Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:37 - 05/10/2013

Πληρωμή σε χρυσό ..Μόλις έγινε!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μόλις πληρώθηκαν οι πρώτοι ,αναμένονται επί 3 οι επόμενοι .Το επόμενο βίντεο θα είναι με εμάς να υπογράφουμε πανω σε ένα χαρτί με το χρυσό !

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 4:13 ΜΜ

    και συ να σαι καλα και σε καλη μερια σε ολους οσους εισπρατουν . Παντως οσο και να μας μπιρμπιλας το μυαλο , λεφτα δεν υπαρχουν , κατι λιγα χρυσαφικα που εχουμε τα φυλαμε σαν τα ματια μας και ως εκει .

  2. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 4:30 ΜΜ

    stranger απο τις 17 οκτωβριου και μετά,ούτε οι γύφτοι δεν θα τον δέχονται για ανακύκλωση!

    REMEMBER ME!

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

  3. Ανώνυμος 10/05/2013 @ 11:23 ΜΜ

    Προς 7.30μμ,
    Οκ, και αυτό είναι επιχείρημα ώστε να ΜΗΝ έχουμε χρυσό στα χέρια μας? Υποστηρίζεις οτι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ο χρυσός? Μας δουλεύεις? Η μάλλον προσπαθείς να πετύχεις κάτι?

    Όσο για εσένα 7.13μμ
    Ποιος σου είπε οτι λεφτα υπάρχουν και ποιος σου είπε να μην φυλάς τα χρυσαφικά σου? Εδώ σου παρουσιάζει μια ευκαιρία να βάλεις χρυσό στην άκρη, επιπλέον έσοδα στο σπίτι σου.. Γουστάρεις? Όμορφα,είναι κάτι που για 1500 λόγους θα σου χρησημεύσει. Δεν γουστάρεις? Και πάλι όμορφα, πρόβλημά σου όμως. Το τι θες να κανεις εσυ δεν μας αφορά.
    Τι να πω με εσάς ρε….
    Π.Σ

  4. Παίζεις worl of tanks ρε θηρίο; αν είσαι σε ομάδα θέλω να μπω και εγώ!!

    Αυτό φίλε με το χρυσό.. θα το κοιτάξω και εγώ.. με έχεις βάλει στο τρυπάκι άσχημα.

  5. Ανώνυμος 10/06/2013 @ 10:11 ΠΜ

    O tzigounakis me ta optika einai?

  6. Ανώνυμος 10/06/2013 @ 10:12 ΜΜ

    stranger καλο το χρυσαφι, διοτι ολα τα ΧΑΡΤΟ-νομισματο/χρεω/καταθεσο/ομολογο/τριχες θα πανε στο βροντο

    NOSTRADAMUS: Century 8, Quatrain 28

    The copies of gold & silver inflated,
    (σε ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η ΟΥΓΚΙΑ, υπολογιζονται)
    which after the theft were thrown into the lake
    at the discovery that all is exhausted & dissipated by debt.
    All scrips and bonds will be wiped out. !!!!

    Αλλα … ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ !

    Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ !

    Η ΠΕΙΝΑ !

    Η ΠΕΙΝΑ !

  7. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 3:41 ΜΜ

    μια που σας βρηκα,τελικα το ποντικονησι εχει ποντικια..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*