Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
¡Glutetheona para todos! Δώστε Γλουτεθειωνα στο Λαό!
Ανακάλυψε το προϊόν που αλλάζει τα πάντα! Νέα ενέργεια, αναζωογόνηση, υγεία και απόλυτη μεταμόρφωση!
Πάρτο πριν το σταματησουν!




ΕΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…..ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩ…..ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΧΤΙΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ (ΕΞ)Ω ΑΠ ΔΩ….ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΤΙΖΕΙ ΕΔΩ…..ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ)….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…..ΠΩΣ????…..ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ………ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?????????…..ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ….ΔΗΛΑΔΗ??????????……ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ….ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ?????…ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ……ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΡΕΛΗ ΦΟΛΑ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ….ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ……ΓΙΑ ΕΣΑΣ)….ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΤΣΙ… ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
έχει καμία σχέση η Ο.Ε.Α με αυτό? έχουν τον Κρόνο και ένα μάτι…
Μελέτησε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και θα καταλάβεις αν έχουν σχέση και τι είδους σχέση. ΈΣΤΙΝ ΔΊΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΌΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑ.
Νίκο έγραψες.. άσε τους αποπροσανατολισμένους να σχολιάζουν με άγνοια. Ο Κρόνος είναι ο Sutern.. Saturnus.. Σάτυρος.. Σατανάς για όσους κοιμούνται.. και θυμήσου τον αρχαιότερο διαστημικό πόλεμο: Διογενείς εναντίον Κρονίων.. Άσε τους κοιμισμένους και παραπλανημένους να λένε τις βλακείες τους..
Μελετήσαμε την Ο.Ε.Α. και καταλάβαμε τον ρόλο των πρακτόρων Καραγεωργίου & του ''Γερμανού'' Παπανάκου. Αμφότεροι βλάσφημοι του Χριστού και της Ορθοδοξίας. Όσοι πιστεύετε την Ο.Ε.Α., κλείστε εισητήρια για το διαστημικό φρενοκομείο της ''Ανδρομέδας'' και του ''Σείριου''. Όσο για το βίντεο, είναι πολύ καλό αλλά για πολύ ''ψαγμένους''. Οι Δίδυμες στήλες-πύργοι Γιαχίν & Μποάζ, βίσκονται σε κάθε στοά της μασονίας,στην Αρκάνα της σατανικής τράπουλας Ταρώ,και σε μια μάρκα ουίσκι! Στο βιβλίο του μασόνου Γιώργου Βασιλείου ''Οι τρεις συμβολικοί βαθμοί βήμα προς βήμα'',αναφέρεται ότι κατασκευαστής τους ήταν ο Χιράμ Αμπίφ ο Τύριος,και ήταν αφιερωμένες στον Βάαλ και στην Αστάρτη! Το ότι οι Δίδυμοι Πύργοι συμβόλιζαν αυτούς τους δαίμονες-θεούς,λίγοι το καταλα-βαίνουν. Ο συμβολισμός όμως του γκρεμίσματος των Δίδυμων Πύργων,ήταν ένα μήνυμα προς όλες τις σατανικές αδελφότητες του κόσμου! Τι ακριβώς? Προσέξτε! Λένε με αυτό ότι: Όπως γκρεμίστηκε ο Ναός του Σολομώντος,(όπου υπήρχαν οι 2 στήλες J&B),έτσι γκρεμίσαμε τους Δίδυμους Πύργους,ώστε η ανοικοδόμισή τους, συμβολίζει την αναμενόμενη και τελευταία ανοικοδόμιση του Ναού του Σολομώντα, ώστε να καταλάβουν οι μυημένοι τον ερχομό του Βασιλέα & Μεσσία τους Mr. 666!