Διαφημίσεις

Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε… δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών.Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…

Επικοινωνόντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.
Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο για ρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών.

Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.

Το RoadStory.gr θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αφού δεδομένου ότι οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, θα ενταθούν άμεσα και οι κινητοποιήσεις των αρμοδίων. ellhnopsyxoi.blogspot

Πηγή: roadstory.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ…;;; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ…!!! ΔΕΡΜΑΤΑ ΖΩΩΝ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ….!!!”
  1. δεν ξερεις που ζεις?…..ζεις σε καθεστως χουντας και σου επιβαλουν την απολυτη φτωχεια….το οτι τρωνε σκυλους ειναι το λιγοτερο….σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλο

  2. Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ .

  3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ . ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ . ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ 300 . Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ , ΚΥΝΟΜΑΧΙΩΝ , ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ κλπ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ . ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ .

  4. 120 τζαμιά σε διαμερίσματα υπάρχουν στην Αθήνα. Τώρα ετοιμάζεται και ο μητροπολιτικός ναός τους το τζαμί που θα χτιστεί με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους στον Βοτανικό το οποίο και θα πληρώσουμε όλοι εμείς βέβαια κάποια εκατομμύρια ευρώ από τις απολύσεις, τα χαράτσια, τις τράπεζες και τον ατέλειωτο δάνειο μας προς το κράτος μέχρι να πεθάνουμε.Ο καμίνης είπε οτι θα υπάρχουν σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα 3 χώροι τουλάχιστον λατρείας των μουσουλμάνων. Αν αυτό δεν σας μυρίζει εμφύλιο , τότε τι να υποθέσουμε?

  5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ; Δεν μπορούμε να μαζευόμαστε κάθε φορά εκεί που ξεκινάει να το στήσει το τσαρδί του και να τα κάνουμε λαμπόγυαλο και ξανά μανά από την αρχή όταν πάει να ξεκινήσει….. θα λένε τα κανάλια διάφορα (ρατσιστές, φασίστες, θρησκευτικά δικαιώματα, κ.λ.π.) ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ας λένε ότι θέλουνε, θα συνεχίζουμε κανονικά τον τσαμπουκά. Έτσι κι αλλιώς θα αργήσει να τα ξεκινήσει…. στην Ελλάδα ζούμε μην ξεχνάτε…….. θα γίνουν και οι φασαρίες, θα κοντοζυγιάσει η εποχή για εκλογές, θα τον στείλουμε σπίτι του και ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ (ΔΕΝ είμαι Χρυσή Αυγή αλλά είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για την Αθήνα τουλάχιστον για ένα διάστημα) εκεί χρειάζονται αυτοί, όπου έχουν ξεφύγει τα όρια ώστε να κρατάνε τα λουριά, δεν είναι απαραίτητο να γίνουν και κυβέρνηση.

    Νομίζω ότι το "σχέδιο" μου και το "χρονοδιάγραμμα" είναι καλό….

  6. 10.02 , ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΔΙΚΟΥς ΜΟΥ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕς ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥς ΑΠΟ ΕΣΑς ΤΟΥς ΑΘΗΝΑΙΟΥς ΕΞΑΡΤΑΤΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ .

  7. ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ
    ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

  8. 12.39 ξερεις φιλε μου γιατι δεν μπορει πια ουτε παιδι να μεγαλωσει στην Κυψελη και οχι μονο εκει ? Γιατι οταν ειδαμε οτι δεν μπορει να μεγαλωσει και να επιβιωσει σκυλι , αδιαφορισαμε…οτι αφηνεις σ αφηνει κι οτι ανεχεσαι , το βρησκεις μπροστα σου .

  9. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek