Διαφημίσεις

Τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανές για όποιον δεν είναι ηλιθιος ότι η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ελεγχόμενης προς το παρόν έντασης. Υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά, παραβιάσεις χωρικών υδάτων από φρεγάτα, προκλητικοτατες δηλώσεις του Ερντογάν για την Κύπρο.

Σ΄ αυτό το κλίμα οι Τούρκοι έφεραν ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση της πτώσης ενός διθέσιου αεροσκάφους F 16 στο Αιγαίο, με την “είδηση” που πολλές φορές έχει δημοσιευθεί για έναρξη επιχείρησης εντοπισμού της σορού του νεκρού πιλότου. Ο δεύτερος χειριστής είχε εκτιναχθεί.

Τα υποννοούμενα των Τούρκων όλα αυτά τα χρόνια μιλούν για “καταρρίψεις” και άλλα σχετικά. Η χήρα του πιλότου το υποστηρίζει ανοιχτά και ζητά αποζημιώσεις. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έχουν αποδειχτεί.

Να τα υποστηρίζουν οι Τούρκοι δεν είναι πρόβλημα. Έχουν υποστηρίξει πολλές ανοησίες . Το να εμφανίζονται στην Αθήνα υποστηρικτές αυτών των απόψεων – από χρυσαυγίτικης “απόχρωσης” μέσο “ενημέρωσης”- και των “ειδήσεων” οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται και από…θριαμβολογίες αποδεικνύει πολύ απλά ότι “η βλακεία είναι αήττητη”! Ελπίζουμε να πρόκειται περί απλής ηλιθιότητας η οποία ελπίζουμε ότι δεν θα μας κοστίσει τίποτα.

Αν δεν πρόκειται για τον “θρίαμβο της βλακείας” στο κυνηγητό της…επιτυχίας τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και αναμένουμε με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Ποιοι στην Αθήνα εξυπηρετούν τη τουρκική προσπάθεια για ένταση – Επικίνδυνα σενάρια”
  1. …φτανοντας στον Αη-Στρατη,θα δεις την τεραστια μεταλικη ασπιδα που αντανακλα τις ηλιαχτιδες του ηλιου,γραφοντας"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ",στη μνημη του ηρωικου πιλοτου της Π.Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΑΛΜΑ.Ποτε δεν ξεχασα και ουτε θα ξεχνω,παντα θα τολμω …τον τουρκο θα……ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ!

  2. Έχουμε εφαρμόσει σε κρατικό επίπεδο το νόμο που σου απαγορεύει με ποινή φυλάκισης να αμυνθείς με κάθε μέσο μέσα στο σπίτι σου όταν ο εισβολέας ληστής σου γ@@@ει τη γυναίκα! Θέλουν να μας κάνουν να ευχόμαστε να τη γλιτώσει οδικός μας κώλος. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

  3. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΠΡΟΣ 15/11 7.32 αν ακουμπήσεις το βέλος του ποντικιού σου πάνω στην πηγή θα δεις ποιά είναι.
    Είναι γνωστές,χρόνια τώρα,οι καταρρίψεις φάντασμα σε όλο τον κόσμο.Ειδικά στις χώρες με ακήρυχτο πόλεμο…

  4. ζώντας σε νησί του Αιγαίου.. κάθε φορά που ακούω τα παλικάρια μας να περνάνε από πάνω.. ανατριχιάζω.. και χαμογελώ με σιγουριά..

    δόξα και τιμή στη μνήμη του σμηναγού Κωστή Ηλιάκη που έπεσε τον Μάιο του 2006… λόγω "συνωστισμού" στον ουρανό όπως είπε ο αδελφός του ειρωνικά …

    Δόξα και τιμή σε όλους τους Ελληνες αεροπόρους!!

    η "Ψυχαγωγός"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek