Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Πόσο δύσκολο είναι το πασιφανές να γίνει δεκτό;”
  1. σημερα παλι αναβυσσο ψεκαζανε απο τις 12 κ μετα συνεχομενα κ μετα απο λιγο ολος ο ουρανος κρυφττηκε οπως κ ο ηλιος. ολοαυτο μετα στις 5 εγινε μια παχια συννεφια.

  2. Στον Πειραια είναι φούρνος μικροκυμάτων. Μέχρι το μικρό μου το κατάλαβε και το φωναζε στο δρόμο. Πήγα τωρα το απογευμα στην συναντηση γονεων στο σχολείο και είχα στο στομα πικρή γευση φαρμακίλας. Μετα σερνόμουνα, όλα είναι σαν σε όνειρο καλό το ηρεμιστικό παιδιά η δασκαλα παραλιγο να λυποθυμήσει ετρεχα να της φέρω νερό δεν ξέρω τί έπαθα έλεγε, μάλλον απο την ζέστη θα είναι, μια περίεργη ζάλη μου ήρθε…..αφού ήρθα καλά μονολογούσε. Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά.

  3. επειδη εχω παρα ασχοληθει με το θεμα τον αεροψεσκαμον, δεν ψεκαζουν μονο στη ελλαδα , ψεκαζουν σε ολες τη χωρες που ειναι μελη του νατο .ειναι και για τον ελεγχο του καιρου αλλα οχι μονο αλλα ταυτοχρονα το αλλουμινιο ειναι τοσο επιβλαβες για τον ανθρωπινο οργανισμο που εχουν με 1 σμπαρο 2 τρυγονια ψαχτε να δειτε τη κανει το αλλουμινιο http://www.youtube.com/watch?v=0_XSQGS2Ft8 δειτε ολη τη αληθεια σε αυτο το δοκυμαντερ ποιος τους προτεινει τους ψεσκασμους και γιατι

  4. καλε δεν ψεκαζουνε, καλε πως κανετε ετσι !

    Τα αεροπλανακια ΔΕΝ πετανε, αυτο ειναι ολο κι ολο !

    Αμα ξαναδειτε λευκες ουρες στον ουρανο, σε κατι βδομαδες ή μηνες,
    ΤΟΤΕ θα ξαναπεταξουνε τα αεροπλανακια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek