Διαφημίσεις

Σύμφωνα με δημοσίευση του Σαββάτου 20/4 στον ιστότοπο του 902.gr οι πολιτικές απόφάσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ τον Απρίλιο που μας πέρασε, στο οποίο προβλέφθηκε πιθανή εμπλοκή της Ελλάδος σε “ιμπεριαλιστικό” πόλεμο, αναδεικνύουν τον ρόλο του ΚΚΕ ως οργανωτή της λαικής τάξης στον αγώνα κατά της αστικής τάξης, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ. Αυτό εδώ παραπέμπει ξεκάθαρα στην θέση υπέρ της διεξαγωγής εμφυλίου πολέμου, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Το πλήρες κείμενο:

“Σε περίπτωση πιο άμεσης ενεργητικής εμπλοκής σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τα πρώτα κατασταλτικά μέτρα που θα παρθούν θα είναι απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ. Το Κόμμα μας είναι αναγκαίο να αποκτήσει πλήρη ετοιμότητα, με βασική κατεύθυνση την ανάπτυξη πιο ουσιαστικών και ισχυρών δεσμών με όσο γίνεται μεγαλύτερο τμήμα της εργατικής τάξης, να αντιμετωπίσει αδυναμίες είτε προσανατολισμού είτε λήψης πρακτικών μέτρων, ώστε να ενισχυθεί η Λαϊκή Συμμαχία, να γίνει πίστη, πεποίθηση η αντιμονοπωλιακή – αντικαπιταλιστική κατεύθυνση πάλης, που θωρακίζει το λαό από κάθε μορφή επίθεσης.

Η συνολική κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο γίνεται ακόμα πιο σύνθετη. Θα έχει νέες αρνητικές επιπτώσεις και στο Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής – κατοχής, με την προσέγγιση της Τουρκίας και του Ισραήλ, στο φόντο των τουρκικών διεκδικήσεων, σε συνδυασμό με τις επιδιώξεις της αιγυπτιακής αστικής τάξης να αναθεωρήσει τη συμφωνία με την Κύπρο στον προσδιορισμό της ΑΟΖ.

Οι πρόσφατες εξελίξεις, με την αμφιλεγόμενη στάση της ελληνικής κυβέρνησης να προσδιορίσει την ΑΟΖ, έφεραν στο προσκήνιο πιο καθαρά το λυσσαλέο πόλεμο ανάμεσα σε περισσότερο και λιγότερο ισχυρά καπιταλιστικά κράτη, γεγονός που εγκυμονεί ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο εμπλοκής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στο πλευρό της μιας ή της άλλης ιμπεριαλιστικής συμμαχίας. Οι αντιθέσεις με την Τουρκία και την Αλβανία, τη FYROM αλλά και την Αίγυπτο, στο πλαίσιο των γενικότερων ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, ιδιαίτερα για την ΑΟΖ και την Ενέργεια, θα εκφραστούν πιο έντονα στον ελλαδικό και ευρύτερο χώρο. Επομένως, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε μορφή κι αν πάρει η συμμετοχή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, το ΚΚΕ πρέπει να είναι έτοιμο να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής – λαϊκής αντίστασης, ώστε αυτή να συνδεθεί με την πάλη για την ήττα της αστικής τάξης, τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης ως εισβολέα.

Το ΚΚΕ οφείλει να πάρει την πρωτοβουλία, ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες, για τη συγκρότηση του εργατικού – λαϊκού μετώπου με το σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο. Η εργατική τάξη της Ελλάδας και οι σύμμαχοί της στον αντιμονοπωλιακό αγώνα πρέπει να ετοιμάζονται από τώρα ιδεολογικά και πολιτικά γι’ αυτή τη γραμμή αντιμετώπισης μιας τέτοιας πιθανής εξέλιξης. Το βάθεμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, η ένταση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, οι προσπάθειες αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος, καθιστούν απαραίτητο να προχωρήσει το ΚΚΕ γρήγορα στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και στην ισχυροποίηση της Λαϊκής Συμμαχίας. Είναι πρωταρχική ανάγκη να δυναμώσουν οι δεσμοί των κομματικών οργανώσεων με τις εργατικές – λαϊκές μάζες, να οικοδομήσουμε το Κόμμα πρώτα απ’ όλα στους στρατηγικούς κλάδους, σε κάθε τόπο δουλειάς. Το ΚΚΕ, οι οπαδοί και οι φίλοι του, ο λαός, να θωρακιστούν και αταλάντευτα να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις, με οδηγό τις Αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου.

Ξεκινώντας από την ΚΕ και μέχρι τις ΚΟΒ, τα κομματικά όργανα πρέπει να αντιστοιχήσουν τη δράση τους με τις ανάγκες της ταξικής πάλης, να γίνουν πραγματικά επιτελεία μάχης, να αξιοποιούν κάθε εστία αντίστασης από τα κάτω, γενικεύοντας την πείρα της πάλης. Πρέπει να αυξηθεί η πρωτοβουλία των κομματικών οργανώσεων στη συσπείρωση και οργάνωση των λαϊκών μαζών, να ενημερώνονται συστηματικά και μόνιμα οι οπαδοί του Κόμματος, να αξιοποιούνται και να ενσωματώνονται στο σχεδιασμό της δουλειάς μας προτάσεις που απορρέουν από την πείρα της ταξικής πάλης.”

Το είδαμε εδώ:

http://www.902.gr/eidisi/19o-synedrio-kke/15040/politiki-apofasi-toy-19oy-synedrioy-toy-kke

Σχόλιο ΕΟΕ: Προφανώς η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση του ΚΚΕ βρίσκεται εντός ορίων του κοινοβουλευτισμού, της νομιμότητας και του “συνταγματικού τόξου”…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ,ΣΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ”
  1. Την οργανωση για εμφυλιο που την βλεπεις?Αυτος ειναι ο τροπος που προπαγανδιζουν χρονια τωρα.Ειδηση θες να βγαλεις?Ακυρη τελειως δημοσιευση.

  2. ΤΟ κ κ ε ειναι το εργατικο λαικο κομμα πυ απαγορευσε στο σδοε να ελεγξει τα βιβλια του .Ειναι το εργατικο κομμα το οποιο συνδεεται πολυ στενα με τους Αγγελοπουλους.Ειναι το εργατικο κομμα του οποιου οι βουλευτες ψηφισαν να παρουν αυξημενες αποδοχες μεχρι το 2018.Ειναι το εργατικο κομμα που συνεργαστικε με τον μνημονιακοτερο των μνημονιων Μητσοτακουλα.
    Επρεπε να φτασουμε σε αυτο το σημειο στο σημειο μηδεν για να αντιληφθουμε οτι ολοι τους παιζουν θεατρο εις βαρος του κοσμακι.Ο ενας αναλαμβανει το ρολο του ευρωπαιστη ο αλλος το ρολο του εθνικιστη ο αλλος το ρολο του ''επαναστατη''κομμουνιστη και ολοι τους εχουν το ιδιο οραμα τον αφανισμο του εθνους.Να χαρω εγω ενα λαικο κομμα που γουσταρει και ορεγεται εμφυλιους και αιματο χυσιες.

    ΜΠΟΥΛΗΣ

  3. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΗ ΔΟΥΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 10ΑΔΕΣ ΕΚΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣ ΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΧΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ jiannhs kozani

  4. @3.25

    αυτο τι λεει;;;

    Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε μορφή κι αν πάρει η συμμετοχή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, το ΚΚΕ πρέπει να είναι έτοιμο να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής – λαϊκής αντίστασης, ώστε αυτή να συνδεθεί με την πάλη για την ήττα της αστικής τάξης, τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης ως εισβολέα.

    ποιος θα καθοριζει ποια ειναι η "αστικη ταξη" φιλε μου ανωνυμε 3.25;;

    μηπως το κκε;;; δηλαδη ενας φτωχος εργατης που ψηφιζει ανεξ ελληνες η χα η εστω πασοκ η νδ θα θεωρειται αστικη ταξη και θα σφαζετε;;;;

  5. φιλε 4:30
    δν ξερεις???
    εχουν εξουσιοδοτηση απο μονοι τους οι κκεδες βρε!!!
    μην εισαι χαζουλης…αντε απο κει!

  6. 4.30 Το σφαξιμο μαλλον σε βολευει να το λες γιατι πουθενα δεν προκυπτει απο τα λεγομενα τους.Μιλαει οπως κι εσυ που το αναπαραγεις πιο επανω "να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής – λαϊκής αντίστασης, ώστε αυτή να συνδεθεί με την πάλη για την ήττα της αστικής τάξης, τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης ως εισβολέα.".Ετσι πιστευει ετσι και δρα χρονια τωρα με διαδηλωσεις με συλλαλητηρια με απεργιες.Εγω προσωπικα δεν τα επικροτω και δεν τα θεωρω μετρα που μπορει να φερουν αποτελεσματα.Τωρα για σφαξιματα και κρεμαλες μονο απο μελη της Χρυσης αυγης τα ακουω.Με το συμπαθειο κι ολας πατριωτακι μου.Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα.Κανενα αλλο κομα εκτος της ΧΑ δεν μιλαει για σφαξιματα.

  7. 4.30 ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ; ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ . ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ …Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ -ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ-ΙΣΤΟΡΙΑ !

  8. φιλε μου 8.03 με συγχωρεις και με το συμπαθειο αλλα ποτε μιλησε η χα για σφαξιματα;;; δεν θυμαμαι ποτε να ειπαν κατι τετοιο, εκτος αν το ακουσες απο τα καναλια να το λενε οτι το ειπε η χα. αντιθετα οι αριστεροι φωναζουν για κρεμαλες και αλλες τετοιες απειλες

    https://www.youtube.com/watch?v=l1Ef1h_hwYQ

  9. 10:32 μ.μ.εισαι σιγουρος οτι αυτο που μολις εστειλες απο το γιουτιουμπ λεει για κρεμαλες?

    Φιλε 8:54 μ.μ μηπως λεω μηπως ολα αυτα που εστειλες με τα παιδομαζοματα τον κοκκαλη και την Μακεδονια δεν εχουν καμμια σχεση με το αρχικο μας θεμα που μιλαει για σφαγες και βια?Το ποσο βιαιοι ειναι οι χρυσαυγιτες πανε σε ολα τα νοσοκομεια των Αθηνων στα επειγοντα και ρωτα τους χειρουργους ποσοι πανε καθε μερα μαχαιρομενοι απο ταγματα εφοδου της Χρυσης αυγης.Εαν αυτο σας εκφραζει παω πασο.Δεν θα ανοιξω εδω διαλογο με καθενα που θελει να αποδειξει οτι οι κομμουνιστες ειναι οι κακοι και η χρυσαυγιτες οι καλοι.Εγω την βια την βλεπω στους δρομους καθε μερα με ''ανθρωπους'' που φορανε μαυρα μπλουζακια που πισω γραφουν Χρυση αυγη.Καληνυχτα σας και ευχομαι καποτε να τα βρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.Ετσι δεν θα μπορεσουμε.Δεν θα δωσω αλλη διασταση στο θεμα ας κανει ο καθενας οτι κρινει πιο σωστο και ας μας δωσει ο Θεος φωτιση.

  10. μαλλον στα νοσοκομεια που πηγαινεις εσυ φιλε μου ξεχνανε να σε ενημερωσουν για τους μαχαιρωμενους ελληνες απο τα ταγματα εφοδου των ισλαμιστων και των αριστερων!! την μυρτω την ξεχασες και ποσους αλλους νεους και γερους

    οσο για το βιντεο δεν λεει για κρεμαλες αλλα λεει για μελιγαλα, αυτο απειλη δεν ειναι;;

    παντα με το συμπαθειο φιλε μου 11.59 αντε και καλη λευτερια να χουμε!!!!

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  12. 1:16 εσυ νομιζω βλεπεις ποιο σωστα τα πραγματα, κι εγω ακριβως αυτο πιστευω. πως το πετυχαινεις ομως βλεποντας το δηλητηριο να κυλα στις φλεβες μας ανεκαθεν? τοσους αιωνες με τοσα προβληματα σαν εθνος και ο ελληνας μονο να σφαξει ελληνα τον ενοιαζε, τι εχουμε παθει?

  13. Διαβαστε τι λεε για το ΚΚΕ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    Λεει πραγματα που δεν τα σκεφτηκατε ποτε !

  14. google οτι το "Σπιτι του Λαου" στο Περισσο ειναι φτιαγμενο για να αντεξη ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ !
    Γιατι αραγε

    1. Διοτι ο ανδρας της Παπαρηγα ητανε αμερικανος στρατιωτικος (λενε)

      Και οι κορες της ητανε στο αμερικανικο κολεγειο !

      Να γιατι !

  15. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ 8.03 ΚΑΙ 9.Ο7 ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΙ Ν ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ 902 [ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ]ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ [ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ] ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η Χ. Α. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΑ ΣΟΥΤ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΝΝΕΦΟ ΚΑΙΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ 2014 ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ jiannhs kozani

  16. ΑΚΡΙΒΩΣ… ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ!! Ή ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ… ΤΡΑΓΙΚΟΙ…
    ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΟ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΩΡΑ…!!!
    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ(ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ """ΕΙΝΑΙ""" ΜΑΣΩΝΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ), ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ """ΣΗΜΕΡΑ"""!!!!
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!! ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ", ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ…
    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΔΙΑΡΕΥΣΟΥΝ" ΠΡΟΣ ΚΚΕ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ…
    ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΟΙ "ΣΚΛΑΒΟΙ"(εργατοδουλευταράδες) ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ' Ο "ΑΦΕΝΤΗΣ" ΤΟΥΣ (καπιταλοανταγωνισμός- κυβερνώντες και μεγαλοπλουσιοβιομηχανοεφοπλισταδες ανά τον κόσμο όλο…) ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ…
    ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Α Δ Ι Κ Ι Α…!!!

  17. ΦΙΛΕ 5.54 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΡΞ-ΛΕΝΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΡΕΠΟΥΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΛΠ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΑΣ ΒΙΑΣΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΕΓΩ jiannhs kozani

  18. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΚΛΠ ΒΑΡΔΗ–ΜΠΟΜΠΟ–ΚΟΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ(ΤΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΤΡΩΩ) ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΕΜΑΣ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ.
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΑΜΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΤΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.
    ένας που ξέρει ιστορία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *