Διαφημίσεις

Ο χρυσός αριθμός Φ=1,618 είναι αυτός με βάση τον οποίον η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα δομεί τον τέλειο ανθρώπινο σκελετό.
Είναι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ αριθμός της τελειότητας-αρμονίας, είτε άφορα δόμηση ανθρώπινων σωμάτων ,είτε αφορά έννοιες.

Στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ ο χρυσός αριθμός Φ=1,618 προκύπτει από τις ταυτότητες των [4] πρώτων λέξεων της .
Πριν 2853 χρόνια ο συγγραφέας της Οδύσσειας γνώριζε τον χρυσό αριθμό [Φ].Άλλη μια αποκάλυψη που μας οδηγεί ακόμη πιο κοντά στο συμπέρασμα πως η Οδύσσεια αποτελεί σίγουρα μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού.

Και μην ξεχνάτε πάντα πως το μήνυμα απευθύνεται πρωταρχικά και θα μπορούσα να πω αποκλειστικά σε αυτούς που μιλούν και πραγματεύονται την Ομηρική-Ελληνική γλωσσα.Εδω έγκειται και η τεράστια ευθύνη των σύγχρονων Γήινων Ελλήνων για το επιτυχημένο η όχι μέλλον του πλανήτη μας.

Απλά όπως το κάθε τι που μας δίνουν οι δημιουργοί μας μέσω της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ.

Άνδρα =156[3]
Μοι=120[3]
Εννεπε=195[6]
Μουσα=711[9]

Έχουμε τους αριθμούς [3] –[3] –[6] –[9] που αποτελούν τις ταυτότητες των [4] πρώτων λέξεων.

Η σειρά ακεραίων αριθμών που προκύπτει είναι σειρά «φιμπονατσι» ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ η συνέχεια της έχει ως εξής,

3-3-6-9-15-24-39-63-102-165-267-432-699-1131-1830-2961 κ.ο.κ.

Τα αριθμητικά δεδομένα της σειράς ακεραίων αριθμών έχουν ως εξής.

Α1=3
Α2=3
Α3=α1+α2 = 6
Α4=α2+α3 = 9
Α5=α3+α4 = 15
Α6=α4+α5 = 24
Α7=α5+α6 = 39
Α8=α6+α7 = 63
Κ.ο.κ.
Από τον τέταρτο αριθμό [9] και στη συνέχεια όλοι οι αριθμοί προκύπτουν από τον πολλαπλασιασμό του προηγούμενου αριθμού με τον χρυσό αριθμό Φ=1,618.

Επίσης από τον λόγο 699/432 και στη συνέχεια όλοι οι λόγοι αποδίδουν ακριβώς το Φ=1,618 χωρίς καμία παρέκκλιση.

Με αυτά τα δεδομένα η αλληγορική ερμηνεία των [4] πρώτων λέξεων είναι η εξής, [πες μου άνδρα για την Ελληνική Έλικα [μούσα] και τον τρόπο που δομεί τον ανθρώπινο σκελετό βάση του χρυσού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ αριθμού Φ=1,618]

Πέρα όμως από το δώρο του χρυσού αριθμού [Φ] προς την ανθρωπότητα, μέσω της Οδύσσειας και τον ρόλο του στην δόμηση του ανθρώπινου σώματος, θα πρέπει να δούμε και τον ρόλο του στο Ελληνικό Γραμμαριθμικο Σύστημα.

Ο ρόλος αυτός, ιδιαίτερα σημαντικός ,παραμένει άγνωστος στους περισσότερους ερευνητές και ουδέποτε εξηγήθηκε η αναλύθηκε σε βάθος.

Με τον ίδιο τρόπο που δομεί το σώμα μας με τις τέλειες αναλογίες , δομεί και τις έννοιες των λέξεων, αποκαλύπτοντας τον επόμενο τέλειο-αρμονικο προορισμό της εξέλιξης τους.

Ο Κωδικας των Ελληνων Αθανατων

Βασίλης Λυκιαρδοπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Ο Χρυσός Αριθμός – Η Χρυσή Τομή Ή Χρυσός Λόγος – Η Συμπαντική Αρμονική Σταθερά Φ=1,618 Όπως Προκύπτει Από Το Ομηρικό Κείμενο.”
  1. ΠΑΙΡΝΩ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Φ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ IQ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 250. ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΦΥΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ.

    Νικολας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *