Διαφημίσεις

Στην ανάκληση αλλαντικού της εταιρείας ΝΙΚΑΣ, στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Πρόκειται για το προϊόν «Πάριζα ΝΙΚΑΣ σε φέτες», το οποίο παρασκευάζεται από την ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, στο 22ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο.

Στο συγκεκριμένο προϊόν, βάσει εργαστηριακής ανάλυσης, ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (εκτιμώμενο ποσοστό DNA αλόγου στο σύνολο του DNA < 1% και > 0.1%).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση-απόσυρση του συνόλου του προϊόντος από την επιχείρηση και διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίζονται ενώ σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση.

http://www.newsbomb.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα ανάκληση αλλαντικού της εταιρείας ΝΙΚΑΣ”
  1. Σε αυτη την εταιρια βρισκουν συνεχεια dna αλογου σε διαφορα αλλαντικα. Ως ποτε θα τους αφηνουν εξω να μας ταιζουν οτι θελουν;; Να τους βαλουν ενα προστιμο η εστω μια συσταση να τους κανουν, τιποτα πια;; Τα ραφια των καταστηματων ειναι γεματα νικας…που ζουμε ρε γαμωτο..θα θελα να ηξερα, και ο κοσμος, γιατι δεν τους μπο'ι'κοταρει τα προιοντα; Τοση αδιαφορια για ολα;;;;;;;

  2. εάν ο κόσμος συνεχίζει ενώ ξέρει τι παίζει εδώ και χρόνια να στηρίζει αυτές τις εταιρίες είναι άξιος της μοίρας του…

    δεν υπάρχουν περισσότερα να πεις για το θέμα, αν είσαι ζώο φάτα

  3. Ωραίος ο ΝΙΚΑΣ. Δεν σταματά τα άλογα με τίποτα! Θα μου πεις, αφού δεν του 'χουν κόψει τον κ0λ0 μέχρι τώρα, τι έχει να φοβηθεί; Μόνη λύση είμαστε εμείς οι καταναλωτές. Κόψτε τον ΝΙΚΑ σήμερα και θα δείτε για πότε θα συνέλθει και για πότε θα πάρουν πόδι όλοι οι εξυπνάκηδες εκεί μέσα που παίζουν με την υγεία μας.

  4. Αγαπητοί μου φίλοι, ο Νίκας είναι ο Λαναράς τρόπον τινά της αγοράς τροφίμων. Είτε φαινυλοβουταζόνη είτε άλλου είδους ουσίες, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είναι ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της εταιρίας αμφίβολης ποιότητας με συγκεκριμένες και ξεκάθαρες αρνητικές συνέπειες για την υγεία. Άς οργανωθούμε και εμείς και μόλις δούμε ότι μία εταιρία επιτελεί συνειδητά τέτοιο έργο για την κοινωνία πολύ απλά να την κάνουμε στην άκρη. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ΝΤΠ. Γιατί κύριε Νίκα τέτοιες ουσίες? Έ?
    Λοιπόν, ρίξτε μαύρο σε τέτοιους τύπους, που μπροστά στον πακτωλό του ζεστού χρήματος, η γνώμη τους για την κοινωνία είναι υποτιμητική του στυλ "Αφού είναι κορόιδα καλά να πάθουν!". Κορόιδο είσαι εσύ κύριε Νίκα, και όχι εμείς.

    ^Ω^

  5. Χρειάζετα κάτι περισσότερο για να το καταλάβουμε. Μακρία από τα αλλαντικά Νίκας ή φάγαμε τόσο άλογο που μας έχουν φορέσει παρωπίδες και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται;

  6. Όπως τα λέτε φίλοι. Και το ξέρει ο κυρ ΝΙΚΑΣ και συνεχίζει να μας ταΐζει ό,τι να 'ναι.
    Η λύση είναι μία: ΚΟΒΕΙΣ ΝΙΚΑ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!

  7. Η λυση ειναι παρα πολυ απλη, ουτε προστιμα ουτε μηνυσεις, ουτε τιποτα. Δεν το αγοραζεις και ενημερωνεις και οσους ξερεις να μην αγοραζουν τιποτα παο την εταιρια αυτη. Και αστον μετα να βαζει και κωνειο αμα θελει στο παριζακι του.

  8. ….πού ε'ιναι το άλλο το γίδι τώρα που κατηγορούσε γιατί δεν αγοράζουμε ελληνικά…………?

  9. Να ρωτήσω εγώ κάτι; Για χρόνια αγοράζαμε παριζάκι "junior" του Νίκα για τις μικρές. Τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί από παντού λέμε. Ξέρει κανείς αν υπήρξε ανάκληση λόγω αστραχάν και σε αυτό;

  10. Φιλαράκι το πρόσεξα κι εγώ. Το Junior του Νίκα είναι τόσο εξαφανισμένο όσο και η εταιρική ευθύνη σε αυτή τη χώρα. Πιθανολογώ ότι το απέσυραν από μόνοι τους πριν βρεθούν για πολλοστή φορά εκτεθιμένοι.

  11. Το καλύτερο είναι ότι τώρα που δεν υπάρχει πουθενά το παριζάκι Junior του Νίκα ξετσουτσούρεψε ο Υφαντής. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά την τελευταία εβδομάδα έβγαλαν πάλι από την κατάψυξη τον Gummy Bear και οι διαφημίσεις του πάιζουν συνεχώς ειδικά στα κανάλια με παιδικό πρόγραμμα. Ε, ρε σανίδα βρεγμένη που θέλουν.

  12. Ακόμα τίποτα… Η δικαιοσύνη κοιμάται και εμείς ασχολούμαστε με τους δημόσιους της ΕΡΤ. Για την κατάντια στα αλλαντικά του ΝΙΚΑ, του ΥΦΑΝΤΗ και άλλων (ας με συγχωρέσουν όσοι δεν τους θυμήθηκα), θα γίνει κάτι;

  13. Πάντως απ' ότι φαίνεται υπήρξε ολόκληρη συμπαιγνεία. Νίκας, Υφαντής, Πασσιάς, Μασούτης και ΑΒ, όλοι είχαν αλλαντικά με αλογίσιο κρέας και κανένας τους δεν έχει υποστεί κανενός είδους ποινή. Αγαπάμε ελληνική δικαιόσυνη!

  14. Προσωπικά μου τη δίνει που ο Νίκας έχει το θράσος να διαφημίζει τη συνεργασία του με την αμερικανική γεωργική σχολή Θεσσαλονίκης ως τη σούπερ ντούπερ οικολογική κίνηση. Αντί να τρέχει τώρα στα δικαστήρια να δίνει εξηγήσεις για το άλογο που μας τάισε μας το πάιζει και "καθαρός" από πάνω.

  15. Κακώς ασχολούμαστε ακόμα με τους "κυρίους" Νίκα και Υφαντή. Η μόνη αξιόπιστη και πεντακάθαρη ετιαρεία αλλαντικών στην Ελλάδα είναι η Creta Farms. Τελέια και πάυλα.

  16. Για την Creta Farms θα συμφωνήσω μαζί σου φίλτατε. Όχι μόνο ήταν η μόνη βιομηχανία αλλαντικών που δεν ενπλάκη στο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, αλλά και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα λάνσαρε στην αγορά 17 νέα προϊόντα γαλοπούλας που προέρχονται από ζώα αποκλειστικά φυτικής εκτροφής. Αυτό θα πει σεβασμός προς το καταναλωτικό κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *