Διαφημίσεις

Βγάζουν στο «σφυρί» τα πρώτα 25.000 σπίτια τα δάνεια των οποίων ήταν στο «κόκκινο» πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση, το 2008. Πρόκειται για το πρώτο βήμα της κυβέρνησης στην άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από το 2014, κάτι που επιβάλλει η τρόικα.

Τα σπίτια αυτά βρίσκονται στη διαδικασία της κατάσχεσης από τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους έχουν παύσει να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων, αδυνατώντας να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Χωρίς όμως να βγουν σε πλειστηριασμό δεν μπορούν να περιέλθουν στην κυριότητα των τραπεζών.

Αυτό ακριβώς θα πράξει η κυβέρνηση το αμέσως προσεχές διάστημα, να βγάλει δηλαδή σε πλειστηριασμό τα 25.000 σπίτια, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας και να δείξει πώς είναι αποφασισμένη να κατάσχει το σπίτι όποιου δεν πληρώνει τις δόσεις του και να τον πετάξει στο δρόμο.

Ο κ. Στουρνάρας θεωρεί προτιμότερο να βγάλει στο δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από το να καταρρεύσουν οι τράπεζες. Σημειωτέων πώς τη μη κατάρρευση των τραπεζών την έχουν χρηματοδοτήσει οι Έλληνες, αφού με χρήματα των πολιτών έγινε η ανακεφαλαιοποίηση, όπως και πολλές άλλες «ενέσεις» ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος.

Επίσης, οι τράπεζες που έδιναν τα προηγούμενα χρόνια αφειδώς στεγαστικά δάνεια χωρίς καν να πληρούνται βασικές προϋποθέσεις και να υπάρχουν οι απαραίτητες εγγυήσεις θεωρούνται από την κυβέρνηση άμοιρες ευθυνών και παραμένουν στο απυρόβλητο.

Η άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από το νέο έτος, η οποία αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου απειλεί πάντως τη συνοχή της κυβέρνησης, αφού βουλευτές από τα κόμματα της συγκυβέρνησης δηλώνουν δημόσια πώς δεν θα ψηφίσουν μία τέτοια διάταξη.

Ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση γενικότερα για να εκπληρώσουν τις επιταγές της τρόικας και να κάμψουν τις αντιδράσεις συνοδεύουν το σχέδιο άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών με δήθεν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Δηλαδή θα προστατεύεται η κύρια κατοικία για τους ανέργους, τους πολύτεκνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για να βγάλει σε πλειστηριασμό όμως περισσότερα σπίτια μειώνει στα 150.000 ευρώ από τα 200.000 ευρώ την αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας που θα προστατεύεται.

Αφού τσάκισαν μισθούς και συντάξεις, επέβαλαν απανωτούς και καταστροφικούς φόρους, εκτόξευσαν την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη και διέλυσαν την ελληνική κοινωνία έρχονται τώρα να τους πάρουν και τα σπίτια.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Βγάζουν σε πλειστηριασμό τα πρώτα 25.000 σπίτια – Πετάνε οικογένειες στο δρόμο”
  1. Δεν νομίζω ότι θα προλάβουν….πέφτουν μέσα στο Σεπτέμβριο….Πάντως αυτός που το σκέφτηκε μάλλον θέλει να ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου για την ελλάδα…αλλά και για όλη την ευρώπη….καθίστε στις θέσεις σας…το ταξίδι θα είναι δύσκολο..

  2. δεν το ζηταει η τροικα.αυτοι που μασ κυβερνανε το ζητησαν.και κατι αλλο ακομα.η τροικα τους ειχε πει προ καιρου να διαγραφουν τα κοκκινα δανεια διοτι δεν υπαρχει τροπος να εισπραχτουν.

  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!

  4. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!

  5. Γιατι και καλα θα γινει χαμος τον Σεπτεμβρη? θα ξυπνησει ο Ελληνας απο τον υπνο του? Μηπως θα αναγκαστουν να προκυρηξουν απο μονοι τους εκλογες για να αποχωρησουν με ελαφρια πηδηματακια?
    Και εστω οτι πεφτει η κυβερνηση, τί θα γινει μετα? θα διαγραφουν τα δανεια? θα φυγουν τα χαρατσια?
    Αναρωτιεμαι…
    Μαιρη.

  6. Φαινεται δεν τους φτανουν οι 1.500.000 εχθροι που εχουν δημιουργησει μονοι τους …..

  7. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.

  8. Κανένα πρόβλημα να τα βγάλουν στο πλειστηριασμό. Ποιός θα πάει να τα πάρει??? Μου λέτε??? Μην ασχολείστε αφήστε τους να ονειρεύονται. Τρομοκρατία πουλάνε και εμείς αγοράζουμε…

  9. Εγώ βλέπω ότι το πάνε φιρι φιρι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να γίνει της πουτ@ν@ς το κάγκελο. Πραγματικά έλεος. Η δεν έχουν ψυχή αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα ή είναι πολύ μεγάλα καθίκια…

  10. Εγώ βλέπω ότι το πάνε φιρι φιρι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να γίνει της πουτ@ν@ς το κάγκελο. Πραγματικά έλεος. Η δεν έχουν ψυχή αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα ή είναι πολύ μεγάλα καθίκια…

  11. Αυτά είναι μπαρούφες. Δεν είναι καμμία απαίτηση της τρόικα, όπως και οι περισσότερες "απαιτήσεις" που έχουν κάνει θόρυβο στα ΜΜΕ.
    Στάχτη στα μάτια είναι. Εδώ τα καμάρια μας τα κάνουν όλα για να περάσουν άλλα χαράτσια και μειώσεις εις βάρος μας.

    Για να μπορούν να συνεχίσουν πληρώνουν τους μισθούς των Δημ Υπαλλήλων – των ψηφοφόρων τους γίνονται όλα , αφού τα λεφτά απο τα μνημόνια τα τρώνε όλα οι τράπεζες και οι τόκοι των δανείων.

    Μεγαλύτερο δούλεμα δεν έχει ξαναγίνει – ούτε απο το 2.000 π.χ.

  12. …ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ…νεο αχτυπητο διδυμο…
    Ξ ΑΝΑ ΨΩΦΟΣ…ΦΙΣΤΕΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΙΑ
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ!

  13. …για τον 1:09 και για καθε 1:09.
    -Ποιος θα τα παρει?????????
    Ο ΚΙΝΕΖΟΣ,Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Ο ΣΟΥΗΔΟΣ,ηδη οι αυστριακοι στα παραλια του Ν.Λαρισας τα κανουν ολα σκουπα,οι Τσεχοι -σαρωνουν-στις
    περιοχες του Πλαταμωνα και της Λεπτοκαριας
    …θελεις κι αλλα φιλε μου.Ασε καλυτερα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλο..

  14. ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ…

    ΣΤΙΣ 25/7/2013 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ 62 ΗΜΕΡΩΝ":
    http://www.katohika.gr/2013/07/i-sinomosia-pou-exei-trelani-to-diadiktio.html

    ΕΓΡΑΦΑ: ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ: "ΣΕ 62 ΗΜΕΡΕΣ Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ".

    ΕΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!.. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ…

    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ… ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ… ΣΑΝ ΙΜΟ (emo) ΕΙΝΑΙ!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΟΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ… ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ (ΒΛ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)… Η ΠΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΡΑΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.. ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ… Η ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ… ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ… ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…. ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ… ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ:
    Α) ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΕΩΔΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ… ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ Κ.Λ.Π. ΩΣΤΌΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ… ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?… ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

    Β) ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ… ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΡΧΗΣ… ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…. ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Κ.Λ.Π. ΕΔΩ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ… ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΝ?

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΝΙΟΤΕ ΑΡΓΑ… ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΟΙΟ ΓΟΡΓΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΘΕΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ… ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ' ΓΥΡΩ ΠΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ… ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ… ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 12.. ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ… ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ – ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  15. Σαπια κοινωνια ασταδιαλα, κωλοκουλτουρα και αμαθεια.
    Offshore ολοι και φοροδιαφηγη και να πανε να γ*{^][£~$ ουτε cent στους κλεφτες ρεεεεεεεεεεεε

  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ. ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΚΑΛΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΙΝΖΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΟΙΠΟΤΕ…ΔΕΝ ΛΕΩ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ ? ΟΤΙΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΟΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΠΩΤΕ ΚΑΙΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΟΙΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΘΕΙΤΕ, ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

  17. Γεια σας, είμαι πάστορας Bruce gomez α (ιεροκήρυκας), ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο που
    δίνει δάνεια ευκαιρία χρόνο ζωής.
    Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για κεφάλαια κίνησης για να βελτιώσει την επιχείρησή σας;
    έχετε ήδη απορριφθεί από
    τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη;
    Αναζήτηση όχι περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες
    που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα
    . να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν σε επιχειρήσεις σε ποσοστό 2% θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και δικαιούχο της συνδρομής και θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουμε μια επαφή loan.So μας σήμερα μέσω e-mail:
    brucegomezloanworld@gmail.com

    DATAS δανειολήπτη

    1) Ονοματεπώνυμο: ……………………………………………….
    2) Χώρα: …………………………………………………..
    3) Διεύθυνση: ………………………………………………….
    4) Κράτος: ……………………………………………………..
    5) Φύλο: ……………………………………………………….
    6) Οικογενειακή Κατάσταση: ………………………………………….
    7) Επάγγελμα: ……………………………………………..
    8) Τηλέφωνο: …………………………………………
    9) Επί του παρόντος θέση στο χώρο εργασίας: …………………
    10) Μηνιαίο εισόδημα: ………………………………………
    11) Ποσό δανείου Needed: ……………………………….
    12) Διάρκεια Δανείου: …………………………………………
    13) Σκοπός του Δανείου: ……………………………………..
    14) Θρησκεία: ………………………………………………..
    15) Έχετε υποβάλει αίτηση πριν ……………………………

    Ευχαριστώ,

  18. Γεια σας, είμαστε η Ecobank Νιγηρία Plc ένας δανειστής δανείου που
    δίνει χρόνο ζωής δάνεια ευκαιρία.
    Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο κεφαλαίου
    να βελτιώσει την επιχείρησή σας;
    έχετε απορριφθεί από
    τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη;
    αναζήτηση όχι περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα
    του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες
    που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα
    να πληρώσουν τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2%. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το
    μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και δικαιούχων βοήθειας και
    θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουμε μια loan.So επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail:
    ecobank652@gmail.com

  19. Είστε άνδρας ή γυναίκα; Είστε σε ένα οικονομικό χάος ή χρειάζεστε τα κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Τα δάνεια πρέπει να πληρώσει το χρέος του ή να πληρώσει τους λογαριασμούς ή να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση; Έχετε ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και θα το βρείτε δύσκολο να πάρει Capital δάνειο από τις τοπικές τράπεζες / άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων; Χρειάζεται δάνειο ή χρηματοδότηση για οποιοδήποτε λόγο, όπως:

    (α) Προσωπικό Δάνειο, επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων,
    (β) Business Start-up, Εκπαίδευση,
    (γ) Η ενοποίηση του χρέους,
    (δ) Hard Δάνεια Χρήματα,

      Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2% και να ασφαλίζονται, όχι ασφαλειών, προσφέρουμε τα προσωπικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά κεφάλαια κεφαλαίων, επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο της εκπαίδευσης, υποθήκη ή πίστωση για οποιοδήποτε λόγο. "Παρ 'όλα αυτά, η μέθοδος μας επιτρέπει να καθορίσετε το ποσό του δανείου που απαιτείται, καθώς και η διάρκεια μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, σας δίνει μια πραγματική ευκαιρία για να πάρει τα κεφάλαια που χρειάζεστε Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail! richardloanbuz02@gmail.com

  20. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσουν τα οικονομικά προβλήματά σας και επίσης να ξεκινήσει την επιχείρησή σας ή για να αυξήσει την επιχείρησή σας ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ; ΑΝ ΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ EMAIL: worldfinanceloancompany3@gmail.com

  21. Χρειάζεται επειγόντως ένα δάνειο; Ψάχνετε για μια φθηνή, γρήγορη και εύκολη δάνειο για τις επιχειρήσεις; Δεν ανησυχούν περισσότερο, επειδή μπορούμε να σας προσφέρουμε το ποσό του δανείου που χρειάζεστε. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: cashcityloanlender@hotmail.com

  22. Χαιρετισμούς σε σας,
    Έβαλα ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει ένα ασφαλές και εγγυημένο δάνειο με χαμηλό επιτόκιο από 2% Προσφέρουμε τα προσωπικά δάνεια, ενοποίηση χρέους δάνεια, επιχειρηματικά κεφάλαια, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια για εκπαίδευση, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για οποιοδήποτε λόγο. Έχετε την κακή πίστωση; Μπορείτε να εξακολουθούν να ισχύουν.

    Σημείωση: Για το ποσό του προσωπικού δανείου, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 5.000 και μέγιστο $ το 0 $ 150.000, το δε ποσό των δανείων προς τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις είναι λιγότερο από 100 $ 000 και κατ ‘ανώτατο όριο των 50 000 $ 000.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τις εφαρμογές σας! (Kowaanna22@gmail.com)

    Με εκτίμηση,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek