Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:28 - 06/09/2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑ/ΟΗΕ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑ/ΟΗΕ.

*ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΕ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡ(ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ……ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ….)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.

*Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.

*ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΕΠΙ 30 ΜΗΝΕΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ 3 ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ.

*ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑ/ΟΗΕ…ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ….ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΝΙΣΕ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑ/ΟΗΕ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΣΕΙΡΑ ΔΥΤΙΚΩΝ-ΑΡΑΒΙΚΩΝ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.

*ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ/G-20. ΜΕ ΕΜΑΙL ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ….Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. και ποιος τους διωρισε αστυνομους γιατι δεν κανουν τα ιδια και στην αφρικη οι αλητες

  2. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 7:22 ΠΜ

    OTAN AYTOI OI K@R@GKIOZHDES RIXNAN TO SARYN STO VIETNAM HTANE KALA??GTMTMTS TOYS PROI PROI!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Γιατί? Τώρα το Σαρίν ποιός το έριξε 10:22?

  4. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 5:38 ΜΜ

    ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Η ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ!,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΘΑΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.

  5. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 1:54 ΠΜ

    Η προφητεία εκπληρώνεται !

  6. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 11:52 ΠΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Πιστεύω ότι το θέμα Συρία ενδέχεται να πάει πιό μακριά.Εννοώ ότι υπάρχει πολύ στρατός εκατέρωθεν.Αν χτυπήσουν οι ΝΑΤΟικοί θα απαντήσουν οι Ρώσσοι? Αν απαντήσουν οι Ρώσσοι οι ΝΑΤΟικοί θα ανταπαντήσουν κι αν ναι με τι?Με συμβατικά όπλα ή με πυρηνικά?Διότι αν πέσει έστω και μια πυρηνική βόμβα το σίγουρο είναι ότι ο επόμενος πόλεμος θα γίνει με ρόπαλα(αυτό εαν κατορθώσει να επιβιώσει η ανθρώπινη φυλή πράγμα δύσκολο με τις αποθηκευμένες ποσότητες πυρηνικών όπλων παντού στον πλανήτη).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*