Διαφημίσεις

Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ που απαντά σε πολλά απόκρυφα και μυστηριώδη ερωτήματα της ανθρωπότητας…

Είναι η μαγεία αληθινή; Υπάρχουν συμπτώσεις στα άστρα οι οποίες φαίνονται υπερβολικά σπάνιες;
Όπως πχ η 9-11 ή όπως μυστηριώδες ημερομηνίες που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων…
δείτε το ντοκιμαντέρ…

Στην σειρά αυτή των 6 βίντεο διασαφηνίζεται με λεπτομέρεια η αστρική τάξη της στιγμής του χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους, και βλέπουμε κατα πόσο ταιριάζει στα γεγονότα της Γής.
Επίσης αναλύονται μερικά άλλα θεωρήματα του αποκρυφισμού, ενα εκ των οποίων είναι το δόγμα “Όπως ψηλά, έτσι και χαμηλά” (As above, so below).

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συγκυρίες; Είναι δυνατόν τα άστρα να προκαλούν φαινόμενα στην Γή; Είναι δυνατόν να υπάρχει μαγεία; Ή μήπως κάποιοι πιστεύουν στην Μαγεία;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Πιστεύετε Στην Μαγεία; (Βίντεο)”
  1. Έλα ρε μαλάκες!!!!! ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ, αρχίσατε σιγά σιγά να υποψιάζεστε ΤΙ είναι η Αστρολογία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ποτέ δεν είναι αργά αλλά έχετε πολύ δουλειά ακόμα
    Ο Πυθαγόρας που ασχολήθηκε τόσο μαζί της, την πήρε από τους Βαβυλώνιους που ως τότε ήταν δυσειδεμονία, την αποκωδικοποίησε και της έδωσε επιστημονική υπόσταση με τα μαθηματικά του ήταν ηλίθιος, ο Ιπποκράτης που έλεγε πως όποιος δεν ξέρει αστρολογία δεν ξέρει τίποτα ήταν μαλάκας, ο Κοπέρνικος ήταν άχρηστος και ο επίσης μέγας μαθηματικός Κέπλερ τσαρλατάνος. Ο δε Καρλ Γιουνγκ στήριξε όλη την καριέρα του στην μελέτη και το συνδυασμό αστρολογίας και ψυχολογίας -για αυτό έγινε και διάσημος, και αυτός μαλάκας. Και πόσοι άλλοι………

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ !!!! ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ !!!!

    ΔΕΝ είναι μαγεία φυσικά η αστρολογία αλλά η ΜΑΓΕΙΑ χρησιμοποιεί την ΕΠΙΣΤΗΜΗ της αστρολογίας για να υλοποιηθεί αφού -ελπίζω ότι ως τώρα έχετε καταλάβει- η μαγεία δεν είναι τίποτα άλλο από τη διαχείριση/χειραγώγηση του ενεργειακού και μαγνητικού πεδίου. Η αστρολογία λοιπόν δίνει την ΕΡΜΗΝΕΙΑ αυτού του πεδίου και "αυτοί" (όποιοι και αν είναι) χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις για να έχουν επιτυχία στις ενέργειες τους.

    Επίσης, το "όπως πάνω, έτσι κάτω" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ κατά την Ερμητική Φιλοσοφία. Σε αυτούς τους 7 νόμους στηρίζεται η φιλοσοφία της αστρολογίας.

    Ψάξε να τους βρεις να τους μελετήσεις και τους υπόλοιπους……. θα ανακαλύψεις κι άλλες αλήθειες που σου κρύβανε οι παπάδες και οι επιστήμονες (καλά αυτοί είναι για τα σμπάρα…..!!)

  2. 6:32 επειδη ρωτας θα σου απαντησω……οχι μονο ηταν μαλακες….ηταν καραμαλακες…..οπως εσυ που κανεις τον πονηρο οπως οι μασωνοι και τοσοι αλλοι καραμαλακες που επεσαν στα γονατα στο διαολο να τους δωσει μουφα γνωση γιατι ηθελαν να γινουν θεοι στην θεση του θεου…..και σε ρωταω καραμαλακα…..πια ειναι η δυναμη σας απεναντι στην δυναμη του θεου?……αυτο και μονο καραμαλακα επρεπε να σου λεει ποσο καραμαλακα σε επιασε……με αποτελεσμα να υποφερεις τωρα εκτος παραδεισου……και σε εβγαλε καραμαλακα απο τον παραδεισο ο διαβολος γιατι ζηλεψε την ζωαρα που σου ειχε δωσει ο θεος….. τωρα εσυ και ολοι οι καραμαλακες ειμαι σιγουρος οτι η ζωη σας παει απο το καλο στο καλυτερο….ε καραμαλακα?…..που ειναι η δυναμη του ερμη καραμαλακα μπροστα στην δυναμη του θεου? …..για πες μας καραμαλακα να μαθουμε και εμεις……που θες να γινεις οπως λες και διαχειριστης και χειραγωγος του ενεργειακου και μαγνητικου πεδιου δηλαδη θεος (βιντεο….δες στο 8 λεπτο) http://youtu.be/jeUPPwvCNok

  3. 14 Απριλίου 2013 – 11:30 μ.μ.
    βρε πανίβλακα θρησκευόμενε…… ποιός ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΟΥ σου είπε ότι όλα αυτά που γράφεις στο παραλήρημα σου;
    Ποιός σου είπε βρε σαπρόφυτο ότι όποιος κατέχει τη γνώση της Αστρολογίας τα βάζει με το Θεό;
    Ποιός σου είπε βρε τούβλο ότι αντικειμενικός σκοπός των ανθρώπων (και δικός μου) είναι να βρούμε τον ……. "παράδεισο" επειδή στον έταξαν εσένα και νομίζεις ότι θα τον βρεις.
    Ποιός σου είπε ότι όποιος ξέρει αστρολογία είναι δαιμονισμένος ;;;;;;; Με τον Καντιώτη έκανες παρέα;;
    Τέλος ποιός σου είπε βρε μαλάκα με περικεφαλαία ότι τις γνώσεις μου τις έδωσε ο …… "σατανάς" ή οι μασώνοι και τώρα ….. υποφέρω;;
    ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ; ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ;;;; ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΨΤΑ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *