Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:07 - 01/02/2013

Πεθαίνει ο Ήλιος μας; O Eric Dollard αποκαλύπτει

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Eric Dollard αποκαλύπτει 3 μυστικά για τον Ήλιο μας. Έκανε τέσσερα χρόνια έρευνα στον ήλιο στο κρταικό πανεπιστήμιο στην Sonoma πρίν του πάρουν το εργαστήριο. Στο βίντεο μάλιστα αποκαλύπτει μυστικά που ποτέ δεν ακούστηκαν με ειλικρινή και ευθύ τρόπο.

1.Είναι κούφιος.

2.Δεν λειτουργεί με σύντηξη σαν μια μεγάλη πυρηνική βόμβα, αλλά σαν εξωδιαστατικός μετασχηματιστής.

3.Πεθαίνει … η πηγαίνει σε έναν ασθενικό κύκλο όπως στον μεσαίωνα.

Ο Eric P Dollard είναι ο μοναδικός εν ζωή επιστήμονας που έχει αναπαραγάγει την εργασία του Nikola Tesla. Ο Eric κατάφερε να ξαναανακαλύψει την δουλειά του Tesla. Τώρα ζει στην έρημο. Το εργαστήριο του το πήρανε καθώς και όλα του τα υπάρχοντα. Φυσικό ήτανε αφού ανακάλυψε ξανά όλη την δουλειά του Tesla και σχεδίασε ένα σύστημα που αυτοτροφοδοτείται, είναι ταχύτερο από το φώς και επικοινωνεί με μηδενικές απώλειες.

Η ιστορία του Eric είναι η ιστορία όλων αυτών που πολεμούν την ισχύ των τηλεπαθητικών επικυρίαρχων.

Το πώς θα τελειώσει εξαρτάται από εμάς. Δείτε το βίντεο του… και αναρωτηθείτε τι ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

Αν ενδιαφέρεστε κάντε like στην σελίδα του στο facebook

Η αποστολή Genesis της NASA: Το 2004 η NASA εκτόξευσε ένα διαστημόπλοιο το Genesis για να συλλέξει σωματίδια από τον ηλιακό άνεμο στο σημείο Lagrange L1 σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την Γή προς τον Ήλιο. Ω του θαύματος, με τι γύρισε πίσω; Μα με σωματίδια σιδήρου!!!

Γενικά αυτό το μικρό άρθρο προσπαθεί να σας γνωρίσει με τις ιδέες του Σιδερένιου Ήλιου και του Ηλεκτρικού Σύμπαντος. Σε αυτό το σημείο δεν θέλω να αρχίσω να σας ζαλίζω με Αστρομηχανική γιατί είναι κάτι που ξεπερνά το άρθρο μου TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη Με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώνω -από τα μηνύματα σας- πως οι πεποιθήσεις και οι εμφυτεύσεις μπορούν εύκολα να παραμεριστούν, όταν ο άνθρωπος διαθέτει ΘΕΛΗΣΗ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*