Διαφημίσεις

Η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό: Όταν πασχίζει κάποιος να του επιβάλλει ή να του απαγορεύσει κάτι με το ζόρι, αυτός κάνει το αντίθετο. Έτσι χιλιάδες πολίτες εν μέσω καλοκαιριού έσπευσαν στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής. Οι απαγορεύσεις κυβέρνησης και δημαρχίας δεν λειτούργησαν ανασταλτικά και τελικά η μοιρασιά των τροφίμων έγινε κανονικότατα έξω από τα γραφεία του εν λόγω κόμματος.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ανεβασμένη την εθνικιστική παράταξη και φαίνεται ότι στο λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο» έχουν βαλθεί μέσω… απαγορεύσεων να ανεβάσουν κι άλλο τα ποσοστά της. Γιατί; Μα για να υπάρχει ο «μπαμπούλας» της άκρας δεξιάς και να δικαιολογείται η επιβολή παγκοσμιοποιητικών μέτρων (βλ. αντί-ρατσιστικό νομοσχέδιο). Παρομοίως παλαιότερα προωθούνταν μέτρα «υπό τον κίνδυνο του κομμουνισμού».

«Το παιχνίδι είναι στημένο» που λέει και το τραγούδι. Στην μέση βρίσκεται ένας υπνωτισμένος λαός που άγεται και φέρεται εν μέσω καταιγισμό προπαγάνδας. Ο σωστός δρόμος για τους Έλληνες είναι ένας: ο ανήφορος και είναι ανάγκη για χάρη της ιστορικής μας συνέχειας να τον διανύσουμε ενωμένοι και όχι πέφτοντας σε παλιές και νέες ατραπούς διχασμών.

Θα το ξαναπούμε ακόμα μια φορά για να γίνει κατανοητό: Τώρα στις διακοπές αναλογιστείτε: Δεν είναι ανάγκη να ανήκει κάποιος ιδεολογικά κάπου για να υφίσταται στον κοινωνικό χάρτη. Τα κόμματα και τα ιδεολογήματα χωρίζουν του Έλληνες σε διάφορες «κατηγορίες», οι οποίες στην ουσία είναι ψευδεπίγραφες. Ή είσαι δίκαιος ή άδικος, όπως έχουμε γράψει.

Δίκαιοι άνθρωποι υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις, απλά είναι βαθιά χωμένοι στο τρυπάκι της παγκόσμιας διαπλοκής που γέννησε τα κόμματα για να μαντρώνει τα πρόβατα και αυτά να μην ακούν την μηνύματα της πραγματικής ελευθερίας. Οι Έλληνες μάχονταν πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Γι αυτά έχυσαν το αίμα τους. Η σημερινή ηττοπάθεια και η απελπισία δεν έχει σχέση με την περίλαμπρη αυτή ανδρεία που ενέπνεε ανέκαθεν ο Ελληνισμός.

Τώρα που είναι η εποχή για τα «μπάνια του λαού» και η προπαγάνδα καταλαγιάζει λίγο, αφού οι περισσότεροι τρέχουν στις ψευτοδιασκεδάσεις του καλοκαιριού, και το μυαλό δεν είναι τόσο συμπιεσμένο, σκεφτείτε, αναλογιστείτε, ξυπνάτε! Η αυτοκριτική οδηγεί στην πραγματική πρόοδο.

«Σοβαροί» άνδρες και «προοδευτικές» γυναίκες έχουν γεμίσει την «ατμόσφαιρα» με ανυπόστατες θεωρητικούρες, εμποδίζοντας τον κόσμο να δει την αλήθεια, η οποία είναι τόσο απλή που ακόμα και ένα παιδάκι είναι σε θέση να την κατανοήσει.

Η πραγματική μάχη λαμβάνει χώρα στην καρδιά και το μυαλό του καθενός ανεξάρτητα από τις φλυαρίες, τις συναντήσεις και τις αποφάσεις των «ειδικών» ανά τον πλανήτη. Άπαξ και χάνεται η συγκεκριμένη μάχη, τότε ο φόβος κυριεύει την ψυχή και ο άνθρωπος ψάχνει προστασία στην «ασφάλεια» ενός μαντριού. Παύει να σκέφτεται ανεξάρτητα. Παύει να είναι ελεύθερος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Πότε χάνεται η ελευθερία…”
  1. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ – ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

  2. …ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΙΛΙΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ…
    ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ.

    Η ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ… ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙΣ.

    Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 4 ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!…. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ.

    ΝΙ ΧΑΟ.

  3. Για να χάσεις κάτι πρέπει πρώτα να το έχεις,όλοι εμείς που γεννηθήκαμε σκλάβοι πως θες να ξέρουμε τι είναι η ελευθερία;

  4. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010 ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.. Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.. Η ΨΥΧΗ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΩΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΙΡΕΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ, ΜΕΡΑ-ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΤΙΜΗ, ΥΠΕΡ ΣΟΥ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ. ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Κ Α Θ Α Ρ Ο. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ , ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΑΝ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ…. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΦΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ω!! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΩ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΤΟ!!!!!! ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΦΩΣ "ΝΕΟΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ "ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…… ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΓΥΜΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΥΣΕΙΣ – ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ- ΜΕ ΟΤΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΔΕΣ, ΓΡΑΜΜΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΔΑ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  5. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ .ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥ , ΙΕΡΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΕΣΥ-ΕΣΥ ΟΜΩΣ- ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΡΟΜΟ .

  6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ (ΣΚΕΨΗ) !!!
    Η λέξη "ἐλευθερία" προκύπτει "παρά τό ἐλεύθειν ὅπου ἐρᾶ τίς", δηλαδή "να πηγαίνει κάποιος εκεί όπου αγαπάει/επιθυμεί".
    (ἐλεύθω= ἐρχομαι, πορεύομαι / ἐρῶ= αγαπώ -> ἔρως).
    Σε νεοελληνική… μετάφραση σημαίνει:
    1)απουσία εξαναγκασμού και καταπίεσης και κάθε επιμέρους
    δικαίωματος που συνεπάγεται η απουσία αυτή !
    2)απουσία καθεστώτος ξένης κατοχής ή τυραννίας !!!
    3)απουσία εμποδίων στην έκφραση των ΜΗ ΑΝΩΜΑΛΩΝ πιστεύω μας!!!
    4)ελευθερία κινήσεων (που ήδη μας αφαιρείται με:
    μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία, αύξηση φόρων, αύξηση της τιμής βενζίνης, αύξηση των εισητηρίων, αύξηση των διοδίων, κατάργηση στην ουσία του "κοινωνικού τουρισμού" !!!) και
    5)η ανεξαρτησία = αυτοδιάθεση (την οποία δεν γνωρίζω αν ποτέ
    αποκτήσαμε από πριν την ουσιαστική κατάρρευση του
    Βυζαντίου – κοντεύουμε 1000ετία μετά από κανά αιώνα !!!)
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ = ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ (!!!) ΜΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΑ !!!
    Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι _ Μ Ο Ν Ο _ Η _ Ε Τ Ο Ι Μ Ο Θ Α Ν Α Τ Η _ ΚΟΙΤΙΔΑ _ Τ Ο Υ _ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Υ _ Η _ Ε Λ Λ Α Δ Α !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek