Διαφημίσεις

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων – και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο “φίλο του Κυρίου”, όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.
Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.
ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού
“…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
“…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου
“…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
“…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
“…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
“… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”
***

Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.
Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

Τα ψέμματα τελείωσαν.
Η ερμηνεία των προφητειών έχει δοθεί στον ουρανό του διαδικτύου, όπου όλος ο πλανήτης βλέπει.

Όταν εσείς Έλληνες ταπεινωθείτε και αδελφωθείτε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. “Ό,τι σπείρεις θερίσεις”, λέει το Ευαγγέλιο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

54 σχόλια στο “Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”
  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Ή Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ;;;ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!MOTHER HELLAS.

  2. Τώρα σ' αυτό το άρθρο τι διαβάζουμε; διευκρινηστικά σχετικά με τον πόλεμο των προφητειών;
    μας γράφουν τις "γνήσιες" για να αποφεύγουμε τις … "μαϊμού" ?

    τι ζούμε πια στα έσχατα του κόσμου…!!!????

  3. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΙΚΟ ΣΑΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟΣ Η ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΕΚΕΙΝΗ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

  4. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ… ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΙΑ; ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΛΛΟΝ… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ.

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ C.I.A. Κ.Λ.Π. ΜΥΣΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΥΤΟΑΝΕΡΟΥΝΤΑΙ…. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ.

    ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ:

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων " ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
    “…Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”…

    Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών "…το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…"

    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΘΝΟΙ…

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ CHAT! Η ΕΣΤΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ Κ.Λ.Π.

    ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΣΦΙΡΙΖΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ 7.62mm ΚΑΙ ΤΩΝ 5.56mm…

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ… ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ… ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ… ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝΑ 2000 – 2.500 ΕΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ "ΝΟΜΙΣΜΑ" ΓΥΡΙΖΕΙ.

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΘΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ… ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΧΙ. ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΟΥΤΕ ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ.. ΟΥΤΕ ΙΩΝ. ΒΑΤΑΤΖΗΣ… ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥ ΕΝΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ… Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Κ.Λ.Π.

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ… ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ' ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ… ΠΕΡΙ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.. ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΗ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… ΑΓΙΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΖΩΗ!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ… ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ… ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ… Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ… ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ.
    "…ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;"…
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ.

  5. Μπερδέψαμε τις προφητείες, όπως λέμε μπερδέψαμε τα μπούτια μας. Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός, κανείς προφήτης στον τόπο του.

  6. Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ….ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ…..Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΟΤΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ..

  7. ο Κύριος ξέρει. Το μόνο που έχω να καταθέσω είναι οτι ο Πατήρ Ευθύμιος στη Καψάλα του Αγίου όρους με διαβεβαίωσε ότι καί η πείνα θα έρθει κι ο δίκαιος ηγέτης, ο φίλος του Θεού…τίποτα άλλο, αναμένουμε…σίγουρα από τη κρίση κάτι καλό θα βγεί! Αλέξης Μοίρες…ΥΓ μου συνέστησε ο ενλόγω γέροντας να διαβάζουμε τα λόγια του Πατρός Παισίου επί του θέματος …ό τι λεει ο Παίσιος, μου είπε !

  8. katarxas huela na po gia ton geleio poy milaei eironika gia ton tsaro poytin eine masonos;gia ayto ton polemoyne me toso misos oi satanistes;gia ayto kauhsteroyne ta sxedia toys;blepe syria eine uelhma ueoy dhnath rosia oruodojh pantodinamh poy ua pejh rolo sta sxedia toy ueoy o kyrilos airetikos;gia ayto ton polemah me misos o oikoymenhsths masonos papikos toyrkos baruolomaios; stamata thn lasph megale poios eine o marmaromenos basilias; o ioannhs batantzhs ua emfanhsth molis dialisei h toyrkia mazh me aloys anasthmenoys opos strathgos makrigiannhs

  9. Προσευχή..η προσευχή δίνει απαντήσεις σ´όλα..προσευχή όσο μπορει ο καθένας..όλοι οι Άγιοι Πατέρες αυτό λένε..η μόνη οδός που οδηγεί σ´απαντήσεις είναι η προσευχή..

  10. Θα έρθουν τα γεγονότα κ θα μας βρουν να γράφουμε μηνύματα για το ποτε θα έρθουν..αυτα..καληνύχτα..

  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ……………

    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ BLUE BEAM……ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑ-ΟΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ………..ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ………ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ……..ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ………….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΦΟ…………..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ……..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ…….

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ…….ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ……..ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ…….ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ………ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ"………….ΟΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…….ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…………..ΤΩΡΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ………..ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ…….

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ……ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…….ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…….

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΝΕ…….ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ……ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ………ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ…….ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ…….ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ…………ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ………ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ……..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ……..

    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ………..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…………

    ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ………………ΟΠΟΤΕ…….ΒΛΕΠΩ ΧΑΟΣ…………

    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ……..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ…………Η ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ………….

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ……ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ……….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ(ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ)……….ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…….ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ…….ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ……..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ…………………….ΚΑΙ ΤΟΤΕ…………..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…………

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ…………

  12. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΥΠΟΜΟΝΗ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΘΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΧΑΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.
    Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΥΙΟΙ ΘΕΩΝ ΥΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  13. Ρε ζωα ξυπνατε βασιλιαδες χριστοι και ταλιμπανιδες, αντε να βαλετε το κεφαλι σας σε κανα βαρελι με παγακια, που στε ελληνες εσεις ζα, που θα παει η χωρα μπροστα με σας, βληματα, μαρμαρωμενες μαλακιες
    Θωμας

  14. Ανωνυμε 8 ,26 τι εννοεισ οταν λεσ οτι τον γνωριζεισ που ειναι ,ποιοσ ειναι ,τι κανει ,,,,αν βεβαι α ειναι αληθεια αυτο που γραφεισ

    Βουλα

  15. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ,ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.ΤΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  16. μαρμαρωμενος βασιλιας,πουτιν, κ πρασινα αλογα..
    ξυπνηστε ρε επιτελους κ μην πιστευετε οτι βλακεια σας πασαρουν!

  17. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ …ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΧ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ …ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…[ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ….ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ [ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ] …ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ….ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…[ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ] …ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ …ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ …ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  18. Εδώ και 3 δεκαετίες αρκετοί περιμένουν αντί ΧΡΙΣΤΟΥ κάποιον τύπο και νομίζουν ότι δεν θα πέσουν στην πλάνη του και θα τον αντιληφθούν εγκαίρως. Μακάρι.
    Πρίν την εμφάνισή του περιμένουν να δουν 3ο πόλεμο,παγκόσμια πείνα,απληστία και κυρίως τα τσιπάκια, αμ δε.Κάπως έτσι κάποιοι περίμεναν την 21-12-2012,αμ δε.Εχουμε να κάνουμε με τον πλανών την οικουμένη,ακόμα και τους εκλεκτούς Εγώ αν ήθελα να τσιπάρω τους κατοικούντες επί της γής δεν θα χρονοτριβούσα με πολέμους,οικονομικές κρίσεις και διωγμούς αντιθέτως μέσα στην ευ-δαιμονία τους θα τους τσιπάριζα όλους μια χαρά. Θα χρονοτριβούσα όμως αν ήθελα να δεχτούν τον αριθμό μου και την σφραγίδα μου -www- με τη θέλησή τους πλανώντας όλους τους κατοίκους της γής.Έτσι όταν πια πρωταρχικό ρόλο στην ζωή τους ακόμα και για την επιβίωση τους θα είχε ο αριθμός μου,θα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΟΥΝΑ και θα τους ΑΝΑΓΚΑΖΑ για να συνεχίσουν να ζουν να δεχτούν και το χαραγμα του ονοματός μου,δηλαδή ένα απλό τατουαζ στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.
    Ηλίας Κοζανίτης

  19. ΤΥΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 12 ΕΤΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΟΣ. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΟΣ,ΜΕΣΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΝ,ΦΑΛΑΚΡΟΣ,ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ (ΓΡΑΜΜΕΣ). ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΛΛΑ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΓΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 40 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗ ΓΗ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ 112 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΗΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΙΩΑΝΝΕΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΤΕΧΕΙ.

    1. Αν αυτός είναι ο Ιωάννης που περιγράφεις Κύριε Ιησού Ελέησον μας, Δόξα σοι Κύριε η μόνη ελπίς ημών δόξα σοι!

  20. ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΛΙΑ …ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ…ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ [ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ] …ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ….ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΛΠ ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ…ΦΙΛΕΗ 5.17 ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ….ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ…ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΗ ΡΙΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ….ΦΙΛΕ 7.56 ΤΡΑΧΩΝΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ…ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΛΑΚΡΑ …ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΑΥΤΑ …ΑΛΛΑ ΑΥΤΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…ΙΩΑΝΝΕΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  21. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΆΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟ ΧΤΥΠΙΈΜΑΙ ΜΕ ΗΛΊΘΙΟΥΣ ΠΆΡΤΕ ΕΝΑ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΔΊΠΟΔΑ [ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΙΜΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΘΤΣΙΛΤ]
    Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι-χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής-πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε τη χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμία πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους-χρηματιστές από τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματά της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους τη χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντάς την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεώς τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.
    Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
    Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη-αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από τη Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.
    Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μια αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν παρά μια διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστική σας ψυχή και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά καλά να απελευθερωθείτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος, οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών – την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ …….

    ΑΠΟΛΛΩΛΟ

  22. AΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ "ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΩΣΙ" ΣΕΛΙΔΑ 37 Ο Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.( ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑΥΤΑ. Ο ΟΝΥΧ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΟΣ ΤΥΛΩΜΑ ΕΧΩΝ, Η ΛΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΗΔΕΙΑ, Η ΟΨΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΥΕΙΔΗΣ, ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ, ΜΕΣΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΝ, ΦΑΛΑΚΡΟΣ, ΠΟΛΥΙΣΤΩΡ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΙΔΗΣ, ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΜΕΤΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΣ, Η ΡΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΚΕΚΟΦΥΙΑ, ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΙ, ΠΕΝΗΣ ΚΕΚΑΘΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΚΗ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙΝ. ΕΣΤΑΙ ΔΕ, ΠΡΑΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΥΜΕΤΑΔΟΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ, ΦΟΒΕΡΟΣ, ΑΓΕΝΕΙΟΣ, Η ΔΕΞΙΑ ΧΕΙΡ ΑΡΜΑΤΑ ΦΕΡΟΥΣΑ ΔΥΟ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΡΑΣΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΟΥΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Η ΟΧΙ. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ,

  23. ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ …ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ…ΕΝΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ..ΕΝΑΣ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ …ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ …Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ…ΔΥΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΝΤΩΣ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ…ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ USA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ…ΟΜΩΣ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΖΑΝ ΖΑΚ ΡΟΥΣΣΩ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΦΙΛΕ 6.02 ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ…ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ …ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ [ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ] ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΨΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ..ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ

  24. ΤΟ ΤΗΛΩΜΑ Ή ΚΑΛΑΜΟΥ ΗΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΝΥΧΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΟΣ. ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.
    "ΗΛΙΑΣ ΜΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΑ".
    Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, "ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ", ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ.

  25. Γεια σου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ όντως έχουμε καιρό να τα πούμε γιατί η κρίση με έχει τσακίσει όποτε προσπαθώ να επιβιώσω με αποτέλεσμα να έχω ελάχιστο χρόνο για το διαδ/τιο…. Ο άλλος λόγος είναι οτι πρέπει αυτούς τους δύσκολους καιρούς να κάνουμε στροφή 180 μοιρών από τις θρησκείες γιατί αλλιώς θα μας καβαλήσει ο χάρος και εμείς θα περιμένουμε τον κάθε ιωαννη να μας σώσει πλήκτρο λογωντας τις απόψεις μας και αναβάλλοντας τις πράξεις μας….. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ ΆΛΛΩΣΤΕ = ΝΑ ΖΑΛΙΖΌΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΆΝΕΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ [ΤΑΠΕΙΝΌΤΗΤΑ ΤΟ ΛΈΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ] ΚΑΙ ΆΠΡΑΓΟΙ ΝΑ ΧΑΘΟΎΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ….. Οτι ήταν να πω το είπα απο δω και στο εξής μόνο πράξεις με ελάχιστες προφορικές θέσεις -απόψεις μήπως και ξυπνήσει και κανένας άλλος …… αν και όταν διαβάζω τέτοια !!!!!! τσάμπα χάνω τον χρόνο μου…….

    ΑΠΟΛΛΩΛΟ

  26. απολλωλο τα εχεις μπλεξει σχετικα με το τι σημαινει η λεξη "ταπεινοτητα"!κ δε μας φταιει η θρησκεια ξεκολλα πια.

  27. ΑΠΟΛΛΩΛΟ
    15 Ιανουαρίου 2014 – 11:41 π.μ.

    Φίλε μου (πνευματικέ) καλέ, την επιστολή αυτή την έχω χρόνια στο αρχείο μου και εγώ, γράψε στα ζα, ότι υπάρχει σε δημόσιες βιβλιοθήκες του κόσμου με την υπογραφή του ραβίνου αυτού, είναι επίσημο Εβραϊκό κείμενο, για να πάνε να την διαβάσουν μπας και ……

    Θα την ψάξω να τη βρω γιατί έγραφε σε ποιά συγκεκριμένα βιβλιοθήκη υπάρχει σίγουρα και δεν τη θυμάμαι τώρα.

  28. " Ανώνυμοςείπε…

    απολλωλο τα εχεις μπλεξει σχετικα με το τι σημαινει η λεξη "ταπεινοτητα"!κ δε μας φταιει η θρησκεια ξεκολλα πια.
    16 Ιανουαρίου 2014 – 1:37 μ.μ. "

    Φίλε μου "απολλωλό", δες το παραπάνω σχόλιο …….. τζάμπα χάνεις το χρόνο σου …. όντως!
    και ο ραβίνος, πάλι ψέματα λέει, ούτε αυτή είναι η αλήθεια, πάλι μελάνι ρίχνει η σκατοσουπιά………..
    Αυτός που περιγράφει η επιστολή δεν υπήρχε καν…. η συνωμοσία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους!
    Ας είναι όμως……
    σε κάποιους ελάχιστους σαν εσένα και εμένα ελπίζω ακόμα……..

  29. O KYΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ ΠΡΙΝ 2023 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΘΕΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΡΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ. ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΔΟΣΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΘΑ ΕΛΑΒΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΣΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΕΚΤΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΤΟΤΕ. ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ,ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΘΗΚΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΞΙΟΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΑΞΙΟΣ ΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΠΥΡΗΝΙΣΘΗΚΕ ΕΚΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΡΗΣΕ ΤΟ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΒΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΙΓΡΑΦΑ ΝΟΗΓΟΝΙΜΑΤΑ.

  30. o marmaromenos basilias exh entolh apo ton ueo na emfanistei mono meta thn dialish ths toyrkias kai toy tritoy pagkosmioy polemoy ua eine aytos poy ua basilecei sthn nea megalh ellada opoios leei oth ton gnorizh tora leei cemata o ueos ton exh krymeno

  31. se th na pistecoyme re koprites stoys politikoys;stoys masonoys;stoys trapezites;opoios pisteyei stoys profhtes ua parh misuo profhth oi profhtes eine ta stomata toy ueoy sthn gh den kanoyne pote lauos

  32. Προφητείες και βλακείες. Πάλι κάποιος άλλος περιμένουμε να σας σώσει; Άσε που όλες είναι απαισιόδοξες. Καλύτερα να τις πάρουμε σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

  33. Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ!!! ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧουν ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΜΑ ΧΡΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ. ΟΜΟΡΦΟΣ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟΣ, ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΕΣΘΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ". ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΑΚΗΡΥΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΠΟΣΥΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΦΡΑΓΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΚΡΥΦΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Η' ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  34. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΘΕΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΝΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΩΝΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ).

  35. ΟΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ( ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ) ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΑΣΚΟΠΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, Η ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ Σ' ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

    Με αγάπη Χριστού, Γιώργος

  36. 17 Ιανουαρίου 2014 – 8:41 μ.μ.

    Έλαααααα!!!!! Απίστευτο!
    Δηλαδή τώρα μπορούμε να βγάλουμε και τον ωροσκόπο αφού ξέρουμε και την ώρα γέννησης……..!!

  37. H AKPIBHΣ ΩΡΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ.Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ. ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ. ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ (S), OI EΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΣΙΓΜΑ (σ,ς το τελικο). ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΛΦΑΝΟΥΜΕΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

  38. …απλά θέλω να πω ο Άγιος γέροντας Παϊσιος έλεγε: μετά τη μπόρα τη δαιμονική βγαίνει η λιακάδα η θεϊκή~ Αυτή τη στιγμή υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα ο οποίος μπορεί να είναι αυτός ο βασιλιάς ή ηγέτης όπως τον λένε οι προφητείες και αυτό το διαβεβαιώνω ανώνυμα προσωπικά~ένα μήνυμα ελπίδας για την τόσο ταλαιπωρημένη χώρα μας…ευχαριστώ (δεν επιθυμώ να δώσω λεπτομέρειες των πληροφοριών μου).

  39. Παιδια το σχεδιο του θεου ειναι ενα μεγαλο puzzle φτανει να ενωσετε τα κωματια.. μελετατε τισ προφειτειεσ οπου γραφτικαν απο του προφειτες ολους… Για την αποκαλιψη προτου ξεκινισει μιλαη για το ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟ ΔΑΒΙΔ…. ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΣ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ——- ΤΟ Α-Ω —– ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ—– ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΞΑΣ- ΠΑΝΤΟΔΙΝΑΜΟΣ– Ο ΚΡΙΜΕΝΟΣ– Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ—- Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ— ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ— ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ——- εχει δεκαδεσ βασιλΙκους τιτλους απλα σας βοηθαο οσα παιδια δαβασετε αυτα που σας γραφω εδω προετιμαστιτε γιατι θα ειναι μια φωνη που θα ακουστη και 8α συγλωνισει τα συμπαντα. το ονομα του ειναιιιι. τι λετε το σκεφτεσται ακομη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ οπου και σημαινει ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  40. Πρός ανώνυμο. Τον Ιωάννη δεν τον γνωρίζει κανείς ( εννοω πως ουτε 1 ανθρωπος δεν γνωρίζει γι αυτόν ). Μόνο ο ίδιος ξέρει . Πολύ πιθανόν να φοβάται πολύ η και να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος . Το μόνο που πρεπει ισως να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε γι αυτόν . Να χαίρεστε τον φίλο σας βεβαίως που εχει τοσο αγνα χαρακτηριστικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *