Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:51 - 19/06/2012

Πρώτες απειλές από Τουρκία για “Προστασία της τουρκικής μειονότητας στην Δ.Θράκη”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Eυθεία απειλή για προστασία των δικαιωμάτων της “τουρκικής μειονότητας” – όπως την χαρακτήρισε – της Θράκης εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι “καταπατά την Συνθήκη της Λωζάνης”, όσον αφορά τα δικαιώματα της μειονότητας στη Θράκη, ξεχνώντας ότι και μόνο που αναφέρεται σε “τουρκική” μειονότητα αυτό αποτελεί παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης στην οποία η Τουρκία αναγνωρίζει μόνο τον θρησκευτικό χαρακτήρα της μειονότητας. 

Ο Νταβούτογλου είπε ότι πολλοί «Τούρκοι» από την Δυτική Θράκη έχουν χάσει την ελληνική υπηκοότητα, βάσει του άρθρου 19 του ελληνικού κώδικα ιθαγένειας, ο οποίος ήταν σε ισχύ όμως μέχρι το 1998 και
ανέφερε: “Ένα πρόσωπο μη ελληνικής εθνικότητας που εγκαταλείπει την Ελλάδα, χωρίς να έχει την πρόθεση να επανέλθει, χάνει την ελληνική του ιθαγένεια, για να συμπληρώσει, «αυτό είναι ένα καθαρό παράδειγμα διακρίσεων εις βάρος των εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα”…

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως είναι ότι : “Η Τουρκία δεν περιμένει ανταλλάγματα από την Ελλάδα για την προστασία που παρέχει στην ελληνική μειονότητα στην Πόλη, αφού η Τουρκία είναι αφοσιωμένη στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι απεμπολούμε το δικαίωμα να προστατεύσουμε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας. Έχουμε πολλές φορές θέσει το θέμα στους Έλληνες”, είπε ο Νταβούτογλου.
Το πως θα προστατεύσει την τουρκική “μειονότητα” το άφησε να αιωρείται, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι απειλεί για πρώτη φορά με “υπεράσπιση της τουρκικής μειονότητας” και στην ορολογία διεθνών σχέσεων αυτό σημαίνει “Υπεράσπιση δια των όπλων”. 
«Ο μεγάλος αριθμός προσφυγών κατά της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποτελεί ξεκάθαρα σημάδι ότι η Ελλάδα φέρεται άδικα στην τουρκική μειονότητα»,κατέληξε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Προφανώς κάνουν ότι δεν ακούνε όταν μιλάει ο Α.Νταβουτογλου…
 defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*