Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

03:28 - 02/07/2013

Παίζουμε το φινάλε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχω πολύ έντονα την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στην τελική σκηνή του έργου. Οι υπαίτιοι της καταστροφής της Ελλάδας, πιασμένοι χέρι χέρι για πρώτη φορά, την οδηγούν προς την τελική
κατάρρευση, προς την οριστική εκποίηση, κάνοντας πως τσακώνονται κιόλας μεταξύ τους για το ποιος έφταιξε περισσότερο τότε, στο ξεκίνημά τους.

Δεν μπορεί να μην είναι τελευταία σκηνή όταν οι δυο χρόνιοι άσπονδοι εχθροί αλλά κατά βάθος δυο όψεις του ίδιου νομίσματος της αναξιοπρέπειας, βρίσκονται πλέον από κοινού κυβερνήτες.

Δεν μπορεί να μην είναι το τέλος όταν την Υγεία, τους ιατρούς, τους νοσοκόμους, όλους τους ανθρώπους του πόνου και της αφοσίωσης στον πονεμένο, τούς εκπροσωπεί ένας παλιάτσος του ναζισμού.

Δεν μπορεί να μην είναι τελική σκηνή όταν τον Πολιτισμό, τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες, τους ηθοποιούς, τους ανθρώπους της Τέχνης και του Λόγου, τους ποιητές, τους εκπροσωπεί ένας γλίτσας, ένας σάλιαγκας.

Δεν μπορεί να μην είναι το οριστικό τέλος του έργου όταν οι υιοί και οι θυγατέρες, απαίδευτα, αδαή ως προς τη ζωή, θλιβερά ανθρωπάκια, κατεστραμμένα από τους γονείς τους που κατέστρεψαν και τη χώρα, πιάνονται κι αυτά χέρι χέρι, όχι για να χορέψουν τισγκολελέτα στο διάλειμμα της εσώκλειστης θητείας τους στα κολέγια της αποβλάκωσης όπως θα τους άρμοζε, αλλά για να κυβερνήσουν και να αποτελειώσουν τη μπίζνα που λέγεται Ελλάδα.

Δεν μπορεί να μην είναι το φινάλε όταν όσοι ήταν να συμμετάσχουν στο έργο εδώ και τόσα χρόνια, συμμετείχαν, όσοι ήταν να περάσουν, πέρασαν, και τώρα έμειναν μονάχα οι βασικοί πρωταγωνιστές, να βγουν στο σανίδι όλοι μαζί, να κάνουν την βαθιά υπόκλιση, να τουρλώσουν τα οπίσθια και να παραδώσουν τη χώρα μαζί με τους πολίτες της, για να πάρουν το τελικό χειροκρότημα από τους δανειστές αφέντες τους, χορηγούς της παράστασης.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι είμαστε στο φινάλε.

Αυτό που δεν ξέρω είναι πόση ακριβώς διάρκεια θα έχει αυτή η τελευταία πράξη του έργου. Αλλά δεν έχει καμιά σημασία αυτό νομίζω. Σημασία έχει ότι δεν διαφαίνεται καμία ένδειξη ανατροπής έστω και λίγο πριν την αυλαία. Διότι τα δυο κόμματα που επί δεκαετίες κατέστρεψαν αυτή την πατρίδα και τώρα μαζί την εκποιούν, αποτελούν την ήδη ολοσχερώς κατεστραμμένη πλειονότητα των νεοελλήνων υποκριτών, πελατών του πολιτικού συστήματος που ζούσαν εις βάρος της πατρίδας τους, των εαυτών τους, των παιδιών τους των ίδιων.

Του Γιάννη Μακριδάκη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 6:34 ΠΜ

    Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα… πρέπει να μας κυβερνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιβάλλεται να γίνει και αυτό… τον καιρό εκείνο, αντιπολίτευση θα είναι ο… Λαφαζάνης, που θα ανήκει βεβαίως στο κυβερνών κόμμα. Οι Γερμανοί (μέσω των τραπεζιτών) μπορεί να θέλουν τις καταθέσεις των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, και ονομασία Μακεδονία για τα Σκόπια, λόγο γεωπολιτικής Γερμανικής σταθερότητας στα Βαλκάνια… αλλά οι Αμερικανοί (μέσω των πετρελαιάδων) θέλουν ένα Αιγαίο "ειρηνικό", φιλίας μεταξύ των λαών, γέφυρα πολιτισμών κ.λ.π. και αυτό επειδή και το Αιγαίο έχει πολύ πετροδολλάριο και όχι πετροευρώ. Βεβαίως το μοντέλο του "Αιγαίου" θα μεταλαμπαδεύση στην Θράκη, και στην Κρήτη.. σε άγνωστο βάθος χρόνου… για την Δημοκρατία και την ελευθερία των λαών.

  2. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 6:58 ΠΜ

    'νταξ..

  3. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 7:24 ΠΜ

    Nα συμπληρωσω οτι ο στρατος των πραιτωριανών (εφοριες, ικα κλπ) εκτελουν με ζηλο την αποστολη τους να αποδώσουν τα μεγιστα στην τροϊκανη κυβερνηση εις βαρος των πολιτων που ειρησθω εν παρόδω αποκαλουν "πελατες" !

  4. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 8:31 ΠΜ

    ..etsi einai!

  5. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 8:56 ΠΜ

    Σωστόοοοοοος!!!!!!!!!!

  6. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 8:57 ΠΜ

    Έτσι ακριβώς!

  7. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 12:11 ΜΜ

    Μεγαλες αληθειες,και ωραιο το αρθρο.Αν ειναι η τελευταια σκηνη,δεν το γνωριζω.Αλλα οτι ζουμε στα χρονια της χειροτερης υποδουλωσης και χρησιμοποιησης της ανθρωπινης αξιοπρεπειας,και της ιδιας της ζωης,ειναι σιγουρο.
    Μονο η αντισταση,η επαγρυπνηση,και οι αγωνες μπορουνε να αλλαξουν αυτη την κατασταση…
    Σταματηστε να στηριζετε και να ψηφιζετε προδοτες και υπηρετες της Νεας Ταξης!!!

  8. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 12:24 ΜΜ

    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ …..ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ……….Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ 2ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

  9. stranger γιατι χάθηκες. Τον τελευταίο καιρό μας είχε συνηθίσει σε απανωτές αναρτήσεις (έστω και εαν δεν τις πολυκαταλαβαινα). Τώρα που σύμφωνα με το ΜΜΕ (ναι αυτά τα κατευθυνόμενα σήμερα έλεγαν για ενδεχόμενη χρεωκοπία εαν δεν πάρουμε τα λεφτα, μην ξεχνας ότι την Παρασκευή λήγει ομολογιάκη 600εκατ.) Τέλως πάντων ακόμα και από άλλα ιστολόγια ακούγονται πολλά, μέχρι και ο Καρατζαφύρερ είπε ότι αυτο το Σ/Κ θα αρχίσουν να χρεωκοπούν οι τράπεζες (δες τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ και τον anargyros61)

  10. Οι Ελληνες ειναι της τελευταιας στιγμης και το γνωριζουν καλα και φυλαγονται. Ελπιζουν να τη γλυτωσουν απο την επερχομενη χιονοστοιβαδα…??? Για να δουμε θα την γλυτωσουν η θα την γλυτωσουμε ολοι εμεις και θα την πατησουν τα λαμογια στο τελος. Δεν ειναι τιποτα σιγουρο ακομη. Ο πολεμος δεν κριθηκε, ισα ισα που εχουν χασει την ψυχραιμια τους αλλα δεν μπορουν να κανουν και πισω αυτην τη στιγμη. Κατα την γνωμη μου οι Ελληνες θα παλαιψουν για την πατριδα τους με καρδια λεοντα που αψηφαει τον αριθμο των υαινων τρυγυρω του και πιανει πρωτα απο ολα την θυληκη μητριαρχη και την σπαζει το σβερκο ΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. Αυτο θα παθουν και αυτη τη φορα και νομιζω πως θαναι η ευκαιρια της χιλιετηριδας μας να τελειωνουμε με τα ψωνια….χαχαχαχα θα γελαει και το παρδαλο κατσικι…

  11. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 2:34 ΜΜ

    Το φινάλε μόνο ο Θεός ξέρει ποιο θα ειναι και πότε θα είναι.

  12. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 2:52 ΜΜ

    Φινάλε; Από τώρα; Βιάζεσαι πολύ…

  13. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 5:36 ΜΜ

    EIDEI APO KERO EXEI ANAKINO8I APO TO EKSOTERIKO POS H TREUKA APOSIRETE KAI APO THS ALES XORES!!!TO TAMION TOUS EINAI MION!!!XRHMATA DEN PROIKETE NA DOUME!KONEBOUME PRAGMATIKA STO FINALE(OLA KANONISMENA)!!!!TORA POU PSIFISTIKAN OLA (ANTISINTAGMATIKA)KAI PIRAN TO XRHMA TOU LAOU!!8ELOUN AKOMA TA XRHMATA APO THS TRAPEZES EIDI MAS ETIMASOUN STA KANALIA SIGA SIGA(TA PAPAGALAKIA)TELEFTA EINAI KASFNIKA ME TON LAO!!!TA EIDIA GINOUNTE KAI THS ALES XORES!!!DEN EINAI TIXEO SE OLLES THS XORES KSESIKOMOS LOGON LITOTITAS!!!

  14. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 5:38 ΜΜ

    Την αυλαια αυτης της φασης-και οχι το φιναλε-θα την κατεβασει ο ΣΥΡΙΖΑ . Το φιναλε και τη ρεβανς εννοειται , θα την παρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ .

  15. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 8:52 ΜΜ

    Malakies…dil otan pethenan stous dromous apo tin peina sta xronia tis katoxis ti itan??? Polu klapsomounisma vlepo kai to exo varethei…gia skefteite tous papoudes sas pou polemousan to '40 kai zousan mines oloklirous mesa sto xioni…exoume ginei voutirobebedes olo erxetai to telos kai malakies…kopste to klapsomounisma…

  16. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 8:53 ΜΜ

    Ποιός ξέρει ποια φιλαράκια τους κατέχουν τα ακούρευτα ομόλογα και τι μίζα παίρνουν αυτοί….ενόσω ο αποκοιμισμένος λαός απολαμβάνει ούζα και τσίπουρα, αυτοί αλωνίζουν….τι να μας κάνει κι στρέιντζερ…πετάει κι αυτός ένα πυροτέχνημα, τσιμπάμε εμείς με ουάου και μετά φουμάρει τις τζουγάρες του γελώντας μαζί μας…κανείς στρέιντζερ δεν θα μας δώσει τη λύση….γρηγορείτε…το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα αλλά πλησιάζει…

  17. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 10:32 ΜΜ

    Μακάρι να είναι το φινάλε!!! Γιατί αν δεν είναι τότε κλαυτα Χαράλαμπε…

  18. Ανώνυμος 07/02/2013 @ 11:48 ΜΜ

    Το καλυτερο παραδειγμα αντιστασης στο πλανητη τωρα πραγματοποιηται στην Αιγυπτο με αυτο το ποταμο λαου που ξεχυθηκε στους δρομους ….. Εμεις βεβαια αντι να παραδειγματιζομαστε συνεχιζουμε ανεκφραστοι να αραζουμε στην καναπεδια με μια ωραια φραπεδια . Ολοι βλεπουμε κι εχουμε καταλαβει οτι οι λαοι τριγυρο μας ξυπνησανε και συκωνουν αναστημα και εμεις βρησκουμε του κοσμου τις δικιολογιες για την απραξια και τον μηδενισμο μας . Νομιζω οτι εαν συνιδητοποιησουμε και παραδεχτουμε την τραγικη μας καθοδο ως Ελληνες ισως παρουμε στα χερια μας την ιστορια μας και αλλαξουμε μια για παντα αυτο το χαος και τη μαυριλα που εχει σκεπασει την χωρα . Ο Θεος ας συκωσει τον Ελληνα απ' τον υπνο …..

  19. Ανώνυμος 07/03/2013 @ 6:05 ΠΜ

    Συγνώμη 2:48 αλλά έχεις άδικο. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε στους δρόμους γιατί αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν να δημιουργήσουν αναρχία και ξεσηκωμό σε όλα τα κράτη ώστε να ρίξουν τις κυβερνήσεις και να επιβάλλουν την δική τους την παγκόσμια.

    Υ.Γ ξεκίνησε από Τουρκία – Βραζιλία – Αίγυπτο και περίμενε να ξεσηκωθούν κανα δύο κράτη ακόμα και να δείς για πότε γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Όλα τα κράτη έχουν τεράστια προβλήματα και ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, μια σπίθα θέλει και να δεις πως……

    • Ανώνυμος 07/03/2013 @ 10:36 ΠΜ

      Το σκεπτικο και η αποψη σου εχουν βαση αλλα πες μου κατι "9:05" πως μπορουμε να ανεχομαστε αλλο αυτη τη κατασταση , αυτη την απραξια . Ειναι σα να σου δεινει καποιος γιατρος αντικαταθλυπτικα και συ να βυθηζεσαι ολο και πιο πολυ στη θλυψη και στη μαυριλα οπου σιγα σιγα ερχεται ο θανατος. Καλε μου φιλε οτι εχει κερδισει ο ανθρωπος στην ιστορια του το εκανε με επαναστασεις και αγωνες θυσιαζοντας ακομα και τη ζωη του για το μελλον της επομενης γενιας …. Μη ξεχνας οτι ζουμε και αναπνεουμε απο τις πραξεις και τον ηρωισμο των προγονων μας . Ε λοιπον να που ειρθε η σειρα μας τωρα ……….

    • Ανώνυμος 07/03/2013 @ 3:39 ΜΜ

      1:36 σεβαστή απολύτως η άποψη σου και συμφωνώ εν μέρει. Οι επαναστάσεις των προγόνων μας ήταν εναντίον κάποιου εχθρού άλλης χώρας κυρίως. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ όμως τώρα. Βλέπεις πόσο εύκολα επεμβαίνουν ξένες χώρες, κυρίως με αρχηγό την Αμερική, στις υποθέσεις άλλων κρατών και αν κρίνουν αναγκαία την στρατιωτική επέμβαση το κάνουν κατασκευάζοντας και ψευδή στοιχεία, όπως κάναν στο Ιράκ, Αφγανιστάν, κόσοβο κ.α. Δηλαδή δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με 300 γουρούνια στη Βουλή.

      Το ζητούμενο είναι: να κάνουμε επανάσταση η όχι? Τι μας συμφέρει περισσότερο? Μικρή καταστροφή η μεγάλη? Οι πρόγονοί μας ξέραν πότε συμφέρει μια επανάσταση και πότε όχι επειδή τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα τότε. Το δίλημμα είναι μεγάλο, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μήπως άθελά μας με το να μην ξεσηκωνομαστε κάνουμε καλό στην χώρα μας? Είναι δύσκολο να δώσει κανείς με απόλυτη σιγουριά την σωστή απάντηση. Ούτε εγώ ξέρω ποιά είναι η σωστή στάση που πρέπει να κρατήσουμε. Απλά μ' αρέσει να σκέφτομαι πάντα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αντικειμενικά. Είναι εύκολο να πείς κάνω επανάσταση η αραζω στον καναπέ μου απ' το να ξέρεις πραγματικά τι σε συμφέρει η όχι.

      Υ.Γ Συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα.

  20. Ανώνυμος 07/03/2013 @ 7:12 ΠΜ

    H ELLHNIKES TRAPEZES (MONO ELLHNIKES DEN EINAI ME KSENOUS METOXOUS)ANIKSAN OFSHORT DI8EN TRAPEZES KAI POULISAN TA DANIA SE AFTA TA OFSHORT!!!KAI TORA 8ELOUN TA DANIA TOU ELLHNIKO LAO!!!KAI TA MEGELITERA REALSTE (TOU ADELFOU SAMARA KAI LATSH(META THN POLISI EUROBANK)PERIMENOUN SAN TA KORAKIA THS KATASXESEIS NA TA PAROUN MISI KAI KATO THMH!!!PALI METEKSI TOUS MIRASOUN TO XRHMA!!ALIMONO STON APELPISMENO(5000 AFTOKTONIE) POU DEN MPORI PLEON NA EPIBIOSEI KAI NA PLIROSEI THS YPOXREOSEIS ME THS MIOSEIS MIS8ON,SINTAKSEIS KAI TOUS POLOUS FOROUS POU TOUS EPEBALAN(SKOPIMA)!!!!AFTH EINAI H DIKEOSINEI THS ELADAS!!!

  21. Ανώνυμος 07/03/2013 @ 3:18 ΜΜ

    Ο 9,05 εχει δικιο . Ειναι ολοφανερο πως οσοι λαοι ξεσηκωθηκαν το μονο που καταφεραν ειναι το να ανοιξουν διαπλατα την πορτα τους στο χαος που μοιραια και ανετα καποια- καταλληλη γι αυτους στιγμη – θα πανε να "κλεισουν" αυτοι που το προκαλεσαν . Ο τροπος που μας φεροντε και μας χειριζοντε μας σπρωχνει ολοφανερα στο να κανουμε κι εμεις το ιδιο και γι αυτον ακριβως το λογο δεν πρεπει να το κανουμε . Εμεις θα αντιδρασουμε διαφορετικα , οταν θα εχουμε να χασουμε πολυ περισσοτερα απο μια δουλεια η ενα σπιτι ας πουμε . Οταν θα ερθει εκεινη η ωρα θα το καταλλαβουμε…οσοι πρεπει .

  22. Ανώνυμος 07/03/2013 @ 9:59 ΜΜ

    Κανεις δεν θελει να χυθει αιμα . Βλεπω ομως πως δεν υπαρχει εστω και η στασιμοτητα στα πραγματα , συνεχως μετρα , ελειματα , φοβος , σταδιακη φτωχοποιηση των ιδη φτωχων . "6:18" μακαρι να γινουν τα πραγματα οπως τα λες . Βλεπωντας τα παιδια μου ( 17 και 13 ) ονταν βγουν στην αγορα εργασιας να περνουν 450 ευρω οργιζομαι και μεσα μου ξερω πολυ καλα οτι ουτε οικογενεια θα φιαξουν , ουτε ιχνος ελευθεριας θα εχουν και θα φυτοζωουν . Δεν μπορω να το σκεφτομαι αυτο φιλε και να μην μπορω να κανω κατι . Πως θα ειναι δηλαδη αυτη η αντιδραση που λες . Πως θα οργανωθουμε , απο ποιον και με ποιο σχεδιασμο για να υπαρξει καποιο αποτελεσμα . Γι'αυτο πιστευω στο κλασικο τροπο αντιδρασης , ειδες στην Αιγυπτο το'παν και το'καναν , δεν περιμεναν να τους ερθει η επιφοιτηση , μαλιστα ειχαν συμαχο τον στρατο ( δεν ξαναγινε ) . Εμεις τι πραγματικα θελουμε ; Την ελευθερια με το οποιο κοστος ; Η την βαθμιαια υποταγη και κατα συνεπεια τη διαλυση και διχωτομηση της χωρας …….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*