Διαφημίσεις

«Παρόμοιο με το wi-fi διαδίκτυο, είναι εκείνο που παράγεται διαμάχη στο Σιάτλ με την ικανότητά του να παρακολουθεί τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και που εγκαθίσταται ήδη στο Λος Άντζελες, και περιμένουμε να ρθεί και στην ελλάδα.

Το 2.700.000 δολαρίων σύστημα που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, αποτελείται από μια σειρά από λευκά κουτιά wi-fi που έχουν τοποθετηθεί σε πόλους χρησιμότητας όπου οι αρχές σχεδιάζουν να σκεπάσουν ολόκληρη την πόλη του Σιάτλ.Μετά την αντιπαράθεση στα δελτία ειδήσεων, το Αστυνομικό Τμήμα του Σιάτλ είπε ότι θα απενεργοποιούσε το δίκτυο, αν και μια ημέρα μετά την υπόσχεση, το δίκτυο ήταν ακόμα ενεργό.

Είναι ένα παρόμοιο σύστημα που θα εγκατασταθεί δωρεάν σε ολόκληρη την ελλάδα απο τον πρωθυπουργό μας Αντώνη Σαμαρα. Το “δωρεάν” του Κυρίου Σαμαρά είναι πολύ ελκυστικό για να μαζέψει καταναλώσιμους ψηφοφόρους στο κόμμα του όπου θα γεμίσει με ακτινοβολία τους αδρανείς εγκεφάλους τους.

Οπως καταλαβαίνεται, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτό το “δωρεάν” διαδύκτιο, απορροφώντας ακτινοβολία σε οποιοδήποτε σημείο και να βρισκόμαστε χωρίς να μπορούμε να την αποφύγουμε.

Θα δείτε σε λίγο καιρό περίεργα κουτιά να έχουν εγκατασταθεί σε κατοικημένες περιοχές που θα καλύπτουν ολόκληρη την ελλάδα όπως υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός μας.

Το ερώτημα είναι – πόσα από τα δεδομένα του δικτύου σας θα καταγράφονται χωρίς την άδειά σας και τι επιπτώσεις θα έχουν στην ιδιωτική σας ζωή;

Δείτε το βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ! ΒΙΝΤΕΟ”
  1. The Guardian adds, "With this program, the NSA is able to reach directly into the servers of the participating companies and obtain both stored communications as well as perform real-time collection on targeted users." In exchange, the leaders in the tech world receive immunity from related lawsuits.

    The whistle-blower who leaked the info to the Post, a career intelligence officer, did so because of "horror at [the system's] capabilities," telling the paper, "They quite literally can watch your ideas form as you type."

  2. ακτινοβολια ΔΕΝ υπαρχει. αφηστε το.
    το βιντεο απλα μιλα για την καταγραφη του κινητου σου που εχει συνεχως ανοικτο το wifi του
    Aς μαθετε να κλεινετε το wifi. Aυτο ειναι το διδαγμα απο το βιντεο (και οχι μονο)

  3. ΦΙΛΕ 11.17 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ …EXEIΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ …ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΕΡΝΑΕΙ …ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΙΑΝΕΙ …ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ GHZ [ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ]…ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ [ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ]…ΑΦΗΣΕ ΕΣΥ ΕΝΑΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ …ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ [ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ [ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ] jiannhs kozani

  4. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ……THE GAME

    ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ……ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΤΑ……ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ…..ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ……

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ…….ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ?????…….ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????????……

    Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ……ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ……

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ……Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…….Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ…………Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ……ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ……ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ…..ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ……ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…..ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ……ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ…………..

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΕΝΟΧΟΙ………ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΜΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ….ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΛΟΥΤΟ ΔΟΞΑ Κ.Τ.Λ…………..

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ……ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ….ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ….ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ….ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ………ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ……ΑΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ……ΕΒΓΑΛΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟ ΣΟΥ….ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ………..

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ… (8 ΑΙΩΝΑΣ….7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ 8 ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ……….ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ(ΑΠΟΚΟΠΗ) ΤΗΝ 8 ΜΕΡΑ)………

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ…….

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ……Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ……………..

    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…….ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ……………..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ…………ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ…..Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ……ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ-ΣΩΜΑ…..ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΖΙΖΑΝΙΑ…..ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ…..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ…..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ

    ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ………ΤΗΣ ΖΩΗΣ

    ΕΝΑΣ
    ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ
    ΝΙΚΗΤΕΣ…….ΤΗΣ ΖΩΗΣ

  5. Πω πω φίλε…προπαγάνδα στο full κάνεις….Ελπίζω κάποια στιγμή ο έλληνας να βάλει μυαλό..έλεος…

  6. ρε σεις!πιστεψατε αυτη την μπαρουφα που πεταξε ο σαμαρας??
    σιγα μην εχουν ολοι τσαμπα ιντερνετ,και να το πληρωνει ο σαμαρας
    για να κλεισουν οι εταιρειες ιντερνετ?
    αυτο δε γινεται ουτε μια στο εκατομμυριο!!πιστεψτε με.
    υπαρχει ενα δικτυο free wifi σε καποιες πλατειες,οπως στο συνταγμα,
    το οποιο το εχουν απενεργοποιησει,απλως θα πατησει ενα κουμπι κ θα μπορεις να εχει τσαμπα νετ σε καποιες πλατειες.πριν καποια χρονια ηταν ελευθερο σε αυτες τις πλατειες,μετα το σταματησαν,αυτο θα κανει,θα σηκωσει εναν διακοπτη,τιποτα παραπανω.
    μην ψαρωνεται

  7. θα το κάνουν οι προδότες για να εισπράξει κάποια εταιρεία (ζιμεσν) τα λεφτά που θα κοστίσει όλο αυτό, και δεν θα είναι και λίγα, και φυσικά από την τσέπη μας…………………………..

  8. @ jiannhs kozani
    Eσυ εισαι της δουλειας, αλλα εγω ειμαι ΗΛ/ΜΗΧ Η/Υ και εχω εξοπλισμο που μετρα ακτινοβολιες σε ολο το φασμα. Εχω μετρησει τα παντα. Απο κινητο και φουρνο μικροκυμματων μεχρι και την οθονη του υπολογιστη μου.
    Το wifi η ακομα και το WiMax ΔΕΝ εχουν αξιολογη ακτινοβολια. Απο την αλλη το κινητο σου ψηνει τα παντα και σε αποσταση. (εξαρταται το κινητο, δεν ειναι ολα ιδια ουτε εχει σημασια ο κατασκευαστης).
    Το dect τηλεφωνο σου ειναι πιο επικινδυνο και απο τον φουρνο μικροκυματων (η βαση, εκπεμπει πολυ και συνεχεια).
    Τα wifi δεν εχουν τετοιες εκπομπες, μακραν.

  9. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΒΙΛΕΣ-ΚΟΤΕΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΟΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ?ΟΤΑΝ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ Η ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ?ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΟΥΣΙΟ ΦΟΒΟ. ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ !!!

  10. Απο ολες τις αποψεις,το wifi σε τοση ενταση και ποσοτητα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για την υγεια,του ανθρωπου!!!!!!Η ακτινοβολια υπαρχει,και ρημαζει.
    Ενω η NSA θα οποιος θα΄χει γνωσεις πανω του μεσου ορου σε hacking θα παρακολοθουνε δις ανθρωπων!!!!
    Αυτος ειναι ο λογος και οχι οτι ξαφνικα οτι τους επιασε ο πονος,αν ο αλλος θα μπορει να μπαινει στο twitter κλπ…
    Ξυπνηστε επιτελους,και αφηστε την χαιβανιτιδα με την οποια σας προσφερουν καθε μερα.

  11. ΦΙΛΕ 9.10 ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ..ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΟΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ …ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΟΡΙΟ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΟΣ [ Η ΤΕΦΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΓΩ ] …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ Η ΠΟΛΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ …ΦΙΛΕ 12.31 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ …ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΣ …ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ [ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ] ΣΟΥ ΚΟΛΑΝΕ …jiannhs kozani

  12. Οι δυνατοτητες των κρατουντων να μας παρακολουθουν ειναι τεραστιες και ηδη παρακολουθουν αυτους που θελουν.Κατα συνεπεια το δωρεαν ιντερνετ ειναι κατι θετικο αφου θα εξοικονομηθουν καποια χρηματα σε οικογενειακο αλλα και κρατικο επιπεδο.Και επιπλεον θα εχουν προσβαση και οι μη εχοντες….

  13. Βλακώδες, το wifi δε πρόκειται να προκαλέσει καρκίνο ούτε άλλα προβλήματα.
    Ούτε και θα έχει παντού. Σε επιλεγμένα σημεία θα είναι…

  14. το RFID ερχεται και εσεις ασχολειστε με την ακτινοβολια..δεν σας κοβει καθολου…εβγε 12.31

  15. Πως Συνδέεται Το ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi Του Σαμαρά Με Την DIGEA ????????

    Τι Σημαίνει SUPER Wi-Fi ??????

    Τι Είναι Το White Spaces ????

    White Space Καλείται Το Φάσμα Ραδιοσυχνοτήτων Εκπομπής Αναλογικού Τηλεοπτικού Σήματος.
    Το Οποίο Αυτή Τη Στιγμή Είναι Ανεκμετάλλευτο, Λόγο Της Μετάβασής Μας Στο Ψηφιακό Σήμα, Και Το Οποίο Ο Mister SAMARAS Θα Εκμεταλλευτεί Για Να Μας Κάνει '' ΔΩΡΟ '' Το Λεγόμενο Free Wi-Fi !!!!!!

    Που Είναι Το Κακό Θα Μου Πείτε ????
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ …..

    http://www.katohika.gr/2013/03/giati-katargisan-tin-analogiki-tileorasi.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *