Διαφημίσεις

Ο Πρόεδρος Πούτιν, προειδοποίησε εξοργισμένος τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry, ότι εάν το καθεστώς Ομπάμα συνεχίσει να προστατεύει τους διεθνείς [Εβραιο-Σιωνιστικούς] γίγαντες παραγωγής μεταλλαγμένων σπόρων και φυτών, Syngenta και Monsanto, που οδηγεί παγκοσμίως στην “αποκάλυψη των μελισσών” (δηλαδή, στον ολοκληρωτικό αφανισμό των μελισσών στον πλανήτη μας), τότε ασφαλώς, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο…!

Η ανωτέρω πληροφορία, εκδόθηκε στο Κρεμλίνο μέσω του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Ο Πούτιν Προειδοποιεί Τις ΗΠΑ: Έρχεται Παγκόσμιος Πόλεμος… Για Το Σοβαρότατο Θέμα Της “Αποκάλυψης Των Μελισσών”…!”
  1. Δεν μπορω να καταλάβω….
    Αν οι μέλισσες εξαφανιστούν, ο πλανήτης έχει δεν έχει τέσσερα χρόνια ζωής…
    Μα δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοκτονούν ακολουθώντας τέτοιες πρακτικές και πολιτικές?
    Ειναι παντελώς ηλίθιοι, …η κάτι ξέρουν που εμείς δεν ξερουμε, και δρούν παρ'αυτα κατα αυτόν τον τρόπο?

  2. Μα μετά θα παράγονται εργαστηρικά τροφές που θα αποσκοπούν στον απόλυτο πληθυσμιακό αλλά και ηγετικό έλεγχο.
    Έτσι αφού κανένας δεν θα μπορεί να καλλιεργήσει μιας και δεν θαγονιμοποιούνται τα άνθη από τις ανύπρκτες μέλισσες, θα αναγκάζεται να αγοράζει τρόφιμα εργαστηριακά και να δουλεύει κοινωφελός με ένα μικρό αντίτιμο που θα του εξασφαλίζει τα απαραιτήτως καθημερινά.
    Έτσι με τον μικρό ανθρώπινο πληθυσμό που θα εργάζεται ως δούλος και απόλυτα ελεγχόμενος (όχι όπως σήμερα), θα επιβιώνουν οι λίγες οικογένειες πλουσιοπάροχα, στον πλέον επήγιο παράδεισό τους….και φυσικά μέλισσες πάντα θα υπάρχουν (περιορισμένα) και όταν θα επανακάμψουν θα είναι πλέον πολύ αργά.

  3. distixos paidia exoyme megalo pliuhsmo sth gh kai o pagkosmoios polemos einai uema xronoy ayto distixos eghne o protos kai o deyteoseeite to ueloyme eite oxi kai oti kai na lete xanete ta logias as

  4. ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΝΙΩΣΑΝ ΖΑΛΗ ,ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΥΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ;ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΧΗΜΙΚΟ ΜΕΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ.CODEX ALIMENTARIUS

  5. Δεν πρεπει να καθησυχαζουμε με οτι περιεργο ακουμε ή βλεπουμε γυρω μας.Πριν αρκετο καιρο ειχα ακουσει για τον αφανισμο των μελισσων, φανταστειτε σε μερικα χρονια θα αφανισουν και τους ανθρωπους. Παντως μη λετε τετοια στους ''προοδευτικους'' της οικουμενης, γιατι θα σας κολλησουν την ταμπελα του τρελλου…

  6. o pplithismos einai mia xara ,,,,dokimander apokalipti oti me 10 stremata dika tou kathe anthropos apo olo ton planiti mporei na epiviosi stin avstralia kai menei ena megalo komati tis akatikitok meta mas lene mpourdes. apla oso pio megalos plithismos poli pio diskola ton kontrolaris

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *