Διαφημίσεις

Δείτε πως πασάρουν σιγά σιγά ως μόδα το «χάραγμα». Μετά από αυτή τη συσκευή έρχεται το τσιπάκι;;; Ακίνδυνο και καλά, αφού δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρτες ή χρήματα επάνω σου, το paytouch υπόσχεται «ασφάλεια» σε όλους!
Μέχρι που οι ληστές θα αρχίσουν να μας κόβουν τα… δάχτυλα για να μας κλέψουν τα δακτυλικά αποτυπώματα! Έχουμε μεγάλη φαντασία λέτε;;;

Μία νέα συσκευή υπόσχεται τέλος στο κουβάλημα των πιστωτικών καρτών και των χρημάτων, μιας και το μόνο που πρέπει να έχει μαζί του ο χρήστης είναι τα… δάχτυλά του.

Ο λόγος για το Paytouch το οποίο είναι μία υπηρεσία η οποία παίρνει τα δακτυλικά σας αποτυπώματα τα συνδέει με έναν λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια πληρώνεται με αυτά.

Η συσκευή που χρησιμοποιεί, μοιάζει πολύ με τις συσκευές που έχουν τα εμπορικά καταστήματα για πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών με μόνη διαφορά ότι στην άλλη άκρη του αντί για υποδοχή για κάρτα, έχει σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι εγγραφή μέσα από τα ειδικά μηχανήματα τα οποία συνδέουν τα αποτυπώματά του με κάποιο λογαριασμό ή πιστωτική και αυτό ήταν…

Για την ώρα το Paytouch είναι διαθέσιμο στην Ibiza (μιας κι εκεί ο κόσμος δεν θέλει να κουβαλάει πολλά πράγματα μαζί του) και μέσα στο χρόνο αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες του κόσμου.

What is PayTouch?

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΩΣ ΜΟΔΑ ΤΟ «ΧΑΡΑΓΜΑ»‼! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ…ΒΙΝΤΕΟ”
  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ,ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ,ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΡΑΓΕ…ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Η ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.Ε ΚΑΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek