Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:28 - 26/02/2012

Που πας ρε πρόβατακο με την ταμπέλα στην πλάτη?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πως πάμε προβατάκι αντέχουμε την πίεση? Έχουμε καιρό να τα πούμε και λέω μπας και έγινε κάνα θαύμα και κατάλαβες οτι ο τυπάκος μέσα στην στρούγκα με την κόκκινη ποδια δεν είναι ο αει βασιλης!
Έρχονται προβατακο μου οι σωτήρες σου , σωτήρες βγαλμένοι απο καθαρά μονοπάτια, απο ξάστερες περπατησιές και εσύ προβατακο μου καλείσαι να τους βάλεις στην θέση του μονάρχη!!

Ακόμα δεν κατάλαβες πως και η στρούγκα μίκρυνε ,πως και ο αφέντης έχει στολή με ςς και καλείσαι σε λίγο να πάρεις αποφάσεις να σώσεις την γενιά σου!
Το τριφύλλι λιγοστό πια προβατακο και η πίεση για γάλα και μαλλί διπλασιασμένη! Κάθε ένας από το κοπάδι με μια ταμπέλα στην πλάτη ,άλλη με πράσινο ήλιο ,άλλη με μπλε ,άλλη κόκκινη με σφυρί,ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΙΣΤΗ,άλλοι με νόμους άνομους όλοι με ταμπέλες διαχωρισμού..θα γιομίσεις ταμπέλες προβατακο θα έρθουν πολλές ακόμα..και δεν είναι ταμπέλες διαφημιστικές είναι ταμπέλες τύφλωσης!Το περίεργο είναι προβατακο οι ενώ δεν κατάφερες να αλλάξεις τίποτα ,να μάθεις την αλήθεια ,να ανέβεις επίπεδό σε νόηση ,να γίνεις μια στιγμή ελεύθερο πνεύμα ώστε να κατανοήσεις τι ακριβός γίνεται σου μπαστακωθηκανε νέοι σωτήρες ..που όμως και αυτοί έχουν ταμπέλα στην πλάτη!! Ταμπέλα ιδεολογικοί ,ταμπέλα συστήματος ,ταμπέλα χρώματός και πίστης!
Α ρε προβατακο γιατί δεν τους λες ότι το πρόβλημα είναι οι ταμπέλες ?…Γιατί κάποιος δεν τους λέει ότι μέσα από το ίδιο σύστημά ,το σύστημα εχθρό για τα προβατάκια λύση δεν θα βρεθεί ποτέ?..ΦΩΝΑΞΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΟ ίσως κάποιος σε ακούσει έστω και ένας ,έστω και ένας είναι ακόμα μια ψυχή που θα γλυτώσει! 
Φώναξε τους ρε προβατακο σε ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΝΑΖΙ θα κάνετε πολιτική? Με ποιους θα συνεργαστείτε αύριο αφού είναι επίθεση σε όλες τις στάνες και ο εχθρός δεν ακολουθεί νόμους και συντάγματα αλλά ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!!!!
Ρε κακομοίρη προβατακο η λύση είσαι εσύ ρε, κανε μια μπραφ και ξήλωσε την ταμπέλα ,όλες τις ταμπέλες και γίνε ένα κοπάδι άγριο , αγριεψε ρε προβατακο ,λύσσαξε γιατί την ώρα που ο αει βασιλης θα κατεβάζει την μαχαιρα θα μείνει πανό στο άψυχο σώμα σου μόνο η ταμπέλα !!!

Κατάλαβε το γρήγορα ρε προβατακο ,μόνο η φάρα σου είναι για βρώση όλοι οι άλλοι θα είναι ξάπλα με γεμάτη την κοιλιά και απλά θα περιμένουν να ξανάρθει η εποχή για την  νέα σοδειά -σφαγή!
Ο κόσμος σου προβατακο πηγαίνει βουρ για παγκόσμιο πόλεμο ,πηγαίνει βουρ για την γενοκτονία σου και οι σωτήρες σου επιμένουν να σου δείχνουν τον τρόπω να πάρεις πίσω τα ζωγραφιστά χαρτάκια! 

Γιατί κανένας σωτήρας σου δεν σου έχει πει ότι ο ρυθμός γεννήσεων του έθνους σου είναι στο 1,3 πράγμα που σημαίνει ιστορικά ότι σε εκατό χρονιά η στάνη σου θα έχει τελείωση για πάντα? Γιατί επιμένουν οι σωτήρες σου να σε κρατάνε σε μια ευρωπη που σε έχει οδηγήσει είτε από τα χρέη είτε από την στέρηση παραγωγής είτε από τους νόμους του μεταναστευτικού να βρίσκεσαι στο 1,3 . ?



Παρ το τώρα χαμπάρι προβατακο η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ,σταμάτα να μαλακίζεσαι με πολιτική,νόμους ,τιμιότητες και ευγένεια…λύσσαξε τώρα ακόνισε το μαχαίρι τώρα … λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα..όταν όμως εσύ γίνεις λυκος τότε η αγέλη σου θα κοιτάζει το πάνθεον των θεών με περηφάνια !! Σταμάτα να είσαι το μίασμα της φυλής σου..απευδησου το φορεματάκι του προδότη και κανε την φυλή σου περήφανη όπως της αξίζει!


STRANGER 
ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*