Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:23 - 14/09/2013

Ποιοι και γιατί φοβούνται τα χημικά της Συρίας;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παρακολουθώ από καιρό τις ειδήσεις για την Συρία. Οι αγριότητες που γίνονται εκεί ειναι ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου.Οι συγκρούσεις χαρακτηρίζονται στα ΜΜΕ ως εμφύλιος πόλεμος και κάποιοι πληρωμένοι δημοσιογράφοι αποφεύγουν με τον τρόπο αυτό να μιλήσουν για τους εισαγόμενους μισθοφόρους του Ελεύθερου Συριακού στρατού.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι οι διαμαρτυρόμενοι “αντάρτες” εξοπλίζονται και μισθοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις.

Τα εγκλήματα τους όμως δεν τα υιοθετεί επίσημα καμμία κυβέρνηση πολιτισμένης χώρας.
Αυτές ενδιαφέρονται μόνο για το αν έγινε χρήση χημικών από πλευράς των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας.

Το ερώτημα είναι εύλογο.

‘Οταν βλέπεις συνοπτικές εκτελέσεις, αποκεφαλισμούς, βιασμούς, βασανιστήρια και ανθρώπους να τους σέρνουν πίσω από κινούμενα οχήματα ή να τους πετάνε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου, γιατί να αγανακτείς περισσότερο όταν απλά ακούς για χρήση χημικών;
Φαντάζονται τους αμάχους σαν κατσαρίδες που σπαρταρούν πριν πεθάνουν ;
Μήπως συμβαίνει όμως κάτι άλλο;
Mήπως κάποιοι κύκλοι της δημοσιογραφίας θέλουν να μας θυμίζουν υποσυνείδητα το ολοκαύτωμα των Εβραίων;

Από πλευράς προπαγάνδας είναι πάντα σκόπιμο να μας θυμίζουν τι έγινε πριν 68 χρόνια σε βάρος τους. Ολα τα ενδιάμεσα ολοκαυτώματα και γενοκτονίες είναι σκόπιμο να ξεχασθούν για να μην υπάρχουν συγκρίσεις και απορίες για τους διαχρονικούς δράστες.

‘Οπως τότε, κάθε εχθρός τους βαφτίζεται διάβολος με την κατηγορία ότι κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής και σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει εναντίον τους.

Αμέσως κινητοποιούνται όλοι παγκόσμια και καλείται το “ιππικό” να εξαφανίσει τον γείτονα εχθρό.
Και το “ιππικό” είναι οι ΗΠΑ που καθαρίζει γι’ αυτούς. Είτε ο εχθρός λέγεται Ιράκ, είτε λέγεται Συρία, είτε λέγεται Αίγυπτος, είτε Ιορδανία, είτε Ιράν…είτε Ρωσία;

Για την τελευταία περίπτωση έχω κάποιες αμφιβολίες.

Με την συνεχή μετανάστευση τους από την Ρωσία στο Ισραήλ ο πληθυσμός τους στην Ρωσία έχει μειωθεί, αλλά οι δεσμοί παραμένουν. Γνωρίζουν την ψυχολογία των Ρώσων καλά και σίγουρα δεν τους θέλουν ως εχθρούς, αλλά ως υπηρέτες.

Το Ισραήλ χρειάζεται σήμερα την βοήθεια των Ρώσων στην περιοχή για να δημιουργήσει ένα κουρδικό κράτος μαριονέτα.

Το κράτος αυτό θα τους παρέχει την προστασία από τον Βορρά που τόσο χρειάζονται.

Η Αμερική φαίνεται ότι συμφωνεί με το σχέδιο, αλλά η Ρωσία φοβάται ότι ένα τέτοιο κράτος θα οδηγούσε στην δημιουργία παρόμοιων κρατών στις ευρασιατικές δημοκρατίες της.

Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί αυξάνονται γρηγορότερα από τους χριστιανικούς και οι πεδιάδες της Σιβηρίας είναι αραιοκατοικημένες και έχουν πλούτο που δεν θα ήθελαν να μοιρασθούν με κανένα.
Για την προστασία της Ρωσίας απαιτείται σύντομα η έξοδος της προς τα παράλια της Μικράς Ασίας.

Η Συρία είναι το πρώτο βήμα στο σχέδιο και η Ρωσία δεν πρόκειται να αποσυρθεί οικειοθελώς από εκεί εκτός εάν της επιτραπεί να βγει στην Μεσόγειο μέσω της Θράκης ή της Βαλκανικής.

Νομίζω ότι μετά από αυτήν την παρουσίαση μπορείτε να φανταστείτε τις μελλοντικές εξελίξεις.

Η Ρωσία θα ενθαρρύνει τις ευρωσιατικές δημοκρατίες της να ενισχύσουν τους δεσμούς τους με τους μουσουλμάνους αδελφούς τους στο Ιράκ, στη Συρία και την Ιορδανία.

Ήδη στην εμφύλια σύρραξη της Συρίας υπάρχουν μαχητές από ισλαμικές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Η Ρωσία θα αντιδράσει αν η Τουρκία προσπαθήσει να εισβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στη Συρία.
Η αντίδραση θα είναι έντονη και θα θυμίζει την επίθεση της Ρωσίας στην Γεωργία για τα γεγονότα της Οσετίας.

Η Συρία και το καθεστώς της Θράκης ρυθμίστηκαν με μυστικές συνθήκες την ίδια περίπου ιστορική εποχή.

Κάθε αμφισβήτηση των συνόρων από πλευράς Τουρκίας με μονομερείς ενέργειες μπορεί να οδηγήσει στον διαμελισμό της Τουρκίας με πρωτοβουλία της Ρωσίας και σε πολεμικές ενέργειες.
Τα συμφέροντα της Αμερικής στην περιοχή ταυτίζονται με τα συμφέροντα του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων του Κόλπου.

Η Σαουδική Αραβία και τα εμιράτα του κόλπου δεν θέλουν οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να οδηγήσει στην αναδημιουργία του χαλιφάτου.

Η Μέκκα πρέπει να παραμείνει θρησκευτική πρωτεύουσα όλων των μουσουλμάνων και ο χαλίφης δεν πρέπει να είναι αιγύπτιος, σύρος, ιρακινός, τούρκος ή ιρανός.

Θα επιδιώξουν με μανία την πτώση του καθεστώτος ΑΣΣΑΝΤ, που παραμένει κοσμικό σε χαρακτήρα και όχι θρησκευτικό, όπως αυτοί θα επιθυμούσαν.

Είναι άραγε τυχαίο ότι η αραβική άνοιξη ανέτρεψε τυραννικά μεν , αλλά κοσμικά δε καθεστώτα;

Eίδατε κανένα θρησκευτικό ηγέτη ή βασιλιά να πέφτει ως σήμερα στις αραβικές χώρες;

Θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν το Ιράν από την προσπάθεια του να αποκτήσει επιρροή στο Ιράκ, στη Συρία ή στο Λίβανο. Tο Ιράν έχει θρησκευτικό ηγέτη και είναι αντίπαλος.

Το Ισραήλ θα παρεμβαίνει πολιτικά προς τις ΗΠΑ και θα τους ζητήσει αργά ή γρήγορα να εξουδετερώσουν την Αίγυπτο.

Οι στόλοι που συρρέουν στην περιοχή έχουν στόχο την Αίγυπτο και όχι την Συρία.
Οι δυτικοί φοβούνται περισσότερο τις μελλοντικές εξελίξεις στην Αίγυπτο και όχι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Συρία.

Δεν χρειάζονται στρατηγικά ναυτικές δυνάμεις στην περίπτωση της Συρίας.
Οι κυπριακές βάσεις της Βρετανίας είναι υπεραρκετές για το έλεγχο της Συρίας που βρίσκεται απέναντι από την Κύπρο και το συριακό ναυτικό είναι ανύπαρκτο επιχειρησιακά.
Το τι θα γίνει στην περιοχή θα το μάθουμε σύντομα και μάλλον δεν θα υπάρξει στην Συρία δυτική επέμβαση.

Κρατάμε μόνο την επιφύλαξη της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.
Βλέπετε όταν έχουμε να κάνουμε με φανατικούς θρησκόληπτους δεν εξηγούνται όλα με την λογική.
Σε προφητείες με μουσουλμανική , εβραική και χριστιανική προέλευση υπάρχει πρόβλεψη για κάποιο εισβολέα που καταλαμβάνει τους άγιους τόπους επί πεντάμηνο και επιδιώκει την κατάληψη των στενών του Σουέζ.

Ο εισβολέας κατέρχεται μέσω της Μικράς Ασίας και μάλλον φωτογραφίζεται ως η Ρωσία.
Την περίοδο εκείνη περιγράφεται ότι η περιοχή του Ισραήλ πλήττεται από μία πληγή που έχει την μορφή της μαύρης σκόνης και προκαλεί εγκαύματα και δυσκολίες στο αναπνευστικό σύστημα (έλκη).

Αυτά βέβαια μπορεί να εμηνευθούν με πολλούς τρόπους και μπορεί να μην συμβούν ποτέ.
Κάποιοι όμως φαίνεται ότι τα πιστεύουν σοβαρά και το δείχνουν με τις ενέργειές τους.

‘Οποτε υπάρχει βομβαρδισμός του Ισραήλ με ρουκέτες-στρακαστρούκες που καταρρίπτονται όλες, το Ισραήλ εφοδιάζει τους κατοίκους του με μάσκες.

Πρόκειται για την φοβία που περιέγραψα παραπάνω από τις εμπειρίες τους στην Γερμανία ή είναι κάτι άλλο;

‘Eνα κράτος στο μέγεθος του Ισραήλ που κατέχει ήδη πυρηνικά όπλα και είναι πρόθυμο να τα χρησιμοποιήσει για την άμυνα του γνωρίζει για το nuclear fallout και την μαύρη βροχή.

Πρόκειται για ραδιενεργά κατάλοιπα μίας οποιασδήποτε πυρηνικής σύγκρουσης που πέφτουν στο έδαφος και μολύνουν τεράστιες περιοχές.

Στο βαθμό που δεν σε σκοτώνουν προκαλούν προβλήματα στον πληθυσμό σαν αυτά που περιγράφονται στις προφητείες.

Είναι λοιπόν τόσο φανατισμένοι ώστε να προβλέπουν πυρηνικό πόλεμο στην περιοχή τους και να μην ενεργούν για να τον αποφύγουν ή απλά έχουν καλή πολιτική άμυνα προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο?
To μέλλον θα δείξει…

Πάντως για να μην ανησυχείτε (?) να γνωρίζετε ότι , σύμφωνα με τις προφητείες, τα πυρηνικά όπλα προβλέπεται να πέσουν σε συριακό έδαφος και ίσως μάλιστα στην ίδια την πρωτεύουσα της Συρίας…

Οι “κατσαρίδες” δεν θα είναι εβραίοι υπήκοοι αυτή την φορά και ίσως κρατάνε οι ίδιοι το “εντομοκτόνο”….

Ποιοι και γιατί φοβούνται τα χημικά της Συρίας;

Son Ofeon

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 3:05 ΠΜ

    Ωραια αναλυση. Καπως ετσι μαλλον θα γινει

  2. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 4:56 ΠΜ

    Πίσω από όλους και από όλα είναι ο σατανικός εβραιοσιωνισμός. Η Αμερική και οι διεφθαρμένοι σεξουαλικά ανώμαλοι πολιτικοί της. Στόχος τους είναι να εγκαταστήσουν την Νεα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων με οποιοδήποτε τρόπο για να φέρουν το αφεντικό τους τον αντίχριστο θυσιάζοντας ουσιαστικα εκατομμύρια ανθρώπους.Οσοι "βλέπουν" μπορούν να καταλάβουν για τί απόλυτο έλεγχο μιλάμε….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*