Διαφημίσεις

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προέβη ο πρώην ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας, Ρόμαν Χέρτσογκ. Ερωτώμενος από δημοσιογράφο εάν η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη με πολιτικό «μπόνους», ως γενέτειρα της Δημοκρατίας, απαντά αρνητικά, εξηγώντας ότι ο ίδιος θεωρεί ως κοιτίδες της έννοιας την Ελβετία και την Αγγλία.

«Τα πράγματα μάλλον έγιναν όπως συνήθως: Γνώριζε κανείς τις οικονομικές αδυναμίες, ενώ από την άλλη πλευρά δεν υπήρχαν προβλήματα σε θέματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα ή η θρησκεία. Η Τουρκία αμέσως παραδίπλα είναι μεν οικονομικά πολύ πιο ισχυρή, αλλά τα θέματα αυτά δεν συνάδουν», δηλώνει ο πρώην Πρόεδρος στην εφημερίδα «Der Handelsblatt» και, όταν ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για το «μπόνους» της Ελλάδας, ως γενέτειρας της δημοκρατίας, απαντά: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας θεωρώ την Ελβετία και την Αγγλία και όχι την Ελλάδα».

Ο κ. Χέρτσογκ θεωρεί ακόμη αδικαιολόγητη την κριτική που ασκείται από τις χώρες του Νότου προς την Γερμανία, σε ό,τι αφορά την πολιτική διάσωσης. «Δεν το παίρνω στα σοβαρά. Η Γερμανία στα μάτια τους κάνει τα πάντα λάθος», σημειώνει και υποστηρίζει ότι αν όμως δεν κάνει κανείς κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στην υποχρέωσή του να ηγείται. Αντίθετα, τονίζει, θα σήμαινε ότι θέλει να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη. «Θα δείτε, όταν περάσει η κρίση, τότε θα έρθουν αναπόφευκτα και πάλι οι φωνές των ίδιων επικριτών ότι η Γερμανία θα πρέπει να ηγηθεί», υπογραμμίζει και θεωρεί εσφαλμένη την κριτική και για το υψηλό εξαγωγικό πλεόνασμα της χώρας του.

«Δεν εξάγουμε από ιδιοτροπία, αλλά επειδή τα προϊόντα μας και οι προσφορές μας είναι καλύτερες», λέει.

Κάνει μάλιστα λόγο για λάθος των χωρών εκείνων, οι οποίες είχαν παραλείψει μέτρα λιτότητας και μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας επί 60 χρόνια, για να καταλήξει: «Το να μιμούνται όμως τα λάθη τους μόνο για χάρη της ειρήνης, δεν θα μπορούσε να συνεχισθεί».

Ο ίδιος, πάντως, απορρίπτει την ιδέα ενός ευρώ για τον Βορρά και ενός για τον Νότο, καθώς, όπως εκτιμά, το ευρώ του Νότου θα βρισκόταν υπό πίεση, ενώ αυτό του Βορρά θα ανατιμάτο μαζικά και δεν θα χρειαζόταν καν να γίνεται πλέον λόγος για εξαγωγές. Αναγνωρίζει, ωστόσο, ότι θα υπήρχαν και κάποια πλεονεκτήματα.

ethnos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Πρωτοφανή δήλωση απο τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της Γερμανίας.Η Δημοκρατία δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα!”
  1. Και ποιος χέστηκε για το τι πιστεύεις εσύ και τι όχι.
    Και ως γνήσιος Γερμανός, άσε που είσαι πολίτης μιας ανύπαρκτης χώρας, δεν έχεις ιδέα από διαφθορά και αλλοίωση γεγονότων.
    Τόχετε ξανακάνει άλλωστε;

  2. Αυτος και αν δεν ειναι ρατσιστης….τι να σχολιασει κανεις απο αυτες τις αθλιοτητες?

  3. Όλα σχεδιασμένα είναι, μην παραξενεύεσ8ε. Η Αθήνα έχει επιλεχθεί εδώ και δεκαετίες γεωγραφικά να γίνει η πόλη κέντρο της παγκοσμιοποίησης και ελέγχου για την ανατολική μεσόγειο ανάμεσα σε Κων/πολη, Ρώμη, Τελ Αβίβ (η παγκοσμιοποίηση προωθεί τις πόλεις αντί των κρατών ως κέντρα δύναμης) . Όφειλαν λοιπόν να φτιάξουν υποδομές (το 2004 έγιναν κάποιες, 8α κάνουν και άλλες), να ελέγξουν την πολιτική και την οικονομία της Ελλάδας και να μας έρ8ουν ως σωτήρες – επενδυτές και να εγκαταστα8ούν. Μέρος του σχεδίου είναι να βγάλουνε τους νεοέλληνες άχρηστους, τεμπέληδες και ανοργάνωτους χωρίς ικανότητες και παράδοση για να είμαστε υποτελείς, να έχουμε ανάγκη την δική τους οργάνωση και το εφαρμόζουν και αυτό εδώ και δεκαετίες ώστε να φαινόμαστε ότι πραγματικά είμαστε και να το πιστεύουμε και οι ίδιοι (μετά τον β παγκόσμιο θεωρώ). Βέβαια αυτό ακολουθείται από την γένεση του Νεοελληνικού κράτους για να είναι ένα προτεκτοράτο, πόσο μάλλον μετά την επιλογή της Αθήνας. Σκεφτείτε λογικά και θα δείτε ποιοι, πως, τι και πότε. Χρειάζεται γνώση, φρόνηση και τόλμη η ελευθερία.
    σκεπτόμενος πολίτης

  4. ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ!!

    ΩΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΑΛΛΑ…

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ.

    Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ… Ο ΟΛΙΒΕΡ ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ ΤΗΝ "ΓΕΝΝΗΣΕ"!!! Ο ΔΕ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ ΕΠΟΠΕΜΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, "ΓΕΝΝΗΣΕ" ΤΟΥΣ W.A.S.P.

    ΕΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΤΕ "ΑΣΤΙΚΑ" ΚΕΝΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ…

    ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ!

    ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ… ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.

  5. NAI ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ 5ο π.Χ. ΑΙΩΝΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!…ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ …ΟΤΙ 10.000 ΠΧ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ!!!!

  6. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΠΟΦΟΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΕΧΑΝΕ ΦΟΡΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΩΓΛΗ ΕΙΔΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΤΟ1942!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!

  7. ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΡΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"!!!!! ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ!!

    ΤΩΡΑ, ΕΣΕΙΣ! ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!!!!
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕ …ΠΟΛΙΤΕΣ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;;;;
    ΚΑΜΙΑ!!!

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΡΕΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ …
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΥΛΟΣ!!!!!!!!…….. ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΣ!!!!!

  8. "ΕΣΕΙΣ"…. "ΕΙΣΤΕ"….. "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ"…?

    Όλα σε 2ο πρόσωπο πληθυντικού …
    εσείς ζείτε σε άλλη χώρα ή άλλον πλανήτη?

    Αν ζείτε σε άλλη χώρα.. αφήστε εμάς.. να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα…

    Αν ζείτε σε άλλον πλανήτη… δώστε χαιρετισμούς στις εκεί μορφές ζωής…
    γιατί απότι φαίνεται αγαπητέ εδώ… κάνετε τουρισμό…
    και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δε σας αφορούν..

    εφόσον δε σας αφορούν.. δε θέλουμε υποδείξεις…

    "Πολίτης πρόβατο"

  9. Δεν φταίνε οι Γερμανοί που είναι υπεροπτικοί, ο καθένας γίνεται υπεροπτικός όταν του δώσεις εσύ το περιθώριο. Δυστυχώς, οι Έλληνες της Γερμανίας, είναι εκείνοι πρώτοι που δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες της Ελλάδας, όταν μιλούν με Γερμανούς προσπαθώντας έτσι να διαχωρίσουν τους εαυτούς τους από τους υπόλοιπους Έλληνες νομίζοντας έτσι ότι κερδίζουν την συμπάθεια και την εκτίμηση τους. Κάποιοι κρυφοχαίρονται κι όλας με την κατάσταση στην Ελλάδα, και δεν είναι λίγες οι φορές που θα ακούσεις κάποιον να λέει '' καλά να πάθουνε''.
    Στην πραγματικότητα, μετά από τόσα χρόνια εδώ, είναι οπισθοδρομικοί οι ίδιοι σε σχέση με τους Ελλαδίτες.
    Το χειρότερο είναι όμως, ότι αυτοί που βρίσκονται εδώ από παλιά, είναι άνθρωποι από χωριά, οι περισσότεροι χωρίς μόρφωση, και για την Ελλάδα γνωρίζουν πολύ λίγα ουσιαστικά πράγματα, ούτε λόγος βέβαια για την αρχαία Ελλάδα και την γέννηση της δημοκρατίας στην Αθήνα. (Αν λάβεις υπ' όψη ότι πρόκειται και για βορειοελλαδίτες, μπορεί και να προτιμούν την άποψη ότι η δημοκρατία δεν γεννήθηκε στην Αθήνα).
    Όταν οι ίδιοι οι Έλληνες φέρονται έτσι, τι περιμένεις από τους Γερμανούς;
    Κατά τα άλλα, εάν γνωρίζει κάποιος να ανταπαντήσει σωστά και με το ανάλογο ανάστημα, σε οποιασδήποτε μορφής σχόλιο, ειρωνεία, σπόντα, κανείς δεν πρόκειται να του φερθεί υπεροπτικά, ανεξάρτητα τι μπορεί να σκέφτεται.
    Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού, είναι πρώτα ο ίδιος ο Έλληνας και μετά όλοι οι άλλοι.

  10. @10:08..
    ΑΛΗΘΕΙΑ;…ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩ ΕΓΩ!

    ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΣΕΙΣ!
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΜΟΝΟ "ΦΙΔΙΑ" ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ!!

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΙ…

    ΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Η ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΔΑΣ!

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!!

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ "ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ",ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ "ΦΙΔΙΑ" ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!…
    …ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!..ΓΕΛΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  11. (Αν λάβεις υπ' όψη ότι πρόκειται και για βορειοελλαδίτες, μπορεί και να προτιμούν την άποψη ότι η δημοκρατία δεν γεννήθηκε στην Αθήνα).
    Μέγα λάθος αυτό που είπες. Μπορεί τότε να ήταν πόλεις – κράτη. Αλλά σήμερα είμαστε μια χώρα. και αν δεν προσέξουμε θα μας κάνουν κομμάτια. Αφήστε λοιπόν τα βορειοελλαδίτης και νοτιοελλαδίτης. γιατί δεν είσαι πιο Έλληνας από μένα και από κανέναν που κατοικεί εδώ, που γεννήθηκε από γονείς Έλληνες, και έλαβε μόρφωση Ελληνική.
    Αμάν πια πότε θα σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας;
    Ο γερμαναράς αυτό που είπε έχει μια μικρή δόση αλήθειας. Αλλά ο σκοπός του είναι να παραποιήσει την ιστορία.
    Κακό πράμα η ζήλια. Αλλά αυτοί μας ήθελαν από τότε για θέρετρο. Και όλα αυτά που κάνουν έχουν έναν σκοπό.
    Να βγουν στη Μεσόγειο. Και φυσικά δεν τους νοιάζει ποιοί ή τί θα είναι αυτοί που θα κατοικούν εδώ.
    Θα μας εξανδραποδίσουν και θα έχουν άλλους να κάνουν κουμάντο. Ήδη με τόσους αλλοδαπούς που έχουν φέρει…. αυτό πάνε να καταφέρουν. Και δεν θέλω να φανώ ως ρατσίστρια. Αλλά όταν οι αλλοδαποί είναι 2.000.000 με πειράζει.
    Αν ήταν 500.000 δεν θα είχα θέμα.
    Αλλά βλέπεις κανείς δεν μας ρωτά!!! Δημοψήφισμα έκαναν οι Ελβετοί για το θέμα αυτό.
    Και με το δίκιο τους να περηφανεύονται και να λένε ότι έχουν πιο δημοκρατία αυτοί από εμάς εδώ!!!
    Πότε μας ρωτήσαν; Μόνο κάθε 4 χρόνια, και μετά… μόκο!! Λες και δεν υπάρχουμε!!
    Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα αυτά. Μόνο εμείς μπορούμε. Αλλά να πάψει η πελατειακή σχέση του κόσμου με τους
    πολιτευτές. Πρέπει να τους κρίνουμε σε κάθε τους κίνηση.
    Αν εμείς είμαστε σάπιοι, θα είναι και αυτοί. Έτσι πάει.
    Και αν συνεχίσουμε όλοι εμείς, αντί να ενδιαφερόμαστε για τα θέματα της πατρίδας μας,
    να πίνουμε φραπέδες… τότε άστα να πάνε… θα γίνουμε οι σκουπιδιάρηδες της Ευρώπης.
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας τα δούμε. Επιτέλους!!!

  12. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΑΘΗ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ Α] Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ Κ Β] ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ [ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΛΠ] ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ… ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ [ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΣ] ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΔΕΣ… ΚΩΣΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *