Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:24 - 18/05/2014

Που θα παει δεν θα βρεθεί ο Αρχιμ@λ@κ@ς ο Ηγέτης;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 10:34 ΜΜ

    Βλέπεις Νικόλα που ο λαός από μόνος του είναι παντελώς αδύνατον να απελευθερωθεί;
    κανόνισε μη ξαναδώ κείμενα "ο λαός αφυπνίζεται" και άλλες τέτοιες αννοησίες

  2. Γιαννης Ριζαιος 05/19/2014 @ 4:36 ΠΜ

    Ο λαος είναι άξιος των επιλογών του. Θέλει να τον κυβερνανε αποτυχημενοι πολιτικοί όπως ο αποτγχημενος της Πολ.Αν. Οι σωγαμπροι του Λα.Ο.Σ.και το δεκανικι αυτών μέγας σοσια-ΛΗΣΤΗΣ,εκ του τεως Πα.Σο.Κ.προερχόμενος Βενιζελος-Τουρκογλου.Να τους χαιρόμαστε.Είναι ο τελιος καταστροφικός συνδιασμός.Ε ρε μαύρη ΕΛΛΑΔΑ μας με τους Ελληνες ψηφοφόρους σου.

  3. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 5:21 ΠΜ

    Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΟΟΟΟ ΛΙΠΟΣ ΑΚΟΜΑ!
    ΔΩΩΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙ(Ε)ΟΙ(Η), ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ Γ@Μ@Σ@……..

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 11:14 ΠΜ

      Το πρώτο που σκέφτηκα φίλε και εγώ, μα το πρώτο που σκέφτηκα με τα πρώτα αποτελέσματα, είναι ακριβώς αυτό!

      Μια χαρά είναι η πλειοψηφία και ειδικά στην επαρχία. Κανείς δε βιώνει επί της ουσίας φτώχεια και ανέχεια, απλώς έχουν λιγοστέψει οι πολυτέλειες και οι διασκεδάσεις και τα έχουν κάνει μασούρι και περιμένουν…..
      Τι περιμένουν;

      α) οι μισοί πιστεύουν ότι όντως είμαστε στο τέλος της κρίσης, ότι φάγανε το γάϊδαρο, και αφού προλάβανε και σώσανε τα περισσότερα, τώρα έμεινε η ουρά…. οπότε, δεν υπάρχει τώρα λόγος για "ανατροπές" και κάθε είδους πολιτικές φασαρίες…. δεν έχουν καταλάβει ότι ο λόγος που μέχρι στιγμής κρατήσανε το "λίπος" και έχουν επιβιώσει δεν είναι επειδή αντέξανε στα δύσκολα και φάγανε το γάϊδαρο, δεν είναι επειδή τα "κρύβανε" και δεν ξοδεύανε…. είναι επειδή ακόμα ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ, είναι στην αρχή της πείνας και της φτώχειας, ούτε καν μέχρι το λαιμό δεν έχουν φτάσει…….

      β) οι άλλοι μισοί (που είναι και θρησκευόμενοι βεβαίως βεβαίως….) τα κρατάνε μασούρια γιατί περιμένουν όπου νά'ναι να επαληθευτούν οι προφητείες, οπότε, δεν χρειάζεται εμείς να κάνουμε κάτι, εμείς φυλάμε τα μασούρια να έχουμε να περάσουμε και ο θεός θα καθαρίσει για πάρτη μας…..

  4. και στο χωρίο μου τον ίδιο δήμαρχο βγάζουν που έχει κάνει τον τόπο μου ένα όρθιο κουράδι..όπου μέχρι τώρα είχε χρέος ο δήμος 10εκ αυτός πήρε δάνειο 7εκ και λέει στους πιθήκους πολίτες του πως μείωσε το χρέος σε 3εκ και συνεχίζει τις "επιτυχίες"..και είναι πίθηκος του πασοκ..πάω να κάνω κρύα ντουζ για να συνέλθω!!

  5. Έχει αναρωτηθεί κανείς ότι κανένα 3-4% του Γαβριήλ Σακελλαρίδης και άλλο 2-3% του Καμμίνη -όλα μαζί 6-8% προέρχεται από μπαγκλαντές,νιγηρία,πακιστάν,αφγανιστάν,…ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός ψήφισε …η δημοκρατία για άλλη μια φορά ΝΙΚΗΣΕ

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 11:17 ΠΜ

      ΕΣΥ θα ψήφιζες ΕΛΙΑ κατά δήλωσή σου σε προηγούμενα άρθρα

      και σε είχα προειδοποίησει να μη ξαναβγείς να πουλήσεις εξυπναδούλες γιατί θα φας πολύ κράξιμο

      ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ

      ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΝΟΥΜΕΡΟ ……………. ούτε οι πακιστανοί, ούτε αλβανοί, ούτε κανείς.

      ΑΪ ΣΙΧΤΗΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ

  6. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 6:14 ΠΜ

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?

  7. Καλημέρα σε όλους εγώ αυτό που εχω να πώ είναι ότι κανείς μα κανείς δεν μίλησε για τα ψεκάσματα που μας εριξαν χθές όλη μέρα..και καλό είναι ο Τσίπρας πρίν τις ευρωεκλογές να το κάνει θέμα για να πάρει μαζί του και άλλους ψηφοφόρους.

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 7:43 ΜΜ

      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ….ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΩΜΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

  8. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 6:48 ΠΜ

    Οντως.Μεγαλος στοκος ο λαος.Ειμαστε να φευγουμε εκτος ελλαδας.Ο τοπος οσο ζουν ραγιαδες δεν σωζεται

  9. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 6:57 ΠΜ

    οι αθηναιοι ειναι αξιοι της τυχης τους απολαυστε τωρα αθηναμπατ με τη ψυχη σας καλο κουραγιο

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 11:10 ΠΜ

      για τη θεσσαλονικη μοκο???

    • ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΥΡΙΕ :::::
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ;;;;;

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 8:04 ΜΜ

      ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗ ΨΗΦΗΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΕΕΕ…ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΒΕΡΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΗΝΟΥΝΤΑΙ ΔΑΚΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΕΡΑ ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ .

  10. Αφυπνισμενοι υπαρχουν και κοιμισμενοι πολλοι αλλα οι δευτεροι εχουν δεκαδες κομματα να ψηφισουν ενω οι πρωτοι ΚΑΝΕΝΑ . Πως να συμπεριφερθεις μεσα ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ οταν εσυ εισαι η θελεις να εισαι εκτος ? Αυτο το 39% που δεν ψηφιζει ειναι απο βαρεμαρα η μηπως δεν τους εκφραζει τιποτα απο το υπαρχον πολιτικο σκηνικο ? Μηπως καποια στιγμη πρεπει να δημιουργηθει μεσα στο συστημα η πιο αντισυστημικη κινηση για να δωσει σπιτι σε ολους τους ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ωστε να μην σκορπιζονται μεσα στο συστημα ?

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 10:17 ΠΜ

      οι ταχα μου αφυπνισμενοι να τσακιστειτε να ψηφισετε γιατι οσο δε το κανετε ειστε κ εσεις υπευθυνοι που βγαινουν οι ιδοι!!!τριτη φορα το γραφω,δε δημοσιευεται.

  11. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 7:57 ΠΜ

    Οι αθηναίοι και οι θεσσαλονικείς είναι άξιοι της τύχης τους. Πολλοί μαζόχες αδελφέ μου. Σε λίγο θα θαυμάσουμε και ένα τζαμί στην Ομόνοια ( για νεα διακόσμηση της πλατείας) , θα απολάυσουμε στην θεσσαλονίκη τις νέες παρελάσεις των gay , κ.λ.π. κ.λ.π.
    Πολύ γέλιο αδελφέ μου !!!!!!

  12. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 8:25 ΠΜ

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΑΤΕ GAY PRIDE ΣΤΗ ΜΑΠΑ,ΣΑΡΙΕΣ,ΡΑΜΑΖΑΝΙΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?

  13. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 8:27 ΠΜ

    Μα ειναι ποτε δυνατον ???????????????????
    Μηπως εχει πεσει νοθεια στα αποτελεσματα ??????????????????
    Και γι' αυτο το λογο οι ψευτοσκοπησεις ολο αυτο το καιρο εδειχναν τα αντιμνημονιακα
    κομματα μπροστα ??????????????????
    Για να δικαιολογησουν τα συγκεκριμενα αποτελεσματα ???????????????

    4everpao13

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 9:34 ΠΜ

      Ρε αντε ρουφηξτε το αυγο
      σας ολοι
      Σιγα που ειχαν αναγκη
      τη νοθεια
      Απο προσκηνημενο ελληνα
      Αυτο.το σλογκαν μας
      παει..γαντι
      Αυτη εινε.η αληθεια που
      μας αρμοζη
      Το χαριζω στους παρτακιδες
      και στους βολεμενους
      οι αρχαιοι που τους
      εστερνιζεστε ολοιΔ
      Σεβοντουσταν την Δικαιοσηνη
      και ειχαν την Νεμεση
      την.Ατη
      ως.Μετρο για θεους και
      Ανθρωπους

      Καλη σας ζωη

      κασσανδρα

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 11:55 ΠΜ

      KAΛΑ ΤΟ ΠΑΣ…

  14. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 10:52 ΠΜ

    Είναι δυνατόν στο Δήμο Αθηναίων να ψηφίζει το 47% μόνο; Οι υπόλοιποι τί προτίμησαν ρε παιδιά; Καφέ και βόλτα; Αγανάκτηση, ντροπή και θλίψη.

  15. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 3:22 ΜΜ

    Η ιδιωτική εταιρεία Σινγκιουλερ, που επεξεργάζεται τα αποτελέσματα, γνωρίζουμε αν και κατά πόσον ελέγχεται από το υπουργείο Εσωτερικών?
    Οι εκπρόσωποι των κομμάτων έχουν δικαίωμα ελέγχου στην εν λόγω εταιρεία και στην όλη διαδικασία?
    Είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν μπορεί να "πειράξει" το αποτέλεσμα κατά το δοκούν?
    Απαντήσεις υπάρχουν άραγε?

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 7:48 ΜΜ

      Ναι τα κοματα εινε εκει και μπορουν να τα παρουν
      Εαν στειλουν εκπροσωπο
      Και τα πηραν με σφραγιδα και υπογραφη
      υπογραψαν μαλιστα και στα πρακτικα του δικαστικου
      οποτε τι λεμε τωρα

      • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 11:29 ΠΜ

        Δεν κατάλαβες καλά τι σου λέει ο απο πάνω…….

        ΔΕΝ μιλάει για τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα όπου τα κόμματα στέλνουν εκλογικούς αντιπροσώπους και ναι, τα καταμετρούν, τα συμφωνούν και τα υπογράφουν.

        Σε ρωτάει…. ΑΦΟΥ τα στείλουν στο Υπουργείο Εσωτερικών και μετά ….

        ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ελέχγει αυτές τις μπουρδελοεταιρείες και φυσικά αυτούς που διοργανώνουν τις εκλογές (τους κυβερνώντες)

        και όχι, ΔΕΝ υπάρχουν απαντήσεις για αυτά που σε ρωτάει
        ένα πλήκτρο είναι πλέον η νοθεία, δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα πλήκτρο και έναν άνθρωπο που θα το πατήσει.

  16. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 3:56 ΜΜ

    Να μην υπάρξει αποχή την επόμενη Κυριακή!
    Η αποχή 40-50% και η νοθεία σε πολλά εκλογικα τμήματα έφεραν αυτά τα κατάπτυστα αποτελέσματα…
    Βεβαίως υπήρξαν και ψεκασμένοι που τους ψήφισαν…για να μην έρθουν τα χειρότερα…
    Λες και δεν τα ζούμε τα χειρότερα ήδη…
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΙΟΥ …κι αντιστεκόμαστε στο ψέκασμα…
    Έφη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*