Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ 9/11 ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ”
  1. ΕΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…..ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩ…..ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΧΤΙΣΤΕΣ) ΤΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ (ΕΞ)Ω ΑΠ ΔΩ….ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΤΙΖΕΙ ΕΔΩ…..ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ)….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…..ΠΩΣ????…..ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ………ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?????????…..ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ….ΔΗΛΑΔΗ??????????……ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ….ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ?????…ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ……ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΡΕΛΗ ΦΟΛΑ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ….ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ……ΓΙΑ ΕΣΑΣ)….ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

  2. Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΤΣΙ… ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

  3. Μελέτησε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και θα καταλάβεις αν έχουν σχέση και τι είδους σχέση. ΈΣΤΙΝ ΔΊΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΌΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑ.

  4. Νίκο έγραψες.. άσε τους αποπροσανατολισμένους να σχολιάζουν με άγνοια. Ο Κρόνος είναι ο Sutern.. Saturnus.. Σάτυρος.. Σατανάς για όσους κοιμούνται.. και θυμήσου τον αρχαιότερο διαστημικό πόλεμο: Διογενείς εναντίον Κρονίων.. Άσε τους κοιμισμένους και παραπλανημένους να λένε τις βλακείες τους..

  5. Μελετήσαμε την Ο.Ε.Α. και καταλάβαμε τον ρόλο των πρακτόρων Καραγεωργίου & του ''Γερμανού'' Παπανάκου. Αμφότεροι βλάσφημοι του Χριστού και της Ορθοδοξίας. Όσοι πιστεύετε την Ο.Ε.Α., κλείστε εισητήρια για το διαστημικό φρενοκομείο της ''Ανδρομέδας'' και του ''Σείριου''. Όσο για το βίντεο, είναι πολύ καλό αλλά για πολύ ''ψαγμένους''. Οι Δίδυμες στήλες-πύργοι Γιαχίν & Μποάζ, βίσκονται σε κάθε στοά της μασονίας,στην Αρκάνα της σατανικής τράπουλας Ταρώ,και σε μια μάρκα ουίσκι! Στο βιβλίο του μασόνου Γιώργου Βασιλείου ''Οι τρεις συμβολικοί βαθμοί βήμα προς βήμα'',αναφέρεται ότι κατασκευαστής τους ήταν ο Χιράμ Αμπίφ ο Τύριος,και ήταν αφιερωμένες στον Βάαλ και στην Αστάρτη! Το ότι οι Δίδυμοι Πύργοι συμβόλιζαν αυτούς τους δαίμονες-θεούς,λίγοι το καταλα-βαίνουν. Ο συμβολισμός όμως του γκρεμίσματος των Δίδυμων Πύργων,ήταν ένα μήνυμα προς όλες τις σατανικές αδελφότητες του κόσμου! Τι ακριβώς? Προσέξτε! Λένε με αυτό ότι: Όπως γκρεμίστηκε ο Ναός του Σολομώντος,(όπου υπήρχαν οι 2 στήλες J&B),έτσι γκρεμίσαμε τους Δίδυμους Πύργους,ώστε η ανοικοδόμισή τους, συμβολίζει την αναμενόμενη και τελευταία ανοικοδόμιση του Ναού του Σολομώντα, ώστε να καταλάβουν οι μυημένοι τον ερχομό του Βασιλέα & Μεσσία τους Mr. 666!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *