Διαφημίσεις

Με αυτή τη φωτογραφία, ο μαθητής…( ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του)κατηγορήθηκε απο το σχολείο του ότι είναι προσβλητικός και πήρε “δώρο” μια 5ημερη αποβολή, με αποτέλεσμα να μείνει στην τάξη από απουσίες.
Ο ίδιος ζήτησε από όλους εμάς να κρίνουμε αν η φωτογραφία όντως προσβάλλει το σχολείο ή αν η αποβολή ήταν υπερβολική και αδικαιολόγητη.

e-magazino.gr
http://www.stoxos.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠ$ΡΔ$Λ$…!!! ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΗΡΕ 5ΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!”
  1. πρέπει να γίνει μπλουζάκι και να το φοράνε όλοι οι μαθητές που πηγαίνουν για πρώτη φορά εκεί. (Εκτώς φυσικά αυτούς που έχουν ξαναπάει και αυτούς που έχουν πάει μπουρδελότσαρκα)

  2. Απαραδεκτα πραγματα! Προτεινομενος απο εμενα ο νεαρος για τιμητικη 5 ημερη αδεια και απ ευθειας μεταβιβαση στην επομενη ταξη χωρις συμμετοχη σε εξετασεις.

  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ , ΜΙΚΡΕ , ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ…ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ . ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΩΝΑΚΙ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ STUDIO , ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" . ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ…ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΚΡΕ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ .

  4. Δωστε δημοσιοτητα στο θεμα να τον βοηθησουμε τον ηρωικο μαθητη

    να δημοσιευθουν τα ονοματα των καθηγητων που πηραν την αποφαση να "τιμωρησουν" τον ηρωα μαθητη
    και να διαπομπευτουν -χλευαστουν στο πανελληνιο

  5. …μολις επανηλθε η πιστη μου στην νεολαια της Ελλαδας…τον τιμωρησαν γιατι τρεμουν μια τετοια γενια, να μεγαλωνει σιγα σιγα…

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΛΕΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΑΡΡΟΣ!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΕΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ!!!

  7. οι λεξεις τους πειραξαν?τα εγκληματα που σχεδιαζουν εκει μεσα δεν τους πειραζουν?που ο ελληνικος λαος αργοπεθαινει μερα με τη μερα δεν τους πειραζει?ντροπη σας ξεφτιλες…..

  8. ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!ΕΥΓΕ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΠ΄ΤΙΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕΣ!!!

  9. Γιατι στη χωρα μας οποιος λεει αυτο που οι αλλοι μονο σκεφτομαστε τιμωρηται.Πως γινετε να βοηθησουμε το παιδι να μη χασει χρονια απο τους ''ηθικους'' καθηγητες του?

  10. Αυτο ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα στην ξεφτιλα που ζουμε… Ειναι ο ξεπεσμος του ΕΛΛΗΝΑ, αλλα ταυτοχρονα και η αληθεια του σημερα. Ντροπη σε ολους μας που αυτο το παιδι σκεφτεται ετσι, ενω θα επρεπε να νοιωθει δεος εκει μεσα.

  11. egw tha elega oti"XESAN OLOI STA VRAKIA TOYS" molis eidan aftin ti photo,daskaloi- dieytides-goneis-vismata-lopodites ktl,kai gia na mhn xasoun thn douleia tous kai to glypsimo tous …………dwsan mia apovoloula
    ..see you on the boat…!

  12. Eiναι ντροπή να χάσει ο μαθητης την χρονιά του. Να ξεσηκωθουν οι συμαθητες του
    και ολοι οι γονεις του σχολειου του .Τιμωρια δεν ειναι να χάσει την χρονια του,αυτό ειναι βια και καταστροφή.Ας τιμωρηθει με μια μερα .Παιδί ειναι να του δωσουν ευκαιρια οι καθηγητές του. Ντροπή τους!!!

  13. ο μικρός είχε τα @@ρια και τόλμησε να κάνει αυτό που έκανε ! Τα ιδία @@ρια όμως , δεν τα είχαν οι καθηγητές του να τον καλύψουν ! !! Δεν είχαν το ανάστημα να αντισταθούν σε όποια πίεση τους ασκηθεί από τους "παραπάνω" για τιμωρία !!!!
    Μετά βέβαια από την αντίδραση του κόσμου να περιμένετε εγραφη ανακοίνωση αυτών που έδωσαν την αποβολή , για να μας πουν…ανάρμοστη συμπεριφορά μαθητή , ηθική , σεβασμός κτλ . και ολα αυτά την στιγμή που ξεπατώθηκε αυτή η γενιά και οι επόμενες απο όλους αυτούς εκεί μέσα !
    …. να μην ξεχάσω ! πήγατε τράπεζα ? εντάξει ? Μπήκε το μηνιάτικο ????

  14. Μην πληρώσει κανείς το χαράτσι στην ΔΕΗ.
    Να το πληρώσει όταν βεβαιωθεί απο την εφορία μετα από έναν χρόνο χωρίς συνέπειες.
    Ελληνας Πολίτης

  15. ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ……….
    …….ΣΤΟ Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Λ-Ο

  16. τα μπουρδελα ειναι οργανωμενα,ολα με σειρα και ταξη,καθαρα,εκει που πηγες(σαν μαθητης ειχα παει και εγω)μοιαζει με βοθρο γεματο σκατα.

  17. Συμφωνω απολυτα η βουλη δεν ειναι μπουρδελο το μπουρδελο εχει σειρα μπαινεις πληρωνεις γαμας φευγεις….κυριλε πραματα.

  18. Μπραβο εισαι ΗΡΩΑΣ που τολμησες στα ανοικτα να κανεις κατι τετοιο.

    Νικος Νεοφυτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *