Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:26 - 20/01/2014

Που θα σκάσει η επόμενη θυσία στην Ελλάδα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δύσκολο το εγχείρημα και θα αναφερθώ σε αυτό ως σενάριο έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποιοι δημιουργήσουν το συγκεκριμένο σκεπτικό να υπάρχει αυτό το άρθρο ως ανασταλτικό !

Έχουμε και λέμε και με γρήγορη σκέψη, έχεις μια χωρα που παιδεύεσαι να την βγάλεις στον δρόμο και να ξεκινήσει η βια ,έτσι όπως έχεις κάνει σε όλη την γειτονια!

ΔΕν σου βγαίνει γιατί σε αυτή την χώρα ζουν περίεργα όντα που εσύ τα τσίγκλας με το να τους λες επαναστάτες του καναπέ άλλα αυτά επειδή είναι ποτισμένα με παράξενο dna σε γράφουν κανονικότατα σε στρόγγυλες χνουδάτες μπάλες !! Τι κάνεις λοιπόν ;

Ένα από τα πολλά σενάρια είναι να τους δωσεις την εικόνα του “αρχηγού” επαναστάτη που θα μπορούσαν να ταυτιστούν!

Θα μπορούσες να σχεδιάσεις ολόκληρες αποστολές η γεγονότα που αυτά τα οντα θα τα θεωρούσαν ηρωικά και έτσι να τα ξεκολαγες από τον “καναπέ”!

Αν το σενάριο λοιπόν που λέω έχει κάποιες πιθανότητες Ζωής …τότε θα συμβούλευα την αντιτρομοκρατική ομάδα να έχει κάτι κατά νου….

…Την επόμενη φορά που θα με στείλουν για αποστολή ..με στέλνουν πραγματικά να πιάσω τον κακό …η με στέλνουν για θυσία στο επικοινωνιακό στιβο ωστε να ξυπνησω το θυμικο του Έλληνα;

Αυτά ..Όποιος πήρε γραμμή πήρε …

Stranger …Τι αλλα … ποδηλατο εχεις ;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (42)

  1. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 6:49 ΜΜ

    Τον Ξηρό τον έβγαλε το κρατος -παρακράτος έξω για να κάνει τον σαματά που θέλουν(πάντα ελεγχομενα) μπας και τους κάτσει ο εμφύλιος που ζητούν με νύχια και με δόντια τα κοπορόσκυλα…..το νού σας ρεμάλια!!!

    Ιφιγένεια

  2. να εδω ποιο περα !!!!!!

  3. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 6:59 ΜΜ

    όλα είναι ξεκάθαρα…

    ξεκουραστηκαμε..

    Νίκο έχεις δίκιο..

    ΠΑΜΕ ΠΆΛΙ!

    ΧΙΌΝΙ ΠΈΦΤΕΙ ΑΠΌ ΨΗΛΆ…

    FIGHT!

    ΦΑΕΘΩΝ

    ΓΑΊΑ ΕΥΛΟΓΊΑ…

    ΦΥΛΑΞΟΥ ΟΜΩΣ…

    ΤΟ ΠΕΔΊΟ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΎΕΤΑΙ..

    χιόνι πέφτει από ΨΗΛΆ..

  4. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:07 ΜΜ

    Εννοείτε ότι το μπουχέσα τον έβγαλαν έξω για να "σηκώσουν επανάσταση" τα είχαν αναπτύξει τα σχέδια τους αυτά στα σχόλια τους και άλλοι σχολιαστές κάτω από το άρθρο της ανακοίνωσης της κοπάνας του.
    Βγάλανε σήμερα και ένα βίντεο με τη μαλακόφατσα αυτή (που έγραψε και έστειλε αυτός υποτίθεται) που βγάζει μανιφέστο επαναστατικότατο…. ξεκινάει τον "αγώνα" !

    Μίλησε και ο χοντρομεθύστακας ο Πάγκαλος και για …. 5η φάλαγγα… (όπως ο άλλος ο χοντρομεθύστακας ο Τσώρτσιλ) και ετοιμαστείτε να σφαχτούμε

  5. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:20 ΜΜ

    ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ… ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΙΟΥΣ… ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.

    Ο ΠΑΤΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΡΑΓΕ… ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ… ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.

  6. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:23 ΜΜ

    Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

  7. Ανύπαρκτος 2Ε 01/20/2014 @ 7:23 ΜΜ

    Έχω ποδήλατο αλλά είναι χαλασμένο.,

  8. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:23 ΜΜ

    ΩΩΩΩ ναι…αυτο σκεφτομουν και γω….νομιζω με εχεις μαθει να σκεφτομαι τι σημαινουν οι λεξεις…το νοημα πισω απο αυτες…σε ευχαριστω γι αυτο…

    Χριστινα…

  9. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:30 ΜΜ

    Ποδήλατο δεν έχω αλλά λέω να αγοράσω ένα …εσύ τι λες ? Θα μπορούσα και να στο δανείσω να κάνεις και εσύ βόλτα καμιά φορά !

  10. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:31 ΜΜ

    Μπραβο σου.η συγκεκριμενη αναρτηση εχει πολλα κιλα γνωσης του συστηματος τους……

  11. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 01/20/2014 @ 7:38 ΜΜ

    ερωτηση δημοσιογραφου το πρωι στο ρεαλ /ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
    απαντηση υφυπουργου/ εαν δεν ηταν καλα θα ειχαν ξηλώσει τα παντα .Βλεπεται να γινεται τιποτα?
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ //ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ
    υφυπουργος //ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΏΝΟΝΤΑΙ …..ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?? Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ………
    το απομαγνητοφωνησα για δειτε πως σκεφτονται –τα λεγομενα κρυβουν φευγιό που δεν ερχεται απο αλλη αιτια—–τα λεγομενα κρυβουν το πως μας βλεπουν .Χειροτερα απο σκουλικια
    ΕΡΩΤΩ/ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ???μηπως ηταν κανενα συμβολαιο.Επι γερου καραμανλη κολητου του γαλικογερμανικου λομπι εκαναν την βρωμικη δουλεια τοτε [ξεκαθαρισαν οτι ηταν αμερικανοαγγλικο και την παλια φατρια βιομηχανων που εγγιζε στον αξωνα αυτον]].Τωρα θελουν να ξανακανουν κατι βρωμικο παλι αραγες [το υπολοιπο ξεπουλημα]?
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ 1944 ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΤΟΥΛΑ [ΤΟΤΕ ΕΝΑ κκε ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΕΚΕΙ—-τωρα μια ΧΑ εκτος νομου παλι ειναι αμετρητο και το αντιπαλο μετωπο ο Ξηρος ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
    ΝΙΚΟ ΚΑΛΑ ΕΘΕΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ γιατι οπως λεει και ο λαος προβατα που δεν βελαζουν Η εφυγαν Η τα φαγε ο λυκος

  12. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:42 ΜΜ

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΙ……..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ……ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΙΕΣΤΑ………….ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ…..ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΕΙ……ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ……ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ …."ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ"…….ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ…….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΑΛΙ………ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ………..

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ……….ΜΕ ΤΑ…………..

    ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ…..ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ……

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ…….ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΒΛΗΜΑ……….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ……ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ………………

    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ…………

    Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ……ΔΙΑΟΛΟΣ 666…….

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ……..ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ…….ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ…….ΧΡΙΣΤΟΣ……..ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  13. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:44 ΜΜ

    TIΠΟΤΑ

  14. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:03 ΜΜ

    Τι να πω…
    Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ…ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ…
    Εσύ και ο Λιακό…

  15. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:10 ΜΜ

    Ποδήλατο; όχι δεν έχω πάω όμως να πάρω θα χρειαστεί!

  16. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:32 ΜΜ

    πες μου οτι δε θα πειραξουν τους ποδηλατες που βγαινουν ολοι μαζι βολτες καποιες νυχτες……επισης μας λες οτι επιτηδες τον αφησαν εξω, αυτο είναι κατανοητο βεβαια…. δεν ηταν και πολυ σιγουρος στο βιντεο γι αυτα που ελεγε, σαν να τον καθοδηγουσαν, και ηταν λεει σε ιντερνετ καφε και δεν μπορουν να τον βρουν ;;;; ας δουλέψουμε παίδες να μην την πληρωσουν παλι αθωοι. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ PLEASE !!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ a mom friend

  17. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:32 ΜΜ

    stranger η αποψη μου ειναι οτι το 80% των ελληνων ειναι αντιμνημονιακοι και σιγουρα επαναστατες!οι αλλοι ειναι οι βολεμενοι και αυτοι που ζουν στο μικροκοσμο τους.οι γερμανοι δεν θελουν φασαριες. αυτοι που θελουν ειναι οι αμερικανοι!το 80% ειναι και επαναστατες και πατριωτες!οι αμερικανοι νομιζουν οτι αν γινει τρομοκρατικο χτυπημα στην ελλαδα εμεις θα σηκωθουμε απο τον καναπε!αυτο δεν προκειτε να γινει ο ελληνας θα σηκωθει απο τον καναπε οχι απο ψευτοεπαναστασεις αλλα απο την απειλη πολεμου!οι γερμανοι εχουν καταλαβει το παιχνιδι των αμερικανων και θα βαλουν τους τουρκους να μας σηκωσουν απο τον καναπε!στις επομενες εβδομαδες η μηνες θα ξαναμοιραστει η τραπουλα για την ελλαδα
    portoleone

  18. μεγάλη παγίδα πάνε να μας στήσουν..πιστεύω πως θα τους γυρίσει μπούμερανγκ

  19. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:39 ΜΜ

    Παράξενο άρθρο….
    Πολλές φορές, υπάρχουν άνθρωποι που σε κουβέντες περι κρίσης καταλήγουν να μου λεν με οξύ ύφος όλα τους τα παράπονα και τις απόψεις σαν να φταίω εγώ που δεν κάνω κάτι και που δεν αλλάζει τίποτα προς το καλό, ενώ είμαι μόνο ένας απλός άνεργος πολίτης.
    Την ίδια στιγμή που μου λεν όλα αυτά (πολλές φορές συμβαίνει) περνάν τυχαία κάποιοι τοπικοί άρχοντες τους οποίους οι ίδιοι τους χαιρετίζουν με το κλασικό γλυώδες γλύφτικο ύφος ενώ παύουν να μου αποκρίνονται όπως λίγο πριν.
    Δεν αναρωτιέμαι γιατί δεν αλλάζει ο κόσμος κι ο άνθρωπος.
    Είμαι σίγουρος.

  20. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 9:12 ΜΜ

    Εμ εσυ γιατι λες να τον αποδρασανε τον " ηρωα " , τσαμπα ; Ειναι πολλαπλα τα οφελη αυτης της τραμπας . Ορεξη να χουμε και γερο στομαχι . Αυτα….εσυ , τι αλλα ;

  21. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 9:14 ΜΜ

    Πολύ καλό και πετυχημένο Stranger !!!

  22. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 9:36 ΜΜ

    1 500 000 αλλοθρησκοι…. στην αθηνα…..διαφορα…..κοματα τους υποστηριζουν……προσοχη μεταξυ μας……

  23. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 9:48 ΜΜ

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ.

  24. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 9:49 ΜΜ

    Να πάρω..?

  25. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 10:16 ΜΜ

    Κανείς ?????????? Lol

  26. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 11:04 ΜΜ

    Επιτελους πρωτη φορα που μιλας απλα κ συμφωνουμε 100/100.

  27. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 11:06 ΜΜ

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΜ ΔΕ….Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

  28. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 11:37 ΜΜ

    OΠOY ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ , ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ . Υ.Γ : ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΗΝ ¨" ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ " , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΑΤΡΙΧΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ . ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ .

  29. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 11:46 ΜΜ

    Πιο καθαρά δε γινόταν να το πεις. Όποιος ασχολείται σε καταλαβαίνει.

  30. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 12:46 ΠΜ

    ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ… Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ 'Η ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ 'Η ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ…Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ

  31. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 1:02 ΠΜ

    stranger θελω να αγορασω ποδιλατο αλλα οχι τωρα. σκεφτομαι για περα τον μαρτη. εχεις υποψη σου καμια καλη μαρκα η που να ψαξω? μεταχειρισμενο η καινουργιο συμφερει? δεν εχω ιδεα απο ποδιλατα εκανα μικρος αλλα τορα θα ειναι ειναι η πρωτη μου φορα μετα απο 20 χρονια και βαλε.Οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι μη σπασω κανα κεφαλι η κανα ποδι με τοσους ασυνιδητους εκει εξω.

  32. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 7:38 ΠΜ

    ΠΗΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ
    ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ!

  33. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 7:41 ΠΜ

    Eχει καμμιά σχέση με τον γκαπ και το ποδήλατό του;

  34. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 7:53 ΠΜ

    Την επόμενη φορά που θα με στείλουν για αποστολή ..με στέλνουν πραγματικά να πιάσω τον κακό …η με στέλνουν για θυσία στο επικοινωνιακό στιβο ωστε να ξυπνησω το θυμικο του Έλληνα;
    Δεν το κατάλαβα αυτό παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?

  35. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 8:03 ΠΜ

    ειδα σημερα στον υπνο μου πως ενα αεροπλανο επεσε μεσα στο αταδιο καραισκακη ενω διεξαγοταν η 1η μερα των ολυμπιακων αγωνων (ακριβως μετα την τελετη εναρξης) κ τοσταδιο καταστραφηκε κ εζησαν οι μισοι.
    στο προηγουμενο ονειρο ειδα πως περναγε ο αη βασιλης με το ελκηθρο απο πανω μου κ ηταν αληθινος…(σοβαρολογω κ στα 2 ονειρα)…:/

  36. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 8:23 ΠΜ

    Εχω ενα μεγαλο ποδηλατο , ειναι η ζωη μου ετσι οπως τους επετρεψα να την κανουν . Φτανει αυτο ; Αλλο ποδηλατο δεν εχω και δεν ξερω να το παω , θα ζησω ;

  37. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 9:22 ΠΜ

    21 Ιανουαρίου 2014 – 9:53 π.μ.

    Αυτό που συζητάμε εδώ μέσα φίλε μου, όπως και σε άλλα άρθρα για τον Ξηρό, είναι πως το παιχνίδι είναι στημένο.
    Δηλαδή τον έβγαλαν από τη φυλακή (τον άφησαν να την κοπανήσει) πιστεύοντας ότι στο πρόσωπο του (έλεος! λίγος σεβασμός και στην αισθητική μας επιτέλους!) θα δούμε τον επαναστάτη που θα "τακτοποιήσει" όπως πρέπει το σύστημα έτσι ώστε στο τέλος να ταυτιστούμε μαζί του και να ξεσηκωθούμε και εμείς όλοι.
    Έχουν και ανοιχτό θέμα με τη Χ.Α. η οποία μάλλον θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος της ομάδας Ξηρού ή κάπως έτσι ….

    Αυτό που λέει λοιπόν ο Stranger είναι πως αυτοί είναι ικανοί να στείλουν τίποτα παληκάρια της αντιτρομοκρατικής να τον κυνηγήσουν (αν τάχα μου εντοπιστεί πουθενά) και να δημιουργήσουν κανένα μακελειό, να σκοτωθούν τα παληκάρια να αρχίσει να ανοίγει και ο κύκλος του αίματος να γίνει και πρώτο θέμα στα κανάλια…….

    Ελπίζω να σε βοήθησα

  38. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 10:08 ΠΜ

    ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! πάλι μπροστά τους βγήκες από το στενό από το πουθενά …….. απίστευτο!!!!! κόντρα φεραρι με ποδήλατο και κέρδισε το ποδήλατο χαχαχα θα πάρω και γω ενα

    ΑΠΟΛΛΩΛΟ

  39. iINTERNET CAFE στου ΠΑΠΑΓΟΥ????????? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ στου ΠΑΠΑΓΟΥ!!!!!!! ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΡΙΠΛΕΣ!!!!! ΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ!!!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑΚΙ!!!! ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ!!!! ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!!! ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ!!!! ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ. ΜΑΡΙΑ

  40. Διάβασα τα σχόλια σας για την "μεγάλη απόδραση"!!! Ξερός ή χλωρός? το αιώνιο δίλημμα του ΕΛΛΗΝΑ….. Το δίλημμα που τον οπαδοποιεί κάτω από συγκεκριμένες ιδεολογικές τάσεις και άρα κόμματα και ομάδες. Το δίλημμα τον κάνει οπαδό τελικά. Και μετά εχθρό των οπαδών του άλλου κόμματος ή της άλλης ομάδας!!!!!!! Αλλος σκοτώνει με το όπλο στο χέρι και άλλος με το γάντι στο χέρι! Διαλέξτε ποιόν προτιμάτε και αν δεν γουστάρετε κανέναν, τα σχόλια σας να στρέφονται εναντίον και των 2 ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! Ετσι κανείς απο τους 2 δεν θα σας χρησιμοποιεί εναντίον του άλλου!!!!~ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ!! Αφήστε για τους πονηρούς τις ιδεολογίες-ιδεοληψίες. Κρατηθείτε μόνον απο ΑΡΧΕΣ-ΑΞΙΕΣ! Η Δημοκρατία δεν ειναι ιδεολογία… Η Ελευθερια επίσης… Η Χρηστή Διοίκηση…. Η Δικαιοσύνη…. Η Προστασία του Δημόσιου Συμφέροντος και του Πολίτη…. Ειναι ΑΡΧΕΣ .. Ειναι ΑΞΙΕΣ!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!!!! Αυτές, γενους θηλυκού, μας ενώνουν δεν μας χωρίζουν!!! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.. ΜΕ ΑΓΑΠΗ

  41. IDEAL ZiG ZaG τα καλύτερα αγωνιστικού τύπου για φυγή στα Όροι & τα βουνά!

  42. την ημερα που σκοτωσαν τα παιδια της χρυσης αυγης,ο Ξηρος ηταν εξω με αδεια.δεν σημαινει τιποτα αυτο αλλα μπορει και να σημαινει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*