Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:19 - 01/02/2014

Περίεργος συνωστισμός Ελικοπτέρων πάνω από το γήπεδο Metlife του τελικού του Superbowl XLVIII

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και σπόντα μπαίνει και η Fema στην όλη ιστορία

Τι ετοιμάζουν ή τι φοβούνται οι ΗΠΑ πως θα γίνει στο φετινό Superbowl XLVIII ?

Πτήσεις δεκάδων ελικοπτέρων πάνω από το γήπεδο οπού θα διοργανωθεί ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου , πραγματικά τρομοκράτησαν τον κόσμο.

Τα βίντεο είναι ομολογουμένως περίεργο καθώς τέτοιους σχηματισμούς πτήσεων δεν βλέπουμε συχνά παρα μόνο σε στρατιωτικές ασκήσεις και φυσικά ΌΧΙ σε κατοικημένες περιοχές , πόσο μάλλον πάνω από το γήπεδο όπου ολόκληρη η Αμερική σε δύο μέρες θα παρακολουθήσει αυτό το μεγάλο αθλητικό υπερθέαμα .

Τα βίντεο

Ο χρόνος περνάει και οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν …

Δεν μπορείς όμως να τις θεωρήσεις αβάσιμες …

Μία παρόμοια ιστορία

Την 11 σεπτεμβρίου του 2001 η FEMA είχε οργανώσει συνδιασμένες ασκήσεις σεισμού και τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Νέα Υόρκη.

Σαν κάτι να ήξερε θα συμπληρώσω εγώ…

Η ιστορία γνωστή σε όλους μας .

Εκδηλώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον στόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε τέσσερα πολιτικά αεροσκάφη εκδηλώθηκε αεροπειρατεία, και τα τρία από αυτά οδηγήθηκαν από τους αεροπειρατές και προσέκρουσαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και το Πεντάγωνο, ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε ανοικτό χώρο. Οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν λίγη ώρα μετά τις συγκρούσεις των αεροσκαφών επάνω τους, προκαλώντας χιλιάδες απώλειες…

Έρχομαι στο σήμερα και σου λέω πως η FEMA και πάλι έχει ανακοινώσει 4ων ειδών ασκήσεις για την εβδομάδα από 2 Φεβρουαρίου εώς και 8 Φεβρουαρίου…

Τα είδη των ασκήσεων :

1. Τεχνική Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης για CBRNE (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear, or Explosive) Περιστατικών (TERT)

2. Ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης αναφερόμενα σε Επικίνδυνα Υλικά / Τεχνικός έλεγχος σε CBRNE Περιστατικών (ERHM)

3. Νοσοκομείο Εκπαίδευσης Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης για Περιστατικά μαζικών τραυματισμών (HERT)

και

4. Υγειονομική περίθαλψη για Περιστατικά μαζικών θυμάτων (HCL)

Εδώ η ανακοίνωση

Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος : Βρε λές ?

polemiko-imerologio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
    ΝΙΚΗ

  2. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 1:05 ΠΜ

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟ , ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ , ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ .

  3. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 1:41 ΠΜ

    Ο batman θα βγει αληθινος….κοιτα να δεις πλακα….

  4. Ανώνυμος 02/02/2014 @ 6:23 ΠΜ

    το θεμα ειναι οτι εχει γινει πολυς ντορος με σεναρια χτυπηματος στον σημερινο αγωνα και αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση.Συνηθως οταν γινεται κατι γινεται ξαφνικα και αναπαντεχα.Μαλλον αποπροσανατολισμος μου κανει η ολη ιστορια.Κατι αλλο θα γινει!
    αστερι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*