Διαφημίσεις

Share



Να παρατείνει την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στις προσπάθειες εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης που θα επιτρέψει τη συνέχιση των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστίνιους, αποφάσισε ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ. 
Διαβάστε περισσότερα
Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός του ισραηλινού στρατού, η απόφαση αυτή ελήφθη σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, μία ημέρα πριν από την εκπνοή του δεκάμηνου μορατόριουμ για την οικοδόμηση εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη.
«Το Ισραήλ είναι διατεθειμένο να φθάσει σε συμβιβαστική λύση με την οποία θα συμφωνήσουν όλες οι πλευρές, με το δεδομένο ότι δεν μπορεί η κατασκευαστική δραστηριότητα (στους εβραϊκούς οικισμούς) να είναι μηδενική», δήλωσε χθες ανώτατος αξιωματούχος του Ισραήλ.
Ο δικηγόρος Γιτζάκ Μόλχο, ειδικός σύμβουλος του ισραηλινού πρωθυπουργού, βρίσκεται επίσης στη Νέα Υόρκη και συμμετέχει στις προσπάθειες διάσωσης της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, έκανε γνωστό ότι αρνείται οποιονδήποτε συμβιβασμό που δεν θα εγγυάται την πλήρη διακοπή του εποικισμού, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη συνέχιση των απευθείας συνομιλιών ανάμεσα στο Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους που άρχισαν στις 2 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα των ΗΠΑ.

Ο Μαχμούντ Αμπάς θα έχει σήμερα στη Νέα Υόρκη νέα συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *