Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA : ΣΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΖΟΥΜΕ ΡΕ Π….Η ΜΟΥ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ …Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ Γ……ΝΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ!!!

Στις 20 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τη Μόσχα ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου. Συζήτησε με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν τις διμερείς ρωσο-ισραηλινές σχέσεις, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή μαζί και τη σύγκρουση στη Συρία. Το κύριο δε σημείο των συνομιλιών τους έγινε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Οι επίσημες πηγές κατονόμασαν την επίσκεψη του Νετανιάχου στη Μόσχα ως σύντομη επίσκεψη εργασίας, ενώ οι συνομιλίες του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν διήρκεσαν περίπου τρεις ώρες και ολοκληρώθηκαν κοντά στα μεσάνυχτα. Όπως έγινε κατανοητό από τις τελικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, υπολογίζει στη διαμεσολάβηση της Μόσχας στην επίλυση του πιο επίκαιρου για τη χώρα του ζητήματος – του τερματισμού από το Ιράν των πυρηνικών ερευνών και δοκιμών. Είναι προφανές ότι στην ισραηλινή ηγεσία προκάλεσαν αξέχαστη εντύπωση οι επιτυχίες της Ρωσίας στο συμβατικό συροαμερικανικό μέτωπο. Όπως είναι γνωστό, με πρωτοβουλία του Πούτιν, αποφασίστηκε να περιοριστεί η διευθέτηση της κατάστασης στη Συρία με την καταστροφή των χημικών όπλων της ως εναλλακτική λύση στην ένοπλη επιχείρηση των ΗΠΑ εναντίον αυτής της χώρας. Ο Νετανιάχου πρότεινε στον Πούτιν να σκεφτεί για παρόμοιες πρωτοβουλίες προόδου και σε σχέση με το Ιράν. Μάλιστα, θα πρέπει να γίνει λόγος για την ολοκληρωτική παγοποίηση του εμπλουστιμού ουρανίου και το ξύλωμα των αντίστοιχων υποδομών.

Είναι αμφίβολο αν στη Μόσχα συμμερίζονται την τόσο ριζοσπαστική προσέγγιση στο ιρανικό πρόβλημα. Οι ρωσικές Αρχές είχαν δηλώσει επανειλημμένα ότι το Ιράν ως ανεξάρτητο κράτος έχει το δικαίωμα σε πυρηνικό πρόγραμμα, αν θα είναι ειρηνικού χαρακτήρα.

Παρόλα αυτά, ο Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι στο εγγύς μέλλον θα βρεθούν αμοιβαία αποδεκτές λύσεις για το Ιράν. Συνοψίζοντας τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεών του με τον ισραηλινό Πρωθυπουργό, ο Πούτιν επισήμανε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ και την μελλοντική τους προοπτική.

– Οι σχέσεις μεταξύ των χωρών έχουν φιλικό και αμοιβαία επωφελή χαρακτήρα. Υποστηρίζεται ενεργά ο πολιτικός διάλογος. Εμείς με τον Πρωθυπουργό συζητήσαμε λεπτομερώς τα βασικά ζητήματα της διμερούς συνεργασίας και χαράξαμε σχέδια για το μέλλον. Το περασμένο έτος οι εμπορικές ανταλλαγές μας ανήλθαν σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ποσοστό αυτό δεν είναι μεγάλο, αλλά, παρά τις αρνητικές τάσεις στην παγκόσμια οικονομία, έχουμε αρκετά καλή δυναμική. Δευρύνεται η συνεργασία μας στον τομέα της ενέργειας και της γεωργίας. Προβλέπεται ο από κοινόυ σχεδιασμός δύο διαστημοπλοίων για την ισραηλινή πλευρά. Πολύ σημαντικός τομέας της μεταξύ μας συνεργασίας είναι επίσης η φαρμακευτική και η ιατρική.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ρωσίας για τη δυνατότητα διεξαγωγής ανοικτού και εποικοδομητικού διαλόγου.

– Υπό την ηγεσία σας, οι σχέσεις της Ρωσίας με το Ισραήλ έχουν γίνει πιο ζεστές, πιο στενές, καθώς επίσης και πιο καρποφόρες και πιο ειλικρινείς. Η συνεργασία μας διευρύνεται και μπορούμε να την ανεβάσουμε σε νέο, πιο υψηλό επίπεδο. Μεταξύ των λαών μας, κατά τη γνώμη μου, υπάρχει πραγματική συμπάθεια.

Οι τόσο ζεστές σχέσεις, κατά τη γνώμη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, βασίζονται πρώτ’ απ’ όλα στο ότι στο Ισραήλ ζει τεράστιος αριθμός ανθρώπων που κατάγονται από τη Ρωσία, Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι μόνο εξοικειωμένοι με τη ρωσική κουλτούρα και μιλουν ρωσικά, αλλά και διατηρούν πολύ στενούς δεσμούς με την πατρίδα τους.

* Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ο Πούτιν και ο Νετανιάχου συζήτησαν πώς θα γίνει πιο ασφαλής ο κόσμος αχα αχα χα χα χα!”
  1. etsh einai h diplomateia thn mia hmera shzhtas kai ola kala kai thn allh hmera kanhs ekstrateia mpenhs gia plaka ierosolima exhs kai 200 ekatomiria kinezoys mazh soy kai pezhs gia plaka toys masonoys diaboloys ebreoys sionistes

  2. ΤΟ "ΖΟΥΜΙ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΣΧΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΝΤΑΡ ΑΛ ΙΣΛΑΜ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ… ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΥΚΑΣΟ!

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-250000-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ:
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%83%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BD

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ: http://olympia.gr/2013/11/19/%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%83-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%80/

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΙΣΜΟ" ΣΤΟ ΙΡΑΝ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ.

    ΑΥΤΑ.

  3. οι ρωσοι θα πανε ιραν για βοηθεια των περσων στον πολεμο εναντι των αμερικανων 11.46

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *