Διαφημίσεις

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ

Είναι από τις ειδήσεις, που δεν μπορεί τουλάχιστον για λίγο θα μειδιάσεις, αν δεν ξεσπάσεις σε δυνατά γέλια. Αν μια χώρα που όχι μόνο δεν έχει στρατιωτικές δυνατότητες, ή μάλλον ασήμαντες και δεν υπολογίζεται διεθνώς, αλλά για να δείξει πρόθυμη, υπάκουη και υποτελής σε ότι και σε όλα που αποφασίζουν οι μεγάλες δυνάμεις και δη οι ΗΠΑ, σπεύδει πρώτη μαζί με την Γαλλία να δηλώσει παρών στις “επικείμενες” στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Συρίας, τότε η είδηση προκαλεί κλαυσίγελο, γιατί μιλάμε για επιχειρήσεις, με εκατοντάδες ανθρώπινα θύματα.

Δεν εξετάζουμε στο παρόν το δίκαιο ή όχι της επιχείρησης αυτής, που για τους λογικούς και εχέφρονες είναι προσχεδιασμένη και προαποφασισμένη από πρίν, η πρόφαση “δημιουργήθηκε” και όλοι αναμένουμε την υλοποίησή της, πότε και με ποιον τρόπο.
Ερχόμαστε ξανά στην γείτονα χώρα που μπορεί να δηλώνει έτοιμη να επιτεθεί στην Συρία, όμως δεν μας λέει με τι θα επιτεθεί, αφού ούτε στρατό (ελάχιστος, ανέτοιμος, ανεκπαίδευτος), ούτε πολεμικό ναυτικό, ούτε αεροπορία, ούτε πυραύλους διαθέτει…

Όπως πληροφορηθήκαμε λοιπόν η Γαλλία και η Αλβανία ήσαν οι δύο πρώτες χώρες που έχουν εκφράσει την προθυμία τους να επιτεθούν στη Συρία. Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να εξέλθει από την ανυπαρξία του και να ανεβάσει το γόητρο της απούσης διεθνώς Γαλλίας, κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου δήλωσε ότι “η Γαλλία είναι έτοιμη να τιμωρήσει” τους υπεύθυνους για τις επιθέσεις με χημικά όπλα στη Συρία.

“Η Γαλλία εκφράζει την εντιμότητά της για την τιμωρία εκείνων που πήραν την απόφαση να επιτεθούν με αέριο σε αθώους ανθρώπους”, δήλωσε ο Ολάντ. Βέβαια ο πρόεδρος της “μεγάλης” κάποτε Γαλλίας, δεν διευκρινίζει, αν αύριο το πρωί λέμε, αν διαπιστωθεί ότι αυτοί που έριξαν τα χημικά δεν είναι ο συριακός στρατός, που καταγάγει διαρκώς νίκες τους τελευταίους μήνες κατά των ανταρτών και δεν θα είχε κανένα όφελος να ρίξει χημικά, αφού θα προκαλούσε την διεθνή παρέμβαση, αν λέμε ξανά αποδειχτεί ότι τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες στην Συρία, θα επιδιώξει την τιμωρία, με στρατιωτικές επιχειρήσεις βεβαίως κατά “εκείνων που πήραν την απόφαση να επιτεθούν με αέριο σε αθώους ανθρώπους”; Φυσικά με την ενεργό συμμετοχή της “τρομερής” Αλβανικής στρατιωτικής μηχανής θα προσθέταμε.

Καθόσον όπως έγινε γνωστό, η Αλβανία, η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, δήλωσε πως θα υποστηρίξει οποιαδήποτε δράση που θα αναληφθεί από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας , σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ που επικαλούνται δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Η όλη κατάσταση, αν δεν συμπεριλαμβανόταν στην σφαίρα του απόλυτα τραγικού, με αυτά τα απίθανα που συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή, όπου η έννοια του δικαίου και η λογική έχουν εξοβελιστεί, λόγω των οικονομικών συμφερόντων, των θρησκευτικών ιδεοληψιών και του διεθνούς παρεμβατισμού, θα ήταν για να ευθυμήσουμε, που τώρα δυστυχώς μας κάνει να προβληματιζόμαστε σοβαρά για το δυσοίωνο μέλλον που μας επιφυλάσσουν. Ας είναι καλά η γείτονος Αλβανία, που μας προκαλεί τουλάχιστον μειδιάματα!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!!Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΜΕ ΤΙ ΟΜΩΣ;”
  1. MOU ARESEI TO EIRWNIKO STYLE GIA THN ALBANIA!!K EGW ELLHNAS EIMAI PATRIWTHS!!!ALLA MALAKA ARTHROGRAFE EXEIS PAREI XAMPARI OTI AYTH H XWRA XWRIS STRATO XWRIS TIPOTA EXEI 2EKATOMMYRIA SAPIOUS DIKOUS TIS ALBANOUS STHN ELLADA????

    EKTOS AYTOU KSEREIS POSA EKATOMMURIA FEBGOUN APO THN ELLADA GIA THN ALBANIA???

    AUTA PREPEI NA PEIS PRWTA STON KOSMO KAI ASE TIS PAPARIES GIA TO PAIXNIDI ENTYPWSEWN POU KANOUN OI APLITOI ALBANOI

  2. Και οι Γάλλοι για κλάματα είναι όχι μόνο οι Αλβανοί τι νομίζετε, ποιά μάχη έχουν κερδίσει οι Γάλλοι που έρχονται πάντα οι άλλοι να τους απελευθερώνουν. Ακολουθούν την Αμερική σαν το caniche και περιμένουν τα ψύχουλα που θα πέσουν από το τραπέζι της. Ο Ολλάντ φυσικά το κάνει αυτό διότι σε όλη την Βόρεια Αφρική έχει επενδύσεις με την πρώην γκόμενα του και δεν θέλει να χάσει. Στην Συρία δεν έχει τίποτε με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια.
    Για τους Αλβανούς θα έλεγα ότι σκοπεύουν να ζητήσουν χαρούλλες απο τους συμμάχους ας μην ξεχνούμε ότι την γή που έχουν τους την χαρίσαν οι σύμμαχοι μετά το Β Παγκόσμιο ενώ η Ελλάδα πολέμησε κατά του φασισμού….
    Α.

  3. ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ.. ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!

    ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΔΑ… ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΕΧΝΗΚΟΙ ΘΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΡΟΥΖ (ΤΟΜΑΧΩΚ)… ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο.

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΓΟΜΩΣΕΩΣ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ?

  4. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝΕ ΣΚΑΤΟ . ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ , ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . ΤΡΕΜΕ ΣΥΡΙΑ , ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ .

  5. Μυρίστηκαν το πλιάτσικο και τρέχουν. Αυτό έκαναν πάντα, αυτό εξακολουθούν να κάνουν.

  6. ρε ελληναρα πατριωτη ανωνυμε 10:10 ο μοναδικος τροπος να αποδειξεις αυτη τη χρονικη στιγμη που επικοινωνουμε οτι εισαι αυτο που λες ειναι να γραφεις ελληνικα. Λυπαμαι που η επιλογη της γραφης σου ειναι greeklish. θα μπορουσες να γραψεις ελληνικα εστω και ανορθογραφα. ετσι θα μπορουσαμε να σε διαβασουμε με ενδιαφερον. (Ν.Α)

  7. Για οσα αδελφια ισως δεν το γνωριζουν. ΣΤην Αλβανια υπαρχει βαση των Τουρκων που μαζι με τα Γερμανικα και Βρετανικα στρατα τελευταια προσεχουν την Αδριατικη(Λιβυη). Παραληλα ειναι η πισω γραμμη υποστηριξης της ηπα βασης στην πρων γιουγκοσλαβια.(Σερβια-Βουλγαρια Στενα Βοσπορου) Ολα τα στενα πρεπει να ειναι κλειστα………. Τι εχουν ζητησει για μετα????…Αυτο πρεπει να μας σπασχολει…οσο γινετε βεβαια….

    Πρακτωρ

  8. Τη μεγαλη αλβανια τους εχουν ταξει 1.18 , αλλα κι αυτο που θα παρουν , μεγαλο θα ειναι . Δεν κανουν μαγκα κανεναν αυτοι και το τελευταιο "χομπι" τους , ειναι ο κατακερματισμος των κρατων και οχι η μεγεθυνση τους .

  9. το ξέρατε ότι για τον ίδιο λόγο σήμερα η ελλάδα ψηφιζι!!!
    ξυπνατε λιγο αντε και αφηστε τα κραξίματα και να κοιταμε την δικια μας χωρα τι κανει.

  10. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ! ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!! -ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΦΟΡΜΗ- ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΟΛΑΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ!!!!!!!!!!

  11. κοπελια,ποιος σας ειπε οτι δεν εχει στρατο,και αυτο που εχει ειναι ανετοιμο,απειρο!αφηστε τους να κανους αυτα που θελουν,ουτε μεγαλη αλβανια δεν θα παρουν ουτε τπτ.απλα ειναι ενα ακομη πιονι,κανει οτι του πουν ο μπερισα.οπως και ο σαμαρας.ειτε με το νδτ,ειτε με το νατο.κοιταχτε τι θα γινει στη χωρα μας,με εμας με τους κυβερνωντες γιατι δεν παμε κααθολου καλα.και αφηστε τους υπολοιπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek