Διαφημίσεις

Στον ισχυρισμό ότι την απόφαση της παραίτησής του, τον περασμένο Φεβρουάριο, τού την ενέπνευσε ο Θεός, προέβη ο επίτιμος ποντίφικας Βενέδικτος σε δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στην διαδικτυακή πύλη εκκλησιαστικών ειδήσεων «Zenit.org».

«Μού το είπε ο Θεός. Ήταν μια εμπειρία μυστικιστικού χαρακτήρα, κατά την οποία ο Κύριος γέννησε μέσα στην καρδιά μου την θέληση να μείνω μόνος μαζί του», υποστήριξε ο επίτιμος Πάπας Βενέδικτος στην διαδικτυακή πύλη εκκλησιαστικών ειδήσεων zenit.org αναφορικά με την παραίτησή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το Zenit.org «η εμπειρία αυτή συνεχίσθηκε και κατά τους τελευταίους μήνες, με όλο και εντονότερη την επιθυμία του Γιόζεφ Ράτσιγκερ να διατηρήσει μια μοναδική και άμεση σχέση με τον Κύριο».

Υπενθυμίζεται ότι ο επίτιμος ποντίφικας ζει στο μοναστήρι Mater Ecclesiae (Μητέρα της Εκκλησίας) στο εσωτερικό του Βατικανού και πολύ σπάνια, μεταβαίνει για λίγες ημέρες στην θερινή κατοικία των παπών, στην λίμνη του Κατέλ Γκαντόλφο, τριάντα, περίπου, χιλιόμετρα έξω από την Ρώμη.
ΣΧΌΛΙΟ: Ποιός Θεός ακριβώς στο είπε;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Πάπας Βενέδικτος: Ο Θεός μου είπε να παραιτηθώ (ποιος θεός ακριβώς;)”
  1. Κύριε/α που απάντησες πριν 9:45, δεν είναι πρέπων ο χαρακτηρισμός σας, και ο πιο αδύνατος στον νου θα καταλάβαινε ότι από την στιγμή που η καθολική εκκλησια είναι μακριά από τον Θεό δύσκολα να πήγαινε να του πει να παραιτηθεί…
    οποτε το σχόλιο είναι απλός ένα ειρωνικό μήνυμα προς την παπική εκκλησια που δεν έχει χάρη Θεού οποτε δεν έχει και χαρισματικούς γέροντες

  2. 9.45 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.

  3. Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ – 9:45 μ.μ. ΑΛΛΑ Ο ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ "Ο ΘΕΟΣ" ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

  4. Εντάξει 9¨45, είσαι από αυτούς τους χαζοεξυπνάκηδες που δεν καταλαβαίνουν όταν διαβάζουν κάτι και από πάνω πάνε και να κάνουν τους μάγκες. Βλάκας είσαι και φαίνεσαι.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  5. Ποιός μιλά σήμερα με τον Θεό; Η ακόμα ποιός μίλησε παλιά με τον Θεό; Ποιός μπορεί να καυχηθεί για τέτοιο προτέρημα και να το αποδείξει κυρίως; Οχι επειδή το γράφει η εβραϊκή βίβλος να το πιστεύουμε χωρίς αμφιβολία. Το Βατικανό του επέβαλε να παραιτηθεί για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Η Αμερική νομίζει έτσι ότι θα καλμάρει τον ισπανόφωνο κόσμο και να ανοίξει ακόμα ένα μέτωπο στην Μέση Ανατολή αυτή την φορά και πολύ κοντά μας.
    Α.

  6. πω ρε ποστι μο!!!εχετε ξαναδει πιο διαβολικι φατσα και πιο χαλασμενο χαμογελο
    δεν νομιζω!
    αμα του μιλαει και ο μεγαλοδυναμος οπως μας λεει,,,καθιστε να δουμε τι αλλο θα του λεει απο εδω και περα
    μαλον εχει ενδιαφερων

  7. Τα πολλα λόγια ειναι ΦΤΩΧΕΙΑ!!! Ενας απο τους αρχαίους θεούς φυσικά (με θήτα μικρό). Τωρα για το ποιος ακριβως ειναι !!!! ειναι αρκετα τα λομόγια και θα πεσω εξω αν προσπαθήσω να μαντέψω!!!! κατα πασα πιθανότητα ο βελιαλ

  8. Καποιος απο τους αρχαιους θεους φυσικά (με θητα μικρό)!!!
    Ισως να ειναι κι αυτος που συμβουλευει και τον Ισραηλινο Πρωθυπουργό!!!!

  9. Μπραβο.. Ποιος σε ρωτησε ομως;; Και ολα τα διεθνη μεσα σε παιξανε να το λες !!!! Οχι οτι ηταν μηνυμα. με κωδικο ετοιμοτητος οχι οτι απο το μηνυμα και μετα ενεργοποιηθηκε με καποιο τροπο το σχεδιο!!! Ας το πιστεψω και ας προσευχηθουμε για την ψυχη σου να βρει γαληνη. ΠΡΑΚΤΩΡ

  10. Φαίνεται θά τού τηλεφώνησε στό κινητό καί τόν υπέδειξε νά παραιτηθεί ίσως καί νά τού υποσχέθηκε καί Αγιοποίηση μετά τό θάνατό του οπότε τέτοια ευκαιρία γιατί νά τήν αφήσει νά πάει χαμένη.

  11. Άιντε θύμα
    άιντε ψώνιο
    άιντε σύμβολο αιώνιο,
    αν ξυπνήσεις, μονομιάς,
    θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς!…

    ΞΥΛΟΥΡΗΣ

  12. ο θεος πεθανε γιαυτο υπαρχει ολο αυτο το σκατο που το λεμε ζωη .βεβαια οι βολεμενοι και οι ηλιθιοι λενε οτι υπαρχει . Ας ρωτησουν και αυτους που πεινανε να μας πουν ποιος μαλακας υπαρχει που αφηνει ολα αυτα να γινονται!!!!!!!!!!!!

  13. ανωνυμε 22.8.13-9.47
    πολυ θα ηθελα να διαβασεις καποια στιγμη για το γελιο που μου προσεφερες εισαι πραγματικα /η μεγιστος/στη με αυτο το sense of hiumor που εγραψες με δυο μοναχα λεξεις # σαν τον Σαμαρα ενα πραμα#
    νασαι καλα ακομη γελαω γιατι και οι δυο τους ειναι σατανικοι ψευτες και παραποντιδες και η συγκριση τους παει
    χαχαχαχαχαχσχαχαχαχααααααααα!!!!!!

  14. μα τωρα που μεγαλη φτανει τριτη ,και ανασταση θα αργησει να φανει
    θελω να πας στη μανη και στην κρητη
    με συντροφια σου εκει παντοτινη
    το λυκο τον αητοο και τον αστριτη…

  15. Ζωντάνεψε ο Διάβολος στη Ρώμη
    Θεολογικά αυτό, το οποίο έκανε ο Πάπας, είναι το μέγιστο αμάρτημα. Είναι η απόλυτη απιστία προς τον Κύριό του και άρα προς τον Θεό. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, ο Πάπας με την παραίτησή του κάνει απευθείας Πραξικόπημα απέναντι στον Κύριο. Γιατί; …Γιατί με την πράξη του αυτή "νοθεύει" τη βούληση του Αγίου Πνεύματος. Όταν πεθαίνει ο εκάστοτε Πάπας, διασπώνται οι προηγούμενες δομές, σέκτες, φατρίες και οι συμμαχίες της δικής του εξουσίας. Διαλύονται αναγκαστικά, γιατί παύουν να έχουν νόημα ύπαρξης. Οι Καρδινάλιοι-εκλέκτορες απελευθερώνονται από τον προηγούμενο "Αρχιδούλο" και μπαίνουν στο Κονκλάβιο ως ελεύθεροι άνθρωποι, για να ψηφίζουν από μηδενική βάση τον νέο ηγέτη. Τότε θεολογικά τους "φωτίζει" το Άγιο Πνεύμα και επιλέγουν τον νέο "εκλεκτό" …Τον εκλεκτό του Αγίου Πνεύματος. Γι' αυτό τους κλειδώνουν —κυριολεκτικά και μεταφορικά— μέσα στο Κονκλάβιο.
    Ένας ζωντανός Πάπας έξω από τον Κονκλάβιο σημαίνει πως τίποτε από όλα αυτά που περιγράψαμε δεν ισχύει …Σημαίνει ότι διατηρεί την "ομάδα" του συμπαγή μέσα σ' αυτό. Άρα; Άρα τζάμπα λέγεται "Κονκλάβιο", εφόσον είναι "ξεκλείδωτο" για όσο διάστημα υπάρχει πρώην Πάπας έξω από αυτό. Άρα, αυτός ο πρώην Πάπας είναι εκείνος, ο οποίος "επιλέγει" τον επόμενο Πάπα και όχι το Άγιο Πνεύμα. Ο πρώην Πάπας, ο οποίος, ως τέτοιος, έχει "παρουσία" μέσα στο Κονκλάβιο με τη δική του σέκτα, που αναγκαστικά και εκβιαστικά θα ελέγχει την πλειοψηφία των συνέδρων, οι οποίοι θα αποφασίσουν για τον διάδοχό του. Αν αυτό δεν είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, τότε τι είναι; Ο Πάπας με αυτόν τον τρόπο παύει να είναι ένας απλός εκλεκτός του Αγίου Πνεύματος και γίνεται τουλάχιστον ΙΣΟΤΙΜΟΣ μ' Αυτό.

    ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
    ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΑΞΙΖΕΙ…!!!

  16. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…

    Λέμε τουλάχιστον ΙΣΟΤΙΜΟΣ, γιατί είναι θέμα χρόνου να Το ξεπεράσει. Από τη στιγμή που θα επιτύχει να "κατασκευάσει" τον πρώτο Πάπα της αρεσκείας του, στο μέλλον θα το επαναλαμβάνει με την ίδια άνεση. Από τη στιγμή που βγαίνουν "νήματα" έξω από το Κονκλάβιο, κάποιοι μπορούν να τα "κινούν". Από τη στιγμή που τα αφεντικά τού Ράτσιγκερ θα μπορούν να "κατασκευάσουν" τον πρώτο Πάπα, θα μπορούν να "κατασκευάζουν" επ’ άπειρον και τους υπόλοιπους. Αν, έστω και για μία φορά, βρεθεί άνθρωπος "έξω" από το Κονκλάβιο, να επηρεάζει τις αποφάσεις μέσα σ' αυτό, τότε τελείωσε το "παραμύθι".
    Αυτό μπορεί μετά να γίνεται ως πρακτική επ’ άπειρον, γιατί θα το αποδέχεται αυτός, ο οποίος θα "εκλέγεται" από το Κονκλάβιο …Θα το αποδέχεται apriori ο κάθε νέος Πάπας, εφόσον θα κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος "εκλεκτός" των αφεντικών του. Το Κονκλάβιο με αυτόν τον τρόπο θα μετατραπεί σε μια τυπική διαδικασία, η οποία απλά θα επικυρώνει αποφάσεις, οι οποίες πάρθηκαν έξω και πάνω από αυτό. Το "Άγιο Πνεύμα", δηλαδή, ούτε σαν παράμετρος "τύχη" δεν θα συμμετέχει σε αυτές τις διαδικασίες, όπου οι Πάπες του μέλλοντος θα επιλέγονται μέσα σε κάποια γραφεία τραπεζιτών.
    Ο κόσμος, δηλαδή, είδε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τη μεταμόρφωση του σημερινού Πάπα σε Διάβολο και απλά δεν κατάλαβε τι είδε. Δεν κατάλαβε ότι τη στιγμή που ο ζωντανός Πάπας δήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί, είναι θέμα ημερών να "ξαναγεννηθεί" ο Διάβολος …Ο πραγματικός Διάβολος και όχι μεταφορικά ένας "διάβολος", όπως συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε κάποιους ιδιαίτερα κακούς ανθρώπους. Γι' αυτόν τον λόγο επιμένουμε από την αρχή και λέμε ότι απαγορεύεται να παραιτηθεί ο Πάπας.

    ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑΤΑ…ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

  17. Τι είναι ο Διάβολος;
    …Διάβολος —σύμφωνα με τις γραφές, οι οποίες είναι στη διάθεση του καθενός— δεν είναι απλά ένας πολύ κακός άνθρωπος, ο οποίος υποτίθεται αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις του κακού. Μπορεί να είσαι ο πιο κακός άνθρωπος του κόσμου και να είσαι απλά ένας …μπακάλης. Η κακία, ακόμα και στον απόλυτο βαθμό, δεν σε καθιστά Διάβολο. Διάβολος είναι εκείνος ο δούλος του Θεού, ο οποίος θέλει να Τον υποκαταστήσει και να καταλάβει τη θέση Του …Διάβολος είναι εκείνος ο δούλος του Θεού, ο οποίος θέλει να γίνει θεός στη θέση Του …Διάβολος είναι εκείνος ο δούλος του Θεού, ο οποίος θέλει να Του αρπάξει το ποίμνιο και την Εκκλησία Του …Διάβολος είναι εκείνος ο δούλος του Θεού, ο οποίος θέλει να αρπάξει τη Δύναμή Του και να την θέσει στη δική του υπηρεσία, εξυπηρετώντας τους δικούς του σκοπούς. Η απόλυτη Ύβρις για έναν Υπηρέτη, ο οποίος αυθαίρετα θέλει να αρπάξει τον ρόλο του Κυρίου …Αυτό δεν έκανε ο Πάπας με την παραίτησή του;
    Με τη ρυθμιστική παρουσία του, την ώρα που συνεδριάζει το Κονκλάβιο για τον νέο Πάπα, αυτός γίνεται όχι απλά "συνέταιρος", αλλά "αφεντικό" του Ίδιου του Θεού. Γιατί "αφεντικό"; …Γιατί ο μελλοντικός Ποντίφικας —και εν λευκώ απόλυτος και αλάθητος άρχων του χριστιανισμού—, ο οποίος θα διαχειρίζεται με την απόλυτη εξουσία την Αγία Εκκλησία, θα γίνει δικός του δούλος και θα πάψει να είναι ο δούλος του Θεού. Αν, δηλαδή, υποθέσουμε ότι πίσω από τον παραιτηθέντα Πάπα βρίσκονται οι Εβραίοι τοκογλύφοι, αυτό τι σημαίνει; …Ότι αυτοί θα γίνουν τα πραγματικά "αφεντικά" του Θεού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *