧΟΣ!

    Π.Ελπίδιος: Η ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    Λέει ο Ιησούς:
    «Αγαπήστε Με σαν Βρέφος, που ζητάει να μπει στου καθενός σας
    την ψυχή. Θέλω όπως Με αγάπησε η Μητέρα Μου Μαριάμ και ο
    θετός Μου πατέρας Ιωσήφ να Με αγαπήσετε κι εσείς.
    Θέλω όπως φώναζα εκείνους «Μαμά! Μπαμπά!», να φωνάζω κι εσάς».
    Αυτή θα είναι η πρώτη σας δύναμη, παιδιά Μου».
    -Που να το φανταστεί αυτό κανείς, πως ο Θεός θα μπορούσε να
    φωνάξει μέσα από το στόμα του Γιού Του, του μικρού Ιησού, αυτές τις πιο γλυκές λέξεις, που υπάρχουν στη γη «Μαμά! Μπαμπά!» και να θέλει πάντα με ανοιχτές τις αγκάλες να τρέχει μέσα σε γλυκές αγκαλιές, που θα Τον κλείνουν στοργικά στην καρδιά τους και θα θελήσουν να Τον κάνουν Βασιλιά τους;
    Αυτή είναι η πρώτη σας δύναμη.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΙΣΧΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *