Διαφημίσεις

“Παιδιά , αν τούτη τη φορά η εξέγερση μας δεν είναι χειρουργική και ακριβείας , θα λειτουργήσει υπέρ του εχθρού.”

Συνεπώς, για να είναι επιτυχής και για να έχει αποτελέσματα , απαραίτητη προϋπόθεση είναι , να έχουμε με το μέρος μας και όλα τα σώματα ασφαλείας. δείτε εδώ λοιπόν την προεργασία που κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε αυτό το σκοπό.

Η εξέγερση μας , για να είναι δίκαιη και διεθνώς νόμιμη και σύμφωνη με τα ανθρώπινα δικαιώματα , θα πρέπει οι λόγοι για τους οποίους προβαίνουμε σε αυτή την πράξη(εξέγερση) , να είναι δίκαιοι και επίσημα με σαφήνεια τεκμηριωμένη μέσα σε δικόγραφο. Το οποίο κοινοποιούμε προς κάθε ενδιαφερόμενη εθνική και διεθνή αρχή.( ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ (ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑς ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ )

Δείτε εδώ λοιπόν την διαδικασία προεργασίας στην οποία προβαίνουμε και τους λόγους τους οποίους επικαλούμαστε και προσάπτουμε μέσα σε ιερό δικόγραφο όπου με το οποίο ενημερώνουμε επισήμως όλα τα σώματα ασφαλείας .
Ενώ το γεγονός ότι στις 24/11/2011 ανακοινώθηκε από την έδρα της βουλής εσχάτη προδοσία, μας δίνει την κατάλληλη αφορμή , να νομιμοποιήσουμε , να τεκμηριώσουμε και να δικαιολογήσουμε πλήρως την εξέγερση μας αλλά και να εξαναγκάσουμε τα σώματα ασφάλειας να πολεμήσουν στο πλευρό του νόμου και του δικαίου .

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ (δικογραφία έσχατης προδοσίας) ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ δηλαδή ΤΗς ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΣΑς ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς ΣΑς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ (έγκαιρα),έντιμα και αντρίκια ΚΑΙ ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ (ΜΕ ΔΙΚΌΓΡΑΦΑ) ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ Ασφαλείας, σε όλη την Ελλάδα) .(ότι οι εντολείς των είναι κατηγορούμενοι από την ελληνική δικαιοσύνη για το κακούργημα της έσχατης προδοσίας , ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ …… ΔΕΙΤΕ Η εφαρμογή του Άρθρου 120 , είναι καθήκον και υποχρέωση όλων των Ελλήνων ( υποχρέωση επίσης είναι και όλων των σωμάτων ασφαλείας) ……………………Τούτα λέμε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Α.Τ όταν καταθέτουμε Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120………….. ότι…. *Βάσει του συντάγματος και του νόμου , υποχρεούμαι να σας καταθέσω τούτο το δικόγραφο*____
Η Ιερή Δήλωση των Ελλήνων , τούτα γράφει …
________διαβάστε τα έντονα γράμματα της Ιερής δηλώσεως – καταγγελίας.
Καταθέτουμε το συντομότερο, την ιερή δήλωση που βλέπεις στον τοίχο μου και στις σημειώσεις μου (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε ________(ό π ω σ δ ή π ο τ ε)_____ επικυρωμένα αντίγραφά. (ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ -link SCRIBD.COM)
ENΩ ,Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ (επικυρωμένη ΔΗΛΑΔΗ απ την αστυνομία) , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (και ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ καλύπτει πλήρως τον κάτοχό της) , ΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ KΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤAI ΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

!!!

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΓΗ (πολύ θα’λεγα) ΠΡΟΣΟΧΗ

Είναι παντού διάχυτοι οι ξένοι (και μη) πράκτορες που δρώντας από κοινού με εγχώριους προδότες ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ . Και που αποσκοπούν, όχι στην εξέγερση αλλά στο να μαντρώσουν τον κόσμο σε δυο στρατόπεδα και στη συνέχεια να πυροδοτήσουν εμφύλιο .
Και να κάνουν εδώ στην Ελλάδα, τα ίδια που έκαναν στην Αίγυπτο , τη Συρία τη Γιουγκοσλαβία και άλλες χώρες…
Προσοχή λοιπόν στις Εξεγέρσεις που ο κάθε τυχάρπαστος σας καλεί …Τούτα λέμε σε όσους μας καλούν σε εξέγερση και περιμένουμε να τοποθετηθούν.

Αν δεν απαντούν ευθέως και μασάνε τα λόγια ή αποφεύγουν να τοποθετηθούν , τότε αντιλαμβάνεσαι ότι εκείνοι ,είναι οι αναζητούμενοι και καταζητούμενοι πράκτορες(καθώς εκτός των άλλων , όλοι εκείνοι είναι ήδη ένοχοι από το αμείλικτο για κείνους άρθρο 120 ,καθώς εκτός των άλλων , έχουν υποθάλψει και υποκύψει την δικογραφία εσχάτης προδοσίας που στις 24112011 ανακοινώθηκε απο την έδρα της βουλής & δείτε τε τα σχόλια στο http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration )

Download :
http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Προσοχή στα Καλέσματα για Εξεγέρσεις”
  1. Καλο αλλα μην φοβαστε κανεναν πρακτορα ακι καμια εξεγερση. Δεν προκειται να γινει τιποτα και να σκασουν οι εχθροι που θελουν να φαγωθουμε. Και δεν θα γινει τιποτα οχι απο επιγνωση και αναλυση των πραγματων αλλα απο βαρεμαρα και ωχαδελφισμο. Αυτο το γνωστο ''ωχ αδερφε τωρα που να τρεχουμε? Ας πανε οι αλλοι''. Λετε τελικα να μας βγει σε καλο η απαθεια?

  2. πιος θα κουνηθη? ολοι οι καναπεδατοι επαναστατες<? να δουν τις οδηγιες του καλσον που φορανε.

  3. ΔΕΝ θα κουνηθεί κανείς μας γιατί ΔΕΝ είμαστε μαλάκες! Αρκετά κορόϊδα πιαστήκαμε από το Αμερικανάκι μια φορά δεύτερη ΔΕΝ έχει.

    Και ναι, να ασχοληθείτε με τους καναπέδες σας, με τα εξοδα σας τωρα που ανοίγουν τα σχολεία, με τα παιδιά σας, με τους έχοντες ανάγκη στο περιβάλλον σας και με το να προσπαθήσετε να σώσετε ότι προλαβαίνετε (σε δουλειές, περιουσίες, κ.λ.π.) ΑΥΤΟ να κάνετε τώρα και αφήστε τις …… σφαγές.

    Μαζευτείτε σπίτια σας και -εν ανάγκη- δέστε και τα παιδιά σας μέσα, τα ξεσηκώνουν για φασαρίες με το που ανοίξουν τα σχολεία, όλο το καλοκαίρι αυτή η δουλειά γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Χαμπάρι δεν έχετε πάρει;

    Μήνες τώρα, σε πάρα πολλά blogs, ο ΕΑΜ Β' ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Παναγιώτης Τραϊανός), τα Κατοχικά Νέα, ο Stranger, και τόσοι άλλοι σας έχουν ξεδιπλώσει με κάθε τρόπο το λόγο που θέλουν άπαντες (όλες οι μεριές των ξένων και των Ελλήνων πολιτικών) εμφύλιο στη χώρα μας.

    Τι δεν καταλάβατε από όλα αυτά και ονειρεύεστε εξέγερση;;;;;;;;;;

    Το τελικό σχέδιο ΔΕΝ τους έχει βγει ακόμα γιατί ΔΕΝ κάναμε ακόμα την "επανάσταση" που περίμεναν για να βρουν τα πατήματα.

    Αυτό το έχει καταλάβει κανείς σας;

    Έχετε πάρει χαμπάρι ότι μετά από μια μεγάλη καταστροφή ή προδοσία στη χώρα μας προκύπτει εμφύλιος; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Για να κρυφτούν και να ξεπλυθούν ΟΛΟΙ όσοι συμμετείχαν στην προαναφερθείσα/προηγηθείσα καταστροφή.
    Κι όταν μετά τελειώνει ο εμφύλιος είμαστε όλοι "δημοκράτες" και "αδελφωμένοι" ……. και ποιοί κυβερνάνε; ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΟΡΟΪΔΑ!!!!!!!!!!!!

    Για αυτό καθείστε στους καναπέδες σας αναπαυτικά (όσο τους έχετε ακόμα) γιατί έχω αρχίσει και υποψιάζομαι (όσο βλέπω το Σύριζα σε υστερία γιατί δεν έγινε κυβέρνηση ακόμα, το Σαμαρά που δεν κάνουμε επανάσταση να τον διευκολύνουμε, τη Μέρκελ που θέλει να αποσύρει τη χρηματοδότηση αλλά δε βρίσκει πάτημα, τους Μουσουλμάνους που βρίζουν συνέχεια και τους έχουμε γραμμένους)
    έχω αρχίσει να υποψιάζομαι …… ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Mπεεεε προβατάκια, μείνετε σταυροπόδι και θα φροντίσει ο … θεός.
    Ρε κορόιδα "συν Αθηνά και χείρα κίνει". Αρκετά δε κάτσατε αραχτοί ;
    H πασοκονουδου σας θέλει αραχτούς και light. Ξυπνάτε ρε Έλληνες !

  5. Μπραβο ρε παιδια .Ακομα και την επανασταση ξαπλωμενοι θα την κανουμε.Επιτελους οι Ελληνες συνενοηθηκαμε σε κατι…..ΝΟΜΙΖΩ?????

  6. Πολύ σωστά μας παροτρύνετε για τις κινήσεις που αναφέρετε ..
    Τις δικές σας προσφυγές, μιας και μπαίνετε μπροστάρηδες και συμβουλεύετε .. μπορούμε να τις δούμε ;;
    Για να μην φαίνεστε τσάμπα μάγκες δηλαδή ..
    Πάνος Προκόπης

  7. ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΗ

  8. 1.21 με λυπει το γεγονος οτι πρεπει να συμφωνισω μαζι σου . Με στεναχωρει γιατι δεν βλεπω κανενα τροπο να ξεφυγουμε απο τον εφιαλτη που ζουμε , αλλα ομολογω πως συμφωνουμε απολυτα . Ενα πατημα ψαχνουν για να μας αφανησουν ως Εθνος . Ενα μικρο πατημα .

  9. 3 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:26 μ.μ.
    Να αφήσεις τα πληκτρολόγια και να πας εσύ να σκοτωθείς και να αφήσεις τους άλλους ήσυχους. Μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή σου να πας να σκοτωθείς σαν το ζώον λοιπόν να νιώσεις και ήρωας. Τη νεολαία να την αφήσετε στην άκρη.

    Φίλε 5.46 εγώ λυπάμαι πιο πολύ από σένα αλλά αφού δεν έγινε στην αρχή το μπαμ που έπρεπε να γίνει (η καλύτερη στιγμή πιστεύω ήταν πριν προλάβουν να σώσουν τον ΓΑΠ, εκεί δε θέλανε φασαρίες για αυτό τον βγάλανε από το πλάνο) τώρα πραγματικά δεν είναι ηλίου φαεινότερον ότι το περιμένουν πως και πως; Πόσο χαίρομαι που μπορεί ένας άνθρωπος να καταλάβει το σκεπτικό μου…… χωρίς να παρεξηγεί και να καταλαβαίνει άλλα αντί άλλων.

    είμαι ο σχολιαστής 3 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:21 μ.μ.

  10. 3 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:27 μ.μ.

    1)
    Αν δεν το έχεις καταλάβει, που δεν το έχεις καταλάβει, το σεισμό που κυνηγάει να γλιτώσουμε ο Stranger με την ομάδα του και όλοι μαζί φοβόμαστε ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ. Για να δημιουργήσουν επιτέλους ταχύτατα φτώχια, αρρώστια, καταστροφή, και δυστυχία παντού να τελειώνει το θέμα …….. γιατί όλοι κλαίγεστε ότι δεν υπάρχει σάλιο αλλά όλον τον Αύγουστο μπορεί να ήμουν μόνος σε ακτίνα 3 τετραγώνων στη γειτονιά.
    Έχετε "λίπος" και τρώτε ακόμα από αυτό, και αργείτε…… αργείτε χαρακτηριστικά να πεινάσετε, να στερηθείτε και να ξεσηκωθείτε. Έχετε και οικογένειες που βοηθάμε ο ένας τον άλλον έχετε και φίλους, έχετε ακόμα παπούδες με τουφέκια και γιαγιάδες με χωράφια!!! Σε όλα τα άλλα κράτη τα έχουν διαλύσει αυτά όλα!
    Αργεί το σχέδιο, έχει καθυστερήσει……….. πότε θα γονατίσουμε επιτέλους;
    Με ένα καταστροφικό σεισμό να τελειώνει η ιστορία…….

    2)
    Επειδή σε "κόβω" για ήρωα και αποφασισμένο για εξέγερση που θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Μήπως έχεις καταλάβει τι έγινε στην Ιαπωνία; (που είναι ισχυροί, πιο μάγκες από σένα και πλούσιοι;)
    Ξέρεις γιατί τους πήρε ο διάολος τους ανθρώπους για 2-3 γενιές μήπως;
    Γιατί εκείνη τη χρονική περίοδο συζητούσαν Κινέζοι και Γιαπωνέζοι, στις μεταξύ τους συναλλαγές να μην ξαναχρησιμοποιήσουν δολάριο αλλά μόνο τα δικά τους νομίσματα.
    Έχεις υπόψη για τι όγκο συναλλαγών μιλάμε στο πλανήτη; Για πόση ζημιά του δολαρίου που είναι ήδη τσακισμένο;
    Έχεις καταλάβει για ποιές δυνάμεις σου μιλάω; Τι όπλα έχουν αυτοί έχεις ακουστά;

    Την τιμωρία τους την καταλάβες σε όλο το εύρος της;

    Πήγαινε να κάνεις εξέγερση τώρα…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *