Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:42 - 26/05/2015

Προπαγάνδα ΣΚΑΙ: Σας ψεκάζουμε… αλλά για το καλό σας !!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όταν κάναμε αναφορά για τους αεροψεκασμούς ήμασταν οι γραφικοί, οι αμόρφωτοι (που δεν είχαμε ακούσει ποτέ για το φαινόμενο της υγροποίησης των καυσαερίων), οι “ψεκαμένοι”, οι τρελοί του χωριού και πολλά άλλα που έχουμε ακούσει αλλά και ακούμε κατά καιρούς. Τώρα που…
“το είπε η τηλεόραση” ίσως και να γίνονται… αλλά γίνονται για το καλό μας βρε κουτό… μην είσαι καχύποπτος!

Δείτε το προπαγανδιστικό βίντεο του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει τους αεροψεκασμούς όχι σαν πρόβλημα αλλά σαν τη “λύση”

Πριν 2 χρόνια περίπου είχαμε γράψει ένα άρθρο και στο τέλος ελπίζαμε να μην επιβεβαιωθούμε αν και ήμασταν σίγουροι πως αργά ή γρήγορα αυτό θα γινόταν.
Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω. Αξίζει να το διαβάσετε γιατί αυτές είναι οι σκέψεις μας πριν από 2 χρόνια.

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις από την NSA με τους χημικούς αεροψεκασμούς;

Για να σας προλάβω… Δεν είμαστε προφήτες! Χρησιμοποιούμε την απλή λογική σαν τρόπο σκέψης, κάτι που δυστυχώς στις μέρες μας έχει ατροφήσει!
Είναι πάγια τακτική που ακολουθούν… το έχουμε ξαναπεί.. Γελοιοποίηση- Χλευασμός – Απαξίωση για όποιον αποκαλύπτει τα σχέδια τους. Όταν αναγκαστούν να το παραδεχτούν πάντα η απάντηση είναι ίδια. “Το κάνουμε για το καλό σας”

Κι επειδή εμείς οι “γραφικοί” σας τα είχαμε πει πολύ πριν το ΣΚΑΙ, διαβάστε το σχετικό άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει to 2012….

ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο! Χρηματοδότης ο Bill Gates;

Ανοίξτε τα μάτια σας και τον τρόπο σκέψης σας… είστε πιο έξυπνοι από τους απανταχού hoax-ακηδες (μεγάααλο το έργο τους και άξιος ο μισθός τους) που προσπαθούν να σας πείσουν ότι αυτό που βλέπετε… δεν είναι αυτό που βλέπετε!

psekasmata



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ (ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ) ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ:
    http://www.drroyspencer.com/latest-global-temperatures/
    ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΟΥΝ.
    Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΑΣΙΕΣ!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ.
    Ή ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΗΔΗ Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ.

    • Προσπαθουν να σε πεισουν οτι υπαρχει προβλημα για να σου παρουσιασουν αυτο και αλλα μαζι σαν την μονη λυση ξερουν αυτοι

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/27/2015 @ 5:33 ΠΜ

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ
    =====================================================================================
    Στις 28 Φεβρουαρίου του 1997 το δεξαμενόπλοιο ΝΗΣΟΣ ΑΜΟΡΓΟΣ προσάραξε στα αβαθή του διαύλου Μαρακάιμπο της Βενεζουέλας με αποτέλεσμα να διαρρεύσει τεράστια ποσότητα πετρελαίου, ίσως και άνω των 25.000 βαρελιών και να προκληθεί εκτεταμένη ρύπανση στις βορειοδυτικές ακτές της χώρας.
    Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν καταιγιστικές. Ολόκληρες κοινότητες βρέθηκαν στο χείλος της καταστροφής και οι αγωγές εις βάρος του ομίλου…… ξεπέρασαν τα 130 εκ. δολάρια.

    Το Νοέμβριο του 2000 το δεξαμενόπλοιο Westchester της οικογενείας …… με σημαία Μπαχάμες προκάλεσε οικολογική καταστροφή στο Μισισιπή των ΗΠΑ, 60 μίλα νοτιοανατολικά της Ορλεάνης, όταν διέρρευσαν από τις δεξαμενές του ποσότητες πετρελαίου της τάξεως των 13.200 βαρελιών. Το Westchester ηλικίας 19 ετών ανήκε στην εταιρεία …. και μετέφερε πετρέλαιο από τη Νιγηρία.

    Το επόμενο περιστατικό ρύπανσης, σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2001, όταν το φορτηγό πλοίο ΑΜΟΡΓΟΣ της οικογενείας …. προσάραξε στις νοτιοανατολικές ακτές της Ταϊβάν ενώ μετέφερε σιδηρομετάλλευμα και κατευθυνόταν στην Κίνα. Από τα αμπάρια του πλοίου χύθηκε στη θάλασσα μεγάλη ποσότητα σιδηρομεταλλεύματος, ενώ4επιπλέον προκλήθηκε μεγάλη πετρελαιοκηλίδα από διαρροή καυσίμων. Οι αρχές της Ταϊβάν προκειμένου να πιέσουν την εταιρεία ….. να καταβάλλει τις αποζημιώσεις που όφειλε απαγόρευσαν επί 8 μήνες την έξοδο του πλοιάρχου και του πρώτου μηχανικού του πλοίου από τη χώρα. Τελικά οι δυο ναυτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊβάν στις 14 Αυγούστου 2001.

  3. Ανώνυμος 05/27/2015 @ 7:07 ΠΜ

    01.29, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΨΥΧΕΤΑΙ, ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ”ΒΡΩΜΙΚΗ” ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ”ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ”, ΟΤΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ECO NEWS, ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΥΓΕΙΙΝΟΤΕΡΗ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ”ΜΑΖΑ”, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ, ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ”ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ” ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΔΕΣΕ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

    • Ανώνυμος 05/29/2015 @ 7:38 ΠΜ

      KAI PIOS KLEH O AFTIAS KAI H TSAPARXIDO POY PERNOYNE 15 000 EVROYLAKIA FEVGA TO MINA GIA PLAKA BOIDOPOYTSA POY THELOYNE BREMENI STO LADI OLI TOYS

  4. Ανώνυμος 05/28/2015 @ 5:07 ΜΜ

    Το βίντεο το είδατε;Τον ήχο τον είχατε ανοίξει στον Η/Υ σας;Λέει για αεροψεκασμούς;Αν ακουσατε κάτι τέτοιο,αύριο το πρωί στον ψυχίατρο επειγόντως…

    Κάθε χρόνο γίνονται χιλιάδες μελέτες επί παντός επιστητού για να δικαιολογούνται οι επιχορηγήσεις των πανεπιστημίων και να δικαιολογούν οι καθηγητές τις θέσεις τους.Από τη μελέτη έως την εφαρμογή η απόσταση είναι χαώδης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*