Διαφημίσεις

Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα αεροσκάφη. Εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέραμε.

Αν είναι πολιτικά δε μπορεί να κάνουν τέτοιους ελιγμούς, εκτός αυτού απαγορεύεται η παράλληλη πτήση τους.

Αν είναι στρατιωτικά τι κάνουν άραγε; Γιατί συννέφιασε ο ουρανός σε λίγα λεπτά;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις…

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! ΒΙΝΤΕΟ”
  1. ραντίζουν για τον ιο του νοτιοανατολικού αμαζονίου και για να σωθεί ο γαλάζιος κορμοράνος της Βαλτικής….

  2. Είχαν δρομολόγιο αλλά μάλλον κάτι ξέχασαν και γυρισαν πίσω… Κάποιοι μάλιστα πρεπει να ζαλίστηκαν και εχασαν το δρόμο οπότε έκαναν κυκλάκια… χικ ! Ετυχε βέβαια εκείνη την ώρα σε εκείνη την περιοχη, σε εκείνο το ύψος να υπάρχουν περιεργα ρεύματα που έκαναν τους ρίπους των αεροπλάνων να παγώνουν και να κρυσταλλοποιούνται οπότε γιαυτό φαίνεται σαν να ψεκάζουν… Αυτή πρεπει να ήταν και η απάτηση σε εκπομπή του mega… Ρε ουστ ρε λαμογια… που θα μας βγαλετε & τρελούς !!!

  3. Ραντίζουν δυο διαφορετικα χυμικα?που ισως η μιξη τους να εχει καλυτερη
    αποδοση οπως πχ 1-10 η κατι παρομοιο ??

  4. Δεν μας πιανει τιποτα πρεπει να αυξησουν την δοση……Μεχρι να τρελαθουμε και μια μερα να τους γ@@μησουμε τα πρεκια.

  5. τα κουνουπια στανιαρουν παντως..δεν τα πιανουν ουτε ταμπλετες ουτε τιποτα,με τη βαριοπουλα τα κυνηγαω

  6. οκ..Ερωτήσεις, πότε έγινε αυτή η λήψη…σε ποιό σημείο της Γερμανίας έγινε(γερμανικα ακουγονται) φαίνονται ως αεροπλάνα σε αεροπορικό σόου όπως πετάνε. τώρα με τα χυμικά-χημικά έχουμε δρόμο ακόμα!

  7. Opos sto Vietnam Me psekastiko Agent Orange. sigoura gia tin Elonosia ;-)).
    Rantizoun olo to Kosmo gia to kalo mas fisika;-))

    Me filikous heretismus
    Conte Saintgermain
    PS :Tha protina na kanoume kamia eirinki Psiloepanastasi

  8. Τα αεροπλανάκια είναι του Νατο. Το είπε πιλότος που ξέρει. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν αεροδρόμια για τα αεροπλάνα του Νάτο που ψεκάζουν.
    Το Νατο είναι ο στρατός των σιωνιστών. ΟΙ Ευρωπαικές χώρες είναι υπό την κατοχή των αμερικανοσιωνιστών. Εχουν βάσεις παντού. Ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία έγινε για την μεγαλύτερη Αμερικανική βάση στον κόσμο την βάση Bondsteel που βρίσκεται στο Γιουράσεβιτσ μεταξύ Κοσόβου και Φυρομ. Ελέγχουν τα πάντα στην Ευρασία.

  9. "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
    Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
    04/10/13 – 15:58
    9
    Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

    Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

    Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

    «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

    Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

    Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

    Σεβόμενοι

    Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
    Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
    Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
    Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
    Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

    Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

    Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

    Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

    Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

  10. Το πράμα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα δούμε στον ουρανό καμιά μέρα να γράφουν
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ
    Πελώριος

  11. ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΠΥΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ jinnhs kozani

  12. εγω ξερω απο τις 27/9/2013 μεχρι σημερα οι ουρανοι ΔΕΝ εχουν λευκες ουρες

    και ρωταω : ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ?

    ΠΕΤΑΝΕ ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗΣ

    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ : ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26/9 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΛΕΥΚΕς ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ?

    ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ … ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕ ?

  13. ΦΙΛΕ 8.56 ΤΟ ΣΦΑΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΟΝΟ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΓΙΣΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΛΙΓΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ jiannhs kozani

  14. ΑΚΥΡΟ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΚΚΧΧΧ ΓΓΚΚΚΧΧΧ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΓΚΚΚΧΧΧΧ ΑΜΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΥΤΗ ΓΓΓΚΚΚΧΧΧ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΖΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΓΚΚΚΧΧΧ [ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ STEALTH ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΕΕΕΛΟΣ ΜΠΟΥΜ …jiannhs [απο που ειμαι ]a kozani

  15. Θα μπορουσαν να ισχυουν ολα τα παραπανω αλλα πιθανοτατα προκειται στο συγκεκριμενο video για γενικες δοκιμες κινητηρος και ατρακτου.Δεδομενου οτι οι ελιγμοι ειναι χαρακτηριστικοι, η ταχυτητα πολυ μεγαλη και δουλευει συχως ο μετακαυστηρας της τουρμπινας.Επισης για να μην παρεξηγηθω θεωρω δεδομενο οτι ραντιζουν διαφοροι με διαφορα τα κεφαλια μας αλλα οχι με αυτον τον τροπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek