Διαφημίσεις

Επειδή εκλογές έρχονται και δεν είστε σαν τον Παπαδήμο, που τον φέραν ως σωτήρα…
ξεχνώντας… το ρόλο που έπαιξε στην εισαγωγή της χώρας στην ευρωζώνη, σας δίνουμε τις βασικές οδηγίες για να γίνετε πολιτικός αρχηγός του δικού σας κόμματος.

1. Μαζεύετε μερικούς φίλους σας που έχουν κι αυτοί την ίδια τρέλα με εσάς.


2. Βρίσκετε το όνομα του κόμματος σας, που θα πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις όπως πανελλήνιο ή νέα ή αναγέννηση ή πράσινη ή αριστερά ή πατριωτικό ή φιλελεύθερο!


3. Ψάχνετε το σύμβολο του νέου κόμματος, που θα πρέπει να περιλαμβάνει σύμβολα όπως γροθιά ή λαός ή χαμογελαστό παιδί ή φλόγα ή ουρανός ή ήλιος ή ελληνική σημαία και τον ανάλογο μοντέρνο χρωματισμό.


4. Οργανώνετε την πρώτη συγκέντρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη καλού φαγητού ώστε να μαζέψετε κόσμο.


5. Κατασκευάζετε βιντεάκια στο you tube για να δείξετε τη δράση σας και την ομιλία σας!


6. Στέλνετε μαζικά μηνύματα με e-mail με τίτλο διαβάστε κάτι ενδιαφέρον ή μια νέα πρόταση για το ελληνικό χρέος ή αυτό γιατί δεν το σκέφτηκε κανείς;


7. Πηγαίνετε σε όλες τις λαικές συγκεντρώσεις είτε πρόκειται για διαμαρτυρία είτε για τη διάλεξη το “παιδί μου κι εγώ”.!


8. Αν είστε από τους τυχερούς βγαίνετε σε κανά μικρό κανάλι γνωστού σας και μέσω του οποίου προσπαθείτε να προωθήσετε το κόμμα σας σε μεγαλύτερα κανάλια.


9. Κατασκευάζετε ιστοσελίδα ώστε να σας βρίσκουν εύκολα!


10. Στις ομιλίες σας χρησιμοποιείτε τις εξής γενικές εκφράσεις: α) Θα σβήσω το χρέος, β) Θα πληρώσουν αυτοί που φέραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, γ) κάνετε ιστορική αναδρομή στο ελληνικό χρέος, δ) όταν αναφέρεστε στους σημερινούς πολιτικούς λέτε τις λέξεις προδότες, δοσίλογοι, ε) οι δεσμεύσεις σας θα είναι πάλι γενικές, όπως επιστρέφουμε στη δραχμή ή παραμένουμε δυνατοί στο ευρώ, θα βοηθήσουμε την πρωτογενή υποδομή ώστε να παράγουμε τα προϊόντα μόνοι μας, δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια κανενός, το μεγαλείο του ελληνικού λαού θα μας σώσει, θα αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή, θα ενισχύσουμε τις αδύναμες τάξεις και η κορυφαία πολιτική ατάκα “Θα αυξήσουμε τους μισθούς σας με αναδιανομή του πλούτου”.


10. Για ερωτήσεις προς το πρόσωπό σας βάζετε κράχτες και παπαγαλάκια.


11. Προσοχή δεν απαντάτε ευθέως σε ερωτήσεις, ειδικά σε ερωτήσεις όπως “Πώς θα γίνουν όλα αυτά”.


12. Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση απαντάτε με ερώτηση!

mauripena

πηγη 
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek