Διαφημίσεις

Εκτάσεις σε στρατηγικά σημεία που συνορεύουν με μειονοτικές περιοχές μέχρι και ποτάμια της Θράκης, βγάζει στο “σφυρί” το ελεγχόμενο από την τρόια ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς η κυβέρνηση Α.Σαμαρά να αντιδρά και ενώ είναι σαφές ότι πρόκειται για μία πολιτική που υπερβαίνει κατά πολύ το ξεπούλημα που κάνουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδος: Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους ακόμα και σε Τούρκους αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα χωρίς να εξετάζει αν πρόκειται για Τούρκους ή άλλους ισλαμιστές.

Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν μέσω των ζωνών ελευθέρου εμπορίου, το κάνουν τώρ με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο: Το πουλάνε κατ’ευθείαν στους Τούρκους!.

Ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου, ανάδειξε το θέμα μόνο για την περιοχή του τον νομό Ξάνθης με καταγγελία τους οι λοιποί «δημοκρατικοί χώροι» της Θράκης δεν έχουν προβεί σε ανάλογες ενέργειες προφανώς γιατί φοβούνται διαρροές ψηφοφόρων σε περίπτωση που “στενοχωρηθεί” το τουρκικό Προξενείο.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ στο Ν. ΞΑΝΘΗΣ
• ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
• ΑΛΥΚΕΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
• ΓΑΛΗΝΗ ΞΑΝΘΗΣ
• ΕΡΑΣΜΙΟ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ)
• ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
• ΠΟΤΑΜΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
• ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ
• ΣΕΛΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ
• ΒΕΛΩΝΗ (ΤΕΠΕΔΑΚΙΑ)
• ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΓΓΑΝΩΝ

(Υποσημείωση: Αρκετές από τις περιοχές βρίσκονται σε δήμους με έντονο το εξτρεμιστικό στοιχείο της μειονότητας).

Τα αντίστοιχα συμβαίνουν δυστυχώς και στο νομό Ροδόπης (έδρα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής), αλλά και στο νομό Καβάλας (όπου υπάρχει το γνωστό Ιμαρέτ, που φιλοξενεί τακτικότατα επίσημους και ανεπίσημους πολιτικούς και οικονομικούς τούρκους επισκέπτες).

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες τρεις τουρκικές εταιρείες καθώς και εταιρείας αραβικών συμφερόντων που είναι “βιτρίνα” τουρκικών εταιρειών, όπως συν’εβη και στην περίπτωση του Αστέρα Βουλιαγμένης, έχουν πάρει τον φάκελο από το ΤΑΙΠΕΔ.

Την ίδια στιγμή η τουρκική τράπεζα Ziraat Bank όπως ήδη σας ενημερώσαμε από το defencenet.gr προβαίνει σε κατασχέσεις περιουσιών Ελλήνων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη που πήραν δάνειο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση τους.

Πρόκειται για «εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα με οικονομικά μέσα που στόχο έχει να κάνει τη Δυτική Θράκη αμφισβητούμενη περιοχή, «γκρίζα ζώνη» όπως τα Ίμια.To χειρότερο όμως στην περίπτωση του ΤΑΙΠΕΔ, είναι ότι αυ΄το θα γίνει με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση μέσω του γνωστού αμαρτωλού –αλλά και υπεράνω του νόμου, λόγου του ασύλου που του έχει παραχωρηθεί- ΤΑΙΠΕΔ, τολμά το αδιανόητο, δηλαδή την πώληση «περιουσιακών στοιχείων» στην Θράκη.

Η Θράκη είναι ένας χώρος με απόλυτη και από όλους αποδεκτή γεωστρατηγική και γεωοικονομική σημασία, το πωλητήριο σε «φιλέτα» θα προκαλέσει συνέπειες που ξεπερνούν τα όποια οικονομικά οφέλη, αφού κατέχουν μη ανακοινώσιμες εθνικές – στρατηγικές θέσεις, ενώ η κυβερνητική διάθεση κατάλυσης κάθε έννοιας της δημοκρατίας βρίσκεται στην πώληση ποταμών, δηλαδή του πλέον σημαντικού αγαθού του πλανήτη, του νερού!

Τι θα συμβεί εάν κάποια τουρκικά κεφάλαια αγοράσουν το τεράστιο παραλιακό οικόπεδο όπου είχε τις εγκαταστάσεις της (υπέργεια και υπόγεια) η “Φωνή της Αμερικής”;

Κατανοούν στην κυβέρνηση πόσο θα επιβαρύνει την εθνική άμυνα της χώρας;

Πόσο ελληνική θα είναι πλέον η Θράκη εάν αγοραστούν τα ποτάμια της από Τούρκους «επιχειρηματίες» οι οποίοι 100% θα είναι “αχυράνθρωποι” της ΜΙΤ, και θα ελέγχουν οικονομικά το πλέον πολύτιμο αγαθό, το νερό;

Εν ολίγοις άκρως ευαίσθητες εθνικά περιοχές έχουν μπει στον «τιμοκατάλογο» πώλησης εθνικού εδάφους, από την “δεξιά πατριωτική” κυβέρνηση Α.Σαμαρά αδιαφορώντας για τις εμφανείς -σε όποιον διαθέτει κοινή λογική- συνέπειες με την σιωπή της αντιποίτευσης να “σιγοντάρει” τις ενέργειες αυτές.

Έχουμε την αισθηση ότι όλως “τυχαίως” οι ενδιαφερόμενοι για τα θρακιώτικα “φιλέτα” θα είναι τούρκοι “επενδυτές” και η Ziraat Bank θα παίξει κομβικό ρόλο. H κυβέρνηση Α.Σαμαρά κάνει ότι μπορέι να παραδώσει την Θράκη στο τουρκικό “πιάτο”.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ποια “τουρκική εισβολή στην Θράκη”; Το ΤΑΙΠΕΔ απλά την πουλάει στην Τουρκία!”
  1. Από την στιγμή που όλοι κοιτάνε το ατομικό συμφέρων,ακόμα και ας ξέρουν για το που πάνε την χώρα αυτήν οι (καλοί)πολιτικοί ΜΑΣ Η χώρα αυτή είναι τελειωμένη.Δεν υπάρχει σωτηρία έτσι είναι ο Έλληνας.Ούτε οι προφητείες ποτέ θα βγουν,Αλλά και τίποτα δεν σώζει πια αυτήν την χώρα.κρίμα σε όσους πολέμησαν στην ιστορία αυτού του τόπου για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.Να ξέρετε πως αν ήξεραν για το πώς θα ερχόταν το πράμα δεν θα πολεμούσαν ποτέ για τους προδότες και αυτοί δυστυχώς δεν είναι οι πολιτικοί (αυτοί αυτό είναι από πάντα)αλλά όλοι εσείς που τους βάζετε να κυβερνούν.άντε στα τουρκικά σας τώρα και πέρα βρέχει!

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!

  3. Μακάρι να πουλούσαν την χώρα με αντικειμενικές τουλάχιστον αξίες για να είχε έστω κάποια έσοδα το κράτος . Αυτοί δεν πουλάνε , αυτοί χαρίζουν κομάτι κομάτι την πατρίδα μας . Π.χ. ένα νησάκι που έχει αξία 200.000.000 ευρώ αυτοί το πουλάνε για 10 εκατομύρια . Και ποιός μου λέει εμένα , οτι μετά δεν τα μοιράζωνται μεταξύ τους ; Αυτό φαίνεται απο τις τιμές που "πουλάνε" ( τ' αφεντικό τρελάθηκε ) στους ξένους "επενδυτές"τα διάφορα φιλέτα γής και τις κερδοφόρες επειχιρήσεις . Εξάλου δεν ελέγχονται απο κανέναν ( Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει ) και μη μου πείτε οτι τους ελέγχει η τρόϊκα . Αυτή είναι η αμοιβή τους για τις ευκολίες που της προσφέρουν . Προσωπικά πιστεύω ότι η τρόϊκα ήρθε εδώ για να μας κλέψει , καταστρέψει , εξαθλιώσει και εξοντώσει .

  4. δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα 7 15 σας εχουμε βαρεθει εδω μεσα ο καθε αποτυχημενος κομπλεξικος τυπακος βγαζει τη μιζερια του στο διαδικτυο μεσα απο την ανωνυμια.Αν ησουν πραγματικος πατριωτης και αγαπουσες την πατριδα στην ουσια της δηλαδη τους ανθρωπους της δεν θα εβριζες τους παντες κατα αυτο τον τροπο.Αντε ρουφα το αβγο σου τωρα.Οσο για σενα Σφακιανοχτυπημενε 7 23 τα λογια ειναι περιττα μπορεις να αρχισεις να διαβαζεις το λολα να ενα μηλο και ισως σε καμια εικοσαετια να ξυπνησεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek