Διαφημίσεις

Σεισμός σήμερα στην Ν Ζηλανδία …6,8–7,2 …Και οι περισσότεροι το περνάτε χαλαρά ..απλά ..τυχαία!! …38 μίλια από το CHRISTCHURCH (εκκλησία του Χριστου!!)…( Αν είχες δράμι φαντασία θα μπορούσες ίσως να κάνεις συσχετισμούς ….με γιορτές …με χώρες …που αγαπούν τον Χριστό!! )

“Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 23-26 …ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ !!! ”

Η δόνηση είχε εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το ινστιτούτο της Νέας Ζηλανδίας Geonet,

… Άλλα είπαμε είμαστε καμένοι!! …Εμείς είμαστε καμένοι άλλα κανένας από σας συστημικα ζώα δεν έχει δει ότι την ίδια στιγμή του σεισμού…..Υπήρξε άσκηση (false flag) για καταστροφικό σεισμό!!

NZDF hosts multinational planning exercise

Defence Minister Jonathan Coleman has met with Australian, US and Chinese participants who are taking part in Exercise Phoenix Spirit, a NZ hosted defence planning exercise in Christchurch.

“This is the first time that Australia, the United States and China are contributing to a humanitarian disaster relief planning exercise in New Zealand,” says Dr Coleman.

“Exercise Phoenix Spirit is an important opportunity for New Zealand to further engage with our international partners, enhancing our mutual understanding of a multinational response to a disaster relief operation.

“It is appropriate this exercise is taking place in Christchurch where 185 people tragically lost their lives following the devastating earthquake in 2011. The NZDF provided timely assistance to Christchurch and over 1700 personnel were deployed at the height of the disaster. A number of nations also deployed Urban Search and Rescue teams including Australia, the US, and China.

“The exercise provides a forum for the NZDF to share with its partners some of the lessons learnt from Christchurch. Sharing experiences helps to ensure that in the event of a regional disaster, New Zealand remains ready to provide an effective response alongside its international partners.”

The NZDF is hosting Exercise Phoenix Spirit from 12-17 August 2013. 45 military personnel from the Australian Defence Force, the United States, the Peoples Liberation Army, and NZDF are taking part in the humanitarian aid and disaster relief forum and planning exercise which is based on an earthquake scenario.

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ …. Ολα ρε ειναι συμπτωση …..Ολα ειναι τυχαια …Και εσυ παλικαρι μου ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …..ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ …. ΑΕΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ!!

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

STRANGER … Μονο ενα πραγμα πες …παραδεξου…υπαρχουν μυστικα ….που δεν θελουν να ξερω!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

37 σχόλια στο “Πότε θα ξυπνήσετε ρεεεεε …σας σκοτώνουν !!!!!”
  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ…..ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ?….ΤΟ 50%?….ΤΟ 60%?….ΤΟ 70%?…..ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ….ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ?……ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ?….ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ……ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ……ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΚΟΙ…..ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΑ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΝΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΕ ΣΤΟΚΕ……ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΟΚΕ….ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΚΕ……ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΚΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΥ Ο ΣΤΟΚΟΣ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟΚΕ….ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ…..ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΟΚΕ……Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ….ΣΚΕΨΟΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ…..ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…..ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…..Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…..ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡ(ΟΦΕΑ)…….ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ…..ΗΔΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ….ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ……ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ…..ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ……ΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ…..ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΚΟΥ

    1. …α και κατι αλλο φιλε μου…
      …καλυτερα στοκος…παρα Γιασουφακι
      του Κυριακου και του Μπομπολα…του
      Αλαφουζου και του Ιντεραμερικαν …παρεα με τους Λαζοπουλους…να μας
      γαμανε καθε μερα…καταλαβες!

  2. Οι πληροφορίες υπάρχουν οποίος μπορει να τις συνθέσει καταλαβαίνει ……

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

  3. Καλα ολους εσας σας εχουν ακομα εξω? Εγω ντοματουλες φυτευω χωρις internet … το ιντερνετ to εχω για κανα game και για τα κατοχικα νεα για να βλεπω ποσο σας εχει βαρεσει το τσιμεντο και το τουβλο … αχχχ ξεχασα .. κανω και καλο τσιπουρο … αν θελεται ελατε εχω και δικη μου φετα …

  4. EΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ STRANGER ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
    "STRANGER ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ??"

  5. OYTE XAΛAΡA ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ , ΟΥΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ . ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ , ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΘΑ-ΚΟΦΤΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΝΟΧΟΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ . ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ " ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ κλπ…" ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΙΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΛΑ Η ΣΙΩΠΑ .

  6. Παίδες… προσέξτε το εξής…

    από τη στιγμή που απέκτησε η Ελλάδα (μη γελάστε) πρωτογενές πλεόνασμα, σημαίνει ότι…

    αν βρεθεί στο γκουβέρνο ένα τύπος με …κότσια μπορεί να στείλει στον αγύριστο ΔΝΤ και τους πάντες.

    Η χώρα μας πια είναι αυτόνομη. Μπορεί να ζήσει, φτωχικά μεν, αλλά μπορεί. Αρα είναι ΔΥΝΗΤΙΚΑ επικίνδυνη. Αρκετά επικίνδυνη, δεδομένου ότι οι βολικοί πολιτικάντηδες μας τελειώνουν σιγά σιγά…

    ΑΡΑ από δω και μπρος να φοβόμαστε κάποιο γερό χτύπημα από τα καλόπαιδα.

    Μην υποτιμάτε τον κίνδυνο. Μια Ελλάδα ανεξέλεγκτη είναι αυτό που τρέμουν οι αλήτες… Άρα φοβάμαι κάθε στιγμή από δω και μπρος (Τούρκοι, ΧΑΑΡΠ, εξέγερση λάθρο και άλλα).

    Συναγερμός από δω και μπρος…

    ΥΓ. Τι έγινε με τον Ανάργυρο;;;; Μιλήστε όποιος ξέρει. Το έκλεισε ο ίδιος ή του έβαλαν λουκέτο οι πολιτσμάνοι του Google;;;

  7. …για τον 4:47 και για ολους τους 4:47 απο ενα
    ΣΤΟΚΟ μα και τι στοκο…σιδηροστοκο.
    -Σας συμβουλευω…πεταξτε τις ΓΚΑΖΙΕΡΕΣ…
    γιατι σε λιγο θα σας μαγηρευει ο mister προφανως με λειζερ.Οσο αφορα εσενα mister
    STRAGER-STRUGER η οπως τελος παντων σε
    λενε…τα περισσοτερα κοιτασματα υδρογονανθρακων…βρισκονται στη Θεσσαλια
    και οποιος σεισμος γινει εδω…κατα την γνωμη
    μου θα ειναι κατευθυνομενος για να μη τολμησω και πω…ΤΗΛΕκατευθυνομενος και απολυτα καταστροφικος.Βεβαια…για αλλους
    θα ειναι ΣΩΣΜΟΣ οπως στη Ν.ΑΓΧΙΑΛΟ και τον
    ΑΛΜΥΡΟ αν θυμασαι;
    …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ STRAGER…
    ΜΕΤΑ ΤΙ???????????????? ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΓΚΑ.

  8. Τι φωνάζεις? Στην Νέα Ζηλανδία, στο Christchurch, δίνει συνέχεια μεγάλους σεισμούς. Να θυμίσω: 04 Σεπ 2010 = 7.1, 22 Φεβ 2011=6.3, Ιούλιος 2012 = 6.2, και για περισσότερες πληροφορίες στο http://info.geonet.org.nz/display/quake/Historical+Earthquakes
    Για ποιό λόγο να αντιδράσω αφού κοντεύει να βουλιάξει το νησί από τις συνεχείς δονήσεις ? Και τελικά κάθε φορά γίνεται άσκηση false flag? Κι έτσι να είναι, να το δεχτώ, αυτό τί σημαίνει? Ότι και να καταλάβω, άμα θελήσουν να βουλιάξουν την Μεσόγειο θα το κάνουν. Εκτός κι αν έχεις κάτι να προτείνεις κι είμαι μέσα και φαντάζομαι κι άλλοι.

  9. stranger,

    Μιλάς με πολύ ασχημο τρόπο στην παρούσα ανάρτηση για όσους αγνοούν πράγματα. Ανθρωπίδια δεν είναι όσοι δεν έχουν μεγάλη εφύια. Ανθρωπίδια είναι όσοι μας δυναστεύουν.

    Σε ρωτησα στο βίντεό μου

    http://www.youtube.com/watch?v=29EE7fPNUHs&feature=c4-overview&list=UUi523SuOAw9jWiX65C1jIKA

    για το αν πρόκειται για σεισμό στην Αθήνα. Σε παρακάλεσα να κάνεις κάποιες διευκρινήσεις και εσύ αδιαφόρησες . Εγω έχω να σου προτείνω να προειδοποιήσεις σαφώς για το τι μας περιμένει. Σεισμός 9 ριχτερ στο λεκανοπέδιο? στην Θεσσαλονίκη? Δυτική Ελλάδα? Πού? Απλά πράγματα ρωτάω έστω στο περίπου. ΠΟΣΟ? ΠΟΤΕ? ΠΟΥ?
    Εσύ προειδοποίεισε με σαφήνια και όποιος δεν θελει να σ ακούσει ή σε πει βλαμμένο δικαίωμά του. Και ο Νώε προειδοποίησε τότε αλλά δεν τον άκουσαν. Δεν φταίει αυτός αν δεν τον άκουσαν. Το ίδιο κάνε και 'συ.

    Και κάτι ακόμα. Τα ερπετά δεν ελέγχουν το 100% αλλά το 90% του πλανήτη αλλιώς δεν θα είχαν ανθρώπινο φαινότυπο ούτε θα στήνανε ολόκληρο πανηγυράκι για τα γεννητούρια….. Θα παρουσιάζονταν φόρα παρτίδα με τις …φολίδες τους. Το θέμα είναι ποιό είναι αυτό το αντίπαλον δέος 10%? Γνωρίζεις εσύ κάποιους από το 10%?

    ΑRKOUDOS88

  10. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΙΤΕ ΜΗ ΣΩΣΤΗ …ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΘΕΙ ΣΤΟ STRANGER VOICE …ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ… ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ….ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ …ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ …ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ …ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ …ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ….ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΣΟΠΑΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

    1. λενε οτι παρατηροντας γυρω σου μπορης να καταλαβης η να διεσθανθης καπιες καταστασης εμενα μου κανει εντυποση καπια ζωα που εχουμε στην περιοχη προχθες ειχαν αρχιση και αλαλυχτουσαν περιεργα και επιμονα και γατια και σκυλια οσο για την ατμοσφαιρα τι να πω εγω σαν μεγαλη παρασκευη κατι οσο για 23-26παναγια φανερωμενη αρτακι τα ενιαμερα ο αρχιερεας εινε ετοιμος εχη σταλθη και ο γιανης προς βοηθεια 29 παραμονες αγιου φανουριου 26 και οποιος εχη αντιρηση ας τα βαλη μαζι του 30αγιου αλεξανδρου επισκοπου κωσταντινουπολης εαν δεν το μαζεψουν το θηριο ξεχνα δευτε τελευταιο ασπασμο εινε το τελος μας και ναι υπαρχη θεος ελεημον και φιλανθρωπος εμεις τον προδινουμε καθημερινα με τις πραξεις μας και παλι μας ανεχεται

  11. Κάνεις λάθος ποτέ δεν έγραψα ή είπα οτι έχεις ψεύτικες ή λάθος πληροφορίες. Απλά ζήτησα να είσαι πιο σαφής και συγκεκριμένος.

  12. Mερικούς δεν σας καταλαβαίνω.
    Διαβάζετε τα άρθρα, τα σχόλια (και πολύ καλα κάνετε)
    Αυτό που λέει ο STRANGER κανονικά θα έπρεπε να σας φαίνονται απλά ή τουλάχιστον λογικά.
    Δημοσιεύονται συνεχώς στο δίκτυο.
    Το θέμα των μεγασεισμών και η πρόβλεψη για 23-26 είναι γνωστή τουλάχιστον από τον Μάρτη.
    Είναι πολύ εύκολο να στοχεύσεις περιοχές, το μόνο που δεν ξέρεις είναι που ακριβώς θα σκάσει (δλδ στοχεύεις Ελλάδα και την τρώει Τουρκία) – ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ και τις προβλήματα θα δημιουργήσει σε γειτονικές χώρες (πχ το 1999 που στόχευσαν Τουρκία και τους έσκασε και η Ελλάδα). Φαντάζεστε να στοχεύσουν Ελλάδα και να διαλύσουν το Ισραήλ….
    Πάντως οι προενδείξεις (σεισμική ακολουθία, god code matrix, χαρπ κλπ) δείχνουν ότι οι ΠΙΘΑΝΟΙ στόχοι είναι στην Μεσόγειο. Μέρες τώρα μιλάω για Νότια Κρήτη γιατι πιστευω ότι ο στόχος τους είναι η περιοχή Αιγύπτου – Συρίας – Τουρκίας (γιατι αυτοί απλά τόλμησαν και σήκωσαν κεφάλι). Η Νότια Κρήτη είναι το ποίο ευαίσθητο σημείο γιατι είναι εκεί ενώνονται οι πλάκες Ευρώπης Ασίας (η γνωστή βύθιση).
    Σίγουρα εδώ και δεκαετίας έχουν την τεχνολογία να ελέγξουν τον καιρό και τελευταία και τους σεισμούς-ηφαίστεια. Αλλά όχι ΑΠΟΛΥΤΑ και αυτό είναι το πρόβλημα τους.

    Μυτιληνίος 2

  13. Ποιός σου ζήτησε να κάνεις τον τσοπάνη stranger? Ευλαβικά διάβασα όλες τις αναρτήσεις εχθές το βράδυ συγκεκριμένα, γιατί έχω αϋπνίες τελευταία. Πολλά από τα μηνύματά σου είναι πολύ κωδικοποιημένα. Θα μείνω σε ένα τελευταίο… ".κατεβαίνει με τόννους δύναμη …..είναι συνδυαστικό με αρχέτυπα …και δυστυχώς ενισχυμένο με κάτι που δεν έχουμε δει …κάτι μας έχει ξεφύγει!!" Εγώ τώρα τί να καταλάβω από αυτό? Τον κίνδυνο? Ναι, τον αντιλαμβάνομαι. Από πού προέρχεται? …από κάποιες χθόνιες δυνάμεις. Τί θα προκαλέσει? 'Εναν μεγασεισμό. Τί μεγασεισμό? Κανονικό Εγκελαδίτικο ή μεγασεισμό τεράστιας καταστροφής π.χ. πτώση μετεωρίτη. Πιθανές ημερομηνίες 23-26 Αυγούστου προφανώς. Το είχες προείπει δίνοντας και άλλες εναλλακτικές ημερομηνίες. Κι εγώ το πρόβατο τί να προσφέρω σε όλο αυτό, πες μου. Εσύ ο ίδιος λες στο άρθρο ότι δεν σταματάει με τίποτε… Άρα εγώ το έρημο πρόβατο το περιπλανώμενο σε μία άθλια διάσταση (το κέντρο της Αθήνας είναι διάσταση από μόνο του) να το σταματήσω δεν μπορώ αφού ούτε ο τσοπάνης και οι συν αυτώ αδυνατούν. Πες μου τί άλλη προσφορά εκτός από την καρδιακή μου προσευχή μπορώ να κάνω? Και μιλάω για τον εαυτό μου γιατί ο καθένας την πραγματικότητα του αντιλαμβάνεται.

  14. Stranger, ας αφήσουμε κατά μέρους τους χρήσιμους ηλίθιους της κυρίαρχης τάξης (δηλ. της Παγκόσμιας Δικτατορίας) -τα σκουπίδια πάντα θα βρίσκονται διασκορπισμένα και αμάζευτα ακριβώς για να βρωμίζουν την πραγματικότητα επιχειρώντας τη συσκότιση, μέσω της ενίσχυσης της δικής τους μαλάκυνσής και της αμορφωσιάς τους, αφού πρωτίστως εκεί βασίζεται η ίδια η Παγκόσμια Δικτατορία για να επιβιώσει και να ενισχυθεί- κι ας περάσουμε στην ουσία του πράγματος, στα σοβαρά εν ολίγοις. Προς αυτή την κατεύθυνση νομίζω κινείται η ερώτησή μου, αν μπορείς να απαντήσεις:
    Επιμένεις στη στόχευση στις 23-26, την οποία ανέπτυξες ως πρόβλεψη σε προηγούμενη ανάρτηση. Παλιότερα είχες διευκρινίσει ότι, με τη γνωστοποίηση μίας στόχευσης, μπορεί τελικά αυτή να αποτραπεί. Για τη συγκεκριμένη όμως σε βλέπω ότι επιμένεις, χωρίς να δίνεις περιθώρια αναβολής, παρά τη γνωστοποίηση. Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Εμμέσως έχεις απαντήσει στην ανάρτηση "φανταστικό σενάριο", αν κατάλαβα καλά, ωστόσο αν μας έδινες κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο.

  15. Ακούτε τον STRANGER, μην τον αποπαίρνετε, δίνει μάχη…

    Στην περίπτωση της ΕΡΤ, που παραλίγο να πέσει ο Αντωνάκης, έδειξε ότι πιάνει μηνύματα…

    Φυσικά και δεν είμαστε πρόβατα, πρόβατα είναι όσοι μαθαίνουν τις ειδήσεις από τo MEGA και την Καθημερινή και όλα τα άλλα βοθρομέσα της παραπληροφόρησης… Όποιος μπαίνει στα Κατοχικά είναι εξ ορισμού έννους… Αλλιώς ας κοπιάσει στον Πρετεντέρη, να δει το φως το αληθινό.

    Λοιπόν, επί της ουσίας: έχουμε το νου μας… Πιθανός ο σεισμός στην Ελλάδα… Απλά πιθανός. Αλλά αυτό θα έπρεπε να αρκεί για να έχουμε τις κεραίες ανοικτές…

  16. Δεν θέλω να το παίξω ο "κατανοήσας" τον stranger αλλά νομίζω
    ότι εφαρμόζει αυτό :

    "Το παιχνίδι με ανοιχτά χαρτιά ούτε αποδίδει ούτε έχει γούστο. Μιμήσου το Θεό που μας κρατάει σε εγρήγορση και αβεβαιότητα.

    Baltasar Gracian, 1601-1658, Ισπανός συγγραφέας"

    Φαντάζομαι δε, ότι είναι δυνατόν ΑΥΤΟΙ που ΠΙΘΑΝΟΝ του
    έχουν δώσει κάποιες πληροφορίες, να του έχουν "απαγορεύσει"
    για τους λόγους που και ο ίδιος αναφέρει, να τα κάνει όλα
    "δίφραγκα".
    Ούτως ή άλλως στην Έλλαδα της ακμής, πάντα γινόταν αυτό
    και με τις αμφικτυονίες αλλά και γενικά με τα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια, που απευθύνονταν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, στους "μύστες", "γνώστες" ή τέλος-τέλος σε όσους μπορούσαν να "αναδεύουν" τον
    νου τους συνδυαστικά.
    Πιστεύω, ότι όλοι οι συμμετέχοντες στα Κατοχικά, μπορούν να συνεισφέρουν (λόγω της συνολικής συνείδησης – Υπερσυνείδητου) σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει ο stranger στα Κατοχικά και ο κάθε stranger, έξω στην κοινωνία και στην καθημερινή ζωή.

  17. eisai gatoni asxolhsoy niko me ton pater elpidio kai ua brhs poles apanthshs se pola pragmata eidh oi masonoi niko ua dialisoyne shntoma me texnhko shsmo rosia kina kai meta bebea ua ghnh o terastios fhshkos shsmos amerikh ayta me toys shsmoys

  18. ΣΤΟΝ 6.19 ΣΤΟ 23-26 ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΚΟΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ. ΟΜΩΣ …………………………………………… ΑΛΛΟΥ ΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ!!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!ΔΕΞΙΑ…. ΔΕΞΙΑ.. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.. ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ..

  19. Σαν τι να κάνουμε ρε μαλάκες? Εξηγήστε μας τι συμβαίνει και να το κάνουμε…Αλλά δεν βγάζουμε άκρη με αυτά που γράφετε..
    εγινε σεισμός στη Νέα Ζηλανδία! Ωραία! κι εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω?? Ενημερώστε με..φωτίστε με..ξεκινάτε και τελειώνετε σαν τους χρησμούς του μαντείου των Δελφών! Διφορούμενες έννοιες και παντού ακαταλαβίστικα..
    ΑΝ δεν μπορείτε να μιλάτε στα απλά ελληνικά ,στους Ελληνες..παρά μόνον έτσι,με σήματα μόρς..τότε τι σκατά το κάνατε το blog??

  20. Ναι υπάρχουν μυστικά που δεν θα μπορεσεις να τα μάθεις ποτέ .. Ακόμα και αν στα πούν δεν θα τα πιστεύεις …

    Ποιόν θεωρούσαν οι αρχαίοι ότι έκανε τους σεισμούς ..?? Τον Ποσειδώνα .. Και ποιοί ήταν οι Ιερείς του Ερεχθέα – Ποσειδώνα ..??

    Και για τον άλλον που ρωτά για το ποιοί ελέγχουν το 10% , θα του πω , πως δεν ελέγχουμε μόνο το 10 % , αλλά πολύ περισσότερο … Ο πόλεμος πρώτα ξεκινά στον πνευματικό κόσμο και μετά εμφανίζεται στην γη …

    Η δική μας επικοινωνία με τον πνευμάτικό κόσμο δεν είναι μονής κατεύθυνσης , αλλά διπλής .. Δεν δεχόμαστε μόνο πληροφορίες από εκεί , αλλά και δίνουμε εντολές για να εξελιχθούν μέσω του πνευματικού κόσμου και οι εξελίξεις στον υλικό … Ακόμα πάντως δεν έχω αποφασίσει να αφήσω εντελώς ελέυθερους τους Δαίμονες , όταν κρίνω πως ήρθε η στιγμή τότε τρέχτε να κρυφτείτε …

  21. 11.24, χαλαρωσε μεγαλε, δεν εισαι ο μονος με δαιμονες…να λειπουν οι απειλες…κοιτα να συμμαζεψετε το χαος που δημιουργησατε στο πεδιο, κ ασε τις μαλακιες που εβαλες στο στομα σου, χωρις να ξερεις ποιος καν στις εβαλε κ τις λες…

    εγω ομως που ξερω, ενα θα πω….μεχρι τελικης πτωσης ρεεε….κ ερχεται συντομα…μαζι θα παμε!!! χαχαχαχα

  22. κ συνεχιζω…μεγα σφαλμα σας το χερι σας στο πεδιο…τωρα θα πατε κ εσεις μαζι με μας!!! χαχαχα…δεν κρατιεμαι απο τα γελια!!! λες κ ο αλλος δρομος ειχε αγκαθια!!! οχι, δεν ειχε αγκαθια…ροδοστρωμενος ηταν, αλλα εχετε μια απεχθεια στα λουλουδια, ετσι δεν ειναι??? τωρα? θα ξαναρχισουμε απο την αρχη κ παλι τα ιδια θα κανετε? δεν βαρεθηκατε ακομα???

  23. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    —-ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ—-
    ——ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ-ΝΟΗΣΕ ΤΟ-ΚΑΝΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ-ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ—-
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΥΡΕΣ) ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΩΜΑΣΤΕ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ – ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ (ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ) ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΣΟΥ ΠΟΡΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ – ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ – ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΜΕΙΝΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ (ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ -ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ- ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  24. ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΡΗΚΕ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ) ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ.ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ …Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ .

  25. @ 16 Αυγούστου 2013 – 11:56 μ.μ.

    Αν ήδη έχετε αρχίσει να φοβάστε , τότε είστε σε καλό δρόμο ..

    Ο φόβος φυλάει τα έρημα , λένε στο χωριό μου …

  26. 11.39 πμ, δεν ειναι φοβος αυτος…ειναι οργη…τωρα αρχιζει το πανηγυρι!!! μεχρι τωρα, οτι κανατε ηταν για την πλακα…τωρα θα σας παρει κ εσας η μπαλα….

    τερμα ο φοβος…αν δεν μπορει να υπαρξει αγαπη, τοτε θα υπαρξει καταστροφη….μαζι κ εσεις…

    στο χωριο σου απλωθηκε η μυρωδια του δικου σας φοβου…καιρος ηταν…να τραφουμε κ εμεις λιγο!!

    ααα, κ που σαι…το γνωριζεις οτι κ απο μονος μου κανω την διαφορα…τωρα που ειμαστε ομως πολλοι???

  27. ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ Π ή Μ ή ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΓΝΩΜΟΝΑΣ και ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ

    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΛΑΣΚΑ + ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *