Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:56 - 28/05/2012

Προφητείες του μεγάλου πολέμου (μέρος πρώτο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι προφητείες που ακολουθούν προέρχονται από τις εξής πηγές: α) Την Παλαιά και Καινή Διαθήκη, β) τα διάφορα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Παϊσιο τον Αγιορείτη, γ) το βιβλίο “οι προφητείες μας αποκαλούπτουν” του Μοναχού Αβραάμ του Αγιορείτη, εκδόσεις “ποιμενικός αυλός”, δ) από σελίδες του διαδικτύου, ε) από το προσωπικό μου αρχείο. Οι τελευταίες δεν ξέρω αν αποτελούν προφητείες με τη γνωστή έννοια του όρου αλλά προέρχονται από ειλικρινή πηγή, της οποίας το όνομα μου ζητήθηκε να μην αποκαλυφθεί, παρά μόνο το περιεχόμενο των οραμάτων. Οι προφητείες παρατίθενται ως έχουν και τα συμπεράσματα αφήνονται στον αναγνώστη. Ας ανακεφαλαιώσουμε όμως τα κυριότερα σημεία τους, ας δώσουμε δηλαδή μια συλλογική τους περίληψη πριν καταφύγουμε στο ακριβές κείμενο.

Όπως είχαμε δηλώσει και σε προηγούμενη δημοσίευση, τα γεγονότα που παρουσιάζουν οι προφητείες έχουν ως εξής:


επιδείνωση της συμπεριφοράς και των ηθών των ανθρώπων, ανάμεσά τους και των ιερέων και μοναχών
επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα, η οποία θα είναι πολύ περιορισμένη μιας και θα διακοπεί από απροσδόκητα γεγονότα
τα γεγονότα αυτά θα είναι η επίθεση του “ξανθού γένους” στην Τουρκία, η οποία θα είναι σφοδρή και θα οδηγήσει στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης
συμμαχία των άλλων γενών κατά του ξανθού γένους. Πόλεμος σφοδρός, χωρίς νικητή. Η Πόλη περνάει στα χέρια των Ελλήνων, οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν στον πόλεμο
διακοπή του πολέμου χάρη σε Θεϊκή παρέμβαση, ορατή από όλους. Ανακήρυξη Βασιλιά με την υπόδειξη του Θεού και των Αγγέλων, οι οποίοι θα κυκλοφορούν ως άνθρωποι. Διάλυση της Τουρκίας
χρόνια ευδαιμονίας και επικράτησης της πίστης
έλευση του Αντίχριστου

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το περιεχόμενο των προφητειών που ακούγονται πραγματικά απίστευτες αν και ειπώθηκαν από ανθρώπους η προφητική ικανότητα των οποίων έχει επαληθευτεί. Μαζί με αυτές θα εξετάσουμε και κάποιες άλλες προρρύσεις, που προέρχονται από την πηγή που σας ανέφερα παραπάνω, χωρίς να την κατονομάζω. Ας ξεκινήσουμε με αυτές, τις οποίες παρουσιάζω με κάθε επιφύλαξη. Αφορούν κυρίως στην Κύπρο.


” Επάνω από την πράσινη γραμμή, υπάρχει ένα λευκό νέφος, πυκνό αλλά απαστράπτον. Είναι οι ψυχές εκείνων που έχασαν τη ζωή τους άδικα, γυναικών, ανδρών και παιδιών. Είναι ένας στρατός αόρατος που τώρα ντύνεται γιατί τον έχουν καλέσει στη μάχη. Είναι θυμωμένοι, γιατί έπεσαν άδικα αν και ηρωικά και τροχίζουν τα σπαθιά τους. Όταν στον Πενταδάκτυλο ξεσπάσει μια καταιγίδα που όμοιά της δεν έχετε δει ποτέ, τότε θα καταλάβετε ότι όλα έχουν ξεκινήσει. Όταν οι μιαρές σημαίες πάνω στον Πενταδάκτυλο γκρεμιστούν από τον ποταμό βροχής που θα τρέχει από τις κορυφές, ιδίως την πέμπτη, τότε βγάλτε τραπέζια στους δρόμους γιατί θα έρθει η γιορτή, γεμίστε τα φαγητά και κεράστε όλους εκείνους με τους οποίους δεν μιλούσατε ποτέ. Γιατί θα είναι οι ψυχές εκείνων που θα φέρουν την καταιγίδα που θα γκρεμίσει τις μισές σημαίες. Τις υπόλοιπες μισές θα τις ξερριζώσουν γυναίκες χωρίς στρατό.


Θα ακολουθήσουν χρόνια χαράς γιατί το κακό θα έχει φύγει. Η πρωτεύουσα θα αλλάξει στην ουσία και όχι στα χαρτιά. Θα γίνει πρωτεύουσα στην καρδιά των ανθρώπων η πόλη που χάσκει και που έχει γεμίσει ζιζάνια. Θα γεμίσει με πάνω από τους μισούς ανθρώπους και θα έρθουν και άλλοι από μακριά να ζήσουν για πάντα στην πόλη που είναι χωμένη στην άμμο. Πριν από αυτό η κυβέρνηση θα κρυφτεί στο βουνό και ο ηγέτης της θα έχει κόκκινο και λευκό χρώμα στα ρούχα του και άσπρο στα μαλλιά του. Στην πόλη εκείνη, εκεί που μέχρι τότε μόνο ζώα περπατούσαν, θα χτιστεί ένα μνημείο, ένα κτίριο από σίδερο που θα μπορείς να δεις μέσα του και θα έχει χιαστί σιδερένια δοκάρια. Και ο καθεδρικός ναός θα αλλάξει μόλις πέσουν οι ψεύτικες σημαίες του. Θα συγχωρήσετε εκείνους που σας πλήγωσαν; Θα γκρεμίσετε το Θεό που αναδείξατε όταν πληγωθήκατε;


Το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, πάντως, θα κατοικηθεί ξανά και θα γίνει μονή ξακουστή σε όλα τα πλοία που περνούν. Από εκεί θα βγει και ένας επίσκοπος που θα έχει το όνομα της Μονής και όλη τη χάρη του Μακάριου αλλά Μακάριος δεν θα γίνει. Θα δει τα πλοία στο λιμάνι της χωμένης πόλης να φτάνουν γεμάτα κόσμο από όλη τη γη. Θα έρχονται να κατοικήσουν ξανά και από αυτή τη σκηνή θα αγαπήσει τα πλοία και αυτός και η Μονή του. Όλα αυτά θα τα δει η γενιά που γεννήθηκε μετά την καταστροφή αλλά και αρκετοί από όσους ζούσαν τότε.


Μαζί, στη θάλασσα της Λάρνακας θα βλέπουν τον καπνό να υψώνεται από τη στεριά απέναντι – γιατί θα καλύψει την ανατολική Μεσόγειο και θα είναι από την καταστροφή που θα χτυπήσει τις στεριές εκείνες που κυρίευσαν τον κόσμο. Και όταν κατακάτσει ο καπνός και σβήσει η φωτιά, τότε θα έχετε ειρήνη επί μακρόν αλλά όχι για πάντα. Τότε δρόμοι θα αλλάξουν όνομα και τότε η πόλη θα είναι δωδεκαπλή ξανά, γιατί πόλεμος δεν θα γίνει παρά με μαχαίρια και πιρούνια οι γυναίκες θα διώχνουν τον εχθρό αλλά και θα κλαίνε μαζί του.”


Το κείμενο αυτό μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν προέρχεται από κάποιον από τους αναγνωρισμένους προφήτες. Μένει να δούμε εάν όσα περιγράφει επαληθευτούν, δεδομένου ότι “όλα αυτά θα τα δει η γενιά που γεννήθηκε μετά την καταστροφή αλλά και αρκετοί από όσους ζούσαν τότε”. Το κείμενο αυτό παραδίδεται στην ερμηνεία όλων εκείνων που ασχολούνται με τις προφητείες, διότι έχει αρκετές συγκεκριμένες πληροφορίες. Η πόλη για την οποία μιλάει, είναι προφανώς η Αμμόχωστος. Η Κυβέρνηση λέει ότι εκείνο τον καιρό θα βρίσκεται στο βουνό, προφανώς εννοώντας το Τρόοδος, τη θερινή έδρα του Προέδρου, ο οποίος θα έχει κόκκινο και λευκό χρώμα στα ρούχα του και άσπρα μαλλιά. Ο Καθεδρικός στον οποίο αναφέρεται είναι πιθανώς η Αγία Σοφία, η οποία βρίσκεται στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας και φέρει επάνω της την τουρκική σημαία και τη σημαία του ψευδοκράτους.
Για τη φοβερή καταιγίδα που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναδεί οι Κύπριοι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Αναφέρει όμως ότι αυτή θα καταστρέψει τη μισή από την καθεμία από τις δύο σημαίες του ψευδοκράτους που έχουν στηθεί στον Πενταδάκτυλο. Τις υπόλοιπες θα καταστρέψουν οι γυναίκες, οι οποίες φαίνεται να έχουν ενεργό συμμετοχή στα γεγονότα εκείνα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αναφέρεται σε φωτιές πολέμου που θα φαίνονται απέναντι από τη Λάρνακα, εννοώντας ίσως το Ισραήλ και την Παλαιστίνη…


(συνεχίζεται)

http://fadasmata.wordpress.com
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*