Διαφημίσεις

Ο Ελευθέριος είναι ένα παιδί που το μόνο πράγμα που θεωρεί προσόν για κάποιον, είναι το να δουλεύει. Δεν έχει πάει να ψηφίσει ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα έρθει ο Superman και θα μας σώσει.

Κρίνει τους άλλους αυστηρά και ποτέ δεν έχει να πει καλό λόγο για κανέναν. Αποφεύγει τις συζητήσεις κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου γιατί δεν έχει να πει τίποτα. Δεν βρίσκεται μέσα στην σφαίρα ενδιαφερόντων του.

Κοκκινίζει από θυμό όταν σε μια παρέα συζητάνε για “βαρετά πολιτικά” και απορεί, πιστεύοντας πως όλοι είναι “κομμουνιστές” γι’ αυτό δείχνουν τόσο καημό. Αντιπαθεί αυτούς που αντιδρούν στην αδικία, θεωρώντας πως έχουν συμφέρον κομματικό, λες και ο ίδιος δεν αδικείται ποτέ. Φυσικά δεν θα εκφραστεί, αλλά θα βγάλει όλο το άχτι του στα social media. Εκεί είναι βασιλιάς. Θα βρίσει τους πάντες και τα πάντα, θα κατακεραυνώσει όσους αντιδρούν, αλλά δεν θα κάνει κουβέντα για κυβερνώντες και πολιτικές. Είπαμε, ο Λευτέρης θέλει να δουλεύουμε όλοι και να μην μιλάμε. “Και με 200 ευρώ δουλεύω” λέει και κορδώνεται, σαν να είναι κάποιος οσιομάρτυρας που ζητάει αναγνώριση προ θανάτου.

Το μόνο που έχει κανείς να πει γι’ αυτόν είναι ότι είναι “καλό παιδί”, με την λογική ότι όλοι καλοί είμαστε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Κι αυτό γιατί είναι άχρωμος, άγευστος και ουδέτερος. Δεν του αρέσει να παίρνει θέση κι αν το κάνει θα είναι για να υποστηρίξει την πλειοψηφία που βρίσκεται γύρω του. Γενικά, δεν έχει το θάρρος της γνώμης του. Πάντα φταίνε οι άλλοι για το κακό του ριζικό, ενώ εύκολα υποκύπτει σε άτομα με ιεραρχία. Είναι δουλοπρεπής και υπάκουος, ακόμα και αν βράζει μέσα του.

Δεν του αρέσουν τα βιβλία και το θέατρο, τα θεωρεί χάσιμο χρόνου και “ψευτοκουλτούρα” που “περιορίζει τους ορίζοντές του” (τους ποιους;). Τελευταίο βιβλίο που διάβασε ήταν το “Εμείς και ο Κόσμος” στο Δημοτικό. Νιώθει φθόνο για ανθρώπους που πέτυχαν ή που αγαπάνε γιατί ο ίδιος δεν αγαπάει ούτε τ’ άντερά του. Νιώθει μια διαρκής ματαίωση και αποτυχία και θέλει να νιώθουν κι οι άλλοι έτσι.

Ο Λευτέρης κυρίως ζει για το χρήμα. Όχι ότι του τρέχει από τα μπατζάκια. Υπηρετεί το χρήμα, τα μετράει όλα σε υποδιαιρέσεις του χρήματος. Επίσης ζει για να μισεί. Αλλοδαπούς, αριστερούς, ομοφυλόφιλους, αγωνιστές, όσους μιλάνε και όσους δημιουργούν. Θέλει ομοιομορφία και βουβαμάρα. Θαυμάζει τους ψυχρούς, τους αυστηρούς και τους αυταρχικούς.

Η μεγάλη ειρωνεία είναι κάποιον να τον έχουν βαφτίσει Ελευθέριο και να έκοψε το “Ε” από μπροστά, καθώς τον αντιπροσωπεύει καλύτερα η στέρηση της Ελευθερίας. Είναι ένας πλήρως συμβιβασμένος μικροαστός που θα τον φάνε τα παιδιά του.

ΠΗΓΗ:
Strange Journal



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Ο Φυλακισμένος Λευτέρης”
  1. Το θλιβερο ειναι οτι μου θυμιζει πολλους, αυτος ο Λευτερης…τρομακτικα πολλους.

  2. "Αλλοδαπούς, αριστερούς, ομοφυλόφιλους, αγωνιστές, όσους μιλάνε και όσους δημιουργούν"
    ??? Αυτοί μόνο μιλάνε και δημιουργούν ;;;; Ο ελληνικός πολιτισμός εξαντλείται στο τσιγάρο, τον φραπέ, τα σουβλάκια, και κακώς τοποθετημένη άχρηστη πίστη σε θρησκεία και πατρίδα ;;;;

    Κόψε την πρέζα συγγραφέα …

    1. Πανεξυπνος εισαι εσυ. Στο wordpress χρειαζεται βλακακο να βαλει κανεις το μεηλ του. Εγραψες σχολιο και δεν σου δημοσιευτηκε;
      Τοσες φορες εχω γραψει σχολιο εκει και ειναι ξηγημενα τα παιδια . Εκτος αν θες να βρισεις πισω απο μια οθονη.

  3. Σα βρα τα νι τα βραν τανι τα νυχια πουν κρυμενα κι πως κανενας να τα βρει που νανε αυτα θαμενα.Ειν στο βορα η στο νοτια κι ποιος αυτα τα ψαχνει να τα βρει να τα βρει μα σαν τα βρει τι θαθελε να κανει;

    ΛΕΠΑ

  4. Το να εχει απεχθεια προς τους αριστερους και οτι εκπροσωπει ο χωρος δεν ειναι αναγκαστικα κακο,εξαλλου η αριστερη κουλτουρα εχει βρωμισει αυτον τον τοπο.
    Π.

  5. πεστα ρε αρθρογραφε μπραβο!!!

    μονο οι αλλοδαποι οι αριστεροι και οι ομοφυλοφιλοι ειναι αγωνιστες και δημιουργουν!!!!

    οι αλλοδαποι με την ντελικατεσεν κουζινα τους απο κεφαλακια σκυλων σκουληκια, γατες τα υπεροχα κοκτειλ απο περιοδο γυναικας ( μια φυλη στην νοτια αφρικη τα φτιαχνει) και αλλα

    και οι αριστεροι με τους ομοφυλοφιλους αγωνιζονται με τα gaypride για το καλο μας και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ παλι καλα γιατι ημασταν χαμενοι χωρις αυτους ενω ο λευτερης και ολοι εμεις μικροαστοι!!!!

  6. γιατι οι ελληνες εθνικιστες δεν μιλανε και δημιουργουν? Δεν ειναι αγωνιστες? το αρθρο ειναι κομμουνιστικο.

  7. . Επίσης ζει για να μισεί. Αλλοδαπούς, αριστερούς, ομοφυλόφιλους, αγωνιστές, όσους μιλάνε και όσους δημιουργούν. Θέλει ομοιομορφία και βουβαμάρα. Θαυμάζει τους ψυχρούς, τους αυστηρούς και τους αυταρχικούς. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Η ΧΟΝΔΡΟΚΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΕΞΙΑ

  8. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΑΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

  9. O Κυρ-λευτερης φιλος του κυρ-Παντελη……σωστα?
    10.18 ….(ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΑΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ).
    ΚΑΙ ΛΕΜΕ…ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΑΔΕΞΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΘΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

  10. Με οποιοδήποτε μέσο προσπαθούν να προωθήσουν την αρρώστεια (ομοφυλοφιλία) και την πολυπολιτισμικότητα…Σε τέτοιο βαθμό που αρχίζει κανείς να σιχαίνεται τον κόσμο!

    Άπειρες φορές περισσότερο προτιμώ να είμαι σαν τον Λευτέρη ή χειρότερος του από το να ζω σε ένα κόσμο όπου η ανωμαλία (ομοφυλοφιλία) θα είναι κάτι το φυσιολογικό…Και βεβαίως σε ένα κόσμο όπου θα υπάρχει μείγμα ανθρώπινων φυλών (πολυπολιτισμικότητα) ώστε να ελέγχεται αποτελεσματικότερα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

    Αρθρογράφε, σαν αλλοδαπός που ζω στην Ελλάδα, στην χώρα από την οποία προέρχομαι είσαι ανεπιθύμητος και θα σε αντιμετώπιζα ως το πιο αισχρό και ύπουλο εχθρό…Είσαι υποστηρικτής μια ανώμαλης κοινωνίας η οποία πλάθεται από τις ορδές φανατικών, ρατσιστικών, πρωτόγονων, εξτρεμιστικών λαθραίων ορδών που εισβάλουν στον τόπο αυτό όπως από τις Αραβικές χώρες και το Πακιστάν!

  11. μας τα έχετε ζαλήσει οι αριστεροί με τις προπαγάνδες σας. ανθέλληνες λαμόγια δρόμο από την χώρα. η Ελλάδα χρειάζετε εθνικιστές αγωνιστές. όχι εσάς τα ψυχανώμαλα τσόκαρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *