Διαφημίσεις

Όσο περνούν οι ώρες και οι τρομοκράτες δεν στέλνουν προκήρυξη, τόσο πολλαπλασιάζονται οι φόβοι για νέα αιματηρή παρέμβαση μελών του σύγχρονου του αντάρτικου πόλης.

«Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν στείλουν προκήρυξη, τότε θα πρέπει να ανησυχούμε…» λέει με νόημα πηγή της “Κατεχάκη” και προσθέτει «από την ανάληψη ευθύνης θα μάθουμε πολλά…».Στην Αντιτρομοκρατική καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η επίθεση παρουσιάζει ομοιότητες τόσο με χτύπημα σε βάρος αστυνομικών διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στα Εξάρχεια ένα μήνα μετά τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, όσο και με τις δολοφονίες του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Στην πρώτη περίπτωση, ένοπλοι αντάρτες πόλης του Επαναστατικό Αγώνα επιτέθηκαν με καλάζνικοφ κατά ομαδικού στόχου τραυματίζοντας σοβαρά τον αστυφύλακα Διαμαντή Ματζουνη. Ήταν μια κίνηση αντεκδίκησης. Κάτι που φέρεται να κρύβεται και πίσω από την επίθεση της Παρασκευής στο Ηράκλειο.

Μόνο που αυτή τη φορά αντί για αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι ένοπλοι επέλεξαν μέλη ομάδας περιφρούρησης των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Ένα μήνα και κάτι πριν είχε σημειωθεί η δολοφονία του νεαρού ράπερ Παύλου Φύσα από το Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Όμως οι αναλυτές διαπιστώνουν μια σημαντική διαφορά. Στην περίπτωση του υπουργείου Πολιτισμού στα Εξάρχεια, οι ένοπλοι έριξαν με καλάζνικοφ από απόσταση χωρίς να σημαδεύουν κάποιο αστυνομικό ενώ στην περίπτωση του Ηρακλείου, οι δράστες σημάδεψαν από τα τέσσερα μέτρα, πάτησαν τη σκανδάλη δώδεκα φορές και στη συνέχεια έριξαν και τη χαριστική βολή στο ένα από τα τρία θύματα διαθέτοντας “επαγγελματική” ψυχραιμία.

Και σε αυτό το σημείο, είναι εμφανής η ομοιότητα με τον τρόπο που εκτελέστηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας αλλά και ο αστυνομικός Νεκτάριος Σάββας από τη Σέχτα Επαναστατών. Οι τρομοκράτες, πλησίασαν το δημοσιογράφο και τον αστυνομικό τους εκτέλεσαν με δεκάδες σφαίρες και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με απόλυτη ψυχραιμία χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο όχημα που είχαν αφήσει δεκάδες μέτρα μακριά από τα σημεία των επιθέσεων.

Παράλληλα στη φωτογραφία που έστειλαν τα μέλη της Σέχτας με τον οπλισμό της οργάνωσης, υπάρχουν πιστόλια zastava των 9ΜΜ, ίδια μ΄ αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση των δυο χρυσαυγιτών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΠΡΟΣΟΧΗ… ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”
  1. Τωρα αυτο που διαβαζω ειναι " φοβοι " και ψιθυροι απο την κατεχομενη Κατεχακη , δημιουργια εντυπωσεων , εκφοβισμος και τρομοκρατια του κοσμου της Χρυσης Αυγης , η το χρονικο ενος η και πολλων προαναγγελθεντων θανατων ; Ποιος ξερει αραγε…παντως αυτοι που ξερουν και καμονοντε πως φοβουνται , εχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ , ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ 24ωρες ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΣΠΙΤΙΑ , ΣΤΕΛΕΧΟΙ , ΜΕΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ . ΠΩ-ΠΩ ΠΩ !!! ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ .

  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΟΠΛΟ ΣΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛΑ ΤΑΠ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 50 ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΩΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 5. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΤΑΝ ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

  3. Είναι λάθος ο τίτλος. Δεν είναι εθνικιστές. Είναι ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
    Οι αριστεροί φασίστες (Λένιν) εναντίον των δεξιών φαστιστοϊδών (Αδόλφος).
    Καλά πάτε Έλληνες. Πάρτε μετά και έναν Τσίπρα να μην ξανα σηκώσετε κεφάλι για άλλα 200 χρόνια.
    Ο κάθε λαός έχει αυτό που του αξίζει…δυστυχώς.

    ΙΩ

    1. Διορθώνω. Τα παιδιά που σκοτώθηκαν ήταν παιδιά της διπλανής πόρτας που ήθελαν την πατρίδα ελεύθερη από τον έξωθεν ζυγό αλλά και από την αριστερή αλητεία.

      ΙΩ

  4. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΕ. ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ!!!!!!!

  5. Φίλε 2.45, θα σου απαντήσω ψύχραιμα, όχι όπως θα έπρεπε κανονικά, γιατί σέβομαι το σάιτ….

    Ο τρόπος που γράφουν για τα θύματα και για την ενέργεια οι "δημοκράτες" δείχνει πόσο δημοκράτες είναι…

    Σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην ίδια την πραγματικότητα, εντέλει, μηδέν….

  6. …συμπληρωνοντας το σχολιο σου 2.45

    (…καινουργια ΙΩ …αφου δεν πρεπει να εχεις σχεση με τις ηδη υπαρχουσες με μικρα …με κεφαλαια…με αγγλικα…ΙΩ…Ιω…Little κ.ο.κ. διχαστικων ικανοτητων)

    ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εχει πολιτικους που ειναι κατωτεροι των ικανοτητων και προσδοκιων του …

    ο Τουρκικος λαος εχει πολιτικους πολυ ανωτερους απο το επιπεδο της αγγραμματοσυνης της αμορφωσιας της βαρβαροτητας της μογγολοποιησης της βαρβαροτητας του…

    Ετσι λοιπον εφοσον συγκρινεις αυτα τα δυο θα δεις οτι κατα μεν οι πανεξυπνοι Τουρκοι πολιτικοι χρεισιμοποιουν τις ιδιοτητες των Πολιτων τους

    αλλα οι δικοι μας πολιτικοι λογω βλακειας τους δεν γνωριζουν πως να χρεισιμοποιησουν τα προτερηματα των Πολιτων τους παρα μονον οτι εχει το πανω και "ακατοικητο" κουτι τους …

    και που ως συνηθως ο αδυναμος για επιβληθει χρεισιμοποιει ..την διχονοια ωστε να επιπλεει..

    ετσι και πολυ σωστα οπως λες βαδιζουμε …ολοταχως…((δυστυχως))

  7. Δηλαδή αυτό που θέλουν και πρέπει να αγωνιστούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ .
    Ελληνες στο φρόνημα στα ήθη και έθιμα της φυλής .
    Οποίος προσκυνα οτιδήποτε άλλο πλην της Γαλανολευκης και τον Δικέφαλο Αετο μας , ειναι φιληκοος των ξένων , άρα προδότης .

  8. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ……
    Η ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ¨ΜΑΣ¨ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ…….κλπ….κλπ… ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ¨ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ¨.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ , ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
    ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΩΡΕΕΕ……
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ – ΚΟΣΤΟΣ – ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ !
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΜΑΤΡΙΞ¨ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.
    ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ!

    ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΔΕΡΦΙΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ – ΒΟΡΕΙΟΙ – ΝΟΤΙΟΙ ……… Ή ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ!!!).
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ¨ΨΥΧΗ¨ ΣΑΣ

    Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.
    Νικ. Καζαντζάκης

    Κρασί δεν είναι, αδέρφια, η λευτεριά μήτε γλυκιά γυναίκα,
    μήτε και βιός μες στα κελάρια σας μήτε και γιος στην κούνια•
    έρμο τραγούδι ’ναι ακατάδεχτο και σβήνει στον αγέρα!
    Νικ. Καζαντζάκης

    Α7

  9. ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΤΥΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ.

  10. Οποιος θελει προκηρυξη και αναλυψη ευθυνης , ας ανατρεξει στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , μετα το φονο του Φυσσα , καθως και στις δηλωσεις του πρωθυπουργου και ας αναρωτηθει τι παραπανω μπορει να λεει ενα δελτιο τυπου μιας τρομοκρατικης οργανωσης .

  11. για να τελειώνουμε με την ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ της μεταπολιτευτικής αριστεράς που έχει κυριολεκτικά μαμήσει αυτό τον τόπο 40 χρόνια τώρα.

    Λοιπόν κύριοι… σε μια ευνομούμενη πολιτεία (π.χ. Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο) ΚΑΘΕ, επαναλαμβάνω, ΚΑΘΕ, επαναλαμβάνω, ΚΑΘΕ φόνος ή βιαιοπραγία ή, ΦΥΣΙΚΑ, τρομοκρατική ενέργεια καταδικάζεται απόλυτα, απερίφραστα, χωρίς αστερίσκους. Εκέί το κράτος ΕΞΑΝΤΛΕΙ την αυστηρότητά του έναντι πολιτών, βουλευτών, οποιωνδήποτε ανέχονται τη βία…

    Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα κράτη (π.χ. Μάλι, Λιβύη, Σουδάν, Μπουρούντι), όπου λύνονται με τα όπλα οι πολιτικές διαφορές και το κράατος ή κάποια ΜΜΕ κλείνουν το μάτι στους τρομοκράτες…

    Λοιπόν, κύριοι αριστεροί, που κάποτε πηγαίνατε και φυλακή για να μπορείτε να δημοσιεύετε τις προκηρύξεις των τρομοκρατών (Φυντανίδης), αποφασίστε επιτέλους, και, αν είναι, πηγαίνεται στο Μάλι ή στο Μπουρούντι να εφαρμόστε τις ιδέες σας εκεί.

    Εδώ θα υπάρχει η ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΝΟΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. Γκεγκε;;;

  12. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΗ ΠΗΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕ…ΡΟΜΠΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΟΣ ΕΧΘΕΣ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ

  13. Θεωρώ απίθανο να αναλάβει τρομοκρατική οργάνωση,
    γιατί πολύ απλά……δεν ηταν…..

    Ηταν πληρωμένος επαγγελματίας….

  14. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΟΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012… ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΩΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ… ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΜΦΥΛΕΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…

    ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ: "ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ"…

    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5044752/ypopshfios-gia-dhmarxos-athhnaiwn-o-kasidiarhs-ti-leei-o-dikhgoros-toy-gia-dikastes-kai-samara/

    ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ…

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ" ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ:
    Α) Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    Β) Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
    Γ) Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΧΡΗΣΕΙ ΗΡΩΪΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ, ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ, Η ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ… Η ΕΣΤΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ, Η ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ Κ.Λ.Π.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek