23:06 - 18/05/2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!!ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Διαφημίσεις

Οι πολιτικές εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτικό – οικονομική σκακίερα είναι τουλάχιστον σε εμάς γνωστές…..μέσα απο αυτό το
βίντεο μπορείτε δείτε και να μάθετε την αλήθεια .Η μικρή λέξη ” ενωθειτε ” είναι η μήτρα του υπομόχλιου και της αντίστασης με την οποία μπορούμε να επιδράσουμε , υπερ μας ,στην παγκοσμιοποίηση!!!

Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας ως λύση στην κρίση αυτή όπως και η κατάργηση του σταυρού στην ελληνική σημαία !!!

Ενημερώστε τους φίλους σας , τις οικογένειές σας …μείνετε μαζί μας !!!

Αποκτήστε κριτική σκέψη…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 2:21 ΠΜ

    ΜΗΝ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣΚΟΠΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…

  2. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 6:38 ΠΜ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ μας λες, αλλα θεμα ειναι να γνωριζουμε και εμεις, γιατι τον παππου τον εχουν στειλει κανονικα με αυτα που ακουει και δεν μπορω να του κλεισω την TV. Aσε που κι εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα και δουλευω 16-18 ωρες την ημερα … εναντι (γιατι δεν υπαρχει φραγκο)

  3. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 6:41 ΠΜ

    Αν 'αυτοί που ξέρουν' είχαν δύναμη και πραγματικά ήξεραν, ο τόπος μας θα ευημερούσε και δεν θα τον κυβερνούσαν προδοτες.
    ΞΕΡΑΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ!

  4. etsi mas mas koroidepsan 35 xronia nd-pasok kai prospa8oun akoma na mas doulepsoun me di8en alagh mnimoniakos kai antmnimoniakos(bebea pidane apo ena komma sto alo ean den tous bgenoun ta pososta sths dimoskopiseis) ola ta kommata sthn boulh(mas douleboun oloi tous kai mas etimasoun me thn xrhsh abgh (sinergasias)kath gia na mas dixasoun!!!ellhnesmhn thn patiste ksana makria apo ta kommmata, na kitaksoume thn elada mas kai tipota epidi ta sinora alasoun!!!!

  5. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 7:52 ΠΜ

    Ναι καλε "μη φοβιζετε τον κοσμο" , αφηστε τον να βλεπει γιουροβιζιον και να μειλαει μονο για τις περικοπες…αλλωστε αν βαλεις τους περισσοτερους να διαλεξουν 2000 ευρω το μηνα η Σταυρο στη σημαια και ενωμενη Ελλαδα…μαντεψτε την επιλογη .

  6. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 10:02 ΠΜ

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ. ΟΧΙ ΜΕ 2000 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΝΑΛΑΔΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ..

  7. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 10:08 ΠΜ

    …ο διαμελισμος της χωρας και η απωλεια
    εθνικης κυριαρχιας αρχισε πριν 3 περιπου
    χρονια,συνεχιστηκε με την φασιστικη διακυβερνιση των τριων προδοτικων κοματων
    και συνεχιζεται με τους εντεταλμενους δωσιλογους κουασιμοδους της πολιτικης.Αυτο
    για μενα πλεον που αρχιζω να πειναω ειναι:
    {CASUSS BELI}

  8. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.

  9. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΙΔΗ ΕΤΟΙΜΟ

  10. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 11:05 ΠΜ

    ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ….ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  11. Ανώνυμος 05/19/2013 @ 1:25 ΜΜ

    Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ(10) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…

  12. Ανώνυμος 05/20/2013 @ 9:56 ΠΜ

    να μαντέψω??? τί υποσχεθήκανε στη Τουρκια αμα χασει τα εδαφη ανατολικα? (τα κουρδικα εννοώ). Μήπως αντιστάθμισμα προς δυσμάς? (θρακη π.χ.?)

  13. Ανώνυμος 05/25/2013 @ 8:09 ΜΜ

    αυτο το ιστολογιο θα το ζηλευε και ο φωσκολος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*